Dodaj do ulubionych

Tylko SLD zwalczy zielonogórski alkoholizm

18.03.11, 10:34
Co się czepiacie prezydenta. Powołał wybitnych fachowców w tej dziedzinie. Do tego z wieloletnią praktyką ... :)
Proponuję zatrudnić jeszcze zewnętrznych konsultantów, w osobach -1/2 mgr Aleksandra Kwaśniewskiego i dr Józefa Oleksego.
Obserwuj wątek
    • an_konta Tylko SLD zwalczy zielonogórski alkoholizm 18.03.11, 10:59
      Będą zwalczać alkoholizm przez przetwarzanie alkoholu na mocz podczas zebrań organizacyjnych... oczywiście na koszt miasta. A co do postulowanego wyżej zatrudnienia wiadomych konsultantów, to kasa miasta mogłaby tego nie wytrzymać! Pan prezydent Kubicki i dr.Owoc wystarczą, no może czasem skorzystają z pomocy Wontora...
      • Gość: 123 Re: Tylko SLD zwalczy zielonogórski alkoholizm IP: *.cb-net.pl 18.03.11, 19:08
        A LE PANI GRYKO UTYŁA,GDZIE TA LASKA?
        • an_konta Re: Tylko SLD zwalczy zielonogórski alkoholizm 18.03.11, 21:17
          eL Gryko... no, no, a ja myślałem, , że już dawno nie żyje...
    • Gość: terap Sprawca zawsze chce być blisko ofiary... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 11:33
      TO tylko przeznaczenie ...
    • Gość: Roma Re: Tylko SLD zwalczy zielonogórski alkoholizm IP: *.aster.pl 18.03.11, 12:52
      Ale chamstwo. Arogancja i bezczelność. Zrobię co chcę, mogę swojego konia zrobić senatorem (radnym) i co mi zrobicie ? Przez 5 lat będę robił co mi się żywnie podoba i wara wam kundelki od mojej wszechwładnej osoby ! No a co do konsultantów to jest jeszcze paru na stanowiskach kierowniczych w UM (Żyto i inni). Mogą organo-leptycznie poddawać ekspertyzie wyroby alkoholowe. Bądź co bądź specjaliści z dużym doświadczeniem. Piknie ! nie ma co
      • Gość: 1..2..3..4.. Re: Tylko SLD zwalczy zielonogórski alkoholizm IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.03.11, 14:01
        Czy Zielona uwolni się kiedyś od tych czerwonych .... Menagerze JK weź się za szukanie inwestorów a nie posady towarzyszom partyjnym załatwiasz
      • an_konta Re: Tylko SLD zwalczy zielonogórski alkoholizm 18.03.11, 21:19
        Masz rację prawdziwy Kaligula i podobnie jak tamten niespełna rozumu!
    • Gość: ALice Re: Tylko SLD zwalczy zielonogórski alkoholizm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.11, 15:46
      O przepraszam niektórzy z tych panów i pań mają SPORE doswiadczenie w dziedzinie alkoholu - o jednym z nich to wręcz legendy po mieście chodzą ile może wypić....tak więc odczepcie się od Janusza ,on wie kogo powołał...
      • Gość: bobas Re: Tylko SLD zwalczy zielonogórski alkoholizm IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.11, 09:23
        El Presidente też ma doświadczenie. Pracował w Polmosie...
    • Gość: wenus Re: Tylko SLD zwalczy zielonogórski alkoholizm IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.11, 10:16
      A wybitni fachowcy z Pisu lataja samolotami i po pijanemu dowodza pilotami i pózniej BĘC
      • Gość: bobas Re: Tylko SLD zwalczy zielonogórski alkoholizm IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.11, 11:17
        Prawda jest taka że tam nie powinno być żadnych misiów z żadnej partii.... A desant z LSD "fachowców" potwierdza że Zielona Góra jest totalnie opanowana przez czerwonych i nie prędko to się zmieni. Stwierdzam fakt powszechny. Życzę sobie by nasze miasto było ani czerwone ani czarne, czy w jakiejś innej formie opanowanej przez kliki partyjne.
    • Gość: hiro mission impossible ;-)) IP: *.gorzow.mm.pl 19.03.11, 12:47
      politycy tylko takimi się zajmują! u nas też;-)
      • Gość: bełkot Re: mission impossible ;-)) IP: *.dedibox.fr 19.03.11, 17:07
        A mnie interesowałaby rozmowa z panem Piwko!
        Nazwisko ok. Zawodowo - bardzo przygotowany: plan.uz.zgora.pl/nauczyciel_plan.php?pId_Obiekt=30757&pTyp=P

Przydatne w tej działalności na pewno będzie Bioterroryzm i Ekologiczna ocena wyrobów!

Szanowna redakcjo, prosimy o wywiad (środowiskowy) z tym panem! Błagamy, powinno być cudownie!
        • Gość: goûteur. FAMA GŁOSI IP: *.aster.pl 19.03.11, 21:56
          Fama na mieście głosi że pierwszym podopiecznym potrzebującym wsparcia .... będzie przewodniczący miejskiego sld .... który po utracie VIP - owskiej funkcji w Urzędzie Marszałkowskim wtłacza w siebie codziennie hektolitry gorzały. Aby skuteczną terapie zastosować , nie wątpię że efekty będą oszołamiające.
          • koko-ko1 Re: FAMA GŁOSI 19.03.11, 22:07
            Ha ha ja proponuje wywiad z prokuratorem partyjnym. Znanym niektórym jako Osa ;). Bedzie ciekawie redakcjo! Prosimy!
            • Gość: hypero Re: FAMA GŁOSI IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.11, 15:39
              Mam pytanie, otoz wywiad z niejakim "Osa" moze byc ciekawy a moze byc nudny. Skad wiesz ze wywiad bedzie ciekawy? Chyba ze chcesz podeslac Redakcji pytania jakie powinna zadac dla "Osy". Tak wiec dyplomatolku - jak cos piszesz to z sensem, bo forumowicze nie moga zrozumiec Twojego wpisu, chyba ze to byl taki Twoj "skrot myslowy" :) :) :)
          • Gość: Degustator FAMA GŁOSI IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.03.11, 21:38
            Może fama wie w jakich miejscach i czasie można spotkać Pana Przewodniczącego na degustacji ???????? chętnie bym się przysiadł też podegustował .
            • Gość: Piotr Re: FAMA GŁOSI IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.11, 23:13
              nie ma Pani Luczek,Pani Pelińskiej tytułowych i długoletnich fachowców tej dZiedziny ,ale jest za to synowa Pana Błaszkowa Dyrektora Wojewódzkiego Urzędu Pracy.Jest niby bezpartyjna ,ale teść mocno partyjny.Czy naprawdę jest w stanie zamienić fachowe dotychczasowe siły ,które wypadły.A co robi tam emerytka KUKULSKA.Nigdzie się jej ostatnio nie wiedzie.Przez ostatnie dwie kadencje nie weszła do Rady Miasta,przestała być dyrektorem ośrodka dla głucho-niemych,wypadła z różnych innych stowarzyszeń,rad społecznych itd.Jednak SLD to silna zwarta grupa wspieraczy wzajemnych .I jak tu mówić o prawdzie ,i jasności spraw.Chora ta nasza Zielona Góra.Dzisiaj tylko partyjni i lizeusze mają się dobrze,reszta to cho....
              • Gość: kAn Re: FAMA GŁOSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 11:01
                Prezio realizuje swoją politykę stwarzania nowych miejsc pracy dla ZG, oczywiscie tworzy je dla swoich kolesiów z LSD, najpierw zatrudnil pewnego byłego UB-eka w urzędzie miejskim (dla którego stworzyl specjalnie nowe stanowisko), a teraz upycha różne miernoty bez znajomości tematu do tej komisji. Tak oprócz tego , czemu ta komisja jest tak liczna???? Jakie merytoryczne przygotowanie mają nowi członkowie tej komisji???Miasto prezio pozadłużał, ale dla swoich stanowsika i kasę znajdzie.
    • Gość: metanol Re: Tylko SLD zwalczy zielonogórski alkoholizm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.11, 09:12
      A Bobasa też będą kierować towarzysze na leczenie ?
    • Gość: chhhh Re: Tylko SLD zwalczy zielonogórski alkoholizm IP: *.aster.pl 23.03.11, 18:45
      Pan Przydent powinien powolac na te stanowiska osby spożywajace codziennie
      alkohol - to sa kompetentne osoby!!!. No i moglyby zarobic na wodke bez
      potrzeby szukania w smietnikach, albo zebrania u ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka