Dodaj do ulubionych

studniówka z jefferson's czy warto?

18.09.09, 09:44
Może ktoś juz był na studniówce organizowanej przez jefferson's i
zechce się podzielić opinią.
Młodzież ze szkoły mojego syna bardzo się "napaliła" ale praktycznie
prócz reklamy ze strony firmy nie moge znaleźć żadnych opinii od
klientów.
Obserwuj wątek
    • bipbip007 Re: studniówka z jefferson's czy warto? 18.09.09, 15:37
      W zeszłym roku byłam na studniówce organizowanej przez tą firmę i
      mogę powiedzieć, że byłam bardzo zadowolona. Na bieżąco były
      podawane ciepłe dania, zabierane ze stołów brudne naczynia, puste
      butelki po napojach i przynoszone nowe. Jedzenie całkiem smaczne,
      duży stół z różnymi przystawkami i cieszącą się chyba największą
      popularnością fontanną z czekolady. Nie wiem jak firmę ocenia
      szkoła/komitet rodzicielski, ale jak dla mnie, uczestniczki imprezy,
      obsługa była wystarczająca.
      W razie jeszce jakichś pytań chętnie odpowiem.:)
      • Gość: skręt kiszek non profesional!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.09, 18:06
        TANDETNA SZTUCZKA MAJĄCA NA CELU ZAREKLAMOWANIE TANDETNEJ KNAJPY!!!!TYLE W TYM
        TEMACIE
        • bipbip007 Re: non profesional!! 18.09.09, 18:59
          No tak... zapomniałam, że jak coś się na tym forum pochwali, to jest
          to odbierane jako reklama. Pewnie jakbym wystawiła negatywną opinię,
          zaraz padłyby głosy, że wątek stworzył ktoś z innej firmy tylko po
          to, by oczernić konkurencję.

Gość portalu: skręt kiszek napisał(a):

> TANDETNA SZTUCZKA MAJĄCA NA CELU ZAREKLAMOWANIE TANDETNEJ
          KNAJPY!!!!TYLE W TYM
          > TEMACIE
          • Gość: trolik Re: non profesional!! IP: 188.33.187.* 18.09.09, 19:08
            Wypowiedź typowego wyjadacza forumowego. I ja mam wierzyć, że rok temu miałaś
            studniówkę? Chyba, że jako wychowaca klasy!
            • bipbip007 Re: non profesional!! 18.09.09, 19:39
              wyjadacz forumowy:) hehe:) Nie chcesz wierzyć - nie wierz! Płakać
              nie będę. A swoją drogą, według ciebie wszystkie 19 czy 20 latki to
              jakieś straszne idiotki, które nic w głowach nie mają?
              • Gość: .... Re: non profesional!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.09, 19:54
                nooooo......
    • fifka199 Re: studniówka z jefferson's czy warto? 18.09.09, 21:38
      Firma jefferson"s reklamuje się w szkołach jako firma która zorganizowała
      studniówki większości zielonogórskich szkół w tym roku. Tak więc z pewnością
      setki, nawet tysiące osób doświadczyły jak faktycznie się to odbywa. Liczyłam
      na wypowiedzi choć kilku osób z tych setek, a nie na Wasze wieczne kłótnie na
      tym forum (które często czytuję) kto sobie robi reklamę a kto nie.
      Jeśli jednak ktoś ma jakieś bardziej lub mniej miłe wspomnienia z imprezy z
      jefferson zachęcam do podzielenia się opiniami.
      • Gość: bryzol Re: studniówka z jefferson's czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.09, 21:51
        Hej!a co ci obiecał twój niewielkiego wzrostu chefff wspomnianej tfu..firmy za
        nachalną promocję (tfuu! spelunki?)
        • fifka199 Re: studniówka z jefferson's czy warto? 19.09.09, 20:31
          Pracuję w tzw. budżetówce, a tam nie muszę nikomu robić reklamy, za to zarobki
          marne i wolałabym pieniądze na studniówkę syna wydać tak, żeby nie żałować.
          Szkoda, że wokół tylko jad.
          • Gość: Tomasz Re: studniówka z jefferson's czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 20:45
            Co Ty powiesz w budżetówce marne zarobki ? tak się składa że żona pracuje w
            budżetówce i jakoś nie narzeka.
            Wracając do tematu, Studniówka jest małym krokiem w dorosłość, a co za tym
            idzie oznacza to iż uczniowie klas maturalnych od dawna próbują uchodzić za
            osoby dorosłe. Moim zdaniem albo ten Twój synek jest totalnym mamisynkiem albo
            Ty jesteś zbyt nadopiekuńcza.
            Kiedyś studniówki organizowano w bursach szkolnych i robili to wyłącznie
            uczniowie, od jakiegoś czasu świat przewrócił się na łeb wzorując się na
            uczniach z USA i większość studniówek odbywa się w sposób zbliżony do ekstra
            Sylwestra, kończąc się potem zbiorowym dymaniem lasek w wynajętych pokojach.
            Skoro tak bardzo martwisz się o jakiś zabawy synka to może zaczniesz jemu
            sprawdzać jakie laski dosiada ???
            Pozostaw ten temat pod ocenę młodzieży, to ich bal i ich zabawa.
            Czy dzisiaj wszystko musi mieć ocenę jury, od auta przez mieszkanie po głupią
            zabawę ? czasem trzeba czegoś doświadczyć na własnej skórze a nie z góry
            zaplanować.
            • Gość: bryzol Re: studniówka z jefferson's czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.09, 22:06
              Tomasz-szacunek za trafna wypowiedz!Zobacz jak ona się produkuje na forum....ja
              jej nie wierzę,usilnie zmierza do rozkrecenia dyskusji(jej sie wydaje że
              pozytywnej) na temat jakiejś tam marnej knajpki.Obserwuj jaka bedzie aktywna
              k....jej mać
              • ziutek_login Re: studniówka z jefferson's czy warto? 19.09.09, 22:48
                Wg twojej logiki to sam bierzesz udzial w tej niby promocji, bo sam nakrecasz
                watek. O ku..., ja tez to robie. Mi tez za to zaplacili? Fajnie, a tobie ile
                zaplacili bryzol za reklame?
                • Gość: bryzol Re: studniówka z jefferson's czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.09, 23:10
                  Znałem juzków wielu i kazdy z nich byl pi,,,zda.To imię widać nie przypadkowo
                  daje sie niektorym dzieciom ty jesteś tego dowodem namacalnym.Cipciusiu nikogo
                  nie reklamowalem i nie reklamuje,a nękał będę tych którzy to bedą usilowali
                  robić na forum i tyle.
                  • ziutek_login Re: studniówka z jefferson's czy warto? 20.09.09, 00:34
                    Bryzoli tez znalem kilku i kazdy z nich to ciota. Biore wlasnie udzial w twojej
                    misji, wlacznie z poprzednim wpisem. Nekam ludzi, ktorzy robia reklame na forum.
                    Bryzol, przestan! I tyle.
    • fifka199 Re: studniówka z jefferson's czy warto? 20.09.09, 16:57
      Szkoda, że forum , które może służyć wymianie opinii służy tylko wyładowaniu
      frustracji, żaden wątek nie może się rozwinąć, bo zostaje zdeptany przez bzdurne
      sądy.
      Studniówki to bale uczniów wchodzących w dorosłość, ale odkąd istnieją, to
      rodzice za nie płacą. I jak pamiętam moi rodzice zajmowali się organizacją mojej
      studniówki i teraz ja biorę udział w organizowaniu studniówki w szkole syna.
      Nijak więc nie rozumiem wypowiedzi odnośnie mamisynka.
      No ale pewnie Pan Tomasz kiedyś sam zajmował się organizacją swojej studniówki.
      Zapewne całe wakacje na nią zarabiał, a potem jeździł autobusem MZK i woził
      napoje, jedzenie,załatwił salę,kucharki, orkiestrę. Bardzo zorganizowany był ten
      nasz Pan Tomasz. w dodatku na koniec znalazł sobie żonę, której budżetowa pensja
      tak go zadowala, że aż musiał pochwalić się tym na forum.
      • Gość: surwiwalczyk Re: studniówka z jefferson's czy warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.09, 13:27
        No i ...uj ci do tego jak załatwiał sobie studniówkę,napewno ma normalniejsze
        dzieci niż np twoje.Nadopiekuńcza,zmanierowana mamusia to najgorsza informacja
        dla ewntualnej kandydatki na żonę takiego dziamdziaka!
        • Gość: xctb Re: studniówka z jefferson's czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 15:01
          to w jeffersonie była ta zadyma, w której jakieś karki pobiły gości,
          policję, a ochrona nie reagowała?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka