tanebo 21.03.13, 18:14 Polacy to znani koneserzy trunków. Mimo to jestem za wymierzanie chłosty w takim przypadku. Byłaby to cenna lekcja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marina0321 Re: 6 kijów 21.03.13, 18:56 tanebo napisał: > Polacy to znani ko > neserzy trunków. Mimo to jestem za wymierzanie chłosty w takim przypadku. > Byłaby to cenna lekcja... Ja to bym zapakowała w spadochron i spuściła na ziemię. Powiadomiłabym tylko policję, w którym miejscu wyląduje i jest do odbioru. Po co mają setki ludzi tracić czas na dodatkowe, nieprzewidywane lądowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: 6 kijów 22.03.13, 08:28 marina0321 napisał(a): > Ja to bym zapakowała w spadochron i spuściła na ziemię. Powiadomiłabym tylko po > licję, w którym miejscu wyląduje i jest do odbioru Twój humanitaryzm mniw rozbraja. Ja bym pijanego bydlaka wywaliła bez spadochronu aby szybciej doleciał w paszcze lwów.Po co i komu potrzebny jest człowiekopodobny osobnik bez mózgu? Odpowiedz Link Zgłoś
marina0321 Re: 6 kijów 22.03.13, 11:01 pocoo napisała: > marina0321 napisał(a): > > Ja to bym zapakowała w spadochron i spuściła na ziemię. Powiadomiłabym ty > lko po > > licję, w którym miejscu wyląduje i jest do odbioru > Twój humanitaryzm mniw rozbraja. > Ja bym pijanego bydlaka wywaliła bez spadochronu aby szybciej doleciał w paszcz > e lwów.Po co i komu potrzebny jest człowiekopodobny osobnik bez mózgu? Do tego też by mi ręka swędziała, ale pomyśl - wywalisz bydlaka, a za człowieka będziesz musiała odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: 6 kijów 22.03.13, 11:18 marina0321 napisał(a): > Do tego też by mi ręka swędziała, ale pomyśl - wywalisz bydlaka, a za człowieka > będziesz musiała odpowiadać. Tylko po zachowaniu pijanych (jak ludzie) lwów mogliby coś wykapować,to niech się ich czepiają.Ja? A co to,ja tych pijaków zżarłam?Nie ma ciała,nie ma przestępstwa .Jest tylko lwie gów.no. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: 6 kijów 22.03.13, 11:40 Szkoda,że u nas nie dają 6 kijów za nadużywanie i paskudne zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: 6 kijów 22.03.13, 12:59 voxave napisała: > Szkoda,że u nas nie dają 6 kijów za nadużywanie i paskudne zachowanie. A i tak jak świat światem u nas napieprzają się sztachetami. Teraz w modzie sa kije golfowe. Odpowiedz Link Zgłoś
qqww1122 Re: 6 kijów dla Głudzia 22.03.13, 15:21 To jest wynik pijaństwa Sławoja Leszka GłUdzia. To przez jego wyczyny alkoholowe mamy tak złą reputację. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: 6 kijów 22.03.13, 15:32 Albo ambasadzie coś się popie...ło, albo cały ten news (jak i wiele innych) jest po prostu wyssany z palca. Ani Polacy (czy Rosjanie) nie zachowują się w świecie gorzej od innych, ani nikt nie pali paierosów, czy nie otwiera drzwi podczas lotu. Pijanego też jeszcze nigdy nie spotkałem, a trochę jednak latam. Poza tym przez Doha leci się na Daleki Wschód i raczej nie wyobrażam sobie, aby w tych lotach udział Polaków był aż tak istotny, żeby można było wygłaszać opinie jak w artykule. Odpowiedz Link Zgłoś