08.07.08, 19:19
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ff Re: Sposób na zarabianie kasy przez internet! IP: *.sotn.cable.ntl.com 08.07.08, 20:20
      więcej ludzi do rejestracji (40) możemy zarabiać dziennie nawet 4$!!!
      ---

to ja bogacz bede :)

Dziennie nawet 4$ !!! Ja pierdziele
      • Gość: gonio Re: Sposób na zarabianie kasy przez internet! IP: *.manc.cable.ntl.com 08.07.08, 21:49
        no ja mam 4000 ludzi, i zarabiam dziennie 400$.
        • jamesonwhiskey Re: Sposób na zarabianie kasy przez internet! 08.07.08, 23:02
          no ja mam 4000 ludzi, i zarabiam dziennie 400$.

????
          jak to robisz sredni klikacz w wieku gimnazjalisty wymieka po 2 dniach
          a dorosly nie bedzie klikal zeby zarobic 4$ dziennie
          do tego problemy z wyplata
          • ghrom Re: Sposób na zarabianie kasy przez internet! 09.07.08, 10:06
            Juz ci mowie jak to robi.

Ja mam 400000 ludzi i zarabiam $40000 dzienie.
            • Gość: ff Re: Sposób na zarabianie kasy przez internet! IP: *.as15444.net 09.07.08, 11:44
              To jest biznes jeleni dla jelenii. Kazdy jelen szuka nowych jeleni
              • Gość: from Europe Re: Sposób na zarabianie kasy przez internet! IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 09.07.08, 14:12
                A na koncu inwestor otrzymuje pelen szczegolowy i uczciwy oczywiscie wykaz jakze
                wielkiego zainteresowania jego firma oraz bonus znizkowy na nastepne reklamy.
                • ghrom Re: Sposób na zarabianie kasy przez internet! 09.07.08, 17:14
                  Zgadza się, to jest oszustwo, a ludzie którzy w ten sposób zarabiają
                  to złodzieje.
                  • malte1 Re: Sposób na zarabianie kasy przez internet! 09.07.08, 17:48
                    naprawde sadzisz, ze te wszystkie firmy, ktore placa najwieksze pieniadze za
                    klikniecia nie maja pojecia o tym mechanizmie, i sa oszukiwane?
                    • Gość: from Europe Re: Sposób na zarabianie kasy przez internet! IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 09.07.08, 19:19
                      A co tymi ktorzy placa mniejsza kase za bezposrednie, selektywne dotarcie do
                      klienta?
                      Juz odpowiadam - 95% wejsc (na strone juz wypozycjonowana) jakos dziwnie
                      skojarzonych jednostka czsowa.
                    • ghrom Re: Sposób na zarabianie kasy przez internet! 09.07.08, 20:08
                      > naprawde sadzisz, ze te wszystkie firmy, ktore placa najwieksze
                      pieniadze za
                      > klikniecia nie maja pojecia o tym mechanizmie, i sa oszukiwane?

A co to przepraszam zmienia? Oczywiscie, ze maja pojecie, tak samo
                      jak M&S wie dobrze o tym, ze jest rocznie okradany na miliony przez
                      shoplifterow.

I co z tego? Ano to, ze podnosi swoje ceny by pokryc straty - tak
                      samo jak reklamodawcy podnosza swoje ceny za reklamy... Przenoszac
                      koszty na uczciwych klientow.
                      Ergo, ten koles strzela nam wszystkim w stope.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka