Dodaj do ulubionych

Posłowie zielonogórscy walczą z gorzowskimi o t...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 18:53
chyba za pozno sie wzieli za lobbowanie. wybory niedlugo. ludzie nie zaglosuja na zielonogorkich poslow bo to buraki. co sie dla nich liczy? na pewno nie wspolne dobro tylko prywatne interesy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rewia Posłowie zielonogórscy walczą z gorzowskimi o t... IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.04.04, 18:58
      Zacznijmy wysyłać maile do Prezydenta, informując go, że w Sejmie doszło do
      oszustwa! Wesprzyjmy w ten sposób naszych parlamentarzystów. Zróbmy z tego
      raban w całej Polsce! Niech się wszyscy o tym dowiedzą. Na rzeszowskie forum
      proponuję wysłać cytowane tu wielokrotnie wypowiedzi posła Marka Jurka, by
      całe podkarpacie dowiedziało się, jak lotne myśli potrafi z siebie wykrzesać
      ich przedstawiciel! Do dzieła! Zacznijmy akcję juz dziś, już teraz!
      • Gość: 007 zamknij ryło IP: *.gorzow.mm.pl 04.04.04, 19:11
        I tak już przegrałeś h u j u
        • Gość: Guciu Re: zamknij ryło IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.04.04, 19:26
          Bez komentarza, gościu
      • Gość: Krosno Odrzanskie Re: Posłowie zielonogórscy walczą z gorzowskimi o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 20:47
        Gość portalu: Rewia napisał(a):

> Zacznijmy wysyłać maile do Prezydenta, informując go, że w Sejmie doszło do
        > oszustwa! Wesprzyjmy w ten sposób naszych parlamentarzystów. Zróbmy z tego
        > raban w całej Polsce! Niech się wszyscy o tym dowiedzą. Na rzeszowskie forum
        > proponuję wysłać cytowane tu wielokrotnie wypowiedzi posła Marka Jurka, by
        > całe podkarpacie dowiedziało się, jak lotne myśli potrafi z siebie wykrzesać
        > ich przedstawiciel! Do dzieła! Zacznijmy akcję juz dziś, już teraz!

Jestem z Wami Zielonogorzanie. Do dziela. Nie dajmy sie oszustom z polnocy.
        • Gość: marcin_zielonagora Re: Posłowie zielonogórscy walczą z gorzowskimi o IP: *.ztpnet.pl 04.04.04, 20:57
        • marcin_zielonagora Re: Posłowie zielonogórscy walczą z gorzowskimi o 04.04.04, 20:58
          Jestem za, może Rewio jakoś się ze mną skontaktujesz, żeby napisać coś
          sensownego i później wyślemy maila. Co ty na to??????
          • marcin_zielonagora Re: Posłowie zielonogórscy walczą z gorzowskimi o 04.04.04, 21:07
            chociaż jestem zdania że to i tak nic nie da, nasi politycy już przegrali
            wszyskto w głosowaniu na początku kwietnia i już po wszystkim
            • marcin_zielonagora Re: Posłowie zielonogórscy walczą z gorzowskimi o 04.04.04, 21:22
              Po przemyśleniu tego wszysktiego, chyba nie ma sensu zawracać sobie głowy,
              przecież i tak cała sprawa jest już przegrana. Niech się gorzowiacy cieszą z
              tej telewizji, chociaż teraz wiedzą, że z nami nie jest tak łatwo. A nasi
              politycy niech lepiej zaczną walczyć teraz o Naftę, bo w tym momencie to jest
              chyba najważniejsze.
            • Gość: Krosno Odrzanskie Walczmy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 18:08
              marcin_zielonagora napisał:

> chociaż jestem zdania że to i tak nic nie da, nasi politycy już przegrali
              > wszyskto w głosowaniu na początku kwietnia i już po wszystkim

Ja jestem innego zdania. Powinnismy walczyc do konca. Rewio daj znac co mamy
              robic. Nie moze tak byc aby klamstwa i chciwosc gorzowian wygraly.
              Moze nasi politycy powinni zachowac sie teraz tak jak zachowali sie politycy
              gorzowscy przed reforma administracyjna. ALBO TELEWIZJA LUBUSKA BEDZIE W
              ZIELONEJ GORZE ALBO KONIEC TEGO WOJEWODZTWA!
              Moze powinni porozmawiac z Wroclawiem i Glogowem. Byle wojewodztwo
              zielonogorskie mozna by polaczyc z Dolnym Slaskiem. Urzad Wojewodzki bylby
              jeden. We Wroclawiu. Bylyby natomiast dwa Urzedy Marszalkowskie. Jeden z nich
              dbalby o rozwoj zachodniej czesci Dolnego Slaska (byle woj. zielonogorskie). To
              samo mogloby byc z TV. Moglibysmy poszerzyc wspolprace trzech miast (Nowa
              Sol,Zielona Gora,Sulechow + Glogow).
              Panstwo by skorzystalo na zmniejszeniu liczby urzedow.
              Dolny Slask by skorzystal zwiekszajac swoj potencjal w szerokim tego slowa
              znaczeniu.
              Wielkopolska tez by skorzystala.
              I my bysmy skorzystali. Gorzowskie lapy nie mialy by sie do czego kleic.
              • Gość: Rewia Re: Walczmy! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.04.04, 19:12
                Ja do kancelarii prezydenta napisałem. Wiem, że robią też coś w tym kierunku
                nasi posłowie. Słowem - robota zaczęta!
                • Gość: Rewia Re: Walczmy! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.04.04, 21:18
                  Piszmy do prezydenta, by się jeszcze raz zastanowił nad lokalizacją WSA! Tu
                  można jeszcze wygrać, gdyż rozporządzenie ma być podpisane dopiero w przyszłym
                  tygodniu!
                  • Gość: Bartoo Re: Walczmy! IP: *.gorzow.mm.pl 05.04.04, 21:22
                    Pisz, tylko z sensem:)
                  • Gość: berdyczów Re: Walczmy! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 21:44
                    nie ośmieszajmy się do reszty
      • Gość: kemor Re: Posłowie zielonogórscy walczą z gorzowskimi o IP: *.gorzow.mm.pl 04.04.04, 21:04
        Posłuchaj rewia u nas w Gorzowie jest taki specjalny odział w szpitalu
        psychiatrycznym dla takich czubów jak ty.Załatwię ci tam miejsce żeby poprawili
        twoje szare komórki w mózgu,ponieważ po twojej opini mam pełne prawo
        stwierdzić,że z twoją głową nie jest najlepiej.
      • gowww Re: Posłowie zielonogórscy walczą z gorzowskimi o 04.04.04, 22:26
        O czym Wy piszecie? Ze posłów macie nieskutecznych? Przestańcie pisać takie
        bzdury. Przeciez robili co mogli, tylko jak mogli wygrac majac tak głupie
        argumenty: - 1.z odleglościa - w takim razie trzeba pozbawic ośrodków i
        Szczecin i Gdańsk - prawda, że bzdura, 2. UZ - jednym z najgorszych w Polsce -
        3. jakas rownowaga - w czym niby? A telewizja w Gorzowie jest od paru lat i z
        tąd się nadaje programy więc po co to zmieniać - tylko dla chciejstwa.
      • Gość: Włodzimierz Orłow BEZ ZNIECZULENIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 05:20
        Możecie pisać nawet do Pana Boga.Gorzów wygrał też dlatego,że Dyrektor TPV3 w
        Poznaniu Jest mężem Grażyny Cudak byłej Rzecznik Prasowy Wojewody Gorzowskiego
        Ostroucha , co Wam najazd na Redakcję GL zrobił. Ale karnie nie odpowiadał
        tylko dlatego,że w międzyczasie zmienił się kodeks karny.
        Zamiast toczyć wieczne wojenki DOMAGAJCIE SIĘ LIKWIDACJI LUBUSKIEGO !!!!!
        Tego wymaga Polska Racja Stanu, bo tylko silne regiony mogą skutecznie się
        przeciwstawić zachłannej polityce wielkich Landów Niemieckich.
        Plan Rządowy zakłada likwidację tej swoistej hybrydy jakoby "skrzyżowania
        dzikiej świni z diabłem". i powołania kilku silnych i dużych
        regionów .Przyniesie nam to kilkadziesiąt miliardów wpływów do budżetu a to
        przecież nasze pieniądze.Nie stać nas na wykarmienie i pieczenie bułeczek dla
        armii niepotrzebnych nierobów i członków ich rodzin!!!Zachowujecie się nie jak
        wolni obywatele, którzy mogą decydować o swoich prawach, ale jak ludzie myślący
        "a ja i tak tego nie zmienię" Dla posłow znacznie by się skróciła ławeczka do
        Parlamentu i to ich najbardziej przeraża,ale to ich problem, nie nasz !!!!!
        Ja bym chciał aby Kostrzyn n/O poszedł pod Szczecin, bo tam Porty, Morskie ,
        Rybackie i Promowe a sam Szczecin to, nie zapyziała "Kobyla Góra" czy Wasza bez
        urazy: "ZIELONKA"
        z wyrazami szacunku i poważania :
        Włodzimieez Orłow
      • Gość: corso Re: Posłowie zielonogórscy walczą z gorzowskimi o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 22:10
        Tak, tak...Wtedy to już nawet Prezydent się dowie, że Zielona Góra to miasto
        kabaretów. Taki drugi Wąchock...

Syndrom pokrzywdzenia. Szpital na Walczaka w Gorzowie jest pełen
        takich "pokrzywdzonych" przez innych. ;o)
    • Gość: Tres Re: Posłowie zielonogórscy walczą z gorzowskimi o IP: *.ztpnet.pl 04.04.04, 21:31
      Takich mamy czerwonych posłów.Kompletny brak skuteczności ze strony
      WONTORA,BRACHMAŃSKIEGO i SMOLENIA.Mam nadzieję,że wyborcy będą pamiętać o tych
      nieudacznikach.
      • Gość: Kamil Re: Posłowie zielonogórscy walczą z gorzowskimi o IP: *.gorzow.mm.pl 04.04.04, 21:40
        Nafta w Warszawie !!! My sie już o to postaramy
        • Gość: Vater Re: Posłowie zielonogórscy walczą z gorzowskimi o IP: *.its-m.tudelft.nl 04.04.04, 22:15
          Spuscic bombke na ta wasza wies i swiat bedzie lepszy.
          • Gość: tosemja Re: Posłowie zielonogórscy walczą z gorzowskimi o IP: *.gorzow.mm.pl 04.04.04, 23:10
            tak jest spuścić bombę na zieloną ;)
      • Gość: Wojtek Re: Posłowie zielonogórscy walczą z gorzowskimi o IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.04.04, 19:01
        Wontor coś jeszcze próbuje robić... ale reszta z Brachmańskim, Danielakową na
        czele to lepiej niech wyemigrują do Gorzowa.
    • Gość: Marek Re: Posłowie zielonogórscy walczą z gorzowskimi o IP: 195.205.37.* 05.04.04, 08:18
      a tak po prawdzie....ktos oglada tę mierną telewizję lokalną? Nic tam nie ma
      ciekawego i jest mi to całkowicie obojetne, gdzie bedzie osrodek lokalny.
      • Gość: Danny Poseł z Żar ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 14:13
        "Ale cóż, Sejm zdecydował inaczej i trzeba się z tym pogodzić"
    • Gość: szczur Re: Posłowie zielonogórscy walczą z gorzowskimi o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 09:54
      66-400 RULEZZZZ-hahahahahaha!!!!!!!i zawsze tak będzie!!!
      • Gość: Bartoo Re: Posłowie zielonogórscy walczą z gorzowskimi o IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 17:09
        Może nie ruuules (66-400 to kod Gorzowa) ale na pewno nie zgodzimy się na
        sytuację sprzed 1975 roku (dokąd Zielona Góra blokowała skutecznie rozwój
        Gorzowa). Pozdrawiam z okropnej Północy
    • Gość: Kamil Re: Posłowie zielonogórscy walczą z gorzowskimi o IP: *.gorzow.mm.pl 05.04.04, 22:33
      Ciągle narzekacie jacy jesteście biedni, staje sie to już nudne,
      wymyście coś innego bo sie kompromitujecie. NIe zachowujcie sie jak zakompleksione prowincjonalne falubasiki, bo to przecież nie przystoi
      to wielce wykształconym zielonogórzanom ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka