tescostaff 18.03.08, 22:17 witam, zwolnilem sie po przepracowaniu pelnego roku, bedac juz w polsce podjalem ta decyzje, jak ubiegac sie o zwrot podatku bedac w polsce? ktos ma juz takie doswiadczenie lub moze podpowiedziec cos co mi pomoze? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
worm83 Re: zwrot podatku 26.03.08, 11:49 Proszę bardzo pracujwanglii.one.pl/?p=podatek_odzysk mam nadzieję, że się przydało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no niestety no niestety z tego co mi wiadomo IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.04.08, 15:46 to pracownicy tesco z Polski nie moga starac sie o zwrot pelnego podatku. Przeczytaj umowe o prace - jestes wysylany na roczne szkolenie przez Tesco Polska Sp. Z O.O. Pracujesz w anglii ale de facto przez polska agencje (tesco). Pracownikom pracuacym poprzez zagranicdzne agencje na terenie UK a takze irlandii polnocnej nie p[rzysluguje zwrot podatku (wiecej przeczytasz na hmrc.gov.uk albo hmrc.co.uk) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie słuchaj matoła Re: no niestety z tego co mi wiadomo IP: *.popl.cable.ntl.com 04.04.08, 16:11 gó.. prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiny_iny dzwonilem do tax office IP: *.mia.three.co.uk 04.04.08, 18:23 i powiedzieli ze jesli pracowalem w tesco a prace zaoferowano mi w Polsce to moge sie starac o zwrot max 20% zaplaconego podatku. Na wyplate zwrotu maja ponoc do 3 lat. Potrzebujesz wszystkich payroll, zaswiadczenia od pracodawcy o odprowadzonym podatku i karte debetowa na ktora przeleja zwrot (mozesz tez wybrac platnosc czekiem ale do Polski nie wysylaja)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba mi tez powiedzieli ze nie mozna dostac zwrotu;/ IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.04.08, 12:17 Od tego roku podobno zmienili przepisy;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3434535135 cwele je...ane IP: *.range81-153.btcentralplus.com 23.04.08, 14:18 obiagary przecwelone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechotnik Re: zwrot podatku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 12:09 miesiac tem poprzes eurotax.pl zwrocile msobie podatek po 12 miesiacach pracy w tesco uk wyszlo mi okolo 4000 GBP agencja skasowlala mnie na 10% prowizji z raci jako iz rozliczalem sie ze znajomym ktory wczesniej korzystal z ich uslog dokladnie 3523,56 GBP mi wplynela na konto wczoraj i co i da sie TEMPE CHHUUJJEE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania koles nie da sie dostac zwrotu... IP: *.mia.three.co.uk 06.04.08, 15:19 Jesli nie przepracowales conajmniej 18stu miesiecy to nie ma szans. Sprawdz hmrc.co.uk Pamietaj ze po otrzymaniu zwrotu musisz zaplacic podatek w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankomuzykanto Re: koles nie da sie dostac zwrotu... IP: *.range81-153.btcentralplus.com 23.04.08, 14:20 pier..ole polske bo i tak przepija ten je..any podatek tepe belki wdupe zajechane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek juz dawno nie ma zwrotu podatku IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 08.04.08, 17:58 to bylo do 2006 jakie tumany o boshe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: oczywiscie , ze jest zwrot podatku IP: 87.194.198.* 08.04.08, 22:20 Skoro tak , to dlaczego w 2007 roku dostalem zwrot podatku za rok podatkowy 2006/2007 (moj znajomy rowniez )??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyk wlasnie gadalem z babka z tax office i mowila ze IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.04.08, 16:43 od 2006 roku zeby dostac zwrot podatku nalzey miec przepracowane conajmniej 18 miesiecy w jednej firmie i przedstawic wszystkie payslipy no i formularz od pracodawcy o odproiwadzonym podatku. Nie wiem co za idioci pisza ze dostali zwrot jak go po prostu nie ma!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janko wku..ony osly powalone IP: *.range81-153.btcentralplus.com 23.04.08, 14:24 bo to jest ku.. po..y kraj pelen pojebow .. niby landia gdzie wszystko jest mozliwe a sny pojebow mozliwe pie..ne zadupie swiata pelne brudow i syfow wszelakiej masci !!! no co ktos sie nie zgadza ? wole isc w Plsce do krawca niz w anglii do chirurga ! ..e matoly i nieuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki niezle sie usmialem bo rzeczywiscie nie mozna dost IP: *.40.48.81.sub.mbb.three.co.uk 22.05.08, 14:41 nie mozna dostac zwrotu podatku. To co zarabiasz w tesco to jest po opodatkowaniu; po paru miechach tax office sam wyrowna ci nadplate. do 2006 mozna bylo dostac zwrot calego podatku ale teraz to min 18 miechow i wszystkie swistki Odpowiedz Link Zgłoś