hiperrealizm Na razie tak 17.09.09, 18:43 Później się zobaczy. w zależności od rozwoju sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Na razie tak 17.09.09, 19:28 o!!! jajculek ante portas!!! bluźnić nie wolno.... ani podżegać do nienawiści rasowej lub religijnej. Nietykietę czytał? ona obowiązuje wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: Na razie tak 17.09.09, 19:31 Zeruniu! Jakże miło Cię widzieć. Ale nic o bluźnieniu w netykiecie nie widziałem. O bluzganiu, owszem, ale o bluźnieniu? Ale może coś przeoczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Na razie tak 17.09.09, 19:37 0golone_jajka napisał: > A bluźnić będzie można? ============================= Nie mozna ranić innych userów. Masz bliźnich miłować. Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: Na razie tak 17.09.09, 19:50 > Nie mozna ranić innych userów. Nie mam takowej intencji. Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Na razie tak 17.09.09, 21:49 wkkr napisał: > 0golone_jajka napisał: > > > A bluźnić będzie można? > ============================= > Nie mozna ranić innych userów. Masz bliźnich miłować. Wygląda na to, że miarą "otwarcia" naszego nowego forum będą zachowaia administracyjne czcigodnego Wkkr do czcigodnego Ogolonych_Jajek. Kłaniam się nisko. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Na razie tak 17.09.09, 21:52 diabollo napisał: > wkkr napisał: > > > 0golone_jajka napisał: > > > > > A bluźnić będzie można? > > ============================= > > Nie mozna ranić innych userów. Masz bliźnich miłować. > > Wygląda na to, że miarą "otwarcia" naszego nowego forum będą zachowaia > administracyjne czcigodnego Wkkr do czcigodnego Ogolonych_Jajek. > > Kłaniam się nisko. > Kłaniam się nisko. ========================== Nie. generalnie jestem zwolennikime pełnej swobody wypowiedzi. Nie mniej muszę liczyć sie z opinią wspołforumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Na razie tak 18.09.09, 00:29 hiperrealizm napisał: Nie > mniej muszę liczyć sie z opinią wspołforumowiczów. > Hahaha, czyżby już, czcigodny Wkkr, ta niewielka władzusia zaczynała Cię demoralizować? Kłaniam się nisko Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Na razie tak 18.09.09, 00:48 diabollo napisał: > hiperrealizm napisał: > Nie > > mniej muszę liczyć sie z opinią wspołforumowiczów. > > > > Hahaha, czyżby już, czcigodny Wkkr, ta niewielka władzusia zaczynała Cię > demoralizować? > > Kłaniam się nisko Na rany Achillesa, czcigodny Wkkr, przepraszam Cię bardzo. Znowu szybciej piszę, niż czytam. Widząc Twój tekst zrozumiałem, że nie zamierzasz liczyć się z opinią innych. Tymczasem napisałeś coś zupełnie przeciwnego. Wybacz. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś