Gość: anty team leader IP: 194.246.124.* 08.01.08, 15:51 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: virus Re: czy uważacie polaków w tesco za złodzieji? IP: *.bazapartner.pl 03.03.08, 19:11 niestety ale podjadanie czy picie w trailach jest jak kradzież a niebrakuje takich co wynosi drogi sprzet okazja czyni złodzieja a to ze w czesci tesco niema kamer a serch niedziala zadobze to inna bajka ale inni wcale niesąlepsi a angole to debile i przygłupy wałkonie i nieroby co by tylko dym...li polki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhgkhgk Re: czy uważacie polaków w tesco za złodzieji? IP: *.sotn.cable.ntl.com 03.03.08, 20:54 Czy uważacie, że angole to złodzieje? Czy uważacie, że tesco was dyma? odp. Tak robią dokładnie to samo co my nawet szczoteczki do zebów kradna, nie mówiąc o jedzeniu. Na ile tesco próbuje mnie dymac, na tyle ja dymam tesco w towarze. Piep...ć żyda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian oko za oko IP: 86.27.145.* 04.03.08, 04:43 jesli angole robia klopoty bez powodu na kazdym kroku to ja staram sie wyr....ac ich jak sie da tj.: nie place za zarcie w weekendy, wkladam tylko karte do czytnika i udaje ze nabijam cyfre :D a te barany wierza; jem zarcie z restauracyjnej lodowki (lody, desery, owoce, ciastka) oczywiscie nie placac. Nie ma co sie bawic z nimi ale trzeba zawsze miec oczy dookola bani. Angole sa 100x gorsi - jedza na backstocku, 4 zlapano jak zarli czekoladki na alejce, 2 z dniowki zlapano jak wynosili 2 plecaki wyladowane towarem. Dziwne jest ze ani razu od prawie roku nie robiono przetrzepanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margarette Re: oko za oko IP: *.hsi2.kabelbw.de 07.03.08, 23:24 wszedzie sa zlodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: oko za oko IP: *.hsi2.kabelbw.de 07.03.08, 23:30 we Wloszech sa specjalne szkoly gdzie szkoli sie dzieci jak krasc no bo kto powie ze dziewczynka jak lalka 5 letnia z loczkami ukradla kobiecie w sklepie portfel z torebi a potem podala go mammie a ta mezowi,dziecko zostalo zlapane rodzice narobili rabanu jak wlosi oczywiscie - jak mozna 5-letnie dziecko posadzac o cos takiego i elegancka pani zostala posadzona o to ze jest chora psychicznie i szykanuje male dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "uczciwy" Re: oko za oko IP: *.brnt.cable.ntl.com 11.03.08, 17:09 gdy tesco niezaplacilo mi za nadgodziny, to sobie odebralem to w towarze. Przyznaje, jestem złodziejem, a jak wy nazwiecie tesco, ktore rucha na czym sie tylko da? nie mam tu na mysli samych nadgodzin.. Moze ktoś inny wyjaśni, jak to sie dzieje, w ciągu 3 kojelnych miesięcy pracy bez nadgodzin, po 35 godzin tygodniowo, dostałem 3 różne wypłaty, ilość godzin w każdym tygodniu była identyczna jak w poprzednim, nie bylo bankholiday ani nic co miało by wpływ na wielkosc wyplaty, wiec dlaczeo pierwsza dostalem dobrze, druga byla mniejsza o 35 funtow, a trzecia byla mniejsza od drugiej o kolejne 20???? Moja rada, brac co sie da, tylko uwazac i najlepiej nie wchodzic w spolki, nawet z polakami. Odpowiedz Link Zgłoś