marita_ie 08.10.08, 08:55 witaj,czy znasz moze nazwisko tego jurka od paczki mini store???5 tygodni juz ja wiezie.bbbbbbbbuuu nie wiem co robic.dzieki,a moze ktos go zna??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maka78 Re: DO MAKA78 i do wszystkich 08.10.08, 23:16 Niestety, nie pomoge Ci. Ja go znam tylko ze sklepu, gdzie kupowalam chleb z 'polskiej' piekarni, no i przypadkiem dowiedzialam sie, ze woza tez przesylki, wzielam nr telefonu w razie czego. Nie korzystalam z ich uslug przewozniczych. A sklepu teraz juz tam nie ma - jest jakis inny z pamiatkami. Przykro mi, ze tak sie to skonczylo. Moze jeszcze dostarcza. A masz z nim kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś
apas13 Re: DO MAKA78 i do wszystkich 09.10.08, 11:25 Po pięciu tygodniach opóźnienia możesz raczej zapomnieć o tej paczce. Rozumiem dzień czy dwa dni opóźnienia, ale tyle... Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
ania041981 Re: DO MAKA78 i do wszystkich 09.10.08, 16:27 dziwi mnie to ze nie odpowiada, mi oni organizowali przeprowadzke jak wracalam do Polski, paczek mielisy sporo prawie 450 kg i wszystko w terminie dotarlo. przykro mi ze spotkala Cie taka sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
marita_ie Re: DO MAKA78 i do wszystkich 10.10.08, 00:32 No,paczka dotarła po pięciu tygodniach,ja tam z natury cierpliwa jestem i spokojna. gdyby do mnie chociaz zadzwonil od czasu do czasu i tam te swoje tłumaczenia podawal, to moze bym i czekala,ale to ja musialam do niego wciąz dzwonic.ale bylo minelo. paczka dotarła i juz wywaliłam jego numery z telefonu. juz go nie polece.postraszenie garda pomoglo najlepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś