nehsa
11.11.12, 11:38
Taki tytuł ma mój e-book. Podaje w nim fakty, które dowodzą tak życia każdego człowieka, jak i nieśmiertelności każdego człowieka.
Podaje w nim również fakty, które demaskują Jezusa, jako postać fikcyjną.
Podaje także definicje wszystkich fundamentalnych wartości. Nie tylko.
I troskliwie dbam o uzasadnienie wszystkich wniosków, które dyskwalifikują wiarygodność Biblii i Czterech Ewangelii.
Treść mojej książki przekonuje, że Nauka Ojca Wszystkich Ludzi, dlatego została przez Nauczyciela(Boga) określona, "NAUKĄ", że zawiera wiedzę nieskończenie racjonalną, a ponieważ ma charakter uniwersalny, to jest człowiekowi, ludziom niezbędna.
Nie chce mi się ustosunkowywać, do gołosłownych opinii forumowych bladzi, typu "pojepanego w dyszlu", czy powinowatego Judasza, "jacusia_x", dlatego o tej, mojej niechęci uprzejmie informuję w tym wątku.
Ja na forach GW, nie jestem osobą anonimową.
Do publicznej wiadomości podałem swoje dane personalne. I moją książkę sygnuje własnym imieniem i nazwiskiem.
Zatem, jak ktoś z krytyków poda na forum, czy forach dowód mojego braku zrozumienia Nauki Ojca Wszystkich Ludzi, czyli dowód mojego tępactwa, i posłuży się tylko swoim nickiem, pozostanę mu wdzięczny do grobowej deski.
Natomiast, jak jakaś forumowa qórfa, zechce sobie wycierać swoją mordę we mnie bezzasadnie, i przy tym będzie swój pysk ukrywać za swoim nickiem, to jej wpis, pozostawię bez odpowiedzi.