Dodaj do ulubionych

ks. Iaskowicz-Zaleski straszy homoseksualnym lobby

16.03.12, 13:54
w Kościele.
Obraz, jaki odmalował przypomina mi nieco sceny z "klatki dla ptaków" :-)

Ksiądz nie wspomina słowem o tym, że homoseksualizm nie jest karalny. To wewnętrzna sprawa Kościoła jak radzi sobie z orientacją seksualną swoich urzędników.

Ale prawdziwy problem w tym, że nie wspomina w ogóle o pedofilii wśród księży. Manipuluje sprowadzając problem z biskupem Patzem do homoseksualizmu nie widząc, że Paetz był oskarżany o pedofilię. Ale jak widać kwestia pedofilii nie zaprząta najbardziej nawet zatroskanych księżych główek.
Obserwuj wątek
    • taziuta Re: ks. Iaskowicz-Zaleski straszy homoseksualnym 16.03.12, 14:02
      chateau napisał:

> /.../ Manipuluje sprowadzając problem z biskupem Patzem do homoseksualizmu nie widząc,
      > że Paetz był oskarżany o pedofilię. Ale jak widać kwestia pedofilii nie zaprząta najbardziej
      > nawet zatroskanych księżych główek.

Myślę, że gostek nie zatracił jeszcze resztki instynktu samozachowawczego. Wie co wolno, a czego już nie wolno powiedzieć, jeśli nadal chce się być księdzem w polskim kościele...
    • mike.recz Re: ks. Iaskowicz-Zaleski straszy homoseksualnym 16.03.12, 14:08
      forum.gazeta.pl/forum/w,721,134302859,134302859,nagminnej_w_pl_KK_pedofilii_Terlikowski_8230_.html
      Piglowacki wylądował z tematem na Religii.

forum.gazeta.pl/forum/w,396,134296433,134296433,Homosie_znow_epatuja_swoim_zboczeniem_.html
      Obraza na Óślej.

Ciekawe czy Twój się ostanie ;)
      • obraza.uczuc.religijnych Re: ks. Iaskowicz-Zaleski straszy homoseksualnym 16.03.12, 14:10
        Media głównego nurtu wyciszają temat. Znów triumfuje politpoprawnosć.
        • mike.recz Re: ks. Iaskowicz-Zaleski straszy homoseksualnym 16.03.12, 15:17
          Towarzystwu Blumsztajna trzeba będzie zgłosić.
      • chateau Re: ks. Iaskowicz-Zaleski straszy homoseksualnym 16.03.12, 14:33
        Proszę o wybaczenie, nie zauważyłem tych wątków. Roboty huk i wpadam na FK jak mam jakieś okienko.

Tekst Isakowicza-Zaleskiego jedzie mi na kilometr próbą wmówienia publiczności, że pedofil=homoś. Czyli ordynarną manipulacją.
        • mike.recz Re: ks. Iaskowicz-Zaleski straszy homoseksualnym 16.03.12, 15:15
          chateau napisał: Proszę o wybaczenie, nie zauważyłem tych wątków.

Ależ ja się nie obrażam ;) Poza tym w momencie zakładania tego wątku tamtych już tu nie było.
    • scoutek Re: ks. Iaskowicz-Zaleski straszy homoseksualnym 16.03.12, 14:25
      chateau napisał:
      > Manipuluje sprowadzając problem z biskupem Patzem do homoseksualizmu nie widząc
      > , że Paetz był oskarżany o pedofilię

tu się mylisz
      Paetz był oskarżany o molestowanie seksualne, a nie o pedofilię
      klerycy to dorośli ludzie
      • pies_na_czarnych Re: ks. Iaskowicz-Zaleski straszy homoseksualnym 16.03.12, 14:41
        O pedofili wola nie mowic bo jeszcze ktos przypomni jak wielki bialy papa tuszowal te przestepstwa w USA.
      • chateau Re: ks. Iaskowicz-Zaleski straszy homoseksualnym 16.03.12, 14:44
        Skoro nie molestował małoletnich to przepraszam.
        • scoutek Re: ks. Iaskowicz-Zaleski straszy homoseksualnym 16.03.12, 14:53
          chateau napisał:

> Skoro nie molestował małoletnich to przepraszam.

nie ma sprawy, drobna różnica w wieku ofiar
          wykorzystywał podległość zawodową

inna rzecz, że ma tupet i nadal pojawia się publicznie, a cała reszta się na to godzi, tak jak godziła się na jego poprzednie zachowania i NIC z tym nie robiono przez długie lata
          • chateau Re: ks. Iaskowicz-Zaleski straszy homoseksualnym 16.03.12, 14:55
            I to jest kwestia, o której szanowny nieprzejednany Isakowicz-Zaleski nie wspomina.
            Bo jemu przeszkadzają domniemani lub prawdziwi kapusie i homoseksualiści.
            Przestępcy mu nie przeszkadzają chyba, że zaliczają się do kapusiów lub homosiów.
            • futuroeuro Re: ks. Iaskowicz-Zaleski straszy homoseksualnym 16.03.12, 14:59
              padacie juz pedofile z Kk! teraz caly swiat przeciw wam,pedofilki? hehehe ciesze sie, male smieci juz konaja, jak w Irlandii i Hiszpanii.
            • ayran Re: ks. Iaskowicz-Zaleski straszy homoseksualnym 16.03.12, 15:40
              O ile osobiści nie lubię IZ, o tyle trudno mieć do niego pretensje, że mówi o tym, co wie a nie o tym, czego nie wie. Może być po prostu tak, że nie zetknął się osobiście z księżmi pedofilami, a z księzmi homoseksualistami - i owszem. Co zresztą nie powinno specjalnie dziwić, bo skoro w społeczeństwie jako całości więcej jest aktywnych homoseksualistów niż aktywnych pedofili, to ten rozkład wśród księży powinien być zbliżony. Można nawet domniemywac, że homoseksualizm jest wśród księży nadreprezentowany, bo część z nich wybira stan duchowny po to, by nie musieć wiązać się z kobietami.
    • big.stach Metody walki z Kościołem Katolickim 16.03.12, 14:41
      Metody walki z KOŚCIOŁEM KATOLICKIM - prof. Piotr Jaroszyński

www.youtube.com/watch?v=edLkTsfXIEI
    • futuroeuro Kk zyje ze sprzedawania moralnosci. hehehe 16.03.12, 14:58
      co teraz ma na sprzedaz ten kurnik pedofili?
    • cookies9 Re: ks. Iaskowicz-Zaleski straszy homoseksualnym 16.03.12, 15:19
      Straszy? Raczej informuje...
    • zzarda32 Re: ks. Iaskowicz-co o nim teraz piszą na Wpotyli- 16.03.12, 15:52
      će?
    • l.george.l Re: ks. Iaskowicz-Zaleski straszy homoseksualnym 16.03.12, 16:01
      chateau napisał:

> [...] To wewnętrzna sprawa Kościoła jak radzi sobie z orientacją seksualną swoich urzędników. [...]

Mogłoby tak być, gdyby nie tzw. boże przykazania głoszone przez KK, w których reguły kto z kim i jak ma się bzykać odgrywają dziwnym trafem dość dominującą rolę.
    • wariant_b Isakowicz-Zaleski egzorcystą powinien zostać. 16.03.12, 16:06
      dziwnie lubuje się w wypędzaniu szatana z innych księży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka