mike_mike 13.01.04, 13:36 Coś mizernie wygląda twoje forum Anty na tle forum Oka. 5.5 razy mniej postów... Kiepsko się starasz... A wycinając bezmyślenie posty, jeszcze pogarszasz tę ststystykę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arcykr Re: Forum 13.01.04, 14:30 mike_mike napisał: > Coś mizernie wygląda twoje forum Anty na tle forum Oka. 5.5 razy mniej > postów... Pózniej zacząłem. A duża część postów na tamtym forum jest mojego autorstwa. > A wycinając bezmyślenie posty, jeszcze pogarszasz tę ststystykę! A typogarszasz poziom przez wysyłanie postów pełnych bezsensownej agresji. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Forum 13.01.04, 14:35 arcykr napisał: > mike_mike napisał: > > > Coś mizernie wygląda twoje forum Anty na tle forum Oka. 5.5 razy mniej > > postów... > Pózniej zacząłem. A duża część postów na tamtym forum jest mojego autorstwa. > > > A wycinając bezmyślenie posty, jeszcze pogarszasz tę ststystykę! > A typogarszasz poziom przez wysyłanie postów pełnych bezsensownej agresji. Cóż poradzę, że lubię cię "złomotać" od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Forum 13.01.04, 17:35 mike_mike napisał: > Cóż poradzę, że lubię cię "złomotać" od czasu do czasu. Mike, weź się opanuj. Po co atakujesz? Statystyka: forum arcykra 4066 postów w ciągu 60 dni - dziennie około 67 postów forum oka 22469 postów w ciągu 382 dni - dziennie około 58 postów I co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Forum 14.01.04, 10:40 a000000 napisała: > mike_mike napisał: > > > Cóż poradzę, że lubię cię "złomotać" od czasu do czasu. > > Mike, weź się opanuj. Po co atakujesz? > > Statystyka: forum arcykra 4066 postów w ciągu 60 dni - dziennie około 67 postów > forum oka 22469 postów w ciągu 382 dni - dziennie około 58 postów > > I co Ty na to? Odnoszę wrażenie, że jemu chodzi o bezwzględną ilość a nie przyrost. A może sam Arcy się na ten temat wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Forum 14.01.04, 12:09 mike_mike napisał: > Odnoszę wrażenie, że jemu chodzi o bezwzględną ilość a nie przyrost. Przede wszystkim chodzi mi o to, żeby tacy jak ty nawrócili się do Boga. A jeżeli przyrost na moim forum jest większy niżna oka, to jeżeli tak dalej pójdzie, w końcu na moim będzie więcej postów. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Forum 14.01.04, 12:15 arcykr napisał: > mike_mike napisał: > > > Odnoszę wrażenie, że jemu chodzi o bezwzględną ilość a nie przyrost. > Przede wszystkim chodzi mi o to, żeby tacy jak ty nawrócili się do Boga. No, nie tylko ja tłumaczę ci, że tak nieudolnie nas nawracasz, że wywołujesz odwrotny skutek. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Forum 14.01.04, 12:51 Arcykr, powiedz szczerze: czy podczas swojej bytności na forum GW (nie tylko moderując własne forum) udało Ci się kogoś tą drogą nawrócić? I wytłumacz mi, jak to jest, że częściej słyszysz śmiech oponentów, niż wyrazy poparcia? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Forum 15.01.04, 07:10 nauma napisał: > I wytłumacz mi, > jak to jest, że częściej słyszysz śmiech oponentów, niż wyrazy poparcia? Jak bym wiedział, to bym to zmienił. A może mamałgosia cośby doradziła? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Forum 15.01.04, 10:09 arcykr napisał: > nauma napisał: > > > I wytłumacz mi, > > jak to jest, że częściej słyszysz śmiech oponentów, niż wyrazy poparcia? > Jak bym wiedział, to bym to zmienił. A może mamałgosia cośby doradziła? edyna rada dla ciebie chłopie, to zajęcie się czymś innym. Nie masz do tego drygu i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Forum 15.01.04, 07:08 mike_mike napisał: > No, nie tylko ja tłumaczę ci, że tak nieudolnie nas nawracasz, że wywołujesz > odwrotny skutek. A jak by było udolnie? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Forum 15.01.04, 10:13 arcykr napisał: > mike_mike napisał: > > > No, nie tylko ja tłumaczę ci, że tak nieudolnie nas nawracasz, że wywołuje > sz > > odwrotny skutek. > A jak by było udolnie? Po porostu zostaw to księżom. Też często nie robią tego idealnie, ale o niebo lepiej od ciebie arcy. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Forum 15.01.04, 12:32 mike_mike napisał: > Po porostu zostaw to księżom. Też często nie robią tego idealnie, ale o niebo > lepiej od ciebie arcy. A robią to na jakimś forum? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Forum 15.01.04, 12:39 mike_mike napisał: > Po porostu zostaw to księżom. A ty jaki masz z nimi kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś