Gość: ignacy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.11, 06:57 Witam, czy ktoś brał u nich leasing? Jak z tą firmą się współpracuje? Są normalni czy to coś podobnego do firmy Leasing Polski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KaSiulem Re: Leasing w FinServ IP: *.centertel.pl 07.10.11, 17:49 Witam ja z tym samym pytaniem, naprawde nie ma tu nikogo kto by brał leasing u nich ?? Zastanawiam się nad nimi ale w internecie nie ma ani jednej opinii nie ma zupełnie nic, prosze jeśli ktoś by coś o nich wiedział niech się podzieli informacjami :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaa Re: Leasing w FinServ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.11, 14:32 ja brałem, polecam - jestem już po 4 racie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darex Re: Leasing w FinServ IP: *.cdma.centertel.pl 26.06.12, 11:09 Witam. Moi klienci nie narzekają na FINSERV. Trzeba tylko normalnie płacić, a w razie problemów dzwonić i informowac co się dzieje. Wtedy będzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gebus Re: Leasing w FinServ IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.12, 17:57 nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
vip0025 Re: Leasing w FinServ 22.12.16, 07:34 Ja Brałem koszty kosmos oszuści i nic więcej wzieli auto zapłaciłem juz 35 tys auto warte 119 tys a kwotę która musze zapłacić 135 tys nie pchaj sie w ta firmę ostrzegam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławko Re: Leasing w FinServ IP: *.jrbnet.com 27.06.12, 16:49 nie polecam jak dochodzi do końca leasingu robią wszystko żeby zabrać sprzęt. koszty biorą nie wiadomo z skąd. niby się dogadują ale za plecami robią dziwne posunięcia oczywiście za wszystko słono kasują. mam wrażenie jak by z tego żyli. omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gebus Re: Leasing w FinServ IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.12, 18:02 mam tę samą sytuację z chęciom zebrał bym wszystkich i wytoczył im proces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijent Re: Leasing w FinServ IP: *.radom.vectranet.pl 15.03.13, 13:37 mógłbyś napisać coś więcej mnie kończy się leasing w maju jakie problemy wymyslają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajtuś Re: Leasing w FinServ IP: *.dynamic.lte.plus.pl 15.04.13, 23:22 Ja leasingowałem parę autobusów i nigdy nie było problemów. Zawsze szli mi na rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: Leasing w FinServ IP: 89.191.155.* 13.12.14, 10:50 Ja korzystałam 3 razy, żadnych problemów, wszystko do ugadania. Te opinie o zabieraniu, to zapewne wpisy konkurencji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mich Re: Leasing w FinServ IP: *.inowroclaw.mm.pl 11.02.15, 17:37 tez mam u nich leasing poltorej roku i jedyny co odzywali sie do mnie to kartka na swieta wiec nic zlego nie jestem w stanie o nich powiedziec a auta zabieraja wszedzie...tam gdzie sie za nie nie placi proste polecam wiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znajomy Re: Leasing w FinServ IP: *.mlawa.vectranet.pl 10.05.15, 18:35 Złodzieje złodzieje złodzieje , dają wszystkim leasing chore opłaty Oddajesz auta a tu masz oddać drugie tyle nie polecam nikomu a CLS Bydgoszcz działają z nimi banda złodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leasingobiorcy Re: Leasing w FinServ IP: *.free.aero2.net.pl 17.05.15, 14:16 Witam, zachęcam do odwiedzenia profilu Leasingobiorcy na FB. www.facebook.com/pages/Leasingobiorcy/437091586455669?fref=ts ideą strony jest zrzeszenie osób mających już leasing oraz tych planujących zakup auta w ten sposób. Nasze doświadczenie może pomóc innym. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Leasing w FinServ IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.18, 11:55 Ja mam i nie polecam, sa beznadziejnie drodzy, zamiast pomagać tylko utrudniają naliczają za wszystko co się da prowizje i odsetki zwłaszcza ak już się kończy leasing chcą żeby nie udało sie go wykupić ale robią tak zeby klienta udupić. Radzę się trzymać od nich z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enka Re: Leasing w FinServ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.18, 09:38 tzn co robia? Odpowiedz Link Zgłoś