Dodaj do ulubionych

Mistrzowie rock and rolla

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 19:58
serdeczne gratulacje dla Wspaniałej Drużyny :-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Mistrzowie rock and rolla IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 19:59
      macie wielu wielbicieli, w tym mnie !!!
    • Gość: Marek Re: Mistrzowie rock and rolla IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.04.04, 15:53
      może żużlowcy powinni przychodzic na treningi rockendrollowców
    • Gość: Gaweł Re: Mistrzowie rock and rolla IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.04.04, 16:02
      Ciekawe ile kasy mają żużlowcy Panie Marku za tę fuszerkę bo znając życie ci
      Mistrzowie Świata nie mają nawet 5% z tego co lewoskrętni.( jak w ogóle coś
      dostaną) sportowy kibic z Zielonej Góry
    • Gość: monika Re: Mistrzowie rock and rolla IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.04.04, 16:06
      serdeczne gratulacje. chciałabym zobaczyć na żywo występ Formacji RnR nie tylko
      w kablówce. Tak naprawde podoba mi się jeden z tancerzy formacji!!!! TE POŚLADKI
    • Gość: Paweł Re: Mistrzowie rock and rolla IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.04.04, 16:08
      Widziałem ich występ - the beściaki
    • fridjof Re: Mistrzowie rock and rolla 21.04.04, 17:43
      czy w telewizji będzie jakaś relacja z tych zawodów ? w końcu to nasz
      największy sukces w tym roku !
      Gratuluję ! kto nie popiera tańca nie dostanie grzańca :-)
    • Gość: rokoro Re: Mistrzowie rock and rolla IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.04.04, 21:35
      jak bym był młodszy to bym wkręcił się do zespołu i też bym był Mistrz.
      widziałem dzisiaj zawody w kablówce - zajebisty wystep
    • Gość: Mela Re: Mistrzowie rock and rolla IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.04.04, 21:36
      Znam z formacji Maciejewskiego - gratulacje!!! Paweł
      • Gość: Kakusia Re: Mistrzowie rock and rolla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 16:58
        gratuluje wystpu byl naprawde zajebisty gratuluje szczególnie Kini!!!! bylas
        super!!!
    • tezgucio Re: Mistrzowie rock and rolla 23.04.04, 00:46
      Po prostu MISTRZOWIE! Sukces i gratulacje w 200% zasłużone.
    • Gość: Bolo Re: Mistrzowie rock and rolla IP: *.ztpnet.pl 23.04.04, 16:52
      Jedna fajna dupcia tam skacze.
      • Gość: anna Re: Mistrzowie rock and rolla IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 16:56
        nie obśliniaj się brzydalu :-)
        • Gość: Maua :) Re: Mistrzowie rock and rolla IP: *.ztpnet.pl 01.05.04, 00:35
          Elo elo :) Jestem jedną z dziewczyn które tańczą w tej formacji, w imieniu
          wszystkich chciałabym podziękowac za wszystkie gratulacje :) Serdeczne
          dzięki! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka