kochanica.francuza 15.06.04, 00:36 Czyżby zapomniał się ze Stephanie i smak seksu przedłożył nad smak forumowania z nami??? Pozdrawiam :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arcykr Re: A gdzie Admin,he he? 15.06.04, 19:31 Zyje. Komputery jakis czas nie dzialaly. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: A gdzie Admin,he he? 15.06.04, 19:34 arcykr napisał: > Zyje. Komputery jakis czas nie dzialaly. Arcy!!!Niech cię uściskam!!!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: A gdzie Admin,he he? 16.06.04, 16:02 arcykr napisał: > Zyje. Komputery jakis czas nie dzialaly. Akurat.I włączyły się właśnie,jak założyłam wątek o tobie? Czekałeś,kiedy się o ciebie zatroszczymy,maminsynku;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: A gdzie Admin,he he? 16.06.04, 16:07 Arcuszku-kłamczuszku! A na innych forach to komputery działały, co? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: A gdzie Admin,he he? 16.06.04, 17:51 a000000 napisała: > Arcuszku-kłamczuszku! A na innych forach to komputery działały, co? Inne fora bardziej mnie pociagaja, dlatego zaczalem od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: A gdzie Admin,he he? 16.06.04, 18:08 Trochę podglądam, ale w dyskusję się nie wdam. Zbyt dużo tam pyszałkowatej agresji. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: A gdzie Admin,he he? 16.06.04, 20:43 a000000 napisała: > Trochę podglądam, ale w dyskusję się nie wdam. Zbyt dużo tam pyszałkowatej > agresji. I to właśnie Arcego pociąga...Za to u nas nudno - zgadzamy się ze sobą i ogólne ciepło,żadnych kijów w mrowisko...hehe. Sam arcy założył,to ma.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: A gdzie Admin,he he? 17.06.04, 13:32 kochanica.francuza napisała: > a000000 napisała: > > > Trochę podglądam, ale w dyskusję się nie wdam. Zbyt dużo tam pyszałkowatej > > > agresji. > > I to właśnie Arcego pociąga...Za to u nas nudno - zgadzamy się ze sobą i ogólne > ciepło,żadnych kijów w mrowisko...hehe. > Sam arcy założył,to ma.;-) A mnie właśnie przyciąga ten spokój i ciepło. A tamci dyskutanci z pewnością mają zdecydowanie wyższe od nas IQ i są dla arcego partnerami na jego poziomie intelektualnym w dyskusji. Nas nie podniecają zawiłości fizyki (chociaż to piękna nauka). My też mamy mniejszą wiedzę religijną. My jesteśmy "czucie i wiara" a on "starca szkiełko i oko". Tylko arcyś się na mnie nie obrażaj za tego starca. Tak wymyślił poeta, nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
datta Re: A gdzie Admin,he he? 17.06.04, 19:45 Arcy, jakie fora wydają Ci się bardziej interesujące od Twojego? I dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: A gdzie Admin,he he? 18.06.04, 07:54 datta napisała: > Arcy, > jakie fora wydają Ci się bardziej interesujące od Twojego? Nauka, Katowice, kraj > I dlaczego? Dotycza tematow, ktore mnie bardziej interesuja. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: A gdzie Admin,he he? 18.06.04, 09:46 Co do Nauki, zagadzam się. Ale na tych innych to chyba się rozmieniasz na drobne. Czy uważasz, że masz tam partnerów do dyskusji na poziomie człowieka z Twoim IQ? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: A gdzie Admin,he he? 18.06.04, 12:45 Zeby trafic do umyslu glupka, czasem trzeba pokombinowac. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: A gdzie Admin,he he? 18.06.04, 13:12 arcykr napisał: > Zeby trafic do umyslu glupka, czasem trzeba pokombinowac. Tuś mnie, bracie, zagiął. Faktycznie, jest to nie lada wyzwanie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś