Dodaj do ulubionych

czy uważacie polaków w tesco za złodzieji?

IP: 194.246.124.* 08.01.08, 15:51
Obserwuj wątek
    • Gość: virus Re: czy uważacie polaków w tesco za złodzieji? IP: *.bazapartner.pl 03.03.08, 19:11
      niestety ale podjadanie czy picie w trailach jest jak kradzież a niebrakuje
      takich co wynosi drogi sprzet okazja czyni złodzieja a to ze w czesci tesco
      niema kamer a serch niedziala zadobze to inna bajka ale inni wcale niesąlepsi

a angole to debile i przygłupy wałkonie i nieroby co by tylko dym...li polki
    • Gość: jhgkhgk Re: czy uważacie polaków w tesco za złodzieji? IP: *.sotn.cable.ntl.com 03.03.08, 20:54
      Czy uważacie, że angole to złodzieje? Czy uważacie, że tesco was
      dyma? odp. Tak robią dokładnie to samo co my nawet szczoteczki do
      zebów kradna, nie mówiąc o jedzeniu. Na ile tesco próbuje mnie
      dymac, na tyle ja dymam tesco w towarze. Piep...ć żyda!
      • Gość: damian oko za oko IP: 86.27.145.* 04.03.08, 04:43
        jesli angole robia klopoty bez powodu na kazdym kroku to ja staram sie wyr....ac
        ich jak sie da tj.: nie place za zarcie w weekendy, wkladam tylko karte do
        czytnika i udaje ze nabijam cyfre :D a te barany wierza; jem zarcie z
        restauracyjnej lodowki (lody, desery, owoce, ciastka) oczywiscie nie placac. Nie
        ma co sie bawic z nimi ale trzeba zawsze miec oczy dookola bani. Angole sa 100x
        gorsi - jedza na backstocku, 4 zlapano jak zarli czekoladki na alejce, 2 z
        dniowki zlapano jak wynosili 2 plecaki wyladowane towarem. Dziwne jest ze ani
        razu od prawie roku nie robiono przetrzepanki.
        • Gość: margarette Re: oko za oko IP: *.hsi2.kabelbw.de 07.03.08, 23:24
          wszedzie sa zlodzieje
          • Gość: m Re: oko za oko IP: *.hsi2.kabelbw.de 07.03.08, 23:30
            we Wloszech sa specjalne szkoly gdzie szkoli sie dzieci jak krasc no bo kto
            powie ze dziewczynka jak lalka 5 letnia z loczkami ukradla kobiecie w sklepie
            portfel z torebi a potem podala go mammie a ta mezowi,dziecko zostalo zlapane
            rodzice narobili rabanu jak wlosi oczywiscie - jak mozna 5-letnie dziecko
            posadzac o cos takiego i elegancka pani zostala posadzona o to ze jest chora
            psychicznie i szykanuje male dzieci.
            • Gość: "uczciwy" Re: oko za oko IP: *.brnt.cable.ntl.com 11.03.08, 17:09
              gdy tesco niezaplacilo mi za nadgodziny, to sobie odebralem to w
              towarze. Przyznaje, jestem złodziejem, a jak wy nazwiecie tesco,
              ktore rucha na czym sie tylko da? nie mam tu na mysli samych
              nadgodzin.. Moze ktoś inny wyjaśni, jak to sie dzieje, w ciągu 3
              kojelnych miesięcy pracy bez nadgodzin, po 35 godzin tygodniowo,
              dostałem 3 różne wypłaty, ilość godzin w każdym tygodniu była
              identyczna jak w poprzednim, nie bylo bankholiday ani nic co miało
              by wpływ na wielkosc wyplaty, wiec dlaczeo pierwsza dostalem dobrze,
              druga byla mniejsza o 35 funtow, a trzecia byla mniejsza od drugiej
              o kolejne 20???? Moja rada, brac co sie da, tylko uwazac i najlepiej
              nie wchodzic w spolki, nawet z polakami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka