mas22 15.12.09, 20:36 Czy ten duch o którym mówił Jan Paweł II podczas swojej pielgrzymki w latach 80-tych zstąpił już i odmienił oblicze ziemi? Czy jescze nie? Jakoś nie potrafię się w tym połapać. Niby wolna Polska, a nie ma ducha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pocoo Re: duch Twój 15.12.09, 22:15 mas22 napisała: > Jakoś nie potrafię się w tym połapać. Niby wolna Polska, a nie ma > ducha. Bo duch jest niewidzialny.Duch Święty był widzialny w postaci gołębicy czy ognistych języków.A może teraz objawił sie w postaci Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: duch Twój 16.12.09, 21:26 Trochę jak niewidzialny bombowiec w drugiej części "Paragrafu 22", dużo już kosztował, a nikt go nie widział, czemu? Bo jest niewidzialny. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: duch Twój 16.12.09, 07:57 Na wezwania podobno najchętniej stawiają sie duchy nieczyste. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: duch Twój 16.12.09, 08:07 mas22 napisała: Jakoś nie potrafię się w tym połapać. Niby wolna Polska, a nie ma > ducha. Wczoraj napisałem ze jest w postaci gołębia,ale widać bogobojna cenzura tego nie trawi :( Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: duch Twój 16.12.09, 08:21 kolter-one napisał: > > Wczoraj napisałem ze jest w postaci gołębia,ale widać bogobojna cenzura tego ni > e > trawi :( Gdybyś napisał o gołębicy , to byłoby jak w Biblii.Gołąb? E tam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: duch Twój 16.12.09, 08:26 pocoo napisała: > Gdybyś napisał o gołębicy , to byłoby jak w Biblii.Gołąb? E tam. Ja mu tam pod ogon nie wyglądałem , dopiero co wychodziłem z wody :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: duch Twój 16.12.09, 08:29 kolter-one napisał: > Ja mu tam pod ogon nie wyglądałem , dopiero co wychodziłem z wody :) > A to ci dopiero "chrzest". Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: duch Twój 16.12.09, 09:07 pocoo napisała: > A to ci dopiero "chrzest". No co ty ? Cieplutko w Jordanie woda niczym nie skażona :) Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: duch Twój 16.12.09, 08:18 mas22 napisała: > Czy ten duch o którym mówił Jan Paweł II podczas swojej > pielgrzymki w latach 80-tych zstąpił już i odmienił > oblicze ziemi? > Już dawno. Mała podpowiedź: duch po łacinie to spiritus. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: duch Twój 16.12.09, 08:27 Trudno się połapać tyle tych spiritusów jest.Na Polskę przemian zstąpił "spiritus jabol". Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: duch Twój 16.12.09, 08:46 pocoo napisała: > Trudno się połapać tyle tych spiritusów jest. > Ten. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: duch Twój 16.12.09, 10:10 mas22 napisała: > Czy ten duch o którym mówił Jan Paweł II podczas swojej pielgrzymki > w latach 80-tych zstąpił już i odmienił oblicze ziemi? [...] Zstąpił, zstąpił. Budżet państwa wyraźnie to odczuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
radzimir11 Re: duch Twój 16.12.09, 13:46 mas22 napisała: > Czy ten duch o którym mówił Jan Paweł II podczas swojej pielgrzymki > w latach 80-tych zstąpił już i odmienił oblicze ziemi? Czy jescze > nie? > > Jakoś nie potrafię się w tym połapać. Niby wolna Polska, a nie ma > ducha. Ten Duch co to którego Karol Wojtyła (ksywa JPII) zaklinał, zlezie z Nieba jak mu Ziutek Glemp bunkier wybuduje. Prędzej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka07 JP II chciał tylko wygrać z komunizmem 16.12.09, 14:10 I to mu się udało. Jego wezwanie nie było skierowane do ducha tylko do Polaków, aby walczyli o władzę dla kleru w Polsce. No i czyż nie walczyli? I wygrali! Skoro chodziło o władzę dla sług Watykanu to jak można mówić o wolnej Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
coma.rar Re: JP II chciał tylko wygrać z komunizmem 06.05.10, 05:41 krytykantka07 napisała: > I to mu się udało. Niestety, na spółkę z CIA, której był agentem. > Jego wezwanie nie było skierowane do ducha tylko do Polaków, aby walczyli o > władzę dla kleru w Polsce. > No i czyż nie walczyli? > I wygrali! > Skoro chodziło o władzę dla sług Watykanu to jak można mówić o wolnej Polsce? Chodziło o wygraną Ameryki z Rosją. zdar coma.rar Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: duch Twój 16.12.09, 21:34 > Jakoś nie potrafię się w tym połapać. Niby wolna Polska, a nie ma > ducha. > jeżu, jak nie ma Ducha?! włącz tv to zobaczysz, że straszy... Odpowiedz Link Zgłoś
jar.perseusz Re: duch Twój 14.04.10, 12:45 mas22 napisała: > Czy ten duch o którym mówił Jan Paweł II podczas swojej pielgrzymki > w latach 80-tych zstąpił już i odmienił oblicze ziemi? Czy jescze > nie? > > Jakoś nie potrafię się w tym połapać. Niby wolna Polska, a nie ma > ducha. * Przecież masz ducha. pozdrawiam jar Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: duch Twój 24.04.10, 11:49 mas22 napisała: >Czy ten duch o którym mówił Jan Paweł II podczas swojej >pielgrzymki w latach 80-tych zstąpił już i odmienił oblicze ziemi? >Czy jescze nie? >Jakoś nie potrafię się w tym połapać. Niby wolna Polska, a nie ma >ducha. duchy maja zsstapic, odmieniac oblicze ziemi ? ... hehehe Polska jest wolna, jak rzadza, gospodaruja w niej katoliki ( rzekomo ca 90 % spoleczenstwa ) ,problem katolikow i nikogo wiecej . Powolywanie sie na jakies duchy, traci ciemnota i sredniowieczem . Odpowiedz Link Zgłoś