szopkistki1978 06.12.07, 16:10 Jestem matka samotnie wychowujaca 2 dzieci w wieku 8 lat i 4 latka,jakie zasiłki w angli mi przysługują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrodarczyk.witold Re: zasiłki w angli 07.12.07, 01:13 ===================================================================== Z podstawowych form pomocy, jeśli mieszka Pani w UK z dziećmi i pracuje tam, ma Pani prawod do Child Benefit na każde dziecko - niezależnie od wysokości dochodów oraz Child Tax Credit - w zależności od dochodów: www.jobland.pl/aktualnosci/Zasilki-w-Wielkiej-Brytanii-_-na-dziecko-i-dla-osob-o-niskich-zarobkach-a-374.html Odpowiedz Link Zgłoś
wrodarczyk.witold Re: zasiłki w angli 08.12.07, 19:26 ===================================================================== Dodatkowo, inne informacje na temat pomocy finansowej dla rodziców w UK znajdzie Pani na stronie: www.direct.gov.uk/en/Parents/Moneyandworkentitlements/YourMoney/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
radekk10 Re: zasiłki w angli 11.12.07, 13:57 Mam pytanko czy dzwoniac na infolinie Child Benefit mozna poprosic o tlumacza??jak dzwonilem o working tax od razu spytano sie czy chce.a mam problem z Child benefit i moge sie nie dogadac a sprawa jest powazniejsza :( Odpowiedz Link Zgłoś
radekk10 Re: zasiłki w angli 11.12.07, 15:44 Juz dzwonilem -tlumacz nie byl potrzebny :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrodarczyk.witold zasiłki w anglii child benefit infolinia tłumacz 11.12.07, 21:28 A był dostępny? Bo niestety nie wiem, czy na tej akurat infolinii tłumaczenie jest dostępne? Z pewnością informacja sie przyda innym odwiedzającym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
radekk10 Re: zasiłki w anglii child benefit infolinia tłum 12.12.07, 14:24 Nie pytalem o tlumacza ale jak dzwonilem w sprawie working tax'u to od razu spytali sie czy bede potrzebowal :) wiec mysle ze jest ale reki nie dam uciac :) Odpowiedz Link Zgłoś