Dodaj do ulubionych

Chwała na wysokości Bogu!

05.07.10, 19:05
Jak to dobrze że zwyciężył rozsadek i umiar.
Pycha i pogarda zostały ukarane!
Mamy prezydenta - prawdziwego katolika a nie samozwańca,
co to ubrał się w ornat i na mszę ogonem dzwoni!
A niewiele brakowało....
Obserwuj wątek
    • 6-nowy111 Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 03:40
      wkkr napisał:

> Jak to dobrze że zwyciężył rozsadek i umiar.
      > Pycha i pogarda zostały ukarane!
      > Mamy prezydenta - prawdziwego katolika a nie samozwańca,
      > co to ubrał się w ornat i na mszę ogonem dzwoni!
      > A niewiele brakowało....

Czyli sprawiedliwość musi być. Na forum - rządzi debil, w kraju - też. No, i
      jakoś się to wszystko kręci...
      • 0golone_jajka prosze skasowac! 06.07.10, 06:10
        Obrazanie admina i prezydenta jest niedopuszczalne. Mam podejrzenia kto
        to, ale nie chce nikogo pomawiac.
        • wolnomysliciel80 Re: prosze skasowac! 06.07.10, 09:15
          Kurcze, a jeszcze 4 miesiące temu tylko admina nie można było obrażać. Spadamy
          na psy, jest coraz gorzej!
          • 0golone_jajka Re: prosze skasowac! 06.07.10, 09:37
            Nie wiem jak dlugo obowiazuje w Polsce to prawo, ale znacznie dluzej
            niz 4 miesiace nie mozna zniewazac glowy panstwa.
            • a000000 Re: prosze skasowac! 06.07.10, 10:22
              0golone_jajka napisał:

> Nie wiem jak dlugo obowiazuje w Polsce to prawo, ale znacznie dluzej
              > niz 4 miesiace nie mozna zniewazac glowy panstwa.

za wyjątkiem Lecha Kaczyńskiego - który spod prawa przez postępowców był
              wyjęty... a kurdupel to nie jest słowo obraźliwe.

• 0golone_jajka Re: prosze skasowac! 06.07.10, 10:32
                Fakt, L.K. nie mial lekko, ale nie powinnismy tolerowac tego typu
                zachowan na forum, chyba.
                • a000000 Re: prosze skasowac! 06.07.10, 11:42
                  0golone_jajka napisał:

> Fakt, L.K. nie mial lekko, ale nie powinnismy tolerowac tego typu
                  > zachowan na forum, chyba.

oczywiście, to jest chamstwo.
                  • 0golone_jajka Re: prosze skasowac! 07.07.10, 07:00
                    No to nie rozumiem czemu nie uzyjesz nozyczek????
                    • a000000 Re: prosze skasowac! 07.07.10, 09:09
                      0golone_jajka napisał:

> No to nie rozumiem czemu nie uzyjesz nozyczek????

A gdzie został obrażony zmarły prezydent?
                      A gdzie został obrażony aktualny prezydent-elekt?
                      • 0golone_jajka Re: prosze skasowac! 07.07.10, 09:39
                        > Mamy prezydenta - prawdziwego katolika a nie samozwańca...

Czyli sprawiedliwość musi być. Na forum - rządzi debil, w kraju -
                        też.

I admin forum i prezydent-elekt zostali okresleni mianem debila. Nie
                        rozumiem dlaczego pozwalasz na takie teksty. Jak ja napisze o adminie
                        ze jest debilem, to zaraz post (albo i ja) poleci.
                        • a000000 Re: prosze skasowac! 07.07.10, 11:09
                          0golone_jajka napisał:

> I admin forum i prezydent-elekt zostali okresleni mianem debila.

prezydent - elekt NIE RZĄDZI!!! rządzi Tusk - a ten nie jest chroniony prawem.

Co do admina - miło mi że się za mną ujmujesz... bo to określenie również i mnie
                          dotyczy.

"nowy" dostał ostrzeżenie, został poinformowany o zasadach - następny wyskok
                          zostanie potraktowany odpowiednio.

Jak TY, domownik tego forum, znający panujące tu zasady a pomimo tego je
                          złamiesz - no to jest inna broszka. Capisci panie Ogolony udający niedorozwoja
                          co to nic nie pojmuje?????

• a000000 Re: prosze skasowac! 06.07.10, 10:27
          0golone_jajka napisał:

> Obrazanie admina i prezydenta jest niedopuszczalne. Mam podejrzenia kto to,
          ale nie chce nikogo pomawiac.

zgadza się. Tyle, że w NASZYM kraju rządzi premier, nie prezydent... a premiera
          obrażać wolno...

Co do obrażania admina (i nie tylko - bo na TYM forum nikogo obrażać nie wolno)
          - to NOWY (też mam podejrzenia) dostaje ostrzeżenie. I link do regulaminu, który
          widnieje na tablicy przyszpilony pineską:

forum.gazeta.pl/forum/w,92767,105405151,105405151,Regulamin_Forum_KiR_reaktywacja.html

• jurek_z_berlina Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 10:26
      Adminie, udało Ci się zainteresować mnie Twoim wątkiem, więc – jeśli o mnie
      chodzi – robisz wyraźne postępy ;)

Moje zainteresowanie wzrosło tym, bardziej, że według mnie prawdopodobnie
      dziękujesz Panu Bogu nie tylko zbyt pochopnie, ale i zupełnie nie za to, za co
      dziękować powinieneś. ;)

Co powiedziałbyś na przykład na taką interpretację: Pan Bóg tak bardzo ceni
      Jarosława Kaczyńskiego i w takiej z nim jest zażyłości, że przewidział dla niego
      inne, o wiele bardziej odpowiedzialne stanowisko, być może już za półtora roku?
      Czy gdyby tak się stało, też będziesz Pana Boga chwalił, czy też miał do Niego
      pretensje lub, nie daj Boże, przeżywał kryzys wiary?

Pozwól, że zadam Ci kilka pytań odnośnie poszczególnych członów twojego „hymnu
      dziękczynnego” za wybór Bronisława Komorowskiego.

Jak to dobrze że zwyciężył rozsadek i umiar.

Rozumiem, że masz na myśli rozsądek i umiar nowego prezydenta, jego sztabu
      wyborczego, jego kumpla premiera, jego „jelytarnych” klakierów, a także jego
      „killerów”, czyli ludzi do brudnej roboty w rodzaju Palikota i Niesiołowskiego.
      Rzeczywiście, w czasie całej kampanii wyborczej emanowały od nich wszystkich
      taki rozsądek i umiar, że nawet mnie, człowieka z natury impulsywnego, dosłownie
      powalało...

"Pycha i pogarda zostały ukarane!"

Tutaj oczywiście masz na myśli znienawidzonego przez Ciebie Jarosława
      Kaczyńskiego. I znowu pozwól zapytać, w czym ujawniły się pycha i pogarda
      prezesa PiS-u oraz ludzi z jego otoczenia w czasie ostatniej kampanii wyborczej?
      Wymień może kilka cytatów, zalinkuj jakieś przemówienia czy wystąpienia, wywiady
      czy debaty, w których o przeciwnikach politycznych mówiono z pychą czy
      pogardliwie. Bardzo chętnie zestawiłbym je bowiem z moim zbiorem cytatów i
      wystąpień pana Marszałka i jego otoczenia.

Jeśli jednak za pychę i pogardę byłbyś gotowy uznać sam fakt kandydowania na
      stanowisko, do którego w/g Ciebie i Tobie podobnych rozsądnych i pełnym umiaru
      ludzi Jarosław Kaczyński się nie nadaje, byłbyś niestety nie tylko mało
      przekonywujący, ale dodatkowo jeszcze niezbyt rozgarnięty, co jednak absolutnie
      wykluczam.

"Mamy prezydenta - prawdziwego katolika"

Pytanie zasadnicze: w/g jakich kryteriów Ty, krytykancki i zaprzysięgły
      katolicki liberał, stwierdzasz prawdziwość katolicyzmu innych ludzi, w tym
      Bronisława Komorowskiego? Pan Bóg pozwala Ci zaglądać i ich dusze, czy też masz
      jakieś własne neoliberalne, „prawdziwie-katolickie” sito, w którym po przesianiu
      obu kandydatów pozostał tylko Twój idol? No i wreszcie, dlaczego Tobie wolno
      oceniać prawdziwość katolicyzmu innych ludzi, a innym już nie? Dlaczego w żadnym
      przypadku nie wolno tego robić np. o. Tadeuszowi Rydzykowi?

"a nie samozwańca,"

Na czym polega katolickie „samozwaństwo” Jarosława Kaczyńskiego? Może wyjaśnisz
      to jakoś bliżej? Masz jakieś pantoflowe wiadomości o tym, że jego chrzest był
      nieważny? Że jest ukrytym „masonem”, który podszył się pod katolika? A może
      wyrządził Kościołowi Katolickiemu jakieś krzywdy? Zaszkodził mu, szkalował,
      bezpodstawnie krytykował publicznie, np. na forach w internecie?

"co to ubrał się w ornat i na mszę ogonem dzwoni!"

Z pewnością wiesz, że zacytowany przez Ciebie pan Zagłoba mówił o diable. Pytam
      więc, co upoważnia Cię do nazywania innego człowieka ‘diabłem’? Czy Wy,
      „prawdziwi katolicy” nie wiecie, że diabeł jest złym duchem, który może jedynie
      towarzyszyć człowiekowi, opętać go, ale nie może być człowiekiem? A może Wy w
      jego istnienie wcale nie wierzycie i stąd taka łatwość porównywania innych ludzi
      z tym, wymyślonym przez „nieprawdziwych katolików” stworem?

Tak nawiasem mówiąc, cytat z Potopu bardzo chętnie i często używa inny Twój i
      pana Komorowskiego idol, a mianowicie iście rozsądny, pełen umiaru i taktu,
      „prawdziwy katolik” i krasomówca, profesor honoris causa kilku uniwersytetów,
      Władysław Bartoszewski...

Wszyscy pamiętamy, jak to pięknie i po katolicku, z umiarem, bez jakiejkolwiek
      pychy i pogardy, z głęboką pokorą opowiadał w czasie kampanii o swoim bliźnim,
      Jarosławie Kaczyńskim. Jeszcze wcześniej, grubo przed kampanią wyborczą,
      przydarzyły mu inne, tak charakterystyczne dla pozbawionych pychy i pogardy
      „prawdziwych katolików” słowa:

„Nie oczekuję od pana Jarosława Kaczyńskiego żadnych przeprosin, ponieważ nie
      uważam, żeby był on w stanie mnie czymkolwiek obrazić (…). Kiedy ktoś mnie po
      pijaku obrzyga w autobusie, to nie jest obraza. To jest obrzydliwość. Nie każdy
      może mnie obrazić. Prezes PiS nie ma życiorysu, który by mu na to pozwolił.
      Jestem ponad to“.

Czekam na doprecyzowania i serdecznie pozdrawiam.

• maria421 Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 12:56
        Jurku, przypominij sobie poprzednie wybory prezydenckie, przypomnij sobie wybory
        parlamentarne z 2005 roku kiedy wygral PiS, przypominj sobie tamte kampanie,
        przypomnij sobie Kurskiego od brudnej roboty, od wyszukiwania dziadka z
        Wehrmachtu i oglaszania ze Tusk nazywa sie naprawde Tuske.
        • jurek_z_berlina Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 14:45
          Po pierwsze, szanowny Admin wychwala Boga za zwycięstwo jego idola w OBECNEJ kampanii wyborczej, niszcząc obecnego Jarosława Kaczyńskiego, który od samego początku zachowywał anielską wprost cierpliwość i ciągle nawoływał do pojednania.

Po drugie, cóż to za argumentacja? Ponieważ „Kaczor” w przeszłości był taki to, a taki, jego otoczenie jeszcze gorsze, obecny platformerski „przemysł nienawiści” PO, (któremu wtóruje nasz szanowny Admin), ma prawo odpłacić mu z nawiązką, bez oglądania się na jego pojednawcze gesty?

Jak to tam było w tej Biblii o przebaczaniu bliźniemu? „Nie siedem razy, ale...”

Po trzecie, w dalszym ciągu czekam na odpowiedź naszego „prawdziwie katolickiego” Admina.

:)
          • maria421 Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 16:04
            Jurku, ja nie komentuje ani wpisu Wkkr, ani nie komentuje Twojego wpisu w calej
            jego rozciaglosci, przypominam tylko jak wygladaja kampanie wyborcze w naszej
            kochanej Ojczyznie. Zaczelo sie od "ja mam na pana teczke" , od tego czy
            konkurentowi podac reke czy noge, przeszlo przez doszukiwanie sie zydowskich
            przodkow , albo przodkow z Wehrmachtu a skonczylo sie na palikotowej propozycji
            wypatroszenia Kaczynskiego.

Tez bym chciala zeby bylo inaczej. Ale to nie znaczy ze uwazam Kaczynskiego za
            ofiare w tej kampanii- on zostal zaatakowany bronia jakiej kiedys tez uzywal.
            • marcinlet Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 16:57
              maria421 napisała:
              > Zaczelo sie od "ja mam na pana teczke" , od tego czy
              > konkurentowi podac reke czy noge, przeszlo przez doszukiwanie sie zydowskich
              > przodkow , albo przodkow z Wehrmachtu a skonczylo sie na palikotowej propozycji
              > wypatroszenia Kaczynskiego.
              Przecież to wszystko takie ustawione show pod publiczkę. Moim zdaniem taki Tusk
              i Kaczyński to najlepsi przyjaciele. Podobnie jak Wałęsa i Kwaśniewski. Razem
              idą po pracy na piwo i sobie planują: "Ty jutro o mnie powiesz to, a ja o tobie
              tamto. Wtedy ja będę miał to, ale za to ty zdobędziesz to..." Współczesna
              polityka to taki showbusiness mający swoich celebrytów, udawane skandale,
              romanse, plotki itd.
              Gdyby tego wszystkiego nie było, kto by chodził na wybory? Prawie, że nikt.
            • manny-jestem Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 18:32
              > Tez bym chciala zeby bylo inaczej. Ale to nie znaczy ze uwazam Kaczynskiego za
              > ofiare w tej kampanii- on zostal zaatakowany bronia jakiej kiedys tez uzywal.=

Co jest Mario hipokryzja i powinno dyskwalifukowac tych co sie takich metod
              dopuszczaja od gloszenia ocen moralnych. Od czego sie jednak nie powstrzymuja.

Polecalbym tez sobie przypomniec jak GW i srodowisko UD traktowalo KAczynskich
              juz na poczatku lat 90tych.
              • maria421 Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 19:24
                manny-jestem napisał:

> Co jest Mario hipokryzja i powinno dyskwalifukowac tych co sie takich metod
                > dopuszczaja od gloszenia ocen moralnych. Od czego sie jednak nie powstrzymuja.

Oczywiscie ze chamstwo w stylu Palikota (o "wypatroszeniu Kaczynskiego")
                dyskwalifikuje Palikota i dziala na niekorzysc PO, nie PiSu.

> Polecalbym tez sobie przypomniec jak GW i srodowisko UD traktowalo KAczynskich
                > juz na poczatku lat 90tych.

Nie czytywalam wtedy GW, przypominj prosze jak ich traktowano.
                • manny-jestem Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 19:28
                  maria421 napisała:

>
                  > Nie czytywalam wtedy GW, przypominj prosze jak ich traktowano.

Dokladnie tak jak teraz.
                • isma Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 20:36
                  Klopot w tym, ze Palikot nie jest jakims tam politycznym folklorem. Ten pan jest
                  wiceprzewodniczacym klubu parlamentarnego PO. Jakos nie potrafie dostrzec
                  walorow, ktore by go predestynowaly do zajmowania tego stanowiska, no chyba ze
                  zalozymy, iz wlasnie walenie na odlew politycznych przeciwnikow jest tak bardzo
                  w cenie.
                  • maria421 Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 21:09
                    isma napisała:

> Klopot w tym, ze Palikot nie jest jakims tam politycznym folklorem. Ten pan jes
                    > t
                    > wiceprzewodniczacym klubu parlamentarnego PO. Jakos nie potrafie dostrzec
                    > walorow, ktore by go predestynowaly do zajmowania tego stanowiska, no chyba ze
                    > zalozymy, iz wlasnie walenie na odlew politycznych przeciwnikow jest tak bardzo
                    > w cenie.
                    >

Juz kilka dni temu na forum Stefana pisalam ze PO powinno mu knebel nalozyc.
                    To ze Tusk sie wszydzi za slowa Palikota, to za malo.
                    • a000000 Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 21:32
                      maria421 napisała:

> To ze Tusk sie wszydzi za slowa Palikota, to za malo.

nie tylko mało... to są KPINY. Pewnie jaki pan - taki kram... Tuskowi takie
                      chamstwo Palikota jest na rękę..
                    • marcinlet Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 23:24
                      maria421 napisała:
                      > Juz kilka dni temu na forum Stefana pisalam ze PO powinno mu knebel nalozyc.
                      > To ze Tusk sie wszydzi za slowa Palikota, to za malo.
                      Przecież Palikot jest twarzą PO. Tusk tak tylko sobie gada. Identycznie TVN może
                      się "wstydzić" za Wojewódzkiego, a przecież go zatrudniają i dzięki m.in. niemu
                      mają dużą oglądalność.
                      • maria421 Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 23:31
                        Ja, moze naiwnie, uwazam nadal ze rozrywka i showbiznes to jedno, a polityka to
                        drugie i ze co moze przejsc plazem Wojewodzkiemu, to nie powinno przejsc plazem
                        Palikotowi.
                        Zreszta nie uwazam go za twarz PO.
                        • a000000 Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 23:35
                          maria421 napisała:

> Zreszta nie uwazam go za twarz PO.

a jednak. Każdy go rozpoznaje jako posła PO.

Jest wiceszefem klubu poselskiego i szefem okręgu Lublin. Wystarczy aby był twarzą.
                        • marcinlet Re: Chwała na wysokości Bogu! 07.07.10, 00:32
                          maria421 napisała:
                          > Ja, moze naiwnie, uwazam nadal ze rozrywka i showbiznes to jedno, a polityka to
                          > drugie
                          Niestety nie. Polityka pokazywana w mediach (a z taką jej wersją styka się
                          przeciętny obywatel) to część rozrywki. Taka sama jak np. Taniec z Gwiazdami,
                          Klan czy Big Brother. Dziś mamy dziesiątki przeróżnych stacji telewizyjnych.
                          Każdej zależy na oglądalności. Dlatego też trzeba zatrzymać u siebie widza by
                          nie przełączył na inny kanał bo tam np. pokazują mecz. Jeśli więc pokazuje się
                          wiadomości to nie wystarczy "bezstronnie" opowiadać o tym co się wydarzyło, ale
                          przekazać to w atrakcyjny dla przeciętnego widza sposób: szybko, prosto,
                          widowiskowo, prowokacyjnie itd. Na zasadzie sprzężenia zwrotnego politycy sami
                          zaczynają się zachowywać jak gwiazdy z portali typu Pudelek.
                    • stephen_s Re: Chwała na wysokości Bogu! 07.07.10, 14:21
                      Przecież Tusk się nie wstydzi. Gdyby się wstydził, to Palikota już by nie było w PO.
                      • a000000 Re: Chwała na wysokości Bogu! 08.07.10, 10:11
                        stephen_s napisał:

> Przecież Tusk się nie wstydzi. Gdyby się wstydził, to Palikota już >by nie
                        było w PO.

Podejrzewam, Stefciu, że masz rację.
          • isma Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 16:15
            Ja bym na odpowiedz nie liczyla.
            Przylapany w sasiednim watku na szydzeniu z biskupa predziutko wycial swoj stary
            wpis, zeby dowodow nie zostawiac...
            • a000000 Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 16:51
              isma napisała:

> Przylapany w sasiednim watku na szydzeniu z biskupa predziutko wycial swoj
              stary wpis, zeby dowodow nie zostawiac...

o ten wpis chodzi??? cały czas wisi.

forum.gazeta.pl/forum/w,92767,111759548,111814957,Re_gusla_.html?wv.x=2

Re: gusła... :(
              wkkr 21.05.10, 20:10 Odpowiedz
              0golone_jajka napisał:

> A ktoś tu szydzi z nieszczęścia setek ludzi??
              ==================================================
              Podobno ja. Ale ja szydze z tego kto pozwolił na taki niegodny
              pochowek. A nie z tych nieszczęśników karkowskich co ich woda zalala.

• isma Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 20:39
                U mnie sie pokazuje to:

Nie znaleziono strony o podanym adresie.

Przepraszamy. Strona, której szukasz nie została odnaleziona. Prawdopodobnie
                została skasowana, zmieniono jej nazwę albo została czasowo usunięta. Sprawdź
                poprawność adresu lub zajrzyj na stronę startową naszego serwisu www.gazeta.pl

Polecamy również skorzystanie z Internetowego Archiwum Gazety Wyborczej.
                Page not found.

We are sorry, but the page you requested cannot be found. The page you are
                looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily
                unavailable. Check the page address or open www.gazeta.pl home page and look for
                links to the information you want.

We also recommend using Internet Archive of Gazeta Wyborcza.

Natomiast, niezaleznie od wyciecia lub nie - to jak wyglada w swietle tego wpisu
                kwestia wycinania przez admina cudzych krytycznych uwag pod adresem hierarchow?
                • a000000 Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 21:29
                  isma napisała:

> U mnie sie pokazuje to:
                  >
                  > Nie znaleziono strony o podanym adresie.

zgadza się - to się pokazuje pod linkiem który załączyłaś. Wkurzyło mnie, więc
                  poszukałam przy pomocy wyszukiwarki - i znalazłam. I pod tym linkiem który ja
                  podałam - pokazuje się prawidłowo...

> Natomiast, niezaleznie od wyciecia lub nie - to jak wyglada w >swietle tego
                  wpisu kwestia wycinania przez admina cudzych >krytycznych uwag pod adresem
                  hierarchow?

jak wygląda? - pochyło.

• a000000 Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 21:47

a000000 napisała:

> isma napisała:

przeprowadziłam śledztwo. Otóż w twoim, Ismo, linku brakuje końcówki:
                    po html powinno się znaleźć ?wv.x=2

dlatego link prowadzi na Berdyczów.
                    • isma Re: Chwała na wysokości Bogu! 07.07.10, 10:18
                      OK, przepraszam za nieuprawnione posądzenie wyciecia postu.
                      Niemniej nadal jestem zdania, ze wypadaloby jakos wyjasnic, na czym to polega,
                      ze zdaniem admina z Dziwisza wolno szydzic, a krytykowac Zycinskiego nie.
                      • a000000 Re: Chwała na wysokości Bogu! 07.07.10, 11:18
                        isma napisała:

> OK, przepraszam za nieuprawnione posądzenie wyciecia postu.

jesteś solidna firma. Byłam pewna, że przeprosisz....

Ja od razu sprawdziłam link i wyszło mi, że skasowany. Oburzyło mnie to
                        niebotycznie - bo to niedopuszczalne, aby admin sam łamał regulamin i kasował ex
                        post posty aby nikt mu nic nie zarzucił...to jest manipulacja. Wobec czego
                        sprawdziłam. Gdyby zarzut się potwierdził - pożegnałabym się z tym adminem i
                        jego forum natychmiastowo. Bo HONOR ważniejszy od pieniądza - jak się coś
                        palnęło - trzeba ponieść konsekwencje, wyjaśnić. Usuwanie dowodów sugeruje że ma
                        się skłonność do wykorzystywania władzy. Ze mną nie po drodze.
                        Jestem niezmiernie zadowolona, że zarzut się nie potwierdził.

Co do krytyki - sądzę, że krytykować wolno, ale ZASADNIE!!! a szydzić to nie
                        wolno z nikogo, nawet z Palikota gdy już upadnie.

• isma Re: Chwała na wysokości Bogu! 07.07.10, 21:23
                          E, Azerko, z tym honorem, i z tym nielamaniem regulaminu, to nieeee.
                          Widzialas moze taki watek, w ktorym admin cwaniakujac zapowiada - w czasie ciszy
                          wyborczej - ze bedzie glosowal na Tuska?
                          • a000000 Re: Chwała na wysokości Bogu! 08.07.10, 10:10
                            isma napisała:

> Widzialas moze taki watek, w ktorym admin cwaniakujac zapowiada - w czasie
                            ciszy wyborczej - ze bedzie glosowal na Tuska?

Widziałam. Ale regulamin zadziałał.

Osobiście sądzę, że gdyby nasze forum było ukryte - moglibyśmy sobie nawoływać
                            do głosowania i złamania prawa by nie było. A ponieważ jest otwarte - nie możemy
                            sobie gadać jak we własnym domu - więc wątek poooooszedł!!!

Niewidzialne oko Wielkiego Brata czuwa!

• isma Re: Chwała na wysokości Bogu! 08.07.10, 18:26
                              A nie uwazasz za hipokryzje, ze nasz admin wymusza na tutejszym forumowym
                              pospolstwie stosowanie sie do zasad, do ktorych sam sie nie stosuje?
                              • a000000 Re: Chwała na wysokości Bogu! 08.07.10, 19:19
                                isma napisała:

> A nie uwazasz za hipokryzje,

no cóż... nasz admin jest bywalcem na aqua. Tam wszelkie chwyty są dozwolone...
                                więc pewnie czasem się zapomni...
                                • isma Re: Chwała na wysokości Bogu! 09.07.10, 12:06
                                  No tak. Ja chyba rzeczywiscie niedzisiejsza jestem, bo zawsze mi sie wydawalo,
                                  ze adminom wolno nawet mniej, niz zwyklym uzytkownikom, znaczy, powinni trzymac
                                  standardy, ktorych respektowania oczekuja. Ale pewnie pora - skoro to tak prosto
                                  mozna wytlumaczyc, "bywaniem na aqua" - sie z tym przeswiadczeniem rozstac.
                                  • marcinlet Re: Chwała na wysokości Bogu! 09.07.10, 12:39
                                    isma napisała:

> No tak. Ja chyba rzeczywiscie niedzisiejsza jestem, bo zawsze mi sie wydawalo,
                                    > ze adminom wolno nawet mniej, niz zwyklym uzytkownikom, znaczy, powinni trzymac
                                    > standardy, ktorych respektowania oczekuja. Ale pewnie pora - skoro to tak prost
                                    > o
                                    > mozna wytlumaczyc, "bywaniem na aqua" - sie z tym przeswiadczeniem rozstac.
                                    KiR to prywatne forum Wkkra. Może on robić na nim co mu się podoba.
                                    • isma Re: Chwała na wysokości Bogu! 09.07.10, 12:44
                                      Alez oczywiscie, ze moze. Tylko ze admin, ktory ma odrobine instynktu
                                      samozachowawczego, bierze pod uwage, ze jak mu sie zniecheceni forumowicze
                                      wykrusza, to bedzie mogl administrowac wylacznie wlasnymi postami.
                                      I raz pisac na czarno, a raz na czerwono, dla urozmaicenia dyskusji, chi, chi.
      • manny-jestem Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 18:28
        Podpisuje sie pod postem dodajac ze admin sam prosil zeby nie prowadzic tutaj
        duyskusji politycznych. Jak widac sam powstrzymac sie nie potrafil od dowalenia
        tym co mysla inaczej.

Tak przy okazji czy pisales kiedys jako Lotak?
        • wkkr mylisz się 06.07.10, 18:44
          Post dziękczynnny za to że prezydentem zostal ten a nie inny
          człowiek jak najbardziej mieści się w formule tego forum.
          To nie jest polityka.
        • jurek_z_berlina Re: Chwała na wysokości Bogu! 07.07.10, 09:30
          manny-jestem napisał:

"Tak przy okazji czy pisales kiedys jako Lotak?"

Tak, kiedyś używałem tego nicka (i ze dwa, trzy inne).
          Teraz powróciłem ostatecznie na forum pod pierwotnym nickem, tylko że pisanym z
          małej litery :)

Żadnych innych nie używam i używać nie zamierzam, ostatecznie trzeba kiedyś
          wydorośleć ;) .

Pozdrawiam
          • manny-jestem Re: Chwała na wysokości Bogu! 07.07.10, 12:57
            To ciesze sie ze jestes na forumi w dobrym zdrowiu Jurku. Ja kiedys pisalem jako
            manny-ramirez.
            • jurek_z_berlina Re: Chwała na wysokości Bogu! 07.07.10, 13:33
              Ja też się cieszę, że się znowu spotykamy. Nie wiem, czy już dziękowałem Ci za
              kartkę z życzeniami, jaką wysłałeś mi do kliniki po moim zawale; w każdym razie
              o moim bardzo miłym zaskoczeniu otrzymaniem tej kartki od ciebie, która zupełnie
              teoretycznie nie powinna była dotrzeć, napisałem także swego czasu na forum...

Pozdrawiam
              • manny-jestem Re: Chwała na wysokości Bogu! 07.07.10, 13:46
                Dziekowales Jurku i nawet dostalem list od Ciebie. Tylko ze niestety bylo to tuz
                przed przeprowadzka, a w czasie przeprowadzki niestety zgubilem koperte z
                adresem i nie moglem odpisac, za co przepraszam.
    • marcinlet Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 11:22
      Już się tak podniecaj. Dla mnie to jeden był wart drugiego.
      • a000000 Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 11:43
        marcinlet napisał:

>Dla mnie to jeden był wart drugiego.

co nie znaczy, że chamstwo trzeciego jest usprawiedliwione.
      • wkkr Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 12:18
        marcinlet napisał:

> Już się tak podniecaj. Dla mnie to jeden był wart drugiego.
        =======
        To twoja opinia.
        Moim zdaniem Kaczyński jest niebezpieczny dla otoczenia ze swoimi
        paranojami.
    • isma Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 14:42
      Rozkoszny watek, po prostu rozkoszny.
      "Chwala na wysokosci Bogu", no, no.
      Drugie przykazanie sie klania.
      • aeki Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 15:41
        ???????????????????? ty znasz drugie przykazanie ????????
        • isma Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 15:46
          Zieeeew.
          Sprzedawales juz ten problm na tym forum pare razy. Obawiam sie, ze nie
          znajdziesz chetnych na kolejna dyskusje o jakze palacym problemie numeracji
          przykazan.
          • maitresse.d.un.francais Re: Chwała na wysokości Bogu! 06.07.10, 17:28
            Zieeeew.
            Sprzedawales juz ten problm na tym forum pare razy. Obawiam sie, ze nie
            znajdziesz chetnych na kolejna dyskusje o jakze palacym problemie numeracji
            przykazan.

Hihi.
            • aeki Re: Chwała na wysokości Bogu! 07.07.10, 13:41
              Nie pytam o numerację , ale o treść ziieeeew.
    • luzerski Obawiam się, że Bóg nie miał z tym nic wpólnego... 07.07.10, 22:38
      Bóg: "Cholera, a ja chciałem głosować na Nałęcza..." :)
      • a000000 Re: Obawiam się, że Bóg nie miał z tym nic wpólne 08.07.10, 10:12
        luzerski napisał:

> Bóg: "Cholera, a ja chciałem głosować na Nałęcza...

hihihi, Bóg to mówi: a dajcie wy mi wszyscy święty spokój!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka