Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić dobry chleb?

23.03.11, 02:09
Witajcie,

poratujcie... gdzie kupić chleb bez zbędnej chemii, spulchniaczy, konserwantów i innych cudów?
Chodzi mi o taki dobry polski razowiec na zakwasie albo pełnoziarnisty...
Którą piekarnię polecacie?

z góry dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: smakosz Re: Gdzie kupić dobry chleb? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.11, 07:16
      obecnie to chyba za dużo wymagań masz:-)
      spróbuj na placu pocztowym.
      A jak chcesz dobry chleb - to zrób go sam/a (tylko nie z gotowych mieszanek)
      • Gość: Hanna Re: Gdzie kupić dobry chleb? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.11, 08:37
        Zdecydowanie Rzepka, Pl.Pocztowy-nie oszukują, chlep jest przyzwoity i opisany skład-w razie czego pani zna się na rzeczy i doradzi
        • Gość: Hanna Re: Gdzie kupić dobry chleb? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.11, 08:38
          "chleb "miało oczywiście byc
    • aejfa22 Re: Gdzie kupić dobry chleb? 18.02.15, 17:12
      Witam też miałem problem ze znalezieniem dobrego pieczywa i polecili mi piekarnie w Chynowie taka malutka na przeciwko poczty w Chynowie,otwarta z rana od 5.30 koło południa niema już za bardzo wyboru tak że kupuje z rana w drodze do pracy-razowy i grachami super,polecam kanapkowy super wypieczony.
    • Gość: leon Re: Wstrętne bułki w REMIE IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.15, 17:36
      W miarę dobry chleb (ale nie to co w latach 90) to u Rzepki..

Ale powiem ci gdzie nie kupować bułek :p Na pewno w REMIE, nienawidzę naciągania i oszukiwania klienta, bo takie postępowanie ma krótkie nogi ! TRACI SIĘ KLIENTÓW I DOCHODY !! Właściciel piekarni widać nie możne tego zrozumieć ! Myśli ze ludzie to świnie i zjedzą wszystko !!! JAKOŚĆ PROSZĘ PAŃSTWA,JAKOŚĆ PRODUKTÓW jest najważniejsza !!

Bułki z Remy przypominają tylko zapachem i wyglądem bułki, zawsze z wielką dziurą w środku, jak wata,drewno, kruszą się jak odpiekane gó.o !! Jak można brać pieniadze za coś takiego !! To już w Auchanie bułki są sto razy lepsze,zwłaszcza receptura bułki wrocławskiej, takie jak pieczono kiedyś. Mięsista,puszysta,nie kruszy się.

W REMIE wszystkie ciastka nadziewane są tym samym kremem, bitą śmietaną, nie ważne czy to naleśniczki,czy ptysie które powinny mieć inny krem,eklerki to samo !!! Żenada. Malutkie pączki są GORZKIE w smaku jak piołun, co jest powodem ? Już nigdy tak nie kupię ! Mam dość dawania wam szans!
    • Gość: mch Re: Gdzie kupić dobry chleb? IP: *.netdrive.pl 24.02.15, 19:57
      też polecam chynów. prosty skład, bez dodatków. wybór klasyka - 5 rodzai chleba, tyleż samo bułek, bagietki, drożdżówki, koniec. ale fajnie wszystko wypieczone. dla dzieci polecam bułki maślane, posypane jedynie makiem. tylko trzeba się śpieszyć, bo piekarnia piecze określoną ilość i sprzedaje do ostatniej sztuki, czyli na pewno z rana, potem jest zamknięte.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka