komar102 03.04.15, 21:24 Kim są na tym forum ci co ciągle atakują Polaków wszystko co Polskie a już najbardziej kościół katolicki. No przyznawać się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sclavus Re: Kim są 03.04.15, 21:36 Pokaż choć jeden post, w którym atakowany jest "Polak i wszystko, co polskie"... Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kim są 03.04.15, 22:52 sclavus napisał: > Pokaż choć jeden post, w którym atakowany jest "Polak i wszystko, co polskie > "... Dla niego Polak to katolik,a wszystko polskie musi być katolickie. Odpowiedz Link Zgłoś
marina0321 Re: Kim są 03.04.15, 22:26 komar102 napisał(a): > Kim są na tym forum ci co ciągle > atakują Polaków wszystko co Polskie > a już najbardziej kościół katolicki. No, ale jeszcze żyjesz? Kościelni dostojnicy na pewno też mają się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kim są 03.04.15, 22:54 marina0321 napisał(a): > komar102 napisał(a): > > > Kim są na tym forum ci ... > No, ale jeszcze żyjesz? Kościelni dostojnicy na pewno też mają się dobrze. > Ale komar chciałby nachlać się cudzej krwi,tylko nie ma pojęcia czyjej. > Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kim są 04.04.15, 04:03 pocoo napisała: > marina0321 napisał(a): > > > komar102 napisał(a): > > > > > Kim są na tym forum ci ... > > > No, ale jeszcze żyjesz? Kościelni dostojnicy na pewno też mają się dobrze > . > > > Ale komar chciałby nachlać się cudzej krwi,tylko nie ma pojęcia czyjej. To w takim razie jest komarzycą. Tylko samice komarów piją krew. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kim są 04.04.15, 08:44 snajper55 napisał: > To w takim razie jest komarzycą. Tylko samice komarów piją krew. > > S. Myślisz,że hermafrodytyzm wśród owadów nie istnieje? Wśród komarów, na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kim są 04.04.15, 17:21 pocoo napisała: > snajper55 napisał: > > > To w takim razie jest komarzycą. Tylko samice komarów piją krew. > > > > S. > Myślisz,że hermafrodytyzm wśród owadów nie istnieje? Wśród komarów, na pewno. Albo transizm. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kim są 04.04.15, 18:25 snajper55 napisał: > > Myślisz,że hermafrodytyzm wśród owadów nie istnieje? Wśród komarów, na pe > wno. > > Albo transizm. > > S. Katolicki transgenderyzm? O matko boska! Odpowiedz Link Zgłoś
marta595 Re: Kim są 03.04.15, 22:46 komar102 napisał(a): > No przyznawać się. Prosim bardzo, prosty człek jestem:www.youtube.com/watch?v=eq-cc_niPjQ I mam swojego diabła:www.youtube.com/watch?v=RMItqEvi7mY :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kim są 03.04.15, 22:50 komar102 napisał(a): > No przyznawać się. Bo co? "Co mi zrobisz ,jak mnie złapiesz"? Odpowiedz Link Zgłoś
komar102 Re: Kim są 05.04.15, 16:51 pocoo napisała: > komar102 napisał(a): > > No przyznawać się. > > Bo co? "Co mi zrobisz ,jak mnie złapiesz"? Bzyknę. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kim są 05.04.15, 17:00 komar102 napisał(a): > pocoo napisała: > > > komar102 napisał(a): > > > No przyznawać się. > > > > Bo co? "Co mi zrobisz ,jak mnie złapiesz"? > > Bzyknę. A to dlatego miałam się przyznać. Bzykać ateistkę to nie grzech? Zbyt często dzisiaj siadałeś na kieliszki z wielkanocną wódką.Oj komar,komar.Grzeszysz dzisiaj ,oj grzeszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
komar102 Re: Kim są 05.04.15, 17:04 pocoo napisała: > komar102 napisał(a): > > > pocoo napisała: > > > > > komar102 napisał(a): > > > > No przyznawać się. > > > > > > Bo co? "Co mi zrobisz ,jak mnie złapiesz"? > > > > Bzyknę. > A to dlatego miałam się przyznać. Bzykać ateistkę to nie grzech? > Zbyt często dzisiaj siadałeś na kieliszki z wielkanocną wódką.Oj komar,komar.Gr > zeszysz dzisiaj ,oj grzeszysz. Bzykanie to wspaniała rzecz a nie grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kim są 05.04.15, 17:16 komar102 napisał(a): > Bzykanie to wspaniała rzecz a nie grzech. Post się skończył,więc będziesz nadrabiał zaległości gdzie się da i z kim się da? Zawsze ci tłumaczyłam,że po bożemu to nuda.Najlepszy seks jest z taką "opętaną przez demony".Dla ciebie to niedościgłe marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
komar102 Re: Kim są 05.04.15, 17:48 pocoo napisała: > Post się skończył,więc będziesz nadrabiał zaległości gdzie się da i z kim się > da? Nie mam żadnych zaległości. Zawsze ci tłumaczyłam,że po bożemu to nuda. A jak to jest po bożemu. Najlepszy seks jest z taką "opę > taną przez demony". Aż się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kim są 05.04.15, 19:36 komar102 napisał(a): > Nie mam żadnych zaległości. To ty grzeszniku nawet w wielki piątek... Zero rozgrzeszenia. > A jak to jest po bożemu. Bzzzzzalleluja. > Aż się boję. Nie ma czego.Jak będziesz miał w rozporku skarpetkę Wojtyły,to najbardziej demoniczna ucieknie gdzie pieprz rosnie. > Odpowiedz Link Zgłoś
komar102 Re: Kim są 08.04.15, 19:58 pocoo napisała: Jak będziesz miał w rozporku. No pewnie że mam i to ho ho. > > "Trochę wiedzy oddala od Boga > > Dużo wiedzy sprowadza do Niego z powrotem" > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
9rgkh Re: Kim są 04.04.15, 01:53 komar102 napisał(a): > Kim są na tym forum ci co ciągle > atakują Polaków wszystko co Polskie > a już najbardziej kościół katolicki. > No przyznawać się. Nie wiem nic szczegółowo o innych ale wydaje mi się, że są to ludzie wypowiadający prawdę. Czy to, co nazywasz atakiem, zawiera treści nieprawdziwe? Czy prawdą można atakować? A Tobie na prawdzie nie zależy? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kim są 04.04.15, 08:47 9rgkh napisał: > A Tobie na prawdzie nie zależy? > Dla niego prawdą są te bajdy,które mu wcisnęli.Wszystko poza nimi jest dla niego kłamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kim są 04.04.15, 10:42 komar102 napisał(a): > Kim są na tym forum ci co ciągle... Piszą prawdę? Są to najlepsi ludzie na świecie.Ale niby skąd masz o tym wiedzieć,żyjąc wśród zakłamanych cwaniaków szpakami karmionych,którzy ciebie karmią guanem. > No przyznawać się. Nie znasz nas?Znasz.To właśnie w nas nie ma zła i tylko na nas możesz liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
komar102 Re: Kim są 04.04.15, 11:19 Ci co atakują Polaków tutaj to nie sa ateiści to: Świadkowie Jehowy i Żydzi polskiego pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kim są 04.04.15, 11:44 komar102 napisał(a): > Ci co atakują Polaków tutaj to nie sa ateiści to: Świadkowie Jehowy i Żydzi p > olskiego pochodzenia. Bardzo intrygujące jest to co napisałeś,a szczególnie ci Żydzi polskiego pochodzenia.Ciekawe,czy oni o tym wiedzą? Dlaczego szukasz zła tam,gdzie go nie ma? Czy katolicy na Filipinach wiszący na krzyżach ,są lepsi od ciebie? A ci katolicy ,którzy biczują się tak,że zalewają się krwią i wyją z bólu,są od ciebie lepsi? Co dla jednego dobre,dla drugiego jest złem.Co dla jednego piękne,to dla drugiego brzydkie. Nie osądzaj ludzi,ponieważ widzę,jak bardzo się mylisz ,ale trwasz w swoim uporze. "Nie sądźcie ,abyście nie byli sądzeni". Komar,ja jestem ateistką. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kim są 04.04.15, 17:24 pocoo napisała: > Komar,ja jestem ateistką. Pewnie ateistką polskiego pochodzenia. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kim są 04.04.15, 18:19 snajper55 napisał: > Pewnie ateistką polskiego pochodzenia. > > S. A jakże,ino nie czystej krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
marta595 Re: Kim są 04.04.15, 14:41 komar102 napisał(a): > Ci co atakują Polaków tutaj to nie sa ateiści to: Świadkowie Jehowy i Żydzi p > olskiego pochodzenia. No dobra przejrzałeś mnie. Jestem ŚJ,Żydówką polskiego pochodzenia, kiedy nadaję z Tel Awiwu, Polką żydowskiego pochodzenia, kiedy nadaję z Lubartowa, płynie we mnie krew przodków tatarskich z Białostocczyzny i ukraińska z dziada-pradziada spod Lwowa.Dla ciebie jestem też masonką, a nade wszystko przyznaję się do bycia zagorzałą cyklistką z czerwonym kaskiem na głowie,z arafatką wokół szyi i bicyklem w kolorze papieskim. A na koniec jeszcze dodam coming out - jam jest lesbijka i jest mi wsio rawno: blondynki, brunetki czy rude wszystkim się podobam.:D:D:D Shalom aleichem! www.youtube.com/watch?v=Y_ymtejfeKk&index=7&list=PLvI7tzwg9JoROh6XpdSPoCw62sZspXbTs Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Kim są 04.04.15, 14:51 ... a kim są, ty i tobie podobni, którzy wypisują takie kretyństwa??? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kim są 04.04.15, 17:23 komar102 napisał(a): > Ci co atakują Polaków tutaj to nie sa ateiści to: Świadkowie Jehowy i Żydzi p > olskiego pochodzenia. Żyd polskiego pochodzenia to w Izraelu. Tu może być Polak pochodzenia żydowskiego, czyli tak zwany judeopolon. S. Odpowiedz Link Zgłoś