nienawidzesiebie 15.06.08, 19:02 Wierzycie, że ono naprawdę istnieje....? ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolter_hugh Re: Życie pozagrobowe 15.06.08, 19:06 nienawidzesiebie napisała: > Wierzycie, że ono naprawdę istnieje....? ;( Jak siebie pokochasz to zrozumiesz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nienawidzesiebie Re: Życie pozagrobowe 15.06.08, 19:14 Nie potrafię. Sama nie umiem. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Życie pozagrobowe 15.06.08, 19:18 nienawidzesiebie napisała: > Nie potrafię. Sama nie umiem. ;( Kto cię krzywdzi , powiedz to cię pomszczę !! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Życie pozagrobowe 15.06.08, 19:21 nienawidzesiebie napisała: > ? No jakiś powód dla którego siebie nienawidzisz istnieje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
nienawidzesiebie Re: Życie pozagrobowe 15.06.08, 19:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=80907059 Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Życie pozagrobowe 15.06.08, 19:26 nienawidzesiebie napisała: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=80907059 To muszę ciebie pocieszyć bo zgodnie z naukami biblijnymi , niema czegoś takiego jak życie po śmierci w piekle czy niebie ,po prostu umierasz i basta , dopiero w czasie zmartwychwstania dostajesz nowe życie do życia tu na ziemi ,ale jeszcze potem jedna próba dla tych nowo narodzonych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nienawidzesiebie Re: Życie pozagrobowe 15.06.08, 19:30 No to co będzie się ze mną działo, gdy umrę? ;( Reinkarnacja? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Życie pozagrobowe 15.06.08, 19:31 nienawidzesiebie napisała: > No to co będzie się ze mną działo, gdy umrę? ;( Reinkarnacja? Mam ciebie pocieszać bo ty chcesz sobie żyły podcinać ::((((( Odpowiedz Link Zgłoś
nienawidzesiebie Re: Życie pozagrobowe 15.06.08, 19:32 Nie chcę podcinać sobie żył. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Życie pozagrobowe 15.06.08, 19:34 nienawidzesiebie napisała: > Nie chcę podcinać sobie żył. To jak chcesz to zrobić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
nienawidzesiebie Re: Życie pozagrobowe 15.06.08, 19:35 Nie chcę się zabić. Nie potrafię. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Życie pozagrobowe 15.06.08, 19:37 nienawidzesiebie napisała: > Nie chcę się zabić. Nie potrafię. Aha chcesz ,ale sie boisz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nienawidzesiebie Re: Życie pozagrobowe 15.06.08, 19:38 Chcę wiedzieć, czy mogę żyć nadzieją, że nawet jeśli moje życie zawsze będzie aż tak marne, jak teraz, to potem coś się odwróci... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Życie pozagrobowe 15.06.08, 19:41 nienawidzesiebie napisała: > Chcę wiedzieć, czy mogę żyć nadzieją, że nawet jeśli moje życie > zawsze będzie aż tak marne, jak teraz, to potem coś się odwr Jestem ateistą i wierzę w to że po śmierci nastąpi definitywny koniec, ale wiem ze w biblii jest zapisane że śmierć niszczy grzech Rz6,7 Kto bowiem umarł, stał się wolny od grzechu. Więc samobójcy mają szanse na zmartwychwstanie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nienawidzesiebie Re: Życie pozagrobowe 15.06.08, 19:43 Nakłaniasz mnie do samobójstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Życie pozagrobowe 15.06.08, 19:43 nienawidzesiebie napisała: > Nakłaniasz mnie do samobójstwa. Ja ciebie ??? nie !!!! ale widzę z twojego pisania ze masz dość !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aprox99 Re: Życie pozagrobowe 15.06.08, 19:47 moze i jest ale nie ma nic wspolnego z teoria kosciola.Te dyskusje nie prowadza do niczego sensownego.Nie ma zadnych dowodow za ani przeciw.Jezeli jestes pewien ze wiesz o czym 100% to znaczy ze zostales zle poinformowany! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Życie pozagrobowe 15.06.08, 19:50 aprox99 napisał: > moze i jest ale nie ma nic wspolnego z teoria kosciola.Te dyskusje nie prowadza > do niczego sensownego.Nie ma zadnych dowodow za ani przeciw.Jezeli jestes pewie > n > ze wiesz o czym 100% to znaczy ze zostales zle poinformowany! Pozdr. Wiem jedno że nauki KrK nie są zgodne z naukami jakie zawarte są w biblii !! Odpowiedz Link Zgłoś
aprox99 Re: Życie pozagrobowe 16.06.08, 15:14 One nie muszą się zgadzać z biblią,najważniejsze że kręcą kasę i o to chodzi.Kościół to najlepszy biznes od 2000 lat a plajty nie widać bo jak to ktoś powiedział:w każdej sekundzie rodzi się jeden głupek.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
selenya Re: Życie pozagrobowe 16.06.08, 22:20 nienawidzesiebie napisała: >Wierzycie, że ono naprawdę istnieje....? lux_occulta napisała: > Nie. Choć byłoby fajnie. Tak. I jest fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lux_occulta Re: Życie pozagrobowe 16.06.08, 22:26 Nie wierzę, że życie pozagrobowe jest możliwe, że istnieje coś takiego. Ale, jak to Szekspir ujął "Są rzeczy na ziemi i niebie o których nie śniło się filozofom"... Więc właściwie kto wie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
iicek Re: Życie pozagrobowe 16.06.08, 23:22 nienawidzesiebie napisała: > Wierzycie, że ono naprawdę istnieje....? ;( tak właśnie je przeżywasz Odpowiedz Link Zgłoś