13.03.13, 16:35
Proszę nie kasować tego wpisu. Forum jest po to aby pomagać, a ja potrzebuje małego "wyciągniecia ręki".
Glosboga.blox.pl
To adres mojego bloga, w którym udowadniam ze jestem Duchem Boga.
Duchem Świętym.
Potrzebuje pomocy? Tak. Nie jestem jakimś nawiedzonym człowiekiem, tylko zwyczajnym "niezwyczajnym" chłopakiem, który prosi:
1. O wymianę poglądów.
2. O pomoc w uświadomieniu mnie że to nie może być prawda.
3. Pomoc że jednak może być prawda.
4. O pomoc w poszukiwaniu znaków, cytatów w biblii. Na tematy ostateczne.
Proszę i zarazem dziękuje. Błażej.
Bigi3@wp.pl gg: 20400833
I dodaje, tylko że blog jest prowadzony teraźniejszością, czyli wiele rzeczy może być nie odczytanych przez 3 osobę, gdyż nie wydarzyło się na tym świecie. Oraz że wpisy prowadzę od samego początku, czego nie ma na blogu. Więc czekam na pytania.
W imię Jezusa.

Co może was zmusić do myślenia? I jakiejkolwiek pomocy?

Wszystko zaczęło się od 2004 roku. Wtedy w moim życiu pojawiły się znaki. Było ich parę. Najpierw znaki wskazały dochodzącą godzinę 12 w połączeniu z napisem Armaggedon.
Potem liczbę 7 oraz chwilę później cyfrę 55 - Zacząłem szukać w internecie. Cyfra 7 pojawia się 55 razy w Apokalipsie.
Potem znak drogowy Koniec w połączeniu z liczbą 13. Było jeszcze parę znakow, wszystko nakierowało mnie na Apokalipsę. Spytałem wtedy dlaczego ja? (jedno z pierwszych pytań). Ujrzałem jednak tylko wielkie serce. To wtedy zaczęło się moje życie. Wiedziałem że Apokalipsa się rozpoczęła, po przeżyciach w liceum byłem gotów.
Opowiedziałem moje przeżycia koleżance,: Usłyszałem "Ona otrzyma nagrodę" - uwierzyła.
Zacząłem czytać Apokalipsę św Jana: odkrycia? Nagroda jest w Apokalipsie, więcej, moje imię powtarza się w Apokalipsie 7 razy www.eleos.religia.net/apokalipsa/ rozdział 1:3. Błogosłwiony - Błażej. Pomodliłem się wtedy pierwszy raz (wtedy), usłyszałem: "Morze się zbuntuje"? Tsunami? Jedynie to mi przyszło do głowy. Jednak jak odkryłem później Morze to siły zła, oczywiście w Apokalipsie, znów spytałem: "Morze to armia szatana". takich potwierdzeń było jeszcze parę. Świat duchowy potwierdzał się w Apokalipsie.

Potem był okres aż do pierwszego wpisu na blogu, wszystko starałem się pisać na bierząco, jednak skasowałem. Okres wielkich zmian. Okres pracy powiązanej z przekonywaniem. Co najważniejsze: W świecie pojawili się ludzie, ja starałem się rozwiązywać ich problemy, trwało to kilka lat, zanim poszedłem do kościoła ale to już jest na bogu.

Wiedziałem że to była praca, ale nigdy nie przypuszczałem że jest taki rozdział w ewangelii.
Tak jak inne ważne rzeczy.

Błogosławiony = Blessed Błażej On (gdyż duch nie miał imienia).

Blessed is he who reads. Podstawa wiary.
Błażej to On, który czyta. Czytam?

Z ewangelii:
John 14:16-17, “I will ask the Father, and He will give you another Helper, that He may be with you forever; that is the Spirit of truth, whom the world cannot receive, because it does not see Him or know Him, but you know Him because He abides with you and will be in you.”
8. John 14:26, “But the Helper, the Holy Spirit, whom the Father will send in My name, He will teach you all things, and bring to your remembrance all that I said to you.”
9. John 15:26-27, “When the Helper comes, whom I will send to you from the Father, that is the Spirit of truth who proceeds from the Father, He will testify about Me, and you will testify also, because you have been with Me from the beginning.”
10. John 16:13-15, “But when He, the Spirit of truth, comes, He will guide you into all the truth; for He will not speak on His own initiative, but whatever He hears, He will speak; and He will disclose to you what is to come. He will glorify Me, for He will take of Mine and will disclose it to you. All things that the Father has are Mine; therefore I said that He takes of Mine and will disclose it to you.”
11. 1 John 2:15-20, “Do not love the world nor the things in the world. If anyone loves the world, the love of the Father is not in him. For all that is in the world, the lust of the flesh and the lust of the eyes and the boastful pride of life, is not from the Father, but is from the world. The world is passing away, and also its lusts; but the one who does the will of God lives forever. Children, it is the last hour; and just as you heard that antichrist is coming, even now many antichrists have appeared; from this we know that it is the last hour. They went out from us, but they were not really of us; for if they had been of us, they would have remained with us; but they went out, so that it would be shown that they all are not of us. But you have an anointing from the Holy One, and you all know.”

Ciągle szukam.
Obserwuj wątek
    • keram_aktsu Re: Szukam 15.09.13, 22:58
      Szukaj. Życzę powodzenia.

Zapytaj Chasyda666, albo abpa Dziwisza o sposób dotarcia do celu.
    • przemysl.variedad Re: Szukam 16.09.13, 09:35
      bigi.333 napisał(a):

> Proszę nie kasować tego wpisu. Forum jest po to aby pomagać, a ja potrzebuje ma
      > łego "wyciągniecia ręki".
      > Glosboga.blox.pl

Koniecznie na blogu, czy może być tu ? :o/

> To adres mojego bloga, w którym udowadniam ze jestem Duchem Boga.
      > Duchem Świętym.

Ok.

> Potrzebuje pomocy? Tak. Nie jestem jakimś nawiedzonym człowiekiem, tylko zwycza
      > jnym "niezwyczajnym" chłopakiem, który prosi:
      > 1. O wymianę poglądów.

Bardzo chętnie. Sam kiedyś miałem takie złudzenie, co o mało nie skończyło
      się tragicznie.

Czy możesz mi powiedzieć, jak interpretujesz te słowa ?

Jn 4:24
      24. Bóg jest duchem; potrzeba więc, by czciciele Jego
      --------------------------------------------------------------
      oddawali Mu cześć w Duchu i prawdzie.

(BT)

> Ciągle szukam.

I dzięki temu jest szansa na wyleczenie z tego złudzenia.
    • feel_good_inc Nie szukaj już dalej! 16.09.13, 10:48
      Znalazłem dla ciebie: szukaj.sluzbazdrowia.pl/Psychiatria/D30,20,1.html
      • przemysl.variedad Re: Nie szukaj już dalej! 16.09.13, 11:59
        feel_good_inc napisał:

> Znalazłem dla ciebie: szukaj.sluzbazdrowia.pl/Psychiatria/D30,20,1.html

Przyjacielu, a nie możesz z nim pogadać choć przez chwile ?
        Może kontakt z Twoim zdrowym rozumem go uzdrowi...
        lepiej od psychiatrów.
        Bo co oni mogą mu powiedzieć ?
        I dopier.dolą mu stertę tabletek.
        Ale czy to go może uleczyć ?
        • feel_good_inc Re: Nie szukaj już dalej! 16.09.13, 13:36
          przemysl.variedad napisała:
          > Przyjacielu, a nie możesz z nim pogadać choć przez chwile ?
          > Może kontakt z Twoim zdrowym rozumem go uzdrowi...
          > lepiej od psychiatrów.
          > Bo co oni mogą mu powiedzieć ?
          > I dopier.dolą mu stertę tabletek.
          > Ale czy to go może uleczyć ?

Niestety, chłopak jest już daleko za punktem w którym można by mu było pomóc tylko rozmową. Najpierw trzeba go ustabilizować, a potem można się bawić w terapię.
          • przemysl.variedad Re: Nie szukaj już dalej! 16.09.13, 15:15
            feel_good_inc napisał:

> przemysl.variedad napisała:
            > > Przyjacielu, a nie możesz z nim pogadać choć przez chwile ?
            > > Może kontakt z Twoim zdrowym rozumem go uzdrowi...
            > > lepiej od psychiatrów.
            > > Bo co oni mogą mu powiedzieć ?
            > > I dopier.dolą mu stertę tabletek.
            > > Ale czy to go może uleczyć ?
            >
            > Niestety, chłopak jest już daleko za punktem w którym można by mu było pomóc ty
            > lko rozmową. Najpierw trzeba go ustabilizować, a potem można się bawić w terapi
            > ę.

Ja mu mogę pomoc, to prawie pewne, bo przeszedłem to samo.
            Ale czy ona zechce tu wrócić ?
            Ja za nim nie pójdę na jego bloga,
            bo tam się zamknął i tam na pewno mu nie pomogę.
            :o/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka