Gość: wyborca IP: *.one.pl / *.one.pl 29.05.04, 20:49 Muszę przyznać, że kampania wyborcza w wykonaniu Bożenny Bukiewicz bardzo mi się podoba. A jak dzisiaj zobaczyłem ją w głównym wydaniu Wiadomości, wypada mi tylko pogratulować. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IIIks Re: BUKIEWICZ W WIADOMOŚCIACH IP: *.ztpnet.pl 29.05.04, 21:00 To tak samo jak ja.Trzymam kciuki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eja eja,rycerze... Re: BUKIEWICZ W WIADOMOŚCIACH IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.05.04, 22:40 Ładnie pięknie, ciekawe, czy szarpnie coś dla żużla - jak szarpnie to ma mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały ząbek Re: BUKIEWICZ W WIADOMOŚCIACH IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.05.04, 10:14 to chyba pierwsza osoba z Zielonej od dluzszego czasu, ktora pokazali w wiadomosciach - i dobrze. A sprzedaz pasty do zebow to nie marketing? Pewnie wiecej go niz w polityce - "uwierz - moj ojciec jest dentystą":) Odpowiedz Link Zgłoś
c_cogito Re: BUKIEWICZ W WIADOMOŚCIACH 29.05.04, 23:06 Czym (kim) tu się zachwycać? A to, że Tobie się to podoba świadczy tylko o tym, że łapiesz się na sztuczki marketingowe. Uważaj, żeby Ci pasty do zębów nie wcisnęli, jak będziesz szedł do mięsnego po kiełbasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: BUKIEWICZ W WIADOMOŚCIACH IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.05.04, 14:16 dla mnie bukiewiczówna ox! widziałem na tv lubuskiej jej reklame wyborczą - fajna i widać, że babeczka ma poukładane pod kopułą i jest konkretna a przy tym ładna (podobna do joli kwaśniewskiej), ma mój głos bo gdzie inni kandydaci? nikt się nie wyróżnia, o nikim nie słychać, a marketing zawsze był ważny wiec widać, że bukiewicz ma dobry sztab ludzi, co w tym złego, pozdro i ide na żużelek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: BUKIEWICZ W WIADOMOŚCIACH IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.05.04, 17:36 ja tam nie znam sie na polityce, bukiewiczowej tez nie znam, ale na plakacie wygląda przyzwoicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oh i ach Re: BUKIEWICZ W WIADOMOŚCIACH IP: *.gorzow.mm.pl 30.05.04, 21:01 WAZELINA, wazelina, wazelina..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: BUKIEWICZ W WIADOMOŚCIACH IP: *.ztpnet.pl 30.05.04, 22:12 Do oh i ach.Zapomniałeś(aś) się podpisać-J.D.J.Bachalski:-) Odpowiedz Link Zgłoś
fridjof Re: BUKIEWICZ W WIADOMOŚCIACH 30.05.04, 21:29 ma spore szanse i nie wygląda na oszołomioną Odpowiedz Link Zgłoś