Dodaj do ulubionych

Do Arcego i innych kolegów

20.07.04, 15:54
Arcyś, ogolone_jajka czyli Kubus_2004 , obraził Oko_jeża.

Oto jego słowa:

I pomyśleć, że banuje mnie smarkula, która prawie mogłaby być moją córką... I
nawet nie powie dokładnie o co jej chodzi. A może
"period" miała?? Do czego to doszło. Zero szacunku dla starszych. Gdzie to
katolickie wychowanie???

Sądzę, że powinniśmy, niestety, tego pana uznać za persona non grata.

Z przykrościa piszę te słowa, ale dla chamstwa nie mam usprawiedliwienia.

Obserwuj wątek
    • kubus_2004 Re: Do Arcego i innych kolegów 20.07.04, 16:01
      Po pierwsze nie jest to obraza jakaś ogromna (ale delikatna jest, to przyznam).
      Po drugie w tej kwestii powinna wypowiadać się sama obrażona (a może jesteś jej papugą?) *papuga to nieco obraźliwie o adwokacie
      Po trzecie rzekoma obraza miała miejsce na zupełnie innym forum.
      Po czwarte, to nie ta jedna wypowiedź jest powodem nagonki na moją osobę, ale moje niewygodne i nieprawomyśle oraz głośno wyrażane poglądy.
      • mike_mike Re: Do Arcego i innych kolegów 20.07.04, 16:37
        kubus_2004 napisał:

> Po pierwsze nie jest to obraza jakaś ogromna (ale delikatna jest, to
        przyznam).
        > Po drugie w tej kwestii powinna wypowiadać się sama obrażona (a może jesteś
        jej
        > papugą?) *papuga to nieco obraźliwie o adwokacie
        > Po trzecie rzekoma obraza miała miejsce na zupełnie innym forum.
        > Po czwarte, to nie ta jedna wypowiedź jest powodem nagonki na moją osobę, ale
        m
        > oje niewygodne i nieprawomyśle oraz głośno wyrażane poglądy.
        >

Arcy, nawet mnie włos dęba staje jak czytam co ten ktoś wypisuje. Popieram -
        zbanować.
        • kubus_2004 Re: Do Arcego i innych kolegów 20.07.04, 16:44
          >Arcy, nawet mnie włos dęba staje jak czytam co ten ktoś wypisuje. Popieram -
          > zbanować.

Zacyduj, delikatnisiu, od czego ci włos staje, bo nie wiem.
          • mike_mike Re: Do Arcego i innych kolegów 20.07.04, 16:50
            kubus_2004 napisał:

> >Arcy, nawet mnie włos dęba staje jak czytam co ten ktoś wypisuje. Popieram
            > -
            > > zbanować.
            >
            > Zacyduj, delikatnisiu, od czego ci włos staje, bo nie wiem.
            >

Oj koleś koleś... Tak trudno zauważyć, że jesteś niemile widziany? I co,
            będziesz się nam narzucał i naprzykrzał? Zastanów się co z siebie robisz.
            Pośmiewisko i tyle.
            Mogę ci tylko współczuć.

• kubus_2004 Re: Do Arcego i innych kolegów 20.07.04, 16:55
              Moja reakcja jest naturalna. Atakujecie, oskarżacie, to się bronię. Apoza tym niektórzy potrafią normalnie ze mną podyskutować na tematy związane z forum. \a nie tylko wymyślać i banować. Najłatwiej wywalić za drzwi. Dziś leciał film o prekursorze antyseptyki doktorze Sommelweisie. Jemu też nie wierzyli, jego też z błotem mieszali, no bo bluźnił o BAKTERIACH. W końcu zakazano mu wykonywania zawodu lekarza.
              • mike_mike Re: Do Arcego i innych kolegów 20.07.04, 16:57
                kubus_2004 napisał:

> Moja reakcja jest naturalna. Atakujecie, oskarżacie, to się bronię. Apoza tym
                n
                > iektórzy potrafią normalnie ze mną podyskutować na tematy związane z forum.
                \a
                > nie tylko wymyślać i banować. Najłatwiej wywalić za drzwi. Dziś leciał film o
                p
                > rekursorze antyseptyki doktorze Sommelweisie. Jemu też nie wierzyli, jego też
                z
                > błotem mieszali, no bo bluźnił o BAKTERIACH. W końcu zakazano mu wykonywania
                z
                > awodu lekarza.
                >

Kolego, tym bardziej się ośmieszasz udając, że nie wiesz o co chodzi.
                Bez odbioru. Gwoli wyjasnienia - bo pewnie nie zrozumiesz. Możesz na mojego
                posta już nie odpowiadać, napewno nie przeczytam twojej odpowiedzi.

• kubus_2004 Re: Do Arcego i innych kolegów 20.07.04, 17:09
                  Ja wiem o co chodzi i wy tez wiecie, ale wstydzicie się przyznać, że chcecie mnie wywalić za poglądy i naruszanie tabu, a nie za niewyobrażalne chamstwo. Bo jak proszę o liczne przykłady mojego złego zachowania, to jakoś ich nie możecie mi podać, udowadniając winę.
      • arcykr Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 08:51
        kubus_2004 napisał:

> Po trzecie rzekoma obraza miała miejsce na zupełnie innym forum.
        No wlasnie, ta sprawa nie nalezy do mojej jurysdykcji.
        • a000000 Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 10:07
          arcykr napisał:

> kubus_2004 napisał:
          >
          > > Po trzecie rzekoma obraza miała miejsce na zupełnie innym forum.
          > No wlasnie, ta sprawa nie nalezy do mojej jurysdykcji.

Ależ owszem, Oko również go nie wywaliła. Tylko nie zdziw się arcyś, jeśli na
          Twoim forum pojawią się bluźnierstwa. Ten pan, dopóki nie przeprosi uroczyście
          Oka i nie uzyska przebaczenia, jest dla mnie przezroczysty.
          • mike_mike Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 10:17
            a000000 napisała:

> arcykr napisał:
            >
            > > kubus_2004 napisał:
            > >
            > > > Po trzecie rzekoma obraza miała miejsce na zupełnie innym forum.
            > > No wlasnie, ta sprawa nie nalezy do mojej jurysdykcji.
            >
            > Ależ owszem, Oko również go nie wywaliła. Tylko nie zdziw się arcyś, jeśli na
            > Twoim forum pojawią się bluźnierstwa. Ten pan, dopóki nie przeprosi
            uroczyście
            > Oka i nie uzyska przebaczenia, jest dla mnie przezroczysty.

W arcym znowu obudził się duch przekory....
            • a000000 Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 10:40
              mike_mike napisał:

> W arcym znowu obudził się duch przekory....

A może się "odkuwa" za to, że kiedyś Oko nie reagowała na jego apele o
              likwidację bluźnierstw? Ale spoko Mike, kto czym wojuje, od tego ginie.
              • mike_mike Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 10:47
                a000000 napisała:

> mike_mike napisał:
                >
                > > W arcym znowu obudził się duch przekory....
                >
                > A może się "odkuwa" za to, że kiedyś Oko nie reagowała na jego apele o
                > likwidację bluźnierstw? Ale spoko Mike, kto czym wojuje, od tego ginie.

Tak to możliwe. Ciekawe czy zdaje sobie sprawy jak niskie są pobudki jakimi się
                kieruje...
                • a000000 Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 11:02
                  mike_mike napisał:

> Tak to możliwe. Ciekawe czy zdaje sobie sprawy jak niskie są pobudki jakimi
                  się kieruje...

Myślę, że wówczas poczuł się tak bardzo upokorzony, że teraz zwyczajna i
                  naturalna człowiekowi chęć odpłaty przeważa. Nie zapominaj Mike, że arcy nie
                  jest świętym, jest tak samo grzeszny, jak i my wszyscy. Myślę, że kiedyś
                  zrozumie, że hydrze należy urywać łeb w kołysce.
                  W każdym razie, ja stosuję ostracyzm. Nie za poglądy, kpinki, drwinki, ataki na
                  religię...Za smarkulę i pogardliwe spojrzenie na fizyczność funcjonowania
                  kobiecego organizmu.
                  • mike_mike Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 11:19
                    a000000 napisała:

> mike_mike napisał:
                    >
                    > > Tak to możliwe. Ciekawe czy zdaje sobie sprawy jak niskie są pobudki jaki
                    > mi
                    > się kieruje...
                    >
                    > Myślę, że wówczas poczuł się tak bardzo upokorzony, że teraz zwyczajna i
                    > naturalna człowiekowi chęć odpłaty przeważa. Nie zapominaj Mike, że arcy nie
                    > jest świętym, jest tak samo grzeszny, jak i my wszyscy. Myślę, że kiedyś
                    > zrozumie, że hydrze należy urywać łeb w kołysce.

O, nigdy o to go nie podejrzewalem, o to, że jest święty oczywiście...
                    > W każdym razie, ja stosuję ostracyzm. Nie za poglądy, kpinki, drwinki, ataki
                    na
                    >
                    > religię...Za smarkulę i pogardliwe spojrzenie na fizyczność funcjonowania
                    > kobiecego organizmu.

No cóż, facet jest nie na poziomie i tyle... Nawet mnie zatwardziałemu ateiści
                    eto się nie podoba...
                    • a000000 Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 11:28
                      mike_mike napisał:

> Nawet mnie zatwardziałemu ateiści
                      > eto się nie podoba...

Nie wydaje mi się, aby ateizm miał tu coś do rzeczy. Ateiści potrafią być
                      bardzo kulturalnymi ludźmi. Chamstwo nie wybiera światopoglądów, jest
                      powszechne. I dlatego trzeba reagować.
                      • mike_mike Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 11:33
                        a000000 napisała:

> mike_mike napisał:
                        >
                        > > Nawet mnie zatwardziałemu ateiści
                        > > eto się nie podoba...
                        >
                        > Nie wydaje mi się, aby ateizm miał tu coś do rzeczy. Ateiści potrafią być
                        > bardzo kulturalnymi ludźmi. Chamstwo nie wybiera światopoglądów, jest
                        > powszechne. I dlatego trzeba reagować.

Tak mi się tylko powiedziało...

• mike_mike Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 11:34
                          mike_mike napisał:

> a000000 napisała:
                          >
                          > > mike_mike napisał:
                          > >
                          > > > Nawet mnie zatwardziałemu ateiści
                          > > > eto się nie podoba...
                          > >
                          > > Nie wydaje mi się, aby ateizm miał tu coś do rzeczy. Ateiści potrafią być
                          >
                          > > bardzo kulturalnymi ludźmi. Chamstwo nie wybiera światopoglądów, jest
                          > > powszechne. I dlatego trzeba reagować.
                          >
                          > Tak mi się tylko powiedziało...
                          >

Wiesz, zagajam tylko rozmowę, lubię z Tobą gadać.
                          • a000000 Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 11:47
                            mike_mike napisał:

>
                            > Wiesz, zagajam tylko rozmowę, lubię z Tobą gadać.

Cieszy mnie. Nawet nie wiesz, co sie dzieje u mnie za oknem: ciemno, leje,
                            grzmi, 16 st. A ja muszę iść do sklepu. I za co mnie to spotyka?
                            • mike_mike Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 11:53
                              a000000 napisała:

> mike_mike napisał:
                              >
                              > >
                              > > Wiesz, zagajam tylko rozmowę, lubię z Tobą gadać.
                              >
                              > Cieszy mnie. Nawet nie wiesz, co sie dzieje u mnie za oknem: ciemno, leje,
                              > grzmi, 16 st. A ja muszę iść do sklepu. I za co mnie to spotyka?

Ech, chciałem Cię pocieszyć ale nic z tego. No może poowicznie - jutro nie
                              będziesz miała deszczu, ale nie będzie też cieplej, na słońce na Twoim miejscu
                              też bym nie liczył...
                              • a000000 Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 12:03
                                mike_mike napisał:

> Ech, chciałem Cię pocieszyć ale nic z tego. No może poowicznie - jutro nie
                                > będziesz miała deszczu, ale nie będzie też cieplej, na słońce na Twoim
                                miejscu
                                > też bym nie liczył...

Popatrz tutaj:

www.imgw.pl/wl/internet/zz/pogoda/radary.html
                                • mike_mike Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 12:07
                                  a000000 napisała:

> mike_mike napisał:
                                  >
                                  > > Ech, chciałem Cię pocieszyć ale nic z tego. No może poowicznie - jutro ni
                                  > e
                                  > > będziesz miała deszczu, ale nie będzie też cieplej, na słońce na Twoim
                                  > miejscu
                                  > > też bym nie liczył...
                                  >
                                  > Popatrz tutaj:
                                  >
                                  > www.imgw.pl/wl/internet/zz/pogoda/radary.html

Wszystko zależy od prędkości przemieszczana tego frontu... Po ponownym
                                  spojrzeniu na prognoze jutrzejszą - poprawiam się przejasnienie jutro po
                                  południu, czego szczerze Ci życę.

• a000000 Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 12:16
                                    mike_mike napisał:

> Wszystko zależy od prędkości przemieszczana tego frontu... Po ponownym
                                    > spojrzeniu na prognoze jutrzejszą - poprawiam się przejasnienie jutro po
                                    > południu, czego szczerze Ci życę.
                                    >

Dzięki. A ja wyrzuciłam kalosze. Ale były za ciasne i dostawałam szału, bo się
                                    czułam zniewolona.
                                    My, stali mieszkańcy, musimy jakoś przeżyć, ale co czują wczasowicze? Zapłacili
                                    bajońskie sumy i mokną i marzną. A jaka pogoda w W-wie? Na korkonecie prawie
                                    wszystkie kamery wysiadły i nie mam podglądu. Z tego co pokazuje "Rondo
                                    Dmowskiego" wynika, że słoneczko, ale czasami te kamery pokazują zdjęcia
                                    archiwalne, a nie ma z czym porównać.
                                    • mike_mike Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 12:23
                                      a000000 napisała:

> mike_mike napisał:
                                      >
                                      > > Wszystko zależy od prędkości przemieszczana tego frontu... Po ponownym
                                      > > spojrzeniu na prognoze jutrzejszą - poprawiam się przejasnienie jutro po
                                      > > południu, czego szczerze Ci życę.
                                      > >
                                      >
                                      > Dzięki. A ja wyrzuciłam kalosze. Ale były za ciasne i dostawałam szału, bo
                                      się
                                      > czułam zniewolona.
                                      > My, stali mieszkańcy, musimy jakoś przeżyć, ale co czują wczasowicze?
                                      Zapłacili
                                      >
                                      > bajońskie sumy i mokną i marzną. A jaka pogoda w W-wie? Na korkonecie prawie
                                      > wszystkie kamery wysiadły i nie mam podglądu. Z tego co pokazuje "Rondo
                                      > Dmowskiego" wynika, że słoneczko, ale czasami te kamery pokazują zdjęcia
                                      > archiwalne, a nie ma z czym porównać.

Słoneczko i duchota. Ale dziś ma padać.
                                      Cóż, A nikt nie daje gwarancji wczasowiczom, że bedzie pogoda. Na dmorzem i tak
                                      jest wiele rzeczy którymi można czas zająć....
                            • kochanica.francuza Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 14:19
                              a000000 napisała:

> mike_mike napisał:
                              >
                              > >
                              > > Wiesz, zagajam tylko rozmowę, lubię z Tobą gadać.
                              Hehe,a ja myslałam,że się kłócicie.
                              >
                              > Cieszy mnie. Nawet nie wiesz, co sie dzieje u mnie za oknem: ciemno, leje,
                              > grzmi, 16 st. A ja muszę iść do sklepu. I za co mnie to spotyka?
                              O jak Ci dobrze!!! U mnie też chyba będzie burza.Nie mogę już wytrzymać upału.
                              Ciemno się zrobiło jak u Murzyna w...grobowcu rodzinnym.
                              • nauma Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 14:21
                                U mnie (WaWa - Puławska przy Wyścigach) właśnie mija główny paroksyzm burzy -
                                autoalarmy milkną :)
                                • a000000 Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 14:25
                                  Byłam w sklepie. Lało i grzmiało, ale co tam. Jest chłodno. Siedzę na górce,
                                  więc aktualnie w chmurach. hehehe
                                • kochanica.francuza Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 14:30
                                  nauma napisał:

> U mnie (WaWa - Puławska przy Wyścigach) właśnie mija główny paroksyzm burzy -
                                  > autoalarmy milkną :)

U mnie (okolice PDT Wola)błyska i strzela jak na Dzikim Zachodzie.
                                  • a000000 Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 14:37

www.imgw.pl/wl/internet/zz/pogoda/burze.html
                                    Tu widzać, że draństwo raczej lezie do mnie.
                                    • kochanica.francuza doleję oliwy do ognia 21.07.04, 16:17
                                      jako dobra chrześcijanka;-)

Otóż zaraz po pojawieniu się kubusia_2004 założyłam 2 razy wątek,że jajco to kubuś.
                                      Oko skasowała.
                                      Skasowała też post na ten temat.

Mailowo zażądałam wyjaśnienia.Oko zapytała,czy jestem pewna,że on to
                                      on.Napisałam,że jestem,i mogę postawić w zakład własne studia i wyjazd do Francji.
                                      Oko oświadczyła,ze ona pewna nie jest,będzie traktować kubusia jak każdego
                                      innego forumowicza,a jej forum to nie miejsce na prywatne śledztwo.

Upomniała mnie też,że mam nie nazywać jajco gówniarzem,i wykasowała wzystkie
                                      moje posty,w których tak go nazwałam.

Szczęściem jajco spektakularnie sypnął się w omawianym pościorze.
                                      Co do mnie,mam okres,ale mi się kończy.;-)
                                      • a000000 Re: doleję oliwy do ognia 21.07.04, 16:29
                                        kochanica.francuza napisała:

> jako dobra chrześcijanka;-)
                                        >
                                        > Otóż zaraz po pojawieniu się kubusia_2004 założyłam 2 razy wątek,że jajco to
                                        ku
                                        > buś.
                                        > Oko skasowała.
                                        > Skasowała też post na ten temat.

Oko nie dopuszcza wątków osobistych. O takich sprawach można pisać w części
                                        REGULAMIN.

>
                                        > Mailowo zażądałam wyjaśnienia.Oko zapytała,czy jestem pewna,że on to
                                        > on.Napisałam,że jestem,i mogę postawić w zakład własne studia i wyjazd do
                                        Francji.

Nie warto. Chociaż on sam o tym powiedział na Chrześcijaństwie.

> Oko oświadczyła,ze ona pewna nie jest,będzie traktować kubusia jak każdego
                                        > innego forumowicza,a jej forum to nie miejsce na prywatne śledztwo.

No i ma rację.

>
                                        > Upomniała mnie też,że mam nie nazywać jajco gówniarzem,i wykasowała wzystkie
                                        > moje posty,w których tak go nazwałam.

Tu też ma rację, bo to inwektywy, naruszające regulamin.

>
                                        > Szczęściem jajco spektakularnie sypnął się w omawianym pościorze.

Szkoda mi faceta. Wygłupił się setnie. Równie dobrze możemy powiedzieć, że z
                                        wapniakami nie będziemy gadać. I nie będzie nas jakiś staruch pouczał, co mamy
                                        sądzić o naszej wierze.
                                        Czego on nauczy własne dzieci? Może się opamięta i przestanie szydzić. Pozuje
                                        na cynika.

>
                                      • ogolone_jajka Re: doleję oliwy do ognia 21.07.04, 20:22
                                        > Otóż zaraz po pojawieniu się kubusia_2004 założyłam 2 razy wątek,że jajco to ku
                                        > buś.
                                        > Oko skasowała.
                                        > Skasowała też post na ten temat.

No i popłacz się teraz...buuuuuu
                                        • kochanica.francuza Re: doleję oliwy do ognia 21.07.04, 22:20
                                          ogolone_jajka napisał:

> > Otóż zaraz po pojawieniu się kubusia_2004 założyłam 2 razy wątek,że jajco
                                          > to ku
                                          > > buś.
                                          > > Oko skasowała.
                                          > > Skasowała też post na ten temat.
                                          >
                                          > No i popłacz się teraz...buuuuuu
                                          a ty masz obrzęk jąder,hehe
                                          >
                                          Rżniesz głupa.Chodziło mi o to,że Oko traktowała cię fair,nie pozwalała cię
                                          obrażać,a nawet pisać,że kubuś to jajco,gdy sama - Oko - nie była tego pewna.
                                        • kochanica.francuza Re: doleję oliwy do ognia 21.07.04, 22:22
                                          ogolone_jajka napisał:

> > Otóż zaraz po pojawieniu się kubusia_2004 założyłam 2 razy wątek,że jajco
                                          > to ku
                                          > > buś.
                                          > > Oko skasowała.
                                          > > Skasowała też post na ten temat.
                                          >
                                          > No i popłacz się teraz...buuuuuu
                                          >

Popatrz,a000000,ćwok rżnie głupa.
                                          • a000000 Re: doleję oliwy do ognia 21.07.04, 22:56

> > No i popłacz się teraz...buuuuuu
                                            > >
                                            >
                                            > Popatrz,a000000,ćwok rżnie głupa.

Nie reaguj. Przecież on Cię prowokuje. I na innych forach się potem chwali, co
                                            to się z jego powodu nie dzieje!
                                            • ogolone_jajka Re: doleję oliwy do ognia 21.07.04, 23:34
                                              > Nie reaguj. Przecież on Cię prowokuje. I na innych forach się potem chwali, co
                                              > to się z jego powodu nie dzieje!

Kochanica się najarała na moje usunięcia jak jakaś małolata na....dużego fiata. Pisała do oka, zakładała wątki, trzęsła się cała i włosy z głowy rwała. I co? I nico! Ja wcale jej nie prowokuje, tylko podpowiadam co pozostało robić: popłakać się, to przejdzie. To podobno kobietom pomaga.
                                              A jej odpowiedzi, jakobym był pozbawiony jąder, tudzież wielce elokwentne zdania typu "ćwok rżnie głupa" są wyrazem bezsilności, wściekłości i poszukiwania afirmacji u innych forumowiczów, jednakże reprezentują tak żałośnie niski poziom, że krępuję się jej odpowiadać, bo z podstawówki dawno wyrosłem i nie wiedziałbym co odpowiedzieć ("kochanica nie ma cyca"??? drogi adminie, proszę tego nie traktować jako zachowanie obrażające uczucia forumowiczów).

A00000 - cieszę się że zaglądasz na moje forum ;) Zapraszam częściej - nie bój się zabrać głos.
    • nauma Re: Do Arcego i innych kolegów 21.07.04, 13:11
      Kubus, powiem tak:
      wlazłeś do czyjegoś domu i zbluzgałeś gospodynię. Potem pakujesz się z kopytami
      do innego domu, w którym spotykają się znajomi i przyjaciele tej, którą
      obraziłeś. Więc nie dziw się, że parę osób bierze cię za fraki i wystawia za
      drzwi.
      Ps. jak masz córkę i tak ją traktujesz, to pewnie uważa cię za tatusia-drania -
      i ma rację. Tak BTW: czy u każdej kobiety, która nad tobą góruje emocjonalnie i
      rozwojowo, starasz się wywęszyć podpaskę?
    • ogolone_jajka No to niezła dyskusja sie tu zrobiła 21.07.04, 16:49
      Cieszę się, że moja skromna osoba odciągnęła was choć na trochę od trosk codzienności hihihi.
      • maciek1012 Re: No to niezła dyskusja sie tu zrobiła 21.07.04, 20:14
        ogolone_jajka napisał:

> Cieszę się, że moja skromna osoba odciągnęła was choć na trochę od trosk
        codzie
        > nności hihihi.
        >
        ????????????
        • a000000 Re: No to niezła dyskusja sie tu zrobiła 21.07.04, 20:23
          maciek1012 napisał:

Czy Ty przypadkiem nie przesadzasz? Zupa za 15 zł???????
          >
          • kochanica.francuza Re: No to niezła dyskusja sie tu zrobiła 21.07.04, 22:21
            a000000 napisała:

> maciek1012 napisał:
            >
            >
            > Czy Ty przypadkiem nie przesadzasz? Zupa za 15 zł???????

> > jaka zupa?
            • a000000 Re: No to niezła dyskusja sie tu zrobiła 21.07.04, 22:54

> a000000 napisała:
              >
              > > maciek1012 napisał:
              > >
              > >
              > > Czy Ty przypadkiem nie przesadzasz? Zupa za 15 zł???????
              >
              > > > jaka zupa?

Zajrzyj do jego stopki:

www.malaserbia.pl/
              • kochanica.francuza Re: No to niezła dyskusja sie tu zrobiła 22.07.04, 13:42
                a000000 napisała:
                z? Zupa za 15 zł???????
                > >
                > > > > jaka zupa?
                >
                > Zajrzyj do jego stopki:
                >
                > www.malaserbia.pl/
                Knajpa,kochana,i w dodatku knajpa warszawska! I tak bywa drożej...
                Chodzą słuchy,że jest u nas drożej,niż w stolicach europejskich,ech...
                Jak kiedyś przeliczyłam Francuzowi na euro polską niską pensję,to mu kolorowa
                szczęka opadła...
                • ogolone_jajka Re: No to niezła dyskusja sie tu zrobiła 22.07.04, 17:50
                  Obiad w szpitalu skłądający się z zupy, drugiego dania (ziemniaki, mięso, sos, sałatka) oraz kompot, kisiel lub budyń na deser kosztuje.... zgadnijcie ile.
                  Albo wam powiem od razu. 5 zł 35 gr.
                  Dodam, że restauracje są dobre tylko na Słowacji, gdzie za pyszny i ogromny dwudaniowy obiad z litrem piwa zapłaci się 40, no góra 50 zł. A tu za zupę 15???????????????? To chore. Dlatego stołuję się w domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka