Dodaj do ulubionych

Propozycja dla Admina

17.04.11, 17:04
A może powinno powstać forum "KiR reaktywacja - dyskusje psycholi"?
Obserwuj wątek
    • a000000 Re: Propozycja dla Admina 17.04.11, 17:16
      A dlaczego namawiasz Hipcia? Sam nie możesz takiego forum założyć?
      • z2006 Re: Propozycja dla Admina 17.04.11, 17:18
        Chodziło mi o to, żeby to było podforum tego forum.
        • z2006 Re: Propozycja dla Admina 17.04.11, 18:27
          Pewna osoba o niemoralnym nicku nie chciałaby pisać na forum, które sam bym założył...
      • maitresse.d.un.francais Re: Propozycja dla Admina 18.04.11, 21:44
        Obłudnik i kłamca. Chciałam pisać na jego forum, tylko on mnie zablokował.

Poza tym nie umysłowymi, bo umysł mam całkiem niezły, tylko emocjonalnymi, jeśli o mnie chodzi.

Admin - jak go znam - popuka się w czółko, i będzie miał rację.
        • z2006 Re: Propozycja dla Admina 19.04.11, 07:21
          maitresse.d.un.francais napisała:

> Obłudnik i kłamca. Chciałam pisać na jego forum, tylko on mnie zablokował.

Z powodu nicka. Możesz go zmienić na np. maria_magdalena.

Byłaby to dość dobra pokuta.
          >
          > Poza tym nie umysłowymi,

A nie jest tak, że zaburzenia psychiczne t zaburzenia umsyłowe to synonimy?

bo umysł mam całkiem niezły, tylko emocjonalnymi, jeś
          > li o mnie chodzi.

Emocje to aspekt działania umysłu.

pl.wikipedia.org/wiki/Umysł
          >
          > Admin - jak go znam - popuka się w czółko, i będzie miał rację.

Nie wiem, kiedy on się puka w czoło, ale czy forum religijne to najlepsze miejsce na wymianę zdań odnośnie naszych chorób?
          • maitresse.d.un.francais Re: Propozycja dla Admina 19.04.11, 15:15

> Z powodu nicka. Możesz go zmienić na np. maria_magdalena.

Jasne, już się rozpędziłam. Tak ci ten mój nick przeszkadza, ale chcesz specjalne forum do dyskutowania ze mną.

Niemniej nie jestem zainteresowana forum "Arcy wiecznie poucza Kochanicę" (bo do tego to by się sprowadzało) - ani w wykonaniu admina, ani w twoim, i na żadnym bym nie bywała, więc twoja teoria się sypie (ta, że nie weszłabym na twoje forum, a na admina tak).
            >

>
            > A nie jest tak, że zaburzenia psychiczne t zaburzenia umsyłowe to synonimy?

Nie wiem. Ja używam określenia zaburzenia emocjonalne, bo nie mam zaburzeń poznawczych. Określenie "zaburzenia umysłowe" kojarzy mi się raczej z upośledzeniem umysłowym.
            >
            > bo umysł mam całkiem niezły, tylko emocjonalnymi, jeś
            > > li o mnie chodzi.
            >
            > Emocje to aspekt działania umysłu.

Psychiki, dziubuniu, psychiki. Miałam na myśli aspekt intelektualny umysłu.
            >
            >
            > Nie wiem, kiedy on się puka w czoło, ale czy forum religijne to najlepsze miejs
            > ce na wymianę zdań odnośnie naszych chorób?

Jeśli o mnie chodzi, nie muszę wcale ich wymieniać, tych zdań, to ty do tego uparcie dążysz, nie chcąc spotkać sobie podobnych w realu. Ja dziś idę do warszawskiego klubu sprzątać, integrować się i zgłaszać postulaty, wieczór też będę miała zajęty.
            • maitresse.d.un.francais Azerko, kiedy odpiszesz? nt 19.04.11, 16:02
              • maitresse.d.un.francais Azerko, pliku nie załączyłaś nt 19.04.11, 21:57
            • z2006 Re: Propozycja dla Admina 19.04.11, 20:19
              >
              > Jasne, już się rozpędziłam. Tak ci ten mój nick przeszkadza, ale chcesz specjal
              > ne forum do dyskutowania ze mną.

No właśnie: z Tobą, a nie z nickiem.
              >
              > Niemniej nie jestem zainteresowana forum "Arcy wiecznie poucza Kochanicę" (bo d
              > o tego to by się sprowadzało)

A tutaj sama się "nadstawiasz" do niby pouczania - zgłaszając się spontanicznie np. po każdym moim wspomnieniu o pewnej używce...

> > Emocje to aspekt działania umysłu.
              >
              > Psychiki, dziubuniu, psychiki.

Według wikisłownika to synonimy:

pl.wiktionary.org/wiki/umysł
              > >
              > Jeśli o mnie chodzi, nie muszę wcale ich wymieniać,

A ci Cię zmusza? Przeceiż sama z tym "wyskakujesz"...

> arcie dążysz, nie chcąc spotkać sobie podobnych w realu. Ja dziś idę do warszaw
              > skiego klubu sprzątać, integrować się i zgłaszać postulaty, wieczór też będę mi
              > ała zajęty.

Owocnego chodzenia. Ja mam pracę.
              • maitresse.d.un.francais Re: Propozycja dla Admina 19.04.11, 21:51

> No właśnie: z Tobą, a nie z nickiem.

Ale ja jestem pod nickiem.
                >
                zgłaszając się sponta
                > nicznie np. po każdym moim wspomnieniu o pewnej używce...

Odpowiadanie na posty nie jest nadstawianiem się do pouczania.

I nie "niby", bo pouczasz jak rasowy besserwisser.

>
                > A ci Cię zmusza? Przeceiż sama z tym "wyskakujesz"...

No wiesz, skoro imputujesz mi urojenia...
                >

> Owocnego chodzenia. Ja mam pracę.

Tak, wiedziałam, że o niej wspomnisz.

Bardzo jesteś mądry, jak sam król Salomon, dziś sprzątała ze mną kobita, która ma pracę. Wielu klubowiczów ma pracę. To nie jest klub dla bezrobotnych.

Tak, teraz chcesz napisać, że w takim razie może klubowicze pomogą mi znaleźć pracę. Czytam w tobie jak w otwartej książce. Z obrazkami!
                • maitresse.d.un.francais Arcyndo 19.04.11, 23:31
                  Moja Mama poleciła przekazać ci, że nie za twoje żyję i jeśli ona mnie utrzymuje, to nic ci do tego i masz się od tej kwestii ODCZEPIĆ.
                  • z2006 Re: Arcyndo 20.04.11, 07:00
                    Konsultujesz z nią, o czym do Ciebie piszę? Wow!
                    • maitresse.d.un.francais Nie jesteś jedyny Arcyndo 20.04.11, 15:40
                      z2006 napisał:

> Konsultujesz z nią, o czym do Ciebie piszę? Wow!

Nie, opowiadam jej, o czym piszą liczni forumowicze i internauci na przeróżnych forach, blogach i portalach. A ona mnie o tym, co piszą tam, gdzie ona bywa w necie.

Więc nie podniecaj się tak, tylko przyjmij do wiadomości, że masz się w tej sprawie odczepić.
                      • z2006 Re: Nie jesteś jedyny Arcyndo 20.04.11, 16:18

> Nie, opowiadam jej, o czym piszą liczni forumowicze i internauci na przeróżn
                        > ych forach, blogach i portalach
                        . A ona mnie o tym, co piszą tam, gdzie ona
                        > bywa w necie.

Mam nadzieję, że co najmniej tyle samo mówicie o Twojej przyszłości w realu. :-)
                        >
                        > Więc nie podniecaj się tak, tylko przyjmij do wiadomości, że masz się w tej spr
                        > awie odczepić.

Akurat. ;-)
                        • maitresse.d.un.francais Re: Nie jesteś jedyny Arcyndo 20.04.11, 16:53
                          z2006 napisał:

> maitresse.d.un.francais napisała:
                          >
                          > > Nie, opowiadam jej, o czym piszą [i]liczni forumowicze i internauci na p
                          > rzeróżn
                          >
                          > Mam nadzieję, że co najmniej tyle samo mówicie o Twojej przyszłości w realu. :-
                          > )
                          > >
                          Chcesz kontrolować, o czym rozmawiam z własną matką?

> > Więc nie podniecaj się tak, tylko przyjmij do wiadomości, że masz się w
                          > tej spr
                          > > awie odczepić.
                          >
                          > Akurat. ;-)

Chcesz powiedzieć, że masz w d... zdanie kobiety, która mogłaby być Twoją matką?
                          • z2006 Re: Nie jesteś jedyny Arcyndo 20.04.11, 20:13

> Chcesz kontrolować, o czym rozmawiam z własną matką?

Po prostu jestem ciekawy. Ty tą ciekawość roznieciłaś... >
                            >
                            > Chcesz powiedzieć, że masz w d... zdanie kobiety, która mogłaby być Twoją matką
                            > ?

1. Nie chcę tak powiedzieć, bo nie używam brzydkich wyrazów.

2. Czy mam słuchać wszystkich kobiet w tym wieku? A gdyby jedna wyraziła wolę sprzeczną z wolą jakiejś drugiej? ;-) To chyba niezbyt logiczne. Jajko,jak myslisz? ;-)
                        • maitresse.d.un.francais Wobec takiej arogancji i chamstwa 20.04.11, 16:56
                          chęci kontrolowania, o czym rozmawiam z własną matką, oraz nieliczenia się nie tylko ze mną, ale i z moją matką - nie będziemy rozmawiać o mojej pracy, przyszłości etc.

Wszelkie twoje uwagi na ten temat pozostaną bez odpowiedzi.

Gdybyś się przy nich upierał, zawsze mogę odejść z forum.
                          • maitresse.d.un.francais Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 20.04.11, 16:57
                            Mam pytanie, bo znajomy ze Śląska pytał o dobrą psycholożkę. Czy możesz mu jakąś polecić?
                            • z2006 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 20.04.11, 20:20
                              Nie, bo moja nie jest specjalnie dobra. Zresztą, czy napisanie o tym na forum publicznym nie byłoby rodzajem spamu?
                              • a000000 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 21.04.11, 01:21
                                z2006 napisał:

Zresztą, czy napisanie o tym na forum publicznym nie byłoby rodzajem spamu?

rodzajem reklamy, też na forum zabronionej. Spamem są tasiemcowe dyskusje na tematy osobiste, odbiegające od tematyki ogólnej.

Jeśli temat się rozwija a dotyczy spraw tak bardzo osobistych jak stan zdrowia - proponuję przejść na priv.

Arcy - to forum nie jest ukryte, tu czytają wszyscy którzy chcą.
                                • z2006 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 21.04.11, 06:03
                                  Przecież to nie ja te tematy zaczynam. Dlaczego apelujesz do mnie?
                                  • a000000 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 21.04.11, 10:46
                                    z2006 napisał:

> Przecież to nie ja te tematy zaczynam. Dlaczego apelujesz do mnie?

Nie ma znaczenia kto zaczyna.... znaczenie ma kto ciągnie temat przez pół wątku.... zgodnie z regulaminem ogólnym osoby które zajmują się ODPOWIEDZIAMI w gałęziach uznanych przez administrację za spam - też mogą dostać czasowego bana i to z automatu!!!
                                    Nie ma obowiązku odpowiadania na każdy post.
                                    Takie słowne przepychanki dotyczące spraw prywatnych to spam.
                                    • z2006 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 21.04.11, 11:39
                                      I po by trzeba załozyć osobne forum na dyskusje psychiatryczne. Wtedy ta "prywata" nie byłaby "prywatą"...
                                      • a000000 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 21.04.11, 11:57
                                        z2006 napisał:

> I po by trzeba załozyć osobne forum na dyskusje psychiatryczne. Wtedy ta "prywa
                                        > ta" nie byłaby "prywatą"...

i sądzisz, że kto tam za Tobą pójdzie? "Osoba o niemoralnym nicku", skoro słowo Kochanica nie chce Ci przez gardło przejść? Jak ona się czuje, gdy w taki sposób ją upokarzasz, że po nicku się nie zwracasz? Nie stać Cię na odrobinę wyrozumiałości?

Nie, zdecydowanie jestem przeciw tworzeniu bytów dodatkowych - mamy podforum, Stefcio
                                        założył, na INNE tematy.
                                        Jest jeszcze oczkowe forum, tam nikt nie zagląda, możecie sobie gadać...

forum.gazeta.pl/forum/f,25822,forum_KR_inne_tematy.html
                                        Są fora psychiatryczne - tam też możesz sobie pogadać.

Na siłę nie da się nikogo ewangelizować.... Ty też nie zmienisz poglądów tylko dlatego, że ktoś na forum by tak chciał.
                                        • z2006 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 21.04.11, 17:38
                                          a000000 napisała:

> Jak ona się czuje, gdy w taki spos
                                          > ób ją upokarzasz, że po nicku się nie zwracasz?

Ona się sama upokarzyła wybierając ten nick (zwłaszcza jego francuską) wersję.

fr.wiktionary.org/wiki/maîtresse
                                          Nie stać Cię na odrobinę wyrozu
                                          > miałości?

Nie - dla jej dobra.
                                          >
                                          > Na siłę nie da się nikogo ewangelizować.... Ty też nie zmienisz poglądów tylko
                                          > dlatego, że ktoś na forum by tak chciał.

Jestem cierpliwy.
                                          • a000000 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 21.04.11, 19:36
                                            z2006 napisał:

> Ona się sama upokarzyła wybierając ten nick

no to Ci oznajmiam, że nick ogolonego jest zdecydowanie bardziej niemoralny - a jednak się go nie czepiasz.
                                            Kochanicy daj spokój. Skoro jesteś cierpliwy.
                                            • z2006 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 22.04.11, 07:33
                                              A co jest niemoralnego wnicku naszego kolegi? Poza tym on nie deklaruje, że jest katolikiem. Od wierzących więcej się wymaga. To po prostu skandal, że osoba deklarująca sie jako katoliczka posługuje się nickiem, który znaczy również "prostytutka".
                                              • a000000 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 22.04.11, 22:15
                                                z2006 napisał:

>który znaczy również "prostytutka".

kochanica francuza to tytuł powieści. I nie oznacza prostytutki... A wiesz jak jest prostytutka po francusku?
                                                • z2006 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 23.04.11, 08:17
                                                  W każdym razie oznaczą również grzesznicę.

fr.wiktionary.org/wiki/maitresse
                                                  "Une maitresse d’école : institutrice d’école primaire.
                                                  (Familier) Amante, partenaire sexuelle en dehors de son couple. → voir dulcinée
                                                  Il a deux maitresses, sa femme se console dans les bras d'un amant et tout le monde est content."
                                                  • a000000 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 23.04.11, 09:37
                                                    z2006 napisał:

> W każdym razie oznaczą również grzesznicę.

Arcyś, weź się i opanuj... nawet jeśli Kochanica sama z dobrej woli nazywa się grzesznicą, to powinieneś, jako katolik, przyjaźnie się do niej odnosić. A Ty ją drażnisz. Sądzisz, że wybrana przez Ciebie droga ewangelizacyjna będzie skuteczna wobec niewierzących czy wątpiących?

Nick Kochanicy nie ma żadnego przełożenia do reala. Tak jak i Twój poprzedni nick... a i pewnie jak nick ogolonego, który w życiu by sobie nie ogolił....
                                                    Dlaczego to co się na forum dzieje traktujesz tak bardzo poważnie? Przecież w końcu to niewinna rozrywka!
                                                    A jak odbierasz mój nick? widzisz tam jakieś głębsze podteksty?
                                                  • z2006 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 23.04.11, 10:46
                                                    a000000 napisała:

> Arcyś, weź się i opanuj... nawet jeśli Kochanica sama z dobrej woli nazywa się
                                                    > grzesznicą, to powinieneś, jako katolik, przyjaźnie się do niej odnosić.

Podobno czasem przyjaciel powinien na przyjaciela nakrzyczeć.

Grzechy cudze

1. Namawiać kogoś do grzechu.
                                                    2. Nakazywać grzech.
                                                    3. Zezwalać na grzech.
                                                    4. Pobudzać do grzechu.
                                                    5. Pochwalać grzech drugiego.
                                                    6. Milczeć, gdy ktoś grzeszy.
                                                    7. Nie karać za grzech.
                                                    8. Pomagać do grzechu.
                                                    9. Usprawiedliwiać czyjś grzech.

katechizm.republika.pl/modlitwy.html
                                                    > Sądzisz, że wybrana przez Ciebie droga ewangelizacyjna będzie skute
                                                    > czna wobec niewierzących czy wątpiących?

A co to ma do rzeczy? Ona podobno jest katoliczką.
                                                    >
                                                    > Nick Kochanicy nie ma żadnego przełożenia do reala.

Ale jest afirmacją grzechu.

Tak jak i Twój poprzedni ni
                                                    > ck... a i pewnie jak nick ogolonego, który w życiu by sobie nie ogolił....

Bycie arcykrólem nie jest grzechem. Bycie jakimkolwiek narządem nie jest grzechem. Uprawianie nierządu lub cudzołóstwa (terminologia Katechizmu Kościoła Katolickiego) jest grzechem.

> Dlaczego to co się na forum dzieje traktujesz tak bardzo poważnie? Przecież w k
                                                    > ońcu to niewinna rozrywka!

To czemu tak się kłócisz z jajkiem? ;-)

> A jak odbierasz mój nick? widzisz tam jakieś głębsze podteksty?

Oczywiście, że nie.
                                                  • maria421 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 23.04.11, 13:13
                                                    Ech, Arcys...

Ja wole porzadna dziewczyne o nicku Kochanica_Francuza niz prawdziwa maitresse pod swietobliwym nickiem.
                                                  • z2006 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 24.04.11, 09:24
                                                    Ale ona nie jest porządna, właśnie m.in. dlatego, że używa takiego nicku. Poza tym z jej wpisów wynika, że nie chodzi do koscioła.
                                                  • a000000 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 24.04.11, 14:02
                                                    z2006 napisał:

> Ale ona nie jest porządna, właśnie m.in. dlatego, że używa takiego nicku. Poza
                                                    > tym z jej wpisów wynika, że nie chodzi do koscioła.

Żeby tylko każdy miał tylko taki grzech że posiada nick który się Arcemu nie podoba... to piekło byłoby puste!
                                                    Żeby to każdy miał tylko taki grzech, że do kościoła nie chodzi - to piekło byłoby puste!!!

Arcyś, i co z tego, że ludzie chodzą do kościoła, skoro tylko tym Boga obrażają... jedna taka (autentyk) wielce "bogobojna na pokaz" zaniosła świecę do kościoła w intencji sąsiadki: aby tak skapiała, jak ta świeca!!!!
                                                    Pamiętaj, nie ten kto mówi "panie, panie" wejdzie do królestwa niebieskiego. Samo "chodzenie" nie daje nic. A można nie chodzić - a być człowiekiem świętym.

Nie oceniaj! pozostaw to Bogu.
                                                  • a000000 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 23.04.11, 15:41
                                                    z2006 napisał:

> Bycie arcykrólem nie jest grzechem.

OCZYWIŚCIE! ale gdy ktoś nie jest arcykrólem a tak się nazwie, jest to PYCHA - najgorszy grzech, prowadzący do złamania każdego przykazania.

>Bycie jakimkolwiek narządem nie jest grzechem.

cóż za dziwaczność!!! Kto JEST narządem, jakimkolwiek? A z kolei narząd - jest częścią większej całości - czyż może grzeszyć?

Ogolony wprowadził nazwę genitaliów, aby tym "zawstydzać" ewentualnych religijnych czytelników, którzy są przywykli do skromności i poszanowania prywatności. Czyli grzeszy o wiele bardziej, niż Kochanica. Której nick nie ma żadnego przełożenia wobec jej życia w realu.

> To czemu tak się kłócisz z jajkiem?

Nie kłócę się. Denerwuje mnie jego zła wola.
                                                  • z2006 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 24.04.11, 09:30
                                                    a000000 napisała:

> OCZYWIŚCIE! ale gdy ktoś nie jest arcykrólem

Kiedyś się tak czułem...

> a tak się nazwie, jest to PYCHA - najgorszy grzech,

I w ramach pokuty zmieniłem nicka z zaczynającego się na literę a na zaczynający się na literę z.

> prowadzący do złamania każdego przykazania.

"Kto złamał jedno przykazanie, złamał wszystkie."
                                                    >
                                                    > cóż za dziwaczność!!! Kto JEST narządem, jakimkolwiek?

No niby Jajko.

A z kolei narząd - jest
                                                    > częścią większej całości - czyż może grzeszyć?

No właśnie.
                                                    >
                                                    > Ogolony wprowadził nazwę genitaliów, aby tym "zawstydzać" ewentualnych religijn
                                                    > ych czytelników,

Czy ktoś tu się czuje zawstydzony?

> Czyli grzeszy o wiele bardziej, niż Kochanica.

Bóg to wie.

> Nie kłócę się. Denerwuje mnie jego zła wola.

Zdenerwowanie to uczucie. Uczucia to rumaki, którymi to my powinniśmy rozumnie kierować.
                                                  • a000000 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 24.04.11, 14:07
                                                    z2006 napisał:

> Kiedyś się tak czułem...

i zamiast Bogu dziękować za zdolności i łaskę, ty się królem poczułeś???? I to jest pycha właśnie, bo bez Boga ani do proga.

> I w ramach pokuty zmieniłem nicka

a cóż to za pokuta? W ramach pokuty poczyń postanowienie, że już nigdy nikogo po pozorach osadzać nie będziesz...

> Zdenerwowanie to uczucie.

nie jestem zdenerwowana. Jedynie mnie denerwuje zła wola. W głowie mi się nie mieści, że można aż tak gardzić bliźnim.
                                                  • 0golone_jajka niby dlaczego? 23.04.11, 20:20
                                                    miałbym sobie nie ogolić? Coraz więcej mężczyzn to robi, zwłaszcza jak wymagają golenia u kobiet.
                                                  • a000000 Re: niby dlaczego? 23.04.11, 20:56
                                                    0golone_jajka napisał:

> miałbym sobie nie ogolić?

przestań!!! powiem tak: nie uwierzę póki nie zobaczę. Jak niewierny Tomasz.
                                                  • z2006 Re: niby dlaczego? 24.04.11, 09:32
                                                    a000000 napisała:

> przestań!!! powiem tak: nie uwierzę póki nie zobaczę.

Chcesz go sprowokować, żeby wkleił tu odpowiednie zdjęcie?

> Jak niewierny Tomasz.

Też mi porównanie... :-(
                                                  • 0golone_jajka Re: niby dlaczego? 24.04.11, 11:14
                                                    Wymagam od żony, a żona ode mnie. Nikt nie lubi mieć włosów w ustach. Robi to sporo kobiet i coraz więcej mężczyzn.
                                                  • a000000 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 23.04.11, 19:50
                                                    Arcyś, nie ma ani słowa na temat "maitresse". Czyli obraziłeś koleżankę.

Wszystkie propozycje tłumacza gugla:

PROSTITUÉE
                                                    FILLE PUBLIQUE - dosł. dziewczyna publiczna
                                                    FEMME PUBLIQUE - dosł. kobieta publiczna
                                                    PROFESSIONNELLE - dosł. profesjonalna
                                                    RACCROCHEUSE
                                                    PÉRIPATÉTICIENNE - dosł. perypatetyczka, czyli przechadzająca się, hehe
                                                    RACOLEUSE
                                                    PIERREUX
                                                    RESPECTUEUSE - dosł. szanowna (albo szanowana?)
                                                    GOUGE
                                                    GRUE
                                                    MORUE
                                                    GAUPE
                                                    GARCE

oraz z tegoż tłumacza fraza fille des rues - dosł. dziewczyna uliczna

Propozycje 10-14 to chyba jakieś gwarowo-potoczne.
                                                  • z2006 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 24.04.11, 09:34
                                                    Przecież powyżej wkleiłem odpowiedni link...
                          • z2006 Re: Wobec takiej arogancji i chamstwa 20.04.11, 20:16

> Gdybyś się przy nich upierał, zawsze mogę odejść z forum.

Super, będę miał więcej czasu na pisanie o czym innym - mającym wiecej związku z Kościołem, religią i pokrewnymi tematami.
                • z2006 Re: Propozycja dla Admina 20.04.11, 06:58
                  >
                  > Ale ja jestem pod nickiem.

To go zmień.

> Odpowiadanie na posty nie jest nadstawianiem się do pouczania.

W ogólności nie. Ale w tym przypadku - tak.
                  > > >
                  > No wiesz, skoro imputujesz mi urojenia...

Ja się tylko pytam.
                  >
                  > Bardzo jesteś mądry, jak sam król Salomon, dziś sprzątała ze mną kobita, która
                  > ma pracę. Wielu klubowiczów ma pracę.

Hm... Co więc daje uczestnictwo w takim klubie?
                  >
                  > Tak, teraz chcesz napisać, że w takim razie może klubowicze pomogą mi znaleźć p
                  > racę.

Wcale nie chciałem tego napisać. :-P
                  • maitresse.d.un.francais Re: Propozycja dla Admina 20.04.11, 15:42

>
                    > To go zmień.

Nie.

> Hm... Co więc daje uczestnictwo w takim klubie?

a pomyśl, pomyśl. Może ci się wyobraźnia rozwinie.
                    • z2006 Re: Propozycja dla Admina 20.04.11, 16:20

> Nie.

Byłaby to dobra pokuta przed Wielkanocą.
                      >
                      > a pomyśl, pomyśl. Może ci się wyobraźnia rozwinie.

Brak mi danych. Z pustego i Salomon nie naleje.
                      • maitresse.d.un.francais Re: Propozycja dla Admina 20.04.11, 16:53

> Byłaby to dobra pokuta przed Wielkanocą.

Byłaby.

Nie zmienię.
                        > >

>
                        > Brak mi danych.

Wyguglaj.
                        • z2006 Re: Propozycja dla Admina 20.04.11, 20:17
                          1. Do spowiedzi idziesz?

2. Nie chce mi się (przynajmniej dzisiaj).
    • 0golone_jajka Re: Propozycja dla Admina 17.04.11, 19:28
      A kogo konkretnie z naszego forum byś tam widział?
      • z2006 Re: Propozycja dla Admina 18.04.11, 15:13
        Psycholi w sensie dosłownym, czyli osobę o niemoralnymnicku i mnie.
        • 0golone_jajka Re: Propozycja dla Admina 18.04.11, 16:44
          Co rozumiesz pod pojęciem "psychol'?
          • z2006 Re: Propozycja dla Admina 18.04.11, 16:56
            Osoby z ciężkimi zaburzeniami umysłowymi.
            • 0golone_jajka Re: Propozycja dla Admina 19.04.11, 00:11
              Uważasz że głęboka wiara to ciężkie zaburzenie umysłowe???
              • maitresse.d.un.francais Re: Propozycja dla Admina 19.04.11, 00:38
                0golone_jajka napisał:

> Uważasz że głęboka wiara to ciężkie zaburzenie umysłowe???

Baaaardzo zabawne. Arcy pisał, na czym polegają jego problemy.
                • 0golone_jajka Re: Propozycja dla Admina 19.04.11, 17:42
                  > Arcy pisał, na czym polegają jego problemy.

Nie czytałem tego. A Arcy jawi mi się jako b. głęboko wierząca osoba, poza tym całkiem normalna, stąd moje pytaine.
                  • maitresse.d.un.francais Re: Propozycja dla Admina 19.04.11, 19:45
                    poza tym
                    > całkiem normalna
                    To źle ci się jawi.
                    • 0golone_jajka Re: Propozycja dla Admina 19.04.11, 21:08
                      No jest nienormalnie uprzejmy, to fakt. Ale nie chce mi się czytać waszej dyskusji i dociekać co mu jest...
                      • maitresse.d.un.francais Re: Propozycja dla Admina 19.04.11, 21:52
                        0golone_jajka napisał:

> No jest nienormalnie uprzejmy, to fakt.

Nie wiem, jakie masz kryteria uprzejmości, w moich oczach jest co najwyżej ponadnormatywnie upierdliwy.
                        • 0golone_jajka Re: Propozycja dla Admina 20.04.11, 14:39
                          Nie zawuażyłem. Ale jest drobiazgowy. Jest też zazwyczaj logiczny, choć miejscami wiara bierze górę nad logiką.
    • maria421 Re: Propozycja dla Admina 18.04.11, 09:42
      z2006 napisał:

> A może powinno powstać forum "KiR reaktywacja - dyskusje psycholi"?

Wystarczy zmienic nazwe tego forum.
      • a000000 Re: Propozycja dla Admina 18.04.11, 12:52
        maria421 napisała:

> Wystarczy zmienic nazwe tego forum.

po co? aby ściągnąć tu takich prawdziwych psycholi? Nie zgadzam się.
        • maria421 Re: Propozycja dla Admina 18.04.11, 13:33
          a000000 napisała:

> po co? aby ściągnąć tu takich prawdziwych psycholi? Nie zgadzam się.

Azerko, to forum juz jest Ogolonych Jajek i przyciaga "kempy lonowe".

• a000000 Re: Propozycja dla Admina 18.04.11, 14:07
            maria421 napisała:

> Azerko, to forum juz jest Ogolonych Jajek i przyciaga "kempy lonowe".

sądzę, że to kolejny wygłup ogolonego. Przygotowuje się z klonami na wypadek zabanowania.
            • 0golone_jajka Re: Propozycja dla Admina 18.04.11, 16:45
              Przyznaję. Fajny nick ta kempa łonowa ale nie mam z tym nic wspólnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka