Dodaj do ulubionych

ściema na FR

23.01.15, 20:58
Właśnie dostałem na priva list od użytkownika tego forum.
Wynika z niego, że podający się tu za ateistów userzy są w rzeczywistości... katolickimi księżmi albo innymi funkcjonariuszami kościelnymi KRK.
Chodzi im o stworzenie w katolikach poczucia zagrożenia ze strony palikociarstwa i innej lewackości i to ma doprowadzić do zwarcia szeregów w oblężonej twierdzy katolickiej.
Taka sytuacja. ;o)))
Obserwuj wątek
    • kotekali Re: ściema na FR 23.01.15, 21:08
      hehehe :) po co to komentowac....no chyba,ze jako zjawisko psychologiczne :)
      • moliwda Re: ściema na FR 23.01.15, 21:16
        Proszę księdza Sierściucha, proszę nam tu już nie ściemniać. ;PP
        Ksiądz, ks. Chrobak, ks. Gołąb i siostra Pocopotek udajecie antyreligiantów.
        Ale nieudolnie.
        Ponieważ zajmuję się żydowską kabałą mogę na was rzucić klątwę i będą was bolały zęby. ;o))))))))))
        • kotekali Re: ściema na FR 23.01.15, 21:23
          hehehe :) nieudolnie udawac antyreligiantow hhehehe :) zamiast sie wykrecac w taki sposob zacznij normalna dyskusje...odpowiedz na pytania , ktore tu miales postawione :)

tylko uniki i uniki.... :)
          • moliwda Re: ściema na FR 23.01.15, 21:52
            ks Sierściuch napisał:

> odpowiedz na pytania , ktore tu mial
            > es postawione

Lepiej odpowiedz, czy biskup o was wie, czy to inicjatywa oddolna kilku księżulków?
            • 9rgkh Re: ściema na FR 23.01.15, 23:48
              moliwda napisał(a):

> ks Sierściuch napisał:
              >
              > > odpowiedz na pytania , ktore tu mial
              > > es postawione
              >
              > Lepiej odpowiedz, czy biskup o was wie, czy to inicjatywa oddolna kilku księżul
              > ków?

Nie wykręcaj się. Brak odpowiedzi to dowód nienauczenia się. I pała w dzienniku. Jutro masz tu przyprowadzić rodziców.

Co ta religia robi z ludzi...
              • pocoo Re: ściema na FR 24.01.15, 12:27
                9rgkh napisał:
                > Co ta religia robi z ludzi...
                >
                A to...
                -Pan z wami...
                -i z duchem twoim.
                Do kogo oni śpiewają na "ty"?Do wszechpotężnego boga?Najpierw na kolana,na kucaka,albo na stojaka za filarem,a potem na "ty".Zarąbaszcze traktowanie boga.
                A może do księdza?
                O czyjego ducha chodzi?
                Może ten mądrala odpowie.Ja nie wiem.
                Jaka ściema?Ot ,cymbał.
        • pocoo Re: ściema na FR 23.01.15, 21:47
          moliwda napisał(a):

> Proszę księdza Sierściucha, proszę nam tu już nie ściemniać. ;PP
          > Ksiądz, ks. Chrobak, ks. Gołąb i siostra Pocopotek udajecie antyreligiantów.
          > Ale nieudolnie.
          > Ponieważ zajmuję się żydowską kabałą mogę na was rzucić klątwę i będą was bolał
          > y zęby. ;o))))))))))

A ty pamiętasz;" Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu(wrogowi) swemu?
          A klątwę to sobie rzucaj.Zwisa mi,gdyż ze śmiechu wyplułam wszystkie mleczaki.
          A kim to ty teraz jesteś ?Żydem?
          • moliwda Re: ściema na FR 23.01.15, 21:57
            Z tego co się dziś dowiedziałem, to siostra Pocopotek reprezentuje Zgromadzenie Służebnic Matki Dobrego Pasterza, czyli pasterzanki.
            • 9rgkh Re: ściema na FR 23.01.15, 23:51
              Każdy z nas jest tu w przebraniu (incognito) ale kim jest naprawdę, tego nie wiadomo. i nie udawaj, że wiesz.

Mówmy, co trzeba, o nędzy wiary i religii.
            • pocoo Re: ściema na FR 24.01.15, 12:31
              moliwda napisał(a):

> Z tego co się dziś dowiedziałem, to siostra Pocopotek reprezentuje Zgromadzenie
              > Służebnic Matki Dobrego Pasterza, czyli pasterzanki.

Ty gamoniu tak o mnie.A poszedł ty won!Ja nikomu nie służe.Nikomu.Nawet sobie.
            • komar102 Re: ściema na FR 24.01.15, 16:09
              moliwda napisał(a):

> Z tego co się dziś dowiedziałem, to siostra Pocopotek reprezentuje Zgromadzenie
              > Służebnic Matki Dobrego Pasterza, czyli pasterzanki.

No no, no to ładnie.
              • pocoo Re: ściema na FR 24.01.15, 17:23
                komar102 napisał(a):

> moliwda napisał(a):
                >
                > > Z tego co się dziś dowiedziałem, to siostra Pocopotek reprezentuje Zgroma
                > dzenie
                > > Służebnic Matki Dobrego Pasterza, czyli pasterzanki.
                >
                > No no, no to ładnie.

No pewnie,że ładnie.
                Jest jedno małe "ale".Chamski brum przypomina mi ciągle wiek i wnuki,jakby to było ujmą.Głupek.Zakonnica bez cnoty?O ja cie ...Czy można pomyleńcowi wierzyć?
                • komar102 Re: ściema na FR 24.01.15, 19:54
                  pocoo napisała:
                  .Zakonnica bez cnoty?O ja cie ...

No i co takiego.
                  • pocoo Re: ściema na FR 24.01.15, 20:00
                    komar102 napisał(a):

> pocoo napisała:
                    > .Zakonnica bez cnoty?O ja cie ...
                    >
                    > No i co takiego.
                    >
                    Właściwie nic takiego.Tylko bardzo brzydkie są cnotliwe.
                    • komar102 Re: ściema na FR 24.01.15, 20:05
                      pocoo napisała:
                      > Właściwie nic takiego.Tylko bardzo brzydkie są cnotliwe.

Nie bądź taka pewna.
                      • pocoo Re: ściema na FR 24.01.15, 20:07
                        komar102 napisał(a):

> pocoo napisała:
                        > > Właściwie nic takiego.Tylko bardzo brzydkie są cnotliwe.
                        >
                        > Nie bądź taka pewna.
                        >
                        Ty dobrze wiesz,że żadna nie jest cnotliwa.
                        • komar102 Re: ściema na FR 24.01.15, 20:43
                          pocoo napisała:
                          > Ty dobrze wiesz,że żadna nie jest cnotliwa.

Nie wiem, mnie siostrzyczki nie interesują.
                          • pocoo Re: ściema na FR 24.01.15, 20:55
                            komar102 napisał(a):

> pocoo napisała:
                            > > Ty dobrze wiesz,że żadna nie jest cnotliwa.
                            >
                            > Nie wiem, mnie siostrzyczki nie interesują.

To gdzie ty jesteś? Zakonnice młode i te jeszcze młode ,zawsze maja wzięcie.Ja rozumiem ,że nie chcesz tych zaślubionych z Jezusem. Cudzołóstwo.A inne,to insza inszość.Ile może "obrobić" spowiednik? Nie masz litości.
                            • komar102 Re: ściema na FR 24.01.15, 21:24
                              pocoo napisała:

> komar102 napisał(a):
                              >
                              > > pocoo napisała:
                              > > > Ty dobrze wiesz,że żadna nie jest cnotliwa.
                              > >
                              > > Nie wiem, mnie siostrzyczki nie interesują.
                              >
                              > To gdzie ty jesteś? Zakonnice młode i te jeszcze młode ,zawsze maja wzięcie.Ja
                              > rozumiem ,że nie chcesz tych zaślubionych z Jezusem. Cudzołóstwo.A inne,to insz
                              > a inszość.Ile może "obrobić" spowiednik? Nie masz litości.

Ale jesteś.
                              • pocoo Re: ściema na FR 24.01.15, 21:46
                                komar102 napisał(a):

> Ale jesteś.

A jestem i znam realny świat.
                                • komar102 Re: ściema na FR 25.01.15, 10:38
                                  pocoo napisała:

> komar102 napisał(a):
                                  >
                                  > > Ale jesteś.
                                  >
                                  > A jestem i znam realny świat.

Oj siostro siostro pokory trochę.
                                  • pocoo Re: ściema na FR 25.01.15, 10:41
                                    komar102 napisał(a):

> Oj siostro siostro pokory trochę.
                                    Rozbawiłeś mnie.Co to jest pokora? Znam Wojciecha Pokorę? To taka komediowa jak on?
                                    Lubisz pokorne pindy?
        • 9rgkh Re: ściema na FR 23.01.15, 23:45
          No to rzuć już tę klątwę, bo Ci ręce od jej utrzymywania nad głową ścierpną.

Mówię to z litości.

A przy okazji - religia to największe zło ludzkości. Rozsiałem na tym forum mnóstwo dowodów tej śmiałej hipotezy. I zamierzam kontynuować swoją misję w tym duchu.
          • moliwda Re: ściema na FR 24.01.15, 00:04
            ks. Gołąb napisał:

> religia to największe zło ludzkości. Rozsiałem na tym forum mnó
            > stwo dowodów tej śmiałej hipotezy.

Ksiądz tylko powtarza po Marksie, Leninie i Stalinie. To sobie każdy może poczytać choćby w Wikipedii.
            pl.wikipedia.org/wiki/Opium_ludu
            > I zamierzam kontynuować swoją misję w tym du
            > chu.

Mus, to mus. Właściwie przymus. Misja- jak to podniośle brzmi.
            Ale czy biskup o tym wie, o tej misji? To mnie ciekawi.
            • 9rgkh Re: ściema na FR 24.01.15, 04:02
              moliwda napisał(a):

> ks. Gołąb napisał:
              >
              > > religia to największe zło ludzkości. Rozsiałem na tym forum mnó
              > > stwo dowodów tej śmiałej hipotezy.
              >
              > Ksiądz tylko powtarza po Marksie, Leninie i Stalinie. To sobie każdy może poczy
              > tać choćby w Wikipedii.

Nie uciekaj od tematu.
              Ja dowodzę zła religii i wiary, a Ty i Twoi koledzy na to ani mru-mru.
              Przeczytane przez \ciebie i zaakceptowane. :)

> pl.wikipedia.org/wiki/Opium_ludu

To "opium dla ludu" bardzo dobrze i prawdziwie opisuje sprawę.

> > I zamierzam kontynuować swoją misję w tym du
              > > chu.
              >
              > Mus, to mus. Właściwie przymus.

Nie mus, lubię to. Mus to masz Ty, bo musisz to czytać i Cię krew zalewa. Ale poza bezsilną złością nic więcej nie możesz. To chyba musi być przykre? Opisz stan Twojej "duszy", chętnie poczytam.

> Misja- jak to podniośle brzmi.

Słowo takie samo jak inne w języku polskim.

> Ale czy biskup o tym wie, o tej misji? To mnie ciekawi.

Nie wiem, czy wie. Chciałbym, żeby wszyscy biskupi sobie też to poczytali. Spróbuj im to polecić. Ciekawie wyglądałaby tutaj taka miazga z jakiegoś biskupa. :)
              • moliwda Re: ściema na FR 24.01.15, 08:52
                ks. Gołąb napisał:

> Mus to masz Ty, bo musisz to czytać i Cię krew zalewa. Ale poza bezsilną złością nic
                > więcej nie możesz.

Jesteś księżulku nielogiczny do kwadratu. ;o))
                Prosisz o dowody na istnienie Boga a sam bez dowodów opisujesz tu moje stany emocjonalne. Przecież to tylko twoja chora imaginacja. Skąd wiesz, że z mymi kolegami nie pękam tu ze śmiechu
                przed kompkiem?

Prowadzisz tu na niby kontynuację propagandy stalinowskiej. A może nie na niby?

"W 1929 z polecenia Stalina rozpoczęto walkę z religią, poprzez utworzenie organizacji propagującej ateizm, Związku Wojujących Bezbożników. Kampania wymierzona była głównie przeciwko cerkwi prawosławnej, a także innym wyznaniom. Nowa ateistyczna organizacja była głównym wykonawcą w następnych kilkunastu latach, planowego niszczenia obiektów sakralnych, cmentarzy, przedmiotów kultu religijnego, a także przekazywaniem służbom bezpieczeństwa ZSRR list księży przeznaczonych do wymordowania. Jeszcze pod koniec 1929 nakazano konfiskatę dzwonów kościelnych, a do 1930 wszystkim kapłanom prawosławnym podniesiono podatki o 1000 procent, pozbawiono praw obywatelskich (co spowodowało utratę praw do świadczeń medycznych i pomocy żywnościowej). W następnych latach większość z nich aresztowano, wypędzono lub zesłano do obozów. Do 1 marca 1930 zburzono 6 715[17] cerkwi prawosławnych i ok. 9 500[43] meczetów. W 1936 liczba duchownych w ZSRR zmniejszyła się o ok. 85 procent (pozostało zaledwie 15 procent, czyli ok. 17 800 duchownych) w stosunku do liczby z 1914 roku, i o 75 procent w stosunku do roku 1928."
                pl.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3zef_Stalin#Polityka_religijna
                • 9rgkh Re: ściema na FR 24.01.15, 17:32
                  moliwda napisał(a):

> ks. Gołąb napisał:
                  >
                  > > Mus to masz Ty, bo musisz to czytać i Cię krew zalewa.
                  > > Ale poza bezsilną złością nic
                  > > więcej nie możesz.
                  >
                  > Jesteś księżulku nielogiczny do kwadratu. ;o))
                  > Prosisz o dowody na istnienie Boga

Przyznajesz, że ich nie masz? No to logicznie nie wolno Ci mówić, że hipoteza istnienia boga jest prawdą.

> a sam bez dowodów opisujesz tu moje stany em
                  > ocjonalne.

Jak to "bez dowodu" i jakie "Twoje"? Opisuję, co logicznie wynika z Twoich wpisów. Twoje autentyczne "stany" mogą być inne.A interpretacja jest raczej poprawna, bo nie znajdujesz w niej uchybień rozumowania.

> Przecież to tylko twoja chora imaginacja. Skąd wiesz, że z mymi kole
                  > gami nie pękam tu ze śmiechu przed kompkiem?

Tak właśnie miało być, czytający mieli pękać ze śmiechu z Ciebie. :)

> Prowadzisz tu na niby kontynuację propagandy stalinowskiej. A może nie na niby?
                  >
                  > "W 1929 z polecenia Stalina

Jego ojciec prowadził w Gori własny zakład szewski, gdzie zatrudniał co najmniej dziesięciu robotników, nie licząc terminatorów. Z czasem, jego postępujący alkoholizm spowodował, że zakład upadł, a ojciec, często w stanie upojenia alkoholowego dopuszczający się przemocy na małym Józefie oraz swojej żonie, w końcu opuścił rodzinę. Stalin miał wtedy sześć lat[8]. Od 1888 roku uczęszczał do szkoły parafialnej w Gori, a od 1894 roku kształcił się, za namową swojej matki oraz dzięki protekcji jej przyjaciół, w seminarium duchownym w Tyflisie (obecnie Tbilisi). Szkoły tej nie ukończył. Jednak wbrew legendzie, stworzonej później przez oficjalną propagandę, Stalin nie został usunięty z seminarium za marksistowskie poglądy czy też niezdane egzaminy. Zrezygnował z nauki z powodu podwyższenia czesnego, którego nie był w stanie, bądź po prostu nie chciał płacić[9]. Zachowały się po dziś dzień jego wszystkie seminaryjne świadectwa. Wyniki w nauce, w zależności od roku studiów, miał dobre lub bardzo dobre

Biedaczysko z patologicznej rodziny ale pilny uczeń seminarium duchownego. Wszystko, z czym się wcześniej zetknął wprowadzał potem w życie. Z religii wziął wzorzec propagandowy ale bogiem na ziemi postanowił zostać sam, bez pomocy religii i dzielenia się z nią władzą absolutną.

Totalitaryzm to cecha charakterystyczna działania wszystkich niemal religii jak i reżimów takich jak stalinowski. Wreszcie komunistą był też wasz Jezus, który tak samo głosił "równość klas", która to równość potem zamieniała się w uprzywilejowanie kasty rządzącej - partii lub kleru.
        • marina0321 Re: ściema na FR 24.01.15, 00:58
          moliwda napisał(a):
          > Ponieważ zajmuję się żydowską kabałą mogę na was rzucić klątwę i będą was bolał
          > y zęby. ;o))))))))))

Jak już musisz klątwami rzucać, to rzuć tu na tego gościa...(link)
          wyborcza.pl/1,75248,17302572,Ksiadz_zatrzymany_przez_prokuratorow__Kazal_dzieciom.html
          • moliwda Re: ściema na FR 24.01.15, 10:31
            marina0321 napisał(a):

> Jak już musisz klątwami rzucać, to rzuć

Czytaj ze zrozumieniem. Napisałem mogę a nie muszę. Czaisz bazę? ;o)))
            Nie zamierzam tego robić choć potrafię i to działa. Kabała nie służy do zabawy czy odgryzania się na forumowiczach o małych rozumkach. ;o)))

W Gołębia przekleństwem rzuciła wielokrotnie jego była żona.
            To było przekleństwo, że swoje teorie ma tłumaczyć innym a nie jej.
            I zobacz jak to przekleństwo działa.
            Gołąb siedzi od wielu lat tu na forum i "tłumaczy" np., że nie udowadnia się nieistniejącego.
            Sam moderator Snajper55 obalił tę teorię "logicznie i naukowo" ale Gołąb nie ustępuje, dalej bezmyślnie klepie swój paciorek nazywając go "racjonalnym".
            Mógłbym tę klątwę zdjąć ale nie mój biznes.

• 9rgkh Re: ściema na FR 24.01.15, 17:46
              moliwda napisał(a):

> marina0321 napisał(a):
              >
              > > Jak już musisz klątwami rzucać, to rzuć
              >
              > Czytaj ze zrozumieniem. Napisałem mogę a nie muszę. Czaisz bazę? ;o)))
              > Nie zamierzam tego robić choć potrafię i to działa.

Masz naprzeciwko siebie niewierzących. Udowodnij to.

> Kabała nie służy do zabawy
              > czy odgryzania się na forumowiczach o małych rozumkach. ;o)))
              >
              > W Gołębia przekleństwem rzuciła wielokrotnie jego była żona.
              > To było przekleństwo, że swoje teorie ma tłumaczyć innym a nie jej.
              > I zobacz jak to przekleństwo działa.

Moje prywatne życie opiera się na mojej formie zewnętrznej - mam ogon, kopyta, rogi i zarośnięty pysk. :)

> Gołąb siedzi od wielu lat tu na forum i "tłumaczy" np., że nie udowadnia się ni
              > eistniejącego.

To reguła logiki. :)

> Sam moderator Snajper55 obalił tę teorię "logicznie i naukowo" ale Gołąb nie us
              > tępuje, dalej bezmyślnie klepie swój paciorek nazywając go "racjonalnym".
              > Mógłbym tę klątwę zdjąć ale nie mój biznes.

Snajper niczego nie obalił.

Czym innym jest świat realny, źródło danych spoza naszego umysłu a czym jeszcze innym opis tego świata wewnątrz umysłu. Istnienia są częścią opisu świata i dlatego MUSZĄ być udowadniane. Udowodnione - istnieje, brak dowodu - brak istnienia czyli nieistnienie.

Proste jak świński ogon.
    • 9rgkh Re: ściema na FR 23.01.15, 23:41
      moliwda napisał(a):

> Właśnie dostałem na priva list od użytkownika tego forum.
      > Wynika z niego, że podający się tu za ateistów userzy są w rzeczywistości... ka
      > tolickimi księżmi albo innymi funkcjonariuszami kościelnymi KRK.

Przecież to nieistotne, kto za kogo się podaje. Ważna jest jedynie treść tego, co mówimy. To jest forum - możliwość podjęcia dyskusji o prawdziwości pewnych hipotez.

A jak się mają w tej dyskusji hipotezy religijne?
      Bo ja ich stan oceniam jako bardziej niż nędzny.

> Chodzi im o stworzenie w katolikach poczucia zagrożenia ze strony palikociarstw
      > a i innej lewackości i to ma doprowadzić do zwarcia szeregów w oblężonej twierd
      > zy katolickiej.
      > Taka sytuacja. ;o)))

W religii chodzi o to, by wierzący byli posłuszni, chodzi o władzę nad nimi. Wierzący nie mają świadomości wykorzystywania ich w tej roli. Rozmowy tutaj mogą im w pewnym stopniu wiedzę o tym przywrócić.

Dodatkową i cenną dla nas wszystkich konkluzją tych rozmów jest przywołanie w strefie publicznej wiedzy, że niewola od dogmatów religijnych jest największym złem ludzkości.

Taka sytuacja. :)
      • moliwda Re: ściema na FR 23.01.15, 23:53
        9rgkh napisał:

> Przecież to nieistotne, kto za kogo się podaje. Ważna jest jedynie treść tego,
        > co mówimy.

Przynajmniej jeden ks. Gołąb przyznaje, że jest katabasem. To się ceni proszę księdza.

A dlaczego ks. Sierściuch idzie w zapartego?
        Podobnie siostra Pocopotek?
        • 9rgkh Re: ściema na FR 24.01.15, 04:06
          moliwda napisał(a):

> 9rgkh napisał:
          >
          > > Przecież to nieistotne, kto za kogo się podaje. Ważna jest jedynie treść tego,
          > > co mówimy.
          >
          > Przynajmniej jeden ks. Gołąb przyznaje, że jest katabasem. To się ceni proszę k
          > siędza.
          >
          > A dlaczego ks. Sierściuch idzie w zapartego?
          > Podobnie siostra Pocopotek?

Erystyka. Czy myślisz, że odpowiem Ci tym samym językiem nienawiści, przyjacielu wierzący w boskie bzdety? Takie teksty to silny sygnał Twojej bezsilności, potwierdzenie Twojego braku argumentów i tego, że piszę prawdę, która obnaża pustkę i zakłamanie religii.
        • pocoo Re: ściema na FR 24.01.15, 12:44
          moliwda napisał(a):

> Podobnie siostra Pocopotek?
          Ty do mnie? Startu dzióbek nie masz.
          Chodzę w błękitnym habicie ,a pod nim jestem golusieńka jak mnie pan bóg stworzył.Masz rację służę,ale swoją cipcią katabasom.Zadzierają mi kiecę i jazda do przodu,pod ołtarz.Nikt ci o tym nie doniósł?No to ja ci uprzejmie donoszę.Zwisa mi dzyndzelkiem twoja opinia.
          • moliwda Re: ściema na FR 24.01.15, 12:52
            Pocopotek napisała:
            > Masz rację służę,ale swoją cipcią katabasom.Zadzierają mi kiecę i jazda do p
            > rzodu,pod ołtarz.

Wiem, że mam rację. Stary ks. Gołąb cie wali? Dawał tu takie sygnała. To gerontofil jeden ;o)))

W naszej gminie takie bezeceństwa nie do pomyślenia. Wolimy dziewki w wieku studenckim. ;o)))
            • pocoo Re: ściema na FR 24.01.15, 15:02
              moliwda napisał(a):

> Wiem, że mam...

Zrobiłeś sobie dobrze,to spadaj.Więcej nie będzie.
              A tak po ludzku zwierzaku,to komu daję i kto bierze,nie twój zasrany interes.
              Pilnuj swojego ptaszka,bo ci wyfrunie przy siusianiu.
            • 9rgkh Do kosza 24.01.15, 17:50
    • feel_good_inc To próżny ich trud 24.01.15, 00:59
      Wszak tego forum prawie nikt nie czyta.
      • moliwda Re: To próżny ich trud 24.01.15, 08:55
        To prawda.
        Księżulkowie przebrani za ateistów powtarzają to samo od lat. Co jest już nudne.
        Nawet Kotlet i Ochlapus poszli stąd. Albo biskup ich popędził?
        • adkonn Re: To próżny ich trud 24.01.15, 15:58
          Ciebie moliwda vel enrque111 Twój ksiundz przywiazał chyba na łańcuchu do tego forum.bo spędzasz całe swoje życie na nim
          Wredny to człek z tego Twojego księżulka bo według ustawy o ochronie praw zwierząt,to nawet pies musi być spuszczany z łańcucha przynajmniej raz na 12 godzin
        • 9rgkh Re: To próżny ich trud 24.01.15, 17:37
          Forum jest nieobowiązkowe. Ale Twoja obecność tutaj służy celowi nadrzędnemu - Ty pokazujesz prymitywizm wszystkiego, co wiąże się z religią i jej arogancję a ja mogę to na konkretnym przypadku wskazać.
          • moliwda Re: To próżny ich trud 24.01.15, 19:32
            Gołębiu a nie pomyślałeś, że jestem ateistą ale mądrym i robię takich baranów jak ty w konia?
            Oczywiście wiem co odpiszesz, więc nie sil się nawet. ;o))))
            Jestem dla ciebie i innych tutejszych buców wieszakiem na wasze chore projekcje.
            Robię to dla zabawy i trochę edukacji. Mądrzy to wiedza i do mnie piszą na priv dlatego ciągnę tę zabawę.

Idee marksistowsko leninowsko stalinowskie o szkodliwości religii są mocno nieświeże i dziś po prostu nie wypada ich mądremu człowiekowi głosić. Dlaczego?
            Bo te idee pociągnęły za sobą 100 mln ofiar bolszewickich zbrodni.
            • pocoo Re: To próżny ich trud 24.01.15, 19:44
              moliwda napisał(a):

>jestem ateistą ale mądrym i robię takich baranów jak ty w konia?

Ty jesteś...ty wiesz.Już ci napisałam.
              Skaczesz po wątkach i wklejasz te same posty .Mądry jesteś...inaczej.
            • 9rgkh Re: To próżny ich trud 24.01.15, 20:16
              moliwda napisał(a):

> Gołębiu a nie pomyślałeś, że jestem ateistą

Mnie to zwisa, kim jesteś naprawdę. Możesz być nawet samym bogiem. To jest nieistotne dla mojej obecności tutaj.

Tu, na forum, rozważam treść Twoich złotych myśli. I tak kierują rozmową, steruję Tobą, żebyśmy pokazali całe ubóstwo wiary i religii. Świetnie mi w tym pomagasz.

> ale mądrym i robię takich baranów jak ty w konia?

To Twój problem. Jeśli nie wiesz, kim jesteś, to wyjaśnij to np. ze swoją rodziną lub organizacją np. religijną. To twoja broszka.

> Oczywiście wiem co odpiszesz, więc nie sil się nawet. ;o))))

I co, przewidziałeś to, co widzisz? :) Świetnie. Następnym razem wyręcz mnie, zaoszczędzę czas na pisanie i zużyję go na mniej męczące czytanie.

> Jestem dla ciebie i innych tutejszych buców wieszakiem na wasze chore projekcje
              > .
              > Robię to dla zabawy i trochę edukacji. Mądrzy to wiedza i do mnie piszą na priv
              > dlatego ciągnę tę zabawę.
              >
              > Idee marksistowsko leninowsko stalinowskie o szkodliwości religii są mocno nieś
              > wieże i dziś po prostu nie wypada ich mądremu człowiekowi głosić. Dlaczego?
              > Bo te idee pociągnęły za sobą 100 mln ofiar bolszewickich zbrodni.

Wydaje mi się, że wklejasz te same posty. Zapętliłeś się. Albo masz awarię na łączu z kruchtą. Zawołaj serwisanta. Albo anioła stróża.
              • pocoo Re: To próżny ich trud 24.01.15, 20:31
                9rgkh napisał:

> Wydaje mi się, że wklejasz te same posty. Zapętliłeś się. Albo masz awarię na ł
                > ączu z kruchtą. Zawołaj serwisanta. Albo anioła stróża.
                >
                Jeszcze pozostały jemu modły do św.Izydora. Ostatnia deska ratunku.
    • pocoo Re: ściema na FR 28.01.15, 16:49
      moliwda napisał(a):

> Właśnie dostałem...

Jesteś idiotą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka