szajnerka 30.05.08, 22:07 powiedzcie mi czy moge rozpoczac prace i czekam na home office czy najpierw musze go miec i dopiero po tym moge zaczac robotkę?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuhanka Re: Home Office 31.05.08, 03:37 Najpierw podejmij pracę, dopiero potem rejestruj się w Home Office (w formularzu musisz podać dane aktualnego pracodawcy).Na wysłanie aplikacji masz miesiąc od chwili rozpoczęcia zatrudnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szajnerka Re: Home Office IP: *.swan.cable.ntl.com 31.05.08, 10:42 Dzięki:-) Właśnie sobie conieco poczytalam na stronce HO i sciągnęłam formę, teraz wiem już co i jak:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Home Office IP: *.cdif.adsl.virgin.net 31.05.08, 14:52 A swoja droga to czy ten wymog rejestracji bedzie zawsze, czy tylko do konca 2010 roku, czyli do pelnego otwarcia unijnego rynku pracy? Bo haracz jest calkiem spory. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanie_mccake Re: Home Office 31.05.08, 17:53 Gość portalu: Jaro napisał(a): > A swoja droga to czy ten wymog rejestracji bedzie zawsze, czy tylko do konca > 2010 roku, czyli do pelnego otwarcia unijnego rynku pracy? Bo haracz jest > calkiem spory. W 2010r rzadzic beda Tories (przynajmniej w Anglii), przepisy sie zmienia a gastarbeiterom bedzie niestety gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Home Office IP: *.cdif.adsl.virgin.net 31.05.08, 18:24 Rozumiem ze Torysi wyprowadza UK z Unii... Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Home Office 02.06.08, 14:14 > Rozumiem ze Torysi wyprowadza UK z Unii... Miejmy nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Home Office IP: *.e-wro.net.pl 09.06.08, 10:04 Ja wyczytałam, że na złożenie wniosku masdz 30 dni od przyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aryt Re: Home Office IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.06.08, 10:40 Nie od przyjazdu, ale od podjecia pracy. Odpowiedz Link Zgłoś