Gość: karotek IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.10.04, 12:34 A mnie tez kiedys oszukano... ale sprawca ma juz wyrok na swoim koncie, a kasa wrocila do mnie. Gdyby ktos potrzebowal pomocy, to czekam na kontakt. Pozdr., MMM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CDN Re: Oszust internetowy wpadł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 17:53 Halo Allegrowicze. Mam pytanie czy uważacie że warto robić zakupy w Allegro. czy ktoś został oszukany i w jaki sposób. Rownież korzystam z Allegro i mam nadzieję że dzieki takim debatom unikniemy wpadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Oszust internetowy wpadł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 19:28 pewnie, że warto sama, też często korzystam z allegro i odpukać zawsze było ok., kupując towar sprawdzam ile wystawiający ma opinii i czy jest tzw. super sprzedawcą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allegrowicz Re: Oszust internetowy wpadł IP: *.gorzow.mm.pl 17.10.04, 10:42 Pewnie ze mozna brac udzial w aukcjach allegro. Trzeba tylko pamietac o jednej podstawowej zasadzie: nie robic interesow z nikim z zielonej dziury - to sami oszusci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Oszust internetowy wpadł IP: *.ztpnet.pl 17.10.04, 11:03 podobie jak w kobylej, same pedały i cioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qrnaolek Re: Oszust internetowy wpadł IP: *.ztpnet.pl 18.10.04, 16:41 Co zrobił to się nie odstanie i beknie za to.Ale przed sprawiedliwością uciekać do goszowa,miasta wielu wiosek gdzie wszyscy wszystko wiedzą??To nie był prawdziwy zielonogórzanin!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Oszust internetowy wpadł IP: *.bis.czestochowa.pl 21.10.04, 23:10 To nie prawda co piszą na temat wpadki oszusta.Policja Zielono Górska dobrze znała oszusta od paru lat ale go nie zatrzymywała bo była mała szkodliwość publiczna znam gościa z Zielonej Góry ktury zgłaszał sprawę na policję a oni to olali sam zostałem oszukany na 450zł i dopiero po zgłoszeniu na policję w moim mieście sprawa drgneła do przodu bo gliniaże z Zielonej Góry mieli to w DUPIE.A co do Allegro oni nic w tej sprawie nie zrobili chociaż osobiście informowałem ich o dalszych przekrętach oszusta jak się pojawiał na ałkciach tylko czekali aż przekręcił paru gości to zawieszali konto.Pozdrawiam tych zasużonych gliniaży co go tak wytrwale tropili za biurka a teraż zbierają lałry.Jeden wielki pic prasowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karotek Re: Oszust internetowy wpadł IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 22.10.04, 15:58 Niech sobie laury zbierają. Liczy się efekt ;-). M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czopikk Re: Oszust internetowy wpadł IP: *.dabrowa.sdi.tpnet.pl 22.10.04, 16:30 WItam zostałem przez niego oszukany na kwote 250zł za telefon kom i co z tego i tak kaski niebede miał a allegro tłumaczy sie mała iloscia oszutów !!!!!!!!!!!! BUJDA NA RESORKACH oszutów jest 40%% na allegro jestem urzytkownikiem i durzo robie zakópow ale albo poza aukcia lub za pobranie oszczegam iinnych zeby tak robili !!!!! pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karotek Re: Oszust internetowy wpadł IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.10.04, 10:31 Gość portalu: Czopikk napisał(a): > jestem urzytkownikiem i durzo > robie zakópow ale albo poza aukcia Sam sobie jesteś w takim razie winny... Podaj mi swojego maila. Pozdr., MMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spanishfly Re: Oszust internetowy wpadł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 01:04 Ten zasraniec oszukał mnie na pare ładnych złotych. Życzę mu ciężkiego życia w pace, najlepiej wśród wielkich włochatych byków, którzy będą mieli ochotę na jego dwudziestojedno letnią dupę. Odpowiedz Link Zgłoś