21.03.13, 18:14
Polacy to znani koneserzy trunków. Mimo to jestem za wymierzanie chłosty w takim przypadku. Byłaby to cenna lekcja...
Obserwuj wątek
    • marina0321 Re: 6 kijów 21.03.13, 18:56
      tanebo napisał:

> Polacy to znani ko
      > neserzy trunków.
      Mimo to jestem za wymierzanie chłosty w takim przypadku.
      > Byłaby to cenna lekcja...

Ja to bym zapakowała w spadochron i spuściła na ziemię. Powiadomiłabym tylko policję, w którym miejscu wyląduje i jest do odbioru. Po co mają setki ludzi tracić czas na dodatkowe, nieprzewidywane lądowanie?
      • pocoo Re: 6 kijów 22.03.13, 08:28
        marina0321 napisał(a):

> Ja to bym zapakowała w spadochron i spuściła na ziemię. Powiadomiłabym tylko po
        > licję, w którym miejscu wyląduje i jest do odbioru

Twój humanitaryzm mniw rozbraja.
        Ja bym pijanego bydlaka wywaliła bez spadochronu aby szybciej doleciał w paszcze lwów.Po co i komu potrzebny jest człowiekopodobny osobnik bez mózgu?
        • marina0321 Re: 6 kijów 22.03.13, 11:01
          pocoo napisała:

> marina0321 napisał(a):
          > > Ja to bym zapakowała w spadochron i spuściła na ziemię. Powiadomiłabym ty
          > lko po
          > > licję, w którym miejscu wyląduje i jest do odbioru

> Twój humanitaryzm mniw rozbraja.
          > Ja bym pijanego bydlaka wywaliła bez spadochronu aby szybciej doleciał w paszcz
          > e lwów.Po co i komu potrzebny jest człowiekopodobny osobnik bez mózgu?

Do tego też by mi ręka swędziała, ale pomyśl - wywalisz bydlaka, a za człowieka będziesz musiała odpowiadać.
          • pocoo Re: 6 kijów 22.03.13, 11:18
            marina0321 napisał(a):

> Do tego też by mi ręka swędziała, ale pomyśl - wywalisz bydlaka, a za człowieka
            > będziesz musiała odpowiadać.

Tylko po zachowaniu pijanych (jak ludzie) lwów mogliby coś wykapować,to niech się ich czepiają.Ja? A co to,ja tych pijaków zżarłam?Nie ma ciała,nie ma przestępstwa .Jest tylko lwie gów.no.
            • voxave Re: 6 kijów 22.03.13, 11:40
              Szkoda,że u nas nie dają 6 kijów za nadużywanie i paskudne zachowanie.
              • pocoo Re: 6 kijów 22.03.13, 12:59
                voxave napisała:

> Szkoda,że u nas nie dają 6 kijów za nadużywanie i paskudne zachowanie.

A i tak jak świat światem u nas napieprzają się sztachetami.
                Teraz w modzie sa kije golfowe.
    • qqww1122 Re: 6 kijów dla Głudzia 22.03.13, 15:21
      To jest wynik pijaństwa Sławoja Leszka GłUdzia.
      To przez jego wyczyny alkoholowe mamy tak złą reputację.
    • piwi77.0 Re: 6 kijów 22.03.13, 15:32
      Albo ambasadzie coś się popie...ło, albo cały ten news (jak i wiele innych) jest po prostu wyssany z palca. Ani Polacy (czy Rosjanie) nie zachowują się w świecie gorzej od innych, ani nikt nie pali paierosów, czy nie otwiera drzwi podczas lotu. Pijanego też jeszcze nigdy nie spotkałem, a trochę jednak latam. Poza tym przez Doha leci się na Daleki Wschód i raczej nie wyobrażam sobie, aby w tych lotach udział Polaków był aż tak istotny, żeby można było wygłaszać opinie jak w artykule.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka