kicho_nor 06.01.10, 15:56 Kogucik jak kogucik na pojedynek wzywa teraz dostał grypę albo też się kiwa Ja się nie wykręcam chyba dobrze czuje rękawicę podniosłem wyzwanie przyjmuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogucik.2972 Re: ring bydzie 06.01.10, 17:25 ledwom się w Kurniku od gachów opędził, a już mi następny tutaj będzie zrzędził... Odpowiedz Link
kicho_nor Re: nie bydzie 06.01.10, 17:48 Kogucik spasował zrobił fiku miku woli pojedynek z kurkami w kurniku Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: nie bydzie 06.01.10, 18:42 żadne tam spasował, gdy nadejdzie pora, utrę szybko nosa zadziornego kicho-nora (nie żebym uciekał, ale mam robotę, chętnie Ciebie spiorę w najbliższą sobotę ) Odpowiedz Link
kicho_nor Re: no to bydzie 06.01.10, 19:13 Ho ho ho, utrze nosa ja trenowałem Jangcy i Huang ho Odpowiedz Link
al-szamanka Re: no to bydzie 06.01.10, 21:43 Jam żadna dzieweczka, jeno szamanka, słodka kureczka, sławna z urody i duchowej pogody. A Kogucik, ta przechera, teraz już minusy zbiera, nie dość że w obcym kurniku, pieje swoje kukuryku, to niby zaręczyny rozwiązuje... Po prostu konfabuluje! Gada, że zapije dziób, taki z niego "mężny" drób. Co tam, idę na mą grzędę, na wołania nie przybędę!!!, nawet jak się tu pośliźnie, nie poczuje, jak źle jest na obczyźnie Odpowiedz Link
kicho_nor Re: nie bydzie 07.01.10, 08:20 Szkoda by bez tej Szamanki Tak myślę od rana Pojedynku nie bydzie Po co mi ta wygrana Odpowiedz Link
alice0553 Re: nie bydzie 07.01.10, 10:01 Nie rezygnuj ,Kicho_norze bo wygrana przynieść może pięknej Al-szamanki względy wyhamujesz też zapędy Kogucika zaborczego co to wszystkie kury jego. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: nie bydzie 07.01.10, 10:13 Oooo, masz racje miła moja, piękna ta idea Twoja, właśnie męski harem tworze, Kicho_nora zabraknąć w nim nie może. Odpowiedz Link
scand Re: nie bydzie 07.01.10, 12:21 Męski harem .. a parytety ? Jak tak dalej pójdzie całkiem zbieszą się kobiety .. Odpowiedz Link
alice0553 Re: nie bydzie 07.01.10, 13:38 Kicho_nor do haremu pobiegłby na skrzydłach bo ponętna Krystyna już mu pewnie zbrzydła ale to baba herod i krótko go trzyma tak więc wspólnej przyszłości z Szamanką on ni ma Odpowiedz Link
scand Re: nie bydzie 07.01.10, 13:57 Jeśli ktoś zna czary to na nic innych zamiary, choćby był pod kontrolą jak smok mocarnej baby to oprzeć się nie da rady, Czarami szamanka przyciągnie bawidamka Odpowiedz Link
alice0553 Re: nie bydzie 07.01.10, 14:43 Gdyby ona go zdobyła nigdy by nie wypuściła bo to jest i malarz zdolny gość dowcipny i frywolny on w haremie rej by wodził wszystkim kurom dzieci płodził. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: nie bydzie 07.01.10, 14:58 ja nie mogę, co się dzieje ? Kogutowi znów ktoś pieje ja doprawdy osiwieję broniąc Kurek przed złodziejem... na nic Kicho-nor zapędy ja nie oddam swojej grzędy ! śpij spokojnie do soboty... wtedy sprawię Ci łomoty... Ile to trzeba się nawyginać żeby swój harem w kupie utrzymać... Odpowiedz Link
scand Re: nie bydzie 07.01.10, 15:44 Co za czasy, wymagania o co wszystkie te starania. Każdy harem chce miec własny nawet czarodziejki młode lecz dla tego swiat za ciasny jeden drugim wchodzi w szkodę skutek żądzy będzie taki będą cierpieć jakieś chwaty. Odpowiedz Link
znavvca bydzie czy nie bydzie? 07.01.10, 17:52 Hej, popatrzę na to z boku Pierwsza bitwa w nowym roku Będą pryskać szare wióry Będą fruwać białe pióra Kurki zajmą pierwszą grzędę I przez piórka patrzeć będą Kibicować przerażone Siłą bitwy zachwycone Będą piszczeć głośno gdakać Histerycznie będą płakać Aż wyłoni się zwycięzca Z swą czupryną jeszcze gęstszą Odpowiedz Link
alice0553 Re: bydzie czy nie bydzie? 07.01.10, 20:41 Gdy Kicho_nor w szranki stanie potrzebne kibicowanie jednak pomóc mu nie mogę praca czeka mnie, niebogę więc zewrzyjcie swe szeregi bądźcie wsparciem dla kolegi. Odpowiedz Link
azaheca Re: bydzie czy nie bydzie? 07.01.10, 20:53 Barwy damy,pióropusze i o broni wspomnieć muszę jeden rycerz ma ostrogi pojedynku są wymogi aby równość broni była w myśl kodeksu się odbyła Bohdziewicza?dobrze pomnę? bo emocje mam ogromne przed tą walką wiekopomną co publikę ma wyborną no bo rzecz się dzieje w necie ale o tym chyba wiecie... Odpowiedz Link
alice0553 Re: bydzie czy nie bydzie? 07.01.10, 21:20 Ty tu będziesz adiutantem Kicho_nora sekundantem pilnuj więc, by walczył godnie nie narobił kaku w spodnie bo Kogut już podskakuje czub na głowie mu wiruje Kicho_nora nam zastrasza czy wygrana będzie nasza? Odpowiedz Link
znavvca Re: bydzie czy nie bydzie? 07.01.10, 21:32 Kto nie wygrał by tę walkę Kihonora spodnie w pralkę Odpowiedz Link
azaheca Re: bydzie czy nie bydzie? 07.01.10, 21:48 Ja kobietą jestem słabą kto mizogin-zwykłą babą tu mężczyzna winien czuwać i rycerza w stal zakuwać podać strzemię,miecz przytroczyć a więc radzę się nie boczyć po prostu wybrać Jana waszmości albo też Ala ,co czasem gości... Odpowiedz Link
znavvca Re: bydzie czy nie bydzie? 07.01.10, 22:02 Nie Arturem ni Valiantem Jam tu jest kolaborantem Odpowiedz Link
alice0553 Re: bydzie czy nie bydzie? 07.01.10, 22:08 Al gościnnie tutaj wpada tak więc Znavvco,trudna rada gdy adminka prosi grzecznie odmawiać jest niebezpiecznie. Odpowiedz Link
znavvca Re: bydzie czy nie bydzie? 07.01.10, 22:15 Hmmm, więc na to ja tak gdyby... W sobotę jadę na ryby! Kicho więc do boju stanie Podpierany przez dwie panie Odpowiedz Link
alice0553 Re: bydzie czy nie bydzie? 07.01.10, 22:33 Ja pracuję,drogi Janie tak więc na nic Twe gdybanie musisz Azie być podporą a zimą ryby nie biorą! Odpowiedz Link
znavvca Re: bydzie czy nie bydzie? 07.01.10, 22:38 Ryby nie? Więc kurki może Więc odwagi, Kichonorze!!! Odpowiedz Link
alice0553 Re: bydzie czy nie bydzie? 09.01.10, 08:42 Teraz jest już późne rano a tak się tu odgrażano że od rana bój się stoczy lecz nie widzą moje oczy zalotników,co o kury mieli zewrzeć swe pazury ja uciekam,na mnie pora i liczę na Kicho_nora. Odpowiedz Link