powerranger3000 08.07.08, 19:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ff Re: Sposób na zarabianie kasy przez internet! IP: *.sotn.cable.ntl.com 08.07.08, 20:20 więcej ludzi do rejestracji (40) możemy zarabiać dziennie nawet 4$!!! --- to ja bogacz bede :) Dziennie nawet 4$ !!! Ja pierdziele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonio Re: Sposób na zarabianie kasy przez internet! IP: *.manc.cable.ntl.com 08.07.08, 21:49 no ja mam 4000 ludzi, i zarabiam dziennie 400$. Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Sposób na zarabianie kasy przez internet! 08.07.08, 23:02 no ja mam 4000 ludzi, i zarabiam dziennie 400$. ???? jak to robisz sredni klikacz w wieku gimnazjalisty wymieka po 2 dniach a dorosly nie bedzie klikal zeby zarobic 4$ dziennie do tego problemy z wyplata Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Sposób na zarabianie kasy przez internet! 09.07.08, 10:06 Juz ci mowie jak to robi. Ja mam 400000 ludzi i zarabiam $40000 dzienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Sposób na zarabianie kasy przez internet! IP: *.as15444.net 09.07.08, 11:44 To jest biznes jeleni dla jelenii. Kazdy jelen szuka nowych jeleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: from Europe Re: Sposób na zarabianie kasy przez internet! IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 09.07.08, 14:12 A na koncu inwestor otrzymuje pelen szczegolowy i uczciwy oczywiscie wykaz jakze wielkiego zainteresowania jego firma oraz bonus znizkowy na nastepne reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Sposób na zarabianie kasy przez internet! 09.07.08, 17:14 Zgadza się, to jest oszustwo, a ludzie którzy w ten sposób zarabiają to złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
malte1 Re: Sposób na zarabianie kasy przez internet! 09.07.08, 17:48 naprawde sadzisz, ze te wszystkie firmy, ktore placa najwieksze pieniadze za klikniecia nie maja pojecia o tym mechanizmie, i sa oszukiwane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: from Europe Re: Sposób na zarabianie kasy przez internet! IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 09.07.08, 19:19 A co tymi ktorzy placa mniejsza kase za bezposrednie, selektywne dotarcie do klienta? Juz odpowiadam - 95% wejsc (na strone juz wypozycjonowana) jakos dziwnie skojarzonych jednostka czsowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Sposób na zarabianie kasy przez internet! 09.07.08, 20:08 > naprawde sadzisz, ze te wszystkie firmy, ktore placa najwieksze pieniadze za > klikniecia nie maja pojecia o tym mechanizmie, i sa oszukiwane? A co to przepraszam zmienia? Oczywiscie, ze maja pojecie, tak samo jak M&S wie dobrze o tym, ze jest rocznie okradany na miliony przez shoplifterow. I co z tego? Ano to, ze podnosi swoje ceny by pokryc straty - tak samo jak reklamodawcy podnosza swoje ceny za reklamy... Przenoszac koszty na uczciwych klientow. Ergo, ten koles strzela nam wszystkim w stope. Odpowiedz Link Zgłoś