ii3 22.10.09, 09:00 Jaka ona jest sprytna i ma sokoli wzrok . Żeby wypatrzyc Nesterowicza w Tomka Lisa !!! Az sie boje przechodzic na czerwonym !!! WIELKA SIOSTRA PATRZY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oczapowski Re: Kosztowne delegacje urzędnika prezydenta 22.10.09, 09:31 Oj ciulu jeden. Typowy przyd.pasie prezia! Pisz o konkretach a nie rozmydlaj kolejnego g.wna jakie toczy to miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Kosztowne delegacje urzędnika prezydenta IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.10.09, 09:34 OCZAPOWSKI to nazwisko czy pseudonim ? Ciul to potocznie ch... . Ujawnij sie gosciu to ci zrobie sprawe o zniesałwienie. Ja nikogo nie obrażałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Kosztowne delegacje urzędnika prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 10:42 A kogo Oczapowski obraził? "Iksa" Ty ciulu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Kosztowne delegacje urzędnika prezydenta IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.10.09, 12:11 No i mamy jak na dłoni retorykę zwolenników Bozeny Ronowicz. Ledwo cos napiszesz na jej temat a juz cie wyzywaja od ch...ów. Brak merytorycznej dyskusji i ślepe zapatrzenie w Bożne Ronowicz znamionował wielu zwolenników PiS. A na marginesie, to Kubicki nie musi naprawde nic robic zeby wygrac wybory. Wystarczy zeby pozwolił na dalsze tego typu wypowiedzi Ronowicz . A my prosimy o wiecej takich epitetów zwolenników Bożeny Ronowicz na tym forum. Nic dodac nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony.halik Re: Kosztowne delegacje urzędnika prezydenta IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.10.09, 12:11 Pani Bożeno, ja rozumiem dbanie o dobro miasta. Ale Pani już dawno popadła w śmieszność. Rozlicza Pani Palmiarnię, ale jakoś przemilcza Pani fakt, że projekt ten niefunkcjonalnej budy zawdzięczamy Pani. Teraz oczekuję na pytanie w sprawie użycia wkładów do długopisów w urzędzie. Jeśli nesterowicz wydał 45 tys. zł to przynajmniej miało to większy sens niż to, kiedy za Pani kadencji przyznaliście sobie olbrzymie nagrody bodaj po roku działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Kosztowne delegacje urzędnika prezydenta IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.10.09, 12:23 Pamiętam, że po przyznaniu tych nagród była jakas afera z darowiznami na Zielonogórski Kościół Katolicki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50 Re: Kosztowne delegacje urzędnika prezydenta IP: *.aster.pl 22.10.09, 17:16 A ja bym na miejscu Ronowicz zapytał dalej. W jakich hotelach spał, co jadł i za jakie pieniądze.Bo to pieniądze podatników i nie ma zamiaru płacić podatków,zeby mi taki młodzik ruskich do Zielonej Gory ściągal,bo tu czerwonych jest pod dostatkiem albo spał w Mariocie i łaził na programy Lisa czy na Rozbrat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halo Re: Kosztowne delegacje urzędnika prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.09, 17:36 Nic dodać nic ująć czyli bingo!Może by tak uszczegółowić i podać do wiadomości opinii publicznej rozliczenia tych delegacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhj Re: Kosztowne delegacje urzędnika prezydenta IP: *.cdma.centertel.pl 22.10.09, 22:42 łukasiewicz na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele ! Re: Kosztowne delegacje urzędnika prezydenta IP: *.aster.pl 23.10.09, 10:13 Zaraz zaraz !! czy sobie przypominacie ? jak chyba 30 tyś Ronowiczka przeznaczyła na jubel z okazji odsłoniecia pomnika papierza ? czy coś koło tego ? [ moze internauci konkretnie przypomną ile to Ronowiczka fundneła kasy ?] to by było ciekawe ! [ podobno na ciasto ? !podobno dla mieszkanców których nie było a byli oficjele i jak zawsze komaryla wiadomego pochodzenia ! ] Kobieto ! jak sie przez 4 lat markowało robote i w wiekszosci pierdziało w stołek to nie trzeba było forsy przeznaczac na wyjazdy !! [ ty nawet na obiady z inwestorami nie chodziłas ! ] Tyszkiewicz za głowe sie łapał ! na takie beznadziejne rządy twoje ! czego dał wyraz w GL ! ja sie za ciebie poprostu wstydziłem ! mi poprostu było wstyd ! MIASTO ZDOŁOWAŁAS ! Forse marnowałas na Barczaka [ co to chyba jednego miesiąca nie popracował i juz mu z naszych podatków dałas lekką reką chyba 10 tyś zł nagrody !!!! ! i dopiero raban jaki poniesła GL wydało sie że facet dostał za friko ! no bo faktycznie za co dostał ten Barczak z PISu ? NO ZA CO ? Co nie pamietasz ? nie szkodzi przypminac ci bedziemy !!! nie mysl że puscimy ci te twoje rzady w niepamieć !!!!! nie doczekanie twoje !! te markiety tez będa ci przypominane ! JAK zostały wydane pozwolenia !!! [ a jeszcze jakies pióra na odchodne były ? ! były ? były !!!!i za ile ? ] czyli dno ! wielka smuta ! i jeszcze czuć w oddali czosnek ! to po tobie zostało w pamięci mieszkanców ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanin Re: Kosztowne delegacje urzędnika prezydenta IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.10.09, 11:43 Szkoda, że Pani Prezydent Ronowicz nie wydała pieniędzy na ekstradycję na Kubę lub do Korei komunistycznej tego tego ele. Podatnicy na pewno ucieszyliby się z takiego wydatku. Ziejący nienawiścią i zalany żółcią ów ele powinien być wymeldowany z Zielonej Góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do zielonogo Re: Kosztowne delegacje urzędnika prezydenta IP: *.aster.pl 23.10.09, 13:35 Szerość za szczerość ! ty mie na Kube ! a ja was do Izraela ! a mówienie prawdy o rządach Ronowicz nazywasz nienawiscią ? ty jesteś zdrowy ? masz wszytko po koleji w głowie ? bo ja po przeczytanu twojego wpisu mam co do tego wątpliwości ! żydzi ! finasowanie waszych zydowskich parti TYLKO ze składek człokowskich !! łapy precz od naszych podatków ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanele! Re: Kosztowne delegacje urzędnika prezydenta IP: *.mobile.playmobile.pl 23.10.09, 16:48 Gdy się lata za pieniądze podatnika do Chin, to teraz trzeba kumpli bronić, co ele !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do fanaele Re: Kosztowne delegacje urzędnika prezydenta IP: *.aster.pl 23.10.09, 19:55 Przypominam ! w Chinach byłem za własne pieniadze ! może wam żydzi trudno to zrozumiec bo w zawsze sępicie , ale mam zwyczaj ze płace za siebie ! [ renty też nie załatwiłem na lewo bo nie mam zwyczaju okradać panstwo ! a wielu z was te renty lewe ma ! ] ŻYDOATOKRACJA W POLSCE INGERUJE W NASZE ŻYCIE ! TO OGRANICZENIE NASZEJ WOLNOŚCI ! NASZEJ KULTURY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chińczyk Re: Kosztowne delegacje urzędnika prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 21:06 Za własne pieniądze ?! Nie kituj chłopie! To czynność dla szklarza. A tak naprawdę to ile kosztował nas podatników ten wasz wypad przyjażni towarzyszu Ele ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lele ele srele Re: Kosztowne delegacje urzędnika prezydenta IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.09, 21:50 cyt. "..w Chinach byłem za własne pieniadze" - i szkoda że tam nie zostałeś na stałe. Przykręcał byś śrubki w jakiś pralkach które idą na rynek rosyjski. Może jednak wyjedziesz? Ele, nikt za tobą nie będzie płakał :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do mośków Re: Kosztowne delegacje urzędnika prezydenta IP: *.aster.pl 24.10.09, 09:27 Nikt nie płakał ! to znaczy kto ci NIKT ? żydowszczyzna partyjniacka ? Ja rozumiem was ! macie trudności że Słowianie że wam przeszkadzają w budowie Judeopoloni ! juz dzis codziennie kilkaset żydów z Izaela ponownie dostaje obywatelstwo Polskie przyznawane przez polityków z żydowszczyzny! podobno wojewoda przyznaje obywatelstwo Polskie z pominieciem Prezydenta [ są to bezprawne obywatelstwa i zostaną anulowane ] nawet rozdziny zdrajców żydowskich dostają ponownie obywatelstwo !! [zdrajcy którzy powinni isc pod Sąd polowy za opuszczenie wojska podczas wojny z bronią z armi Andersa ! a zydzi robili to masowo w Palestynie !!! ] i ci dostają hurtowo obywatelstwo Polskie !! ochyda moralna !!fuj ! [ też są to bezprawne obywatelstwa ważne tylko gdy rzadzą zydzi !] Polacy Słowianie ! Nie bać sie łatki antysemity czy ksenofoba ! bo walka polityczna z żydowszczyzną partyjniacka jest waszym OBOWIĄZKIEM ! Polska NIE może być koloną Izraela !! nasza broń to kartka wyborcza ! dzis walczymy o jednomandatowe okregi wyborcze !! których to żydowszczna panicznie sie obawia ! Nie głosowac na żydowskie partie ! PO PIS SLD PSL UW i ich żydowskie mutacje ! bo w tych partiach to są sami żydzi [ o zmienonych nazwiskach ] i szemrane szabesgoje o miękich karkach !! i MY Słowianie nie chcemy z tym towarzystwem miec nic do czynienia ! TO NIE NASZ CYRK NIE NASZE MAŁPY ! Słowianie ! CZAS na MORALNĄ REWOLUCJE ! Honor i Przyzwoitość ! Słowianie ! Tolerancja i poprawnośc polityczna jest SŁABOŚCIĄ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kończ waść:( ona temu winna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 09:47 kubicki przegrywa z Prezydentem Wadimem Tyszkiewiczem kolejnego inwestora winna jest...Ronowicz kubicki proponuje zasłonić stalowym słupem widok połowie kibiców na łuku winna jest...Ronowicz bankrutuje Palmiarnia. kto winny?..Ronowicz szef gabinetu urządza sobie nie do końca uzasadnione wycieczki za pieniądze podatników..to już na pewno wina Ronowicz. panie kubicki. zabieg wmawiania ludziom typu pierwsza tura jest kompletnie niewiarygodny. pan nas po prostu rozczarował. słowo manager na plakacie wprowadziło w błąd nas wyborców. jedynem co Pan możesz zrobić to zwiększyć system ekstrasów za pisanie przez urzędników p[o godzinach na tym forum. normalnych ludzi już pan nie oszuka. nie nadaje się pan, nie ma pan kwalifikacji by być prezydentem Zielonej Góry. sam jestem ciekaw jak pan się będzie tłumaczył kolejną porażką na płaszczyźnie gospodarczej. czy pana doradcy podpowiedzą panu przyznaj się. "tak znowu przegrałem", "jestem słabszy niż Tyszkiewicz", "nie wychodzi mi" czy będzie pan odwracał uwagę dowiezieniem mączki na stadion który od wczoraj stoi pusty czy będzie pan woził znajomych na basen, który jest budowany dzięki Platformie Obywatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele ! Re: ona temu winna IP: *.aster.pl 25.10.09, 10:42 Żyd ! o nicku -kończ waść uczepił sie Tyszkiewicza jak pijak latarni ! nawet ten zyd nie wie że jest poprostu śmieszny bo ! Tyszkiewicz najwieksze sukcesy zanotował gdy rzadziła Ronowicz ! i w tym czasie miasta wokoło Zielonej Góry pozyskiwali inwestorów a Zielonej Górze ? sami wiecie co było DNO !! a Ronowiczce nawet nie chciało sie na obiady chodzić z inwestorami ! i odeszła w niesławie ! i dziś w na gorzowskim forum straszą Ronowicz nazywając ją czarna nieudacznica ! [ pytając czy chielibysci dostać taką niudacznice jak w Zielonej Górze ! ] Żyd o nicku kończ waść stwierdza wszem i wobec że Kubicki nie nadaje sie na prezydenta ! można spytać Kto ON jest ? błazen ? pajac ? smiedziel czosnkowy ? a moze coś dla Zielonej Góry zrobiłeś ? a mieszkancy nie wiedzą ? to sie pochwal ! bo jak sam nie zrobisz to cie nikt nie pochwali ! WAL ! czuje że ten nicpoń niczym ciekawym sie pochwali a napewno napluje !!! i pomyslec ze ten nicpoń coś mamrocze o kwalifikacjach ~! frustracja pisdzielców jest coraz wieksza !! a to moze tylko cieszyć mieszkanców !! ZIELONA GÓRA MOJA MIŁOŚĆ ! MOJA MIŁOŚĆ JEDYNA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele fan Re: ona temu winna IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.09, 11:37 ele ! jestes wielki ! Czy ele to Bogucki - Rodzin Katyńskich Szef ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: ona temu winna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 21:52 Tylko, że za Ronowicz Zastal został w Zielonej Górze , bo ona zabiegała o każdego inwestora. A Kubicki sprowadził ze Słubic fachowca Lesickiego, który miał sprowadzić inwestorów do Zielonej Góry. Jeżdził w delegacje zagraniczne do Chin i bóg wie gdzie jeszcze, a inwestora jak nie było tak nie ma. A ci co się ostali to powolutku uciekają z Zielonej Góry. Po zadłużeniu miasta przez Kubickiego, i jego mieszkańcy zaczną szukać miejsca do zamieszkania poza granicami miasta. Podatki od nieruchomości i inne nas wykończą. To pozostanie po Kubickim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do xyz Re: ona temu winna IP: *.aster.pl 27.10.09, 12:03 co to ? już nie rada dała pieniadze ? jak wielokrotnie słyszałem tu na forum ? [ ze to żadna zasługa kubickiego budowa basenu bo to rada dała kase ! ] a dzis słysze ze nie rada a Kubicki i ze on zadłuża maiasto i wykańcza miasto no no ! Co do Chin to dobrze że jedził bo w Chinach są wszystkie ! firmy świata ! i panstwa świata pchają sie drzwiami i oknami !! tylko mosiowy Pis ma jakieś wąty ! ze jeszcze frajerów znajdujecie na waszą żydowską partyjke ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do kończ wasc Re: ona temu winna IP: 94.75.121.* 31.10.09, 18:14 Internauci ! nicpoń o nicku [ kończ waść ] miał sie pochwalic swoja pracą dla Zielonej Góry ! czekam czekam czekam i co ? NIC ! dosłownie NIC ! [ bo ten obwieś tak naprawde nic nie zrobił ! a chce tylko wyszarpnąć dla siebie i swojej rodzinki jak najwiecej ! ] to typowy pasożyt z żydowszczyzny ! Odpowiedz Link Zgłoś
trzezwy.zg Kto to jest ten ele? Nadaje się do psychiatry 25.10.09, 10:33 Jest bardzo monotematyczny. Chyba się zagubił w tym wszystkim. Może chce ludziom stworzyć jakiegoś "wroga" żeby poczuli zagrożenie i głosowali na swojego wybawcę. Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Re: Kto to jest ten ele? Nadaje się do psychiatry 28.10.09, 12:28 ELE, to jakas psia d.pa, ktora opanowala artykulowanie slow zamiast pierdzenia... Z jakakolwiek bruzda mozgowa polaczenia brak... Instynktownym pierdzeniem-gadaniem zawiaduje rdzen przedluzony... Czyli jednym slowem - ele to nikt. A jesli nikt to nie dawac sie prowokowac do bezsensownej dyskusji... JA juz nigdy do psiej d.py sie nie odezwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do oczapowski Re: Kto to jest ten ele? Nadaje się do psychiatry IP: 94.75.121.* 31.10.09, 18:02 Oczapowski ! to klasyka mosiowego idioty ! to Icek który mysli że jest wielki a jest poprostu śmieszny ! czuć czosnek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele ! do trzezweg Re: Kto to jest ten ele? Nadaje się do psychiatry IP: 94.75.121.* 31.10.09, 18:04 Wysil sie wiecej ! internauci i ja osobiscie z checią przeczytamy twoje błyskotliwe wypowiedzi ! [ do dzieła ! czekamy !] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejsaty przyjaciel Re: Kto to jest ten ele? Nadaje się do psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 22:09 A tobie już dziękujemy. Pa idioto ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do pejsatego ! Re: Kto to jest ten ele? Nadaje się do psychiatry IP: 94.75.121.* 04.11.09, 12:16 Słowianie to Naród ! Naród to państwo ! państwo to Słowianie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejsaty kumpel Re: Kto to jest ten ele? Nadaje się do psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 14:13 Nie ucz ojca dzeci robić, a odnoś się do zadanych pytań. "> Słowianie to Naród ! Naród to państwo ! państwo to Słowianie !" 17 września doszło do napaści narodu na naród ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do pejsatego Re: Kto to jest ten ele? Nadaje się do psychiatry IP: 94.75.121.* 04.11.09, 17:13 Buhahahahah ! buhahahahah !! no i co ? mieliscie Icki nie odpowiadac ! ? i co ? jajco ! jajco ! buhahahaaaha !! Polacy Słowianie ! mamy prawo podkreslać swoją dume ! ze swej Słowianskiej Narodowości !!! Polacy Słowianie ! Miłość do własnego Narodu Słowian jest naszym Obowiązkiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejsaty doktorek Re: Kto to jest ten ele? Nadaje się do psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 03:15 Uważaj plemniku na niekontrolowany wytrysk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: się pytam Re: Kto to jest ten ele? Nadaje się do psychiatry IP: 94.75.121.* 05.11.09, 05:49 ty ele! a może wskażesz,gdzie to twój kubicki miejsca pracy w zielonej stworzył? a taki miał być menedżer.basen za naszą i unii kasę to każdy zbuduje.nawet ty,bahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delegat Re: Kosztowne delegacje urzędnika prezydenta IP: *.aster.pl 23.10.09, 21:13 warto sprawdzić w jakich spał hotelach i czym jeździł na delegacje Odpowiedz Link Zgłoś