irenka82 20.03.04, 13:58 pelno szczurow i innego paskudztwa jest pelno na osiedlu luzyckim.obrzydliwosc.moze jakas akcje odszczurzania zrobic,he? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonakowalska94 Re: deratyzacja pls!! 03.07.17, 12:31 Szukając ostatnio kogoś dobrego w tematyce deratyzacja warszawa natknęłam się na firmę Vespa. Mają dobrą ofertę w tej kwestii. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: deratyzacja pls!! IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.17, 09:19 Deratyzacja PiS-owców ? - JESTEM ZA ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: deratyzacja pls!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.07.17, 01:31 Gość portalu: gość napisał(a): > Deratyzacja PiS-owców ? - JESTEM ZA ! :)) Pomysł nie jest zły w tym sensie, że z tonącej Platformy Obywatelskiej wielu polityków, którym daleko do ideałów PiS, uciekło do PiS i rządzących przybudówek. Weźmy na przykład była wojewoda Helena Hatka, która będąc wojewodą popierała publicznie rozpędzenie przez policję legalnej demonstracji przeciw aborcji w Kostrzynie nad Odrą, oraz opublikowała w dzienniku urzędowym województwa lubuskiego wadliwe miejscowe prawo dla obszaru Natura 2000, wiedząc, że prawo zataja istnienie tego obszaru Natura 2000, oraz wiedząc, że prawo sporządzono za pieniądze prywatne, a więc niezgodnie z ustawą o planowaniu przestrzennym. Prawo to umożliwia obecnie organizowanie całkowicie prywatnej imprezy, o której szwajcarski dziennik NZZ napisał, że głównym jej aktem jest indywidualne narkotykowe menu. Pomysł zorganizowania tej narkotykowej imprezy zrodził się w Meksyku, o czym można się było dowiedzieć z FAST 300. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: deratyzacja pls!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.07.17, 23:34 Myszka agresorka nie jest w psl. Odpowiedz Link Zgłoś