Dodaj do ulubionych

Eniro i nie zaklejone kopery w wezwaniami !!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:29
Czy ktos tez otzrymuje takie nie zaklejone koperty z wezwaniami od Eniro
Polska ( Panorama Firm ) ??.

Jak mozna takie cos ukrocic ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Andree Re: Eniro i nie zaklejone kopery w wezwaniami !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:24
      Teoretycznie możesz zgłosić to na Policję jako nękanie, łamanie zasad
      tajeminicy korespondencji itp..
      Praktycznie ciężko w tym temacie cokolwiek udowodnić, aczkolwiek często samo
      podjęcie takich działań, spisanie protokołu i telefon z Policji do Firmy Eniro
      może dać pozytywny efekt.
      p.s. Osobiście skrajnie nie polecam tej firmy ze względu na konieczność 3-
      krotnych u nich interwencji, na szczęście nie pracują tam także zbyt bardzo
      rozgarnięte osoby ^^ więc 0-3 dla mnie.
      • Gość: ja Re: Eniro i nie zaklejone kopery w wezwaniami !!! IP: *.chello.pl 15.07.06, 10:28
        myślę< że osoba pisząca ten list do zbyt rozgarniętych również nie może się
        zaliczyć
    • Gość: Any Re: Eniro i nie zaklejone kopery w wezwaniami !!! IP: *.chello.pl 12.04.06, 22:19
      Wszystkie takie koperty otrzymałeś?
      Chyba komuś język wysiadł przy sklejaniu tych kopert.
      Z drugiej strony patrząc, jak sie podpisuje do czegoś zobowiązanie to i płacić
      trzeba. Nie będzie wtedy monitów.
      • Gość: Misia Re: Eniro i nie zaklejone kopery w wezwaniami !!! IP: *.chello.pl 22.08.06, 18:17
        Co racja to racja!!!Najpierw podpisuja a potem szukaja dziury w calym zeby nie
        zaplacic!Super rozgarnieci szefowie polskich firm!!!Monitow nie dostaja ci co
        nie placa w ciagu siedmiu dni nikt nie wymaga takiego terminu platnosci.Ale
        jesli przez caly rok nie placa ani grosza nic dziwnego ze przychodza monity,
        telegramy itd...POZDRAWIAM WSZYSTKICH UCZCIWYCH KLIENTOW PANORAMY FIRM!!
    • zosia.samoosia Re: Eniro i nie zaklejone kopery w wezwaniami !!! 12.04.06, 22:51
      nie martw sie o o koperty, zwroc uwage na swoje naleznosci, nie dziwi Ciebie
      fakt, ze takie otrzymujesz? ;)
      • Gość: NIkAr86 Re: Eniro i nie zaklejone kopery w wezwaniami !!! IP: *.chello.pl 19.07.06, 20:02
        Ojej,ale dowaliłaś.Inteligencja i spostrzeżenie na medal. Przecież nie padło
        pytanie czy mam dług czy nie mam,ale co zrobić z niezaklejonymi kopertami.Nie
        bądź taką dobrą, umoralniającą ciocią.Każdy sobie sam poradzi.
        • Gość: WINDYKATOR_ENIRO Re: Eniro i nie zaklejone kopery w wezwaniami !!! IP: 217.116.110.* 19.09.06, 23:09
          > Przecież nie padło
          > pytanie czy mam dług czy nie mam,ale co zrobić z niezaklejonymi kopertami.

Jak cie tak wkurzają, to weź no normalnie kurna wafel tubkę kleju biorowego i
          zaklej . I problem zniknie, a nie zawracasz dupę swoimi odczuciami estetycznymi
          ludziom na forum. Jeśli jednak dostajesz takie listy, znaczy, że nie potrafisz
          prowadzić uczciwej działalności na ynku - to i kleju pewnie nie kupisz, bo za
          drogi ... Niby chcesz mieć zamknięte koperty, a na klej nie wydasz. To też ci
          pomogę:

Włam się komuś do mieszkania, i podpie*(&*^ kilogram mąki (na przyszłość
          zostanie zapas) ... Poczekaj na deszcz (szkoda płacić za wodę). Nabierz do
          miseczki deszczu, zababraj wodę mąką do mocnego zgęstnienia, przesmaruj paluchem
          tą maź po kopercie i zaklej. Ręce (oszczędnościowo) umyj w kałuży.
    • jimmyjazz Spłacić dług 20.07.06, 14:40
      panie "sflustrowany"

Nie ma obowiązku zaklejania kopert. Możesz conajwyżej listonosza oskarżyć o
      przeczytanie listu.
      • Gość: NIkAr86 Re: Spłacić dług IP: *.chello.pl 20.07.06, 20:59
        A ty jak piszesz list do kogoś to nie zaklejasz kopert? Czy gdybyś ty dostał
        list z niezaklejoną kopertą też byś takie bzdury opowiadał?Już widze jak pędzisz
        z awanturą gdzie się da. Konformizm kwitnie.
        • jimmyjazz Re: Spłacić dług 21.07.06, 09:02
          Gość portalu: NIkAr86 napisał(a):

> A ty jak piszesz list do kogoś to nie zaklejasz kopert? Czy gdybyś ty dostał
          > list z niezaklejoną kopertą też byś takie bzdury opowiadał?Już widze jak
          pędzisz z awanturą gdzie się da. Konformizm kwitnie.

Jesli listy byłby niezaklejony to conajwyżej bym mógł mieć zastrzeżenia do
          listonosza, że otwarłt/przeczytał.

Zresztą - znasz jakiś przepis nakazujący zaklejanie kopert?
          • Gość: Pinek Re: Spłacić dług IP: *.crowley.pl 22.08.06, 21:26
            Otworzyl, pisze sie otworzyl. :) /sorki za brak polskich znakow ale klawiature mi zalalo/

Pzdr.
            Pinek
        • Gość: NIezaklejaczListuf Re: Spłacić dług IP: 217.116.110.* 19.09.06, 23:11
          > A ty jak piszesz list do kogoś to nie zaklejasz kopert?

A ciebie to co obchodzi ?
          Za chwilę zaczniesz pytać w co wyciera małego po stosunku, w ręczniczek czy w
          firankę.

> z awanturą gdzie się da. Konformizm kwitnie.

Gównarzeria lat 20 dorwała się do słownika wyrazów obcych ?
          • Gość: Sfrustrowany Re: Spłacić dług IP: *.echostar.pl 25.10.06, 18:28
            Ty Niezaklejacz i / lub WindykatorEniro , najlepiej sie zaklejcie , i to
            wszystkie otwory bo tak samo smierdzi .
            Sfrustrowany
            ( ten sam )
    • mr_pope Re: Eniro i nie zaklejone kopery w wezwaniami !!! 25.10.06, 19:55
      > Jak mozna takie cos ukrocic ?

Poprosić o przysyłanie kopert zaklejonych. Albo napisać do Poczty Polskiej,
      żeby uważali przy sortowaniu. Albo poprosić listonosza, żeby uważał z kopertami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka