Dodaj do ulubionych

Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., bo ...

14.05.12, 18:18
Ale w artykule, który pojawił się jeszcze wczoraj po meczu, "redaktrorzy" nie omieszkali napisać, jak to "cała Polska słyszała przeklinacjących działaczy Stali Gorzów".

Quiz. Czy to ze strony autorów tekstu:
A. manipulacja,
B. zwykłe sk....syństwo
C. a i b łącznie?
Obserwuj wątek
    • Gość: bip Re: Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., b IP: *.net.pbthawe.eu 14.05.12, 18:32
      D. Artykuł i sytuacja nie do zrozumienia dla osób pozbawionych obiektywizmu.

Nie łam się, wybierz ostatnią odpowiedź. Wybierz "D".
      Zacietrzewiony .......... !
      • posel_pieta Podsłuchano prywatne rozmowy dwóch facetów, sorry! 14.05.12, 18:52
        Ja czasem mówię w pracy z kolegami podobnie i jest to przedstawicielstwo poważnej firmy szwajcarskiej ale rozumiemy kiedy, co i jak wolno! I temu tam Dowhanowi WOLNO BYŁO prywatnie w stresie kląć razem z kolegą.
        • Gość: maa Re: Podsłuchano prywatne rozmowy dwóch facetów, s IP: *.nat.student.pw.edu.pl 14.05.12, 19:04
          dokładnie, sytuacja była silnie stresowa.
          Artykuł nie na miejscu, nie ma co tego porównywać do sytuacji w Sejmie, bądź też w Senacie.
          • radon13 Facet powiedział w żołnierskich słowach to co pow. 14.05.12, 20:24
            Jakaz to znowu agresja, powiedział dobitnie, w zolnierskich słowach, to co powinien powiedziec. Urodziłem sie w Gorzowie , Falubaz to odwieczny "wróg" ale facet po prostu mial rację !
            • rydzyk_fizyk Re: Facet powiedział w żołnierskich słowach to co 14.05.12, 23:53
              Taki odpowiednik senatora Koguta :P

Swoją drogą czy jako parlamentarzysta musi koniecznie zasiadać na dwóch stołkach?
        • 1stanczyk Dowhanowi WOLNO BYŁO prywatnie w w stresie kląć 14.05.12, 21:31
          razem z kolegą.

Po pierwsze on tam nie był prywatnie: jeśli już nie zawodowo to reprezentacyjnie.
          Po drugie "temu tam Dowhanowi" wolno jest wyrażać jak mu się żywnie podoba tak jak mnie wolno to oceniać szczególnie, ze jest jak by nie było senatorem czyli w jakimś sensie nas reprezentuje

Po trzecie: to właśnie w stresie najprawdziwiej wychodzi z "człowieka" człowiek

Re: Podsłuchano prywatne rozmowy dwóch facetów, s
          • Gość: ds Ty na pewno z tych świętojebliwych... IP: *.elartnet.pl 14.05.12, 21:45
            .
            • Gość: Komar To samo napisałeś jak GoWno trąbiło o Kogucie? IP: *.ghnet.pl 14.05.12, 23:17
          • Gość: pandada Dowhan nie wypowiadał się publicznie IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 15.05.12, 00:46
            był tylko podsłuchiwany. I nie był agresywny, lecz rozemocjonowany.
            W pioerwszym momencie chciałem, aby zawodnicy i kibice trwali w nieświadomości i dokończyli zawody. Ale gdy już wieść rozpowszechniono, rywalizacja sportowa stała się nieistotna i należało mecz zakończyć. Dowhan wkroczył i uświadomił innym absurdalność tego dziwnego meczu
          • lebonheur Re: Dowhanowi WOLNO BYŁO prywatnie w w stresie kl 15.05.12, 08:02
            Senatorowi nie przystoi tak sie wyrazac, takie zachowanie nie licuje z godnoscia senatora. Teraz juz wiesz.
        • elloco79 Re: Podsłuchano prywatne rozmowy dwóch facetów, s 14.05.12, 21:49
          I wszystko. W tym artykule jest sugestia wynikająca z niezrozumienia problemu. Co innego oznacza kultura w studio - przed kamerami, a co innego w warsztacie samochodowym czy na meczu żużlowym. Relacja prywatna w pewnych okolicznościach usprawiedliwia takie słownictwo.
        • lebonheur Re: Podsłuchano prywatne rozmowy dwóch facetów, s 15.05.12, 08:00
          Nie jestes wyjatkiem, niestety. Nie ma sie czym chwalic, doprawdy !
      • asdfg.h123 Re: Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., b 14.05.12, 19:12
        No nie, zupłnie nie!
        Gdyby, jak piszesz, było to trudne do zrozumienia, napisaliby "z prakingu dobigały same bluzgi" czy coś w tym stylu. A tu wprost napisano, że klęli ci z Gorzowa. Co jest nie tyle kłamstwem - bo oni też bluzgali, ale właśie maipulacją, bo zielonogórzanie klęli jeszcze bardziej.
        I takie działania pismaków należy piętnować - bo dziś będą manipulować w związku z nielubuianym klubem sportowym, jutro przeciw nielubianemu politykowi, a jeśli nikt nie zwróci uwagi - zaczną podobne "prawdy" głosić, powiedzmy w sprawie karnej, czy gzieś gdzie będzi większa stawka.
        W parkingu była jatka - fakt. Ciężko zrozumieć co się tam działo i kto za czym się opowiadał - fakt. Ale nie jest faktem że słychać było głównie przekleństwa gorzowian.
    • oldnick5 A to chamstwo! 14.05.12, 18:34
      Polecam a propos:
      www.remuszko.pl/chamstwo/
      Stanisław Remuszko
    • Gość: na Re: Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., b IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 18:35
      Racja jest taka, ze pewne osoby z obu druzyn przeklinaly. Sytuacja ich przerosla.
      • Gość: Robert13 Re: Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., b IP: *.199.110.109.in-addr.arpa 14.05.12, 18:48
        Lee był kumplem Dowhana, niejednokrotnie nocował u niego w chacie. Czy nie jest usprawiedliwione to, że w obliczu śmierci kumpla, poniosło go że inni nie chcą uszanować jego śmierci i przerwać zawodów? Nie znam sportowca, który w obliczu wielkich emocji nie przeklina. Stres był podwójny. Ja go rozumiem
    • miff77 Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., bo ... 14.05.12, 18:35
      Co za kretyn pisał ten artykuł?! Nie masz odwagi się podpisać??!! Jest okazja dorobić do wierszówki... Zastanowiłeś się człowieku nad kontekstem tych wypowiedzi, nad sytuacją jaka panowała po tym co się wydarzyło?! Nie były to wypowiedzi oficjalne.. Jak znam życie, to ty też 10 razy puściłeś bluzga zanim złożyłeś do kupy swój fantastyczny tekst.
      • swan_ganz Re: Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., b 14.05.12, 18:39
        jest jednak pewien kłopot z tym senatorem bo o ile rozumiem jego emocje w tamtej chwili to już nie bardzo rozumiem ich kierunek... Czy on się bardziej martwi tą telewizją i pijarowym przekazem niż tą tragedią na torze? Dobrze zrozumiałem jego słowa?
        • Gość: pandada Re: Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., b IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 15.05.12, 00:53
          nie da się ukryć, że przekaz telewizyjny wyraźnie ukazał kontynuowanie zawodów jako niezrozumiały absurd, co może nie dla wszystkich w parku maszyn było odczuwalne.
      • 1stanczyk "Jak znam życie, to ty też 10 razy puściłeś 14.05.12, 20:22
        "Jak znam życie, to ty też 10 razy puściłeś bluzga zanim złożyłeś do kupy swój fantastyczny tekst."

A pewnie znasz tylko to swoje a co najwyżej to w którym ku... jest wśród wyrosłych z PRL-owskiego szmatławego awansu spolecznego samców obowiązującym, na każdą okoliczność i okazje, niezastąpionym przerywnikiem.

Tak, przeplatając co trzeci wyraz ku... dodają sobie "autorytetu" i podkreślają "powagę" swoich najczęściej kretyńskich wynurzeń !

Re: Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., b
    • swan_ganz ale lipę odwalcie na tej Czerskiej... 14.05.12, 18:37
      zdziwieni terminologią? To jest sport ekstermalny i właśnie zginął jeden z nich a wy się dziwicie, ze emocje im puszczają?

Osobiście bardziej przeszkadza mi bierność kolegów Niesiołowskiego gdy ten szału pod sejmem dostał i atakował kobietę niż ten senator, którego emocje w pełni rozumiem i w związku z tym akceptuję takie słowa w takich chwilach...

Za tamtych obszczymurków się weźcie bo skoro można szarpać kobietę w ich towarzystwie i jedną reakcją jest tylko "nie szarp jej Stefciu bo się spocisz" to oznacza to, ze są zwykłymi menelami i jako tacy nie powinni decydować o losach narodu...
      • green_feldkurat_katz Bingo ! 14.05.12, 18:39

• polskirozlamacz Sorry, ale równouprawnienie mamy 14.05.12, 18:47
        kobieta jest pod ochroną, tylko jeśli się zachowuje jak dama, a nie jak prowokatorka.
        • Gość: Robert13 Re: Sorry, ale równouprawnienie mamy IP: *.199.110.109.in-addr.arpa 14.05.12, 18:50
          Nie zgadzam się z toba. Czyli jeżeli żona cię prowokuje gadaniem i trudnymi pytaniami to ją lejesz?
          • polskirozlamacz Lejesz? A kto tu został pobity? 14.05.12, 19:00
            Może nie leję, ale na pewno nie siedzę cicho, tylko się odgryzam w podobny sposób.
            A jakby ONA zaczęła lać, to kto wie.
            • swan_ganz Re: Lejesz? A kto tu został pobity? 14.05.12, 19:07
              dobra; masz takie zasady jakie masz i to jest twój problem a moje szczęście bo mógłbyś być posłem, nie?

Przy okazji; powiedz swoim kobietom, ze jeśli ktoś będzie ich atakował w moim towarzystwie to mogą liczyć na moje wsparcie bez względu na to czy na klapsa sobie zasłużył czy tez nie bo to nie ma znaczenia... Po prostu w towarzystwie normalnego faceta atakowanie kobiet się nie udaje bo ci zawsze zareagują i na pewno zrobią to inaczej niż ci wasi przedstawiciele z Platformy...
            • Gość: Robert13 Re: Lejesz? A kto tu został pobity? IP: *.199.110.109.in-addr.arpa 14.05.12, 19:09
              Ale ta dziennikarka nie szarbała Niesioła, tylko zadawała pytania. Nie była też taka chamska w tych pytaniach jak on w odpowiedziach
              • Gość: pandada Re: Lejesz? A kto tu został pobity? IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 15.05.12, 00:59
                Niesiołowski ma taki charakter, a sprawa ma szerszy kontekst. To nie była dziennikarka, lecz propagandystka szmatławca GP, który specjalizuje się w szczuciu, kłamstwie, nagonce. Jej pytania były nieistotne. Mnie np. Breivik obrzydza nawet, gdyby pytał o pogodę.
    • polskirozlamacz Co ma piernik do wiatraka? 14.05.12, 18:46
      "Dowhan wystąpił jako autorytet od przeciwdziałania agresji w polityce"
      Co ma piernik do wiatraka? Przecież ta wypowiedź nie miała z polityką nic wspólnego.
      Zamiast skupić się na merytorycznej stronie sporu, czepiacie się słówek, które przecież nie były wypowiedziane publicznie, tylko podsłuchane.
      • Gość: miau Re: Co ma piernik do wiatraka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 19:50
        To znaczy, że kulturalny człowiek jest tylko publicznie? Jak już jest prywatnie, to może kląć? To ma być określenie kulturalnego polityka? Że w sejmie nie klnie? A prywatnie to już może sobie na wszystko pozwolić? To chcesz powiedzieć?
        • Gość: Milo Re: Co ma piernik do wiatraka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.12, 21:42
          Kiedy puszczają emocje, każdemu się zdarzy zakląć. Czy Tobie się to nigdy nie przytrafiło? A jeśli kiedyś rzuciłeś mięsem, to czy wciąż uważasz się za osobę kulturalną? Dla mnie najbardziej żenujące jest rozpisywanie się o tym i na siłę robienie afery. Sami hipokryci...
        • Gość: Joanna Re: Co ma piernik do wiatraka? IP: *.toya.net.pl 14.05.12, 23:04
          Przestancie juz pierd..ić głupoty, bo czytać się tego nie da. Przeklenstwa są potrzebne w języku tak samo, jak formy grzecznościowe. A niby jak miał facet wyrazić emocje w takiej chwili? Miał ich grzecznie poprosić? Popierd...ło was? I pisze to ja - kobieta i nauczyciel, która oczywiście zwraca swoim uczniom uwagę, kiedy klną bez sensu. Ale kiedy klną, bo są zwyczajnie wściekli, nie odzywam się ani słowem. Co więcej, sama klnę w podobnych sytuacjach. I, odpowiadając komuś kilka wpisów wcześniej, pochodzę ze dobrej, niegdyś szlacheckiej, rodziny, maniery mam opanowane do perfekcji, co zresztą często wyłącznie mi przeszkadza, bo większość ludzi nie ma zielonego pojęcia o np. zachowaniu przy stole, a jednym z najlepszych przykładów takiego właśnie braku manier był nas świętojebliwy prezydent - 'ofiara' zamachu smolenskiego. Aż mnie skręcało z obrzydzenia, kiedy widziałam, w jaki sposób trzyma widelec albo kieliszek w ręku. I zawsze klęłam wtedy pod nosem, bo trudno było wytrzymać takie prostactwo wykonywane w imieniu Polski i Polaków.
    • xerathus Żenujący poziom dziennikarstwa.... 14.05.12, 18:46
      Ten artykuł to kolejny dowód na to, że Wyborcza schodzi na psy. Newsa, skandal i sensację robi się z tego, że człowieka poniosły emocje w tak dramatycznych okolicznościach.
      Jak rozumiem Wielki Pan Dziennikarz padlinożerca nie używa przekleństw.
      Żenada.....
      • Gość: bart Re: Żenujący poziom dziennikarstwa....czyżby? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.12, 22:56
        Używanie przekleństw przez autora nie jest tmatem tego tekstu.
        Bluzgał senator i prezes klubu. Nie był tam prywatnie.
        To jest właśnie żenada.
        • Gość: KhaerN Re: Żenujący poziom dziennikarstwa....czyżby? IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 23:11
          no i tu się mylisz drogi kolego, bo generalnie to on tam był prywatnie (jako prezes a nie jako senator!)
          a do zawodników (nikomu nic nie ujmując) przy takich emocjach używa się adekwatnego języka i tyle
    • r1234_76 Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., bo ... 14.05.12, 18:47
      w ogóle coś ostatnio ludziom PO puszczają nerwy... może słabnący złoty jest wskazówką, dlaczego...
      • cezar85 Re: Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., b 14.05.12, 19:08
        słabnący złoty zwiększa atrakcyjność polskich produktów za granicą.przemyśl albo zapytaj kogoś myślącego zanim coś napiszesz
        • swan_ganz Re: Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., b 14.05.12, 19:18
          no tak; słaby złoty napędzi eksport ale równocześnie podniesie cenę towarów importowanych, tak? A teraz zastanów się nad proporcjami i rodzajem polskigo eksportu vs polskiego importu..
          Przemyśl albo zapytaj kogoś myślącego zanim coś napiszesz :-)

Pzdr.
      • swan_ganz Re: Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., b 14.05.12, 19:14
        mają parę powodów do strachu przed społeczeństwem... Od gospodarki po politykę sobie nagrabili wiec ich nerwy są usprawiedliwione okolicznosciami... A moze którys z nich zajrzał na jakieś forum trepów, poczytał co sądzi o rządzących armia i doszło do nich, ze nie bardzo będą mieli za kim się przed narodem schować?
    • sceptyk31 Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., bo ... 14.05.12, 18:47
      No tak, oni w tym całym Po kulturę osobistą mają w genach, np. taki Niesiołowski.
    • jozwa51 Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., bo ... 14.05.12, 18:47
      To jest caly dowhan. dla publiki poukladany i niezwykle mily . w rzeczywistosci ordynarnynarwaniec.
      • Gość: Robert13 Re: Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., b IP: *.199.110.109.in-addr.arpa 14.05.12, 18:53
        Nie znasz go to nie mów. Znam go od wielu lat. To wyjątkowo spokojny i spoko koleś. Raczej da się oszukać niż kogoś oszuka. Nigdy się nie wydziera. Nawet jak zjebie do spokojnie
    • chateau Bułkę przez bibułkę 14.05.12, 18:47
      a chnja gołą ręką - to wy, dziennikarze robicie popelinę.

I co z tego, że rzucał grubym słowem. Ktoś nie rozumie napięcia i emocji w takiej sytuacji?
      • Gość: Edek Re: Bułkę przez bibułkę IP: 109.110.199.* 14.05.12, 21:38
        1.Senator powinien reprezentować sobą najwyższy poziom kultury
        2.Poseł/senator nie może prowadzić działalności gospodarczej, jeśli osiągane korzyści majątkowe pochodzą ze skarbu państwa lub z budżetu organów samorządowych. Jeśli ten zapis konstytucyjny zostanie załamany, poseł/senator może zostać pociągnięty do odpowiedzialności przed Trybunałem Stanu.
        3. Czy cały ten "sport" nie promuje chamstwa?
    • mamatylda2 Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., bo ... 14.05.12, 18:54
      A studentka utraciła pracę "magisterską". Jednak sprawdza się zasada, zeby podsumowywać naukowo tylko zmarłych.
    • asdfg.h123 Re: Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., b 14.05.12, 19:00
      O, zmienili ten tekst, już jest że "Później mieliśmy już tylko przepychanki słowne w parkingu, które - niestety - dzięki kamerom telewizji, oglądała cała Polska".
      Ktoś widać zwrócił uwagę na obiektywizm pismaków.
    • zrjn Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., bo ... 14.05.12, 19:05
      Kto do jest gentelmen?
      Definicja:
      Gentelmen jest to człowiek, który potrafi zachować się
      stosownie do okoliczności.

Czyli inaczej w salonie a inaczej na tratwie.

Dlatego uważam, że w tej konkretnej sytuacji to co
      zrobił Dowhan było bardzo delikatne.
      Ja bym to towarzystwo działaczy i decydentów (nie zawodników-
      co było widać po ich reakcji) rozgonił na cztery wiatry.
      Swoją drogą sędzia zrobił największy błąd w swojej karierze.
      zrjn.
      • Gość: wmc-33 Burak i tyle IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.12, 20:39
        Zachował się jak gentelmen, czyli burak, który nie wie nawet, co to znaczy gentleman (dosł: łagodny człowiek). W jego przypadku sprawdza się stare i często nieprawdziwe powiedzenie - człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nigdy nie wyjdzie.
      • Gość: Milo Re: Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., b IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.12, 21:50
        Nie Gentel... tylko Gentle... i nie ...men tylko ...man. Gentleman.
        • zrjn Re: Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., b 17.05.12, 21:06
          Święta prawda, to i tak nie zmienia sensu mojej wypowiedzi.
          zrjn.
    • godbac51 Nastepny senator bez kultury... 14.05.12, 19:06
      osobistej, samymi k...mi mowi wraz ze swoimi kolegami, takich ludzi wybraliscie zwolennicy PO, gratuluje wam, wyraznie chcecie byc reprezentowani przez prostakow i kompletnych chamow.
    • batura3 Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., bo ... 14.05.12, 19:06
      kolejny chamek i prostak w Sejmie - żenada. I dotyczy to tych wszystkich p osłow i senatorów bez względu na przynależność partyjną
    • hese Nad wyraz wyrośnięty gó...arz 14.05.12, 19:07
      No i co że ma kasę?
      Mało to przygłupów, którzy mają kasę a nie używają mózgu ?
      A może myślał że używa?
      Żyje wobec tego w świecie ułudy
      A może tam pustka?
      Oto dlaczego gardzę "politykami"
      To są kmioty, którzy dbają tylko o siebie.
    • dziedzicznacytadelafinansjery Całkiem przypadkiem nie napisalo, z jakiej partii 14.05.12, 19:08
      Bo nie z PiS-u, jakby z PiS-u był, to by tytuł aż krzyczał.
      • pa-olo Re: Całkiem przypadkiem nie napisalo, z jakiej pa 14.05.12, 21:26
        Przecież w leadzie stoi jak wół, że z senator PO. Czytaj ze zrozumieniem.
    • Gość: ja Re: Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., b IP: *.gorzow.mm.pl 14.05.12, 19:08
      jaka drużyna taki prezes
    • zdepiefal Knajacki język i po trupach do celu 14.05.12, 19:11
      Wstyd, że takich mamy przedstawicieli narodu.
      • Gość: Jarosławpolskęzbaw Re: Knajacki język i po trupach do celu IP: *.neting.pl 14.05.12, 21:03
        Knajackie to było "Spiep.pppszaj dziadu" mojego imiennika.
    • budulec Szczyt chamstwa językowego 14.05.12, 19:12
      Jak mozna używać tak haniebnego języka nawet w stresie?
      Jak człowiek choćby z maturą może sobie pozwolić na takie bluzgi?
      Czy nie istnieją inne normalne wyrazy w języku polskim dla wyrażenia emocji.
      Nic i nikt nie tłumaczy takiego wulgarnego mówienia.

Ani w firmie, ani domu, tym bardziej w miejscach publicznych, również na stadionie, nie można uzywać takiego jĘZYKA.
      Kto nie potrafi zapanować nad swoim wulgaryzmem jest zwykłym pętakiem i gnojkiem niegodnym ŻADNEGO poważnego stanowiska lub funkcji.

Jestem za PO i będę nadal, ale takich "krasomówców" nie życzę sobie.
      • Gość: asd Re: Szczyt chamstwa językowego IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.12, 19:21
        Sami nie przeklinacie? W stresie tym bardziej? Już od lat wiadomo, że to rozładowuje stres. Poza tym gdyby przeklinał w Senacie mielibyście racje. On przeklinał przy ludziach, którzy non stop tak się wyrażają. Gdy mi murarz kur...uje ok, staram się my grzecznie odpowiedzieć, ale czasami nie do człowieka nie dochodzi...
        • danny_boy Re: Szczyt chamstwa językowego 14.05.12, 20:24
          >On przeklinał przy ludziach, którzy non stop tak się wyrażają.
          On przeklinał przy dziesiątkach tysięcy ludzi przed telewizorami. Kamery widział doskonale i wiedział, że każde słowo idzie w Polskę.
          Tak czy owak największym skurem i debilem był sędzia, to on zachował się najbardziej kretyńsko i skandalicznie plus słowa do zawodników: „nie róbcie sobie jaj”. Każe im w minutę podejmować decyzje, a gdy ochłonęli, to wyjeżdżał z pretensjami. Wojaczka powinni spuścić do 2 ligi.
      • swan_ganz Re: Szczyt chamstwa językowego 14.05.12, 19:37
        Jak człowiek choćby z maturą może sobie pozwolić na takie bluzgi?

może, może i to człowiek nie tylko z maturą ale i po studiach.. Więcej nawet; profesorowie medycyny czasem tak dają po uszach w trakcie operacji pacjenta, że uszy więdną... Tak działa silny stress ... Byłes chociaż raz w sytuacji stresowej ze świadomością, ze nie do końca kontrolujesz jej przebieg? że dzieje się coś dziwnego i nie wiesz jak ona się zakończy?

Kiedyś na desce popierdzieliła mi się trasa (ciemno już było) i na pełnej szybkosci wpierdzieliłem się las a potem była jakaś niewielka rozpadlina gdzie zakończyłem zjazd i trzeba było mnie wtedy słyszeć zanim sie zatrzymałem... Ty byś pewnie potem stwierdził, ze nawet przedszkola nie skończyłem...
      • Gość: Robert13 Re: Szczyt chamstwa językowego IP: *.199.110.109.in-addr.arpa 14.05.12, 20:39
        Znam paru profesorów uniwersyteckich, których język jest dalace bradziej wulgarny. Prywatnie oczywiście, poza wykładami
    • puzonik48 Powtórka z Ludwiczuka :*(:( 14.05.12, 19:32
      też senatora PO ,byłego członka PO :(:(Ale można tu dodać i Ziemkiewicza i Durczoka i Zycha i Lisa .......
    • kerbal33 Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., bo ... 14.05.12, 19:35
      Na litość Boską, kto pisał ten artykuł. Jak maiła zareagować Dowhan, jakbyście zareagowali Wy. Ginie człowiek, żużlowiec, a sędzia nie chce przerwać meczu, bo jego zdaniem liczy się tylko kasa i nic go nie obchodzi, że zginął zawodnik. Mnie też by krew zalała, jak można być tak łasym na kasę i nie dostrzegać poczucia chociaż minimum przyzwoitości. Wy się tu czepiacie człowieka, że klął, dlaczego nie czepiacie się sędziego, że nie chciał przerwać meczu Żenada!!!
      • swan_ganz Re: Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., b 14.05.12, 19:41
        tyle, ze ten senator bardziej niż śmiercią na torze przejął się chyba wizerunkową porażką tak jakby ten niefajny pijar był większa tragedią niż ta śmierć człowieka...
        • Gość: Robert13 Re: Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., b IP: *.199.110.109.in-addr.arpa 14.05.12, 20:41
          Skąd ta wiedza co nim kierowało? A kiedy pracownicy korporacji szargaju jej wizerunek, to Prezes nie ma prawa do reakcji?
          • Gość: asd Re: Senator w TVP: "Nie róbcie popeliny kur..., b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 21:22
            jak to skąd ta wiedza sam powiedział, że mu cała Polska telefonem na...
            wszystko wskazuje na to, że bardziej troszczył się o wynik niż o pamięć o koledze, a tego nieszczęścia użył instrumentalnie. Bo raz, że zawody nie były przerwane, a dwa, była sromotna porażka jego klubu. Gdyby miała miejsce wysoka wygrana klubu z Zielonego Grodu to pewnie byłoby to zwycięstwo dedykowane pamięci LR...
            Niestety ten malutki prezes nie potrafi nikogo ani niczego uszanować. Nie uszanował śmierci JEGO AKTUALNEGO ZAWODNIKA, wspaniałego zawodnika Kurmanka i w ten sam dzień objechał mecz... a listę jego drobnych świństewek można długo wymieniać. Żal tego małego
    • bakoy Brawo Senatorze! 14.05.12, 19:41
      Brawo p. Dowhan! Po tym właśnie poznaje się inteligencję człowieka.Pełen szacunek dla pana,zaś do oponentów pokaż pan zakończenie pleców.Człowiek inteligentny gdy jest w kurniku mówi tiu,tiu,w stadninie hetta lub wiśta zaś w żużlowym boksie mówi się-"jego mać!",co nie przeszkadza w senacie mówić wysoka izbo lub panie Marszałku. A ten pajac dziennikarz któremu się wydaje ,że zrobił dobry materiał jest dla mnie zwykłą depresją,czyli czymś mniejszym od zera.
      • bumerang-3 Re: Brawo Senatorze! 14.05.12, 20:04
        Protestuję przeciwko atakom na pana senatora Dowhana!!! Czy ktoś z jemu ubliżających wie co czuje człowiek, którego wystająca z obuwia słoma w nogi uwiera??? A serio: Okoliczności przerosły pana senatora. Zresztą nie jego samego
      • tony.c Robisz mu loda gratis czy coś ci płaci? 14.05.12, 21:25
        Młodzieżówka peło
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka