Gość: michu IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.10.04, 19:45 No prosze, prosze. Pierwsza klasa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zielonogórzanin Re: Grafitt na parkingu IP: 195.117.82.* 26.10.04, 20:11 Oby budowa nie miała podobnego epilogu (jak w Gorzowie) dla byłego prezydenta miasta Zielonej Góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: Grafitt na parkingu IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.10.04, 23:06 oby miala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesoly Jaca Re: Grafitt na parkingu IP: *.ict.pwr.wroc.pl 03.11.04, 17:50 A ty tam kurde wiesz. Czepiles sie i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Wszyscy jestescie... !!!! IP: *.ict.pwr.wroc.pl 03.11.04, 17:53 Tak jak w temacie. Nic dodac nic ujac. Idz sie przespij czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Grafitt na parkingu IP: *.ztpnet.pl 26.10.04, 20:50 A Listowski jakie będzie miał zniżki Pani Jarząbek?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igrek Re: Grafitt na parkingu IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.10.04, 07:57 IIIksie !!! Idź do lekarza, najlepiej do Sapy - może Ci pomoże ! A poważnie, to lepiej porozmawiajmy o tym, co skłoniło Ronowiczkę do chęci wyzbycia się 16% udziałów w Grafitti ( na szczęście jeszcze do tego nie doszło ). Ponoć miały to być właśnie piętra parkingowe, a nie działalnść komercyjna ! W zamyśle miało to zapewnić parkowanie po cenach miejskich, a nie jakieś 2 zł wymyślone przez Jarząbków. Innymi słowy po to miasto ma w tej inwestycji swoje udziały aby był to PARKING MIEJSKI ( przynajmniej w jakiejś części ). I co - NICI Z TEGO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Grafitt na parkingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 19:07 Drogi Igreku! Ja tam za poglądami lllksa nie przepadam, bo to jest ... jak i jego pani prezydent, ale ty chyba przeoczyles przynajmniej dwa pietra parkingu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Grafitt na parkingu IP: *.ztpnet.pl 01.11.04, 11:39 Do Igreka.Powiem jak Wołodyjowski.Baśka!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zielonagora Re: Grafitt na parkingu 26.10.04, 20:58 Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny spodziewałem się czegoś lepszego, zwłaszcza porównując ze wstępnym projektem. Trochę się rozczarowałem. Wg mnie trzeba ten budynek pomalować na żywsze kolory, myślę że jest trochę zbyt szary. Nie oceniam wnętrza bo jeszcze nie widziałem. Ale na pewno szybko się wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Grafitt na parkingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 21:29 hehe...pomalować granit? odważna propozycja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzowiak Re: Grafitt na parkingu IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.04, 21:31 a mnie się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zielonagora Re: Grafitt na parkingu 26.10.04, 22:04 Nie ważne czy to granit czy nie, mi chodziło tylko o zwrócenie uwagi na pewien problem: ten budynek jest szary i wzbudza we mnie raczej negatywne odczucia niż pozytywne (bynajmniej jeśli chodzi o zewnętrzną stronę). Bardzo nie lubię szarości i jej różnych odcieni. O wiele lepiej wyglądałby ten budynek w żywszych kolorach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: Grafitt na parkingu IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.10.04, 00:05 Też jestem za tym ze jest za szary pozatym przydałoby sie więcej przeszklonych powierzchni wystawy sklepów sa za małe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirkex Re: Grafitt na parkingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 22:26 Ta propozycja to pozostałości po komunie. Oni też zamalowywali olejnicą kafelki w poniemieckich sklepach. Przyzwyczajenie drugą naturą komucha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Grafitt na parkingu IP: *.gala.net.pl 27.10.04, 00:00 Mi najbardziej podobał sie tekst łosia z GL o pseudonimie (bat). W artykule "Z wyższej półki" stwierdził, że "Galeria ma już nazwę – Grafitt. Akurat taką, bo do budowy obiektu użyto grafitu i budynek ma grafitowy kolor." Taaa, grafit czy granit co za róźnica. <ROTFL> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Grafitt na parkingu IP: *.ztpnet.pl 27.10.04, 00:02 To łosica:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Grafitt na parkingu IP: *.gala.net.pl 27.10.04, 00:09 To może choć imię tej klempy :) bo coś nie kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Grafitt na parkingu IP: *.ict.pwr.wroc.pl 03.11.04, 17:50 Tak czytam te wasze posty i mam kupe smiechu. To forum jest lepsze niz dobry komiks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesoly Jaca Pieprzenie bzdur i tyle! IP: *.ict.pwr.wroc.pl 03.11.04, 17:54 Tam gadasz! Szare jest tak samo denne jak cala reszta. A co? Moze bys wolal jakis sraczkowaty czy jak? I co matole gadasz, jak jeszcze zes wnetrza nie widzal?! Mam gdzies kiedy sie wybierzesz, kmiotku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Grafitt na parkingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 21:38 Ciekawy jestem co po sobie pozostawi Ronowicz. Oprócz baraków typu Castorama, drogi do swego domu,nowych samochodów dla UM i pracy dla rodziny i "szawgrów i szwagierek", odgrywania się na "inaczej myślących" - nic więcj. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zielonagora Re: Grafitt na parkingu 26.10.04, 22:08 Jeśli chodzi o mnie wielkim plusem i uznaniem dla obecnej prezydent jest uzbrajanie Spalonego Lasu. To bardzo duża szansa na rozwój naszego miasta. Jestem przekonany że jak ruszy sprzedaż działek w przyszłym roku w tak atrakcyjnym miejscu dla przemysłu, to powstanie niejedna fabryka. I to jest chyba jej największa zasługa. Więcej plusów raczej nie widzę. Co do Castoramy to powstała nie w tym miejscu co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawicowiec z Gorz Re: Grafitt na parkingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 22:30 Zazdroszczę wam takich sukcesów. Tyle nie wiem czy wasza pani prezydent dała by sobie radę z takim bagnem jak my tu mamy. Jak nie Niewiarowski to Tadeusz J. Opcja nie ważna - styl ten sam GORZOWSKI!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Grafitt na parkingu IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.10.04, 08:13 MARCINIE ! Otwórz oczy, przetrzyj je, a zobaczysz, że Spalony Las ( a wogóle to cały Program Spójności )istnieje NIE dzięki Ronowicz, lecz dzięki RADNYM (czytaj radnym SLD, którzy stanowią większość w Radzie ). Bez ich akceptacji nie byłoby tych inwestycji. I bez względu na to czy lubisz lewicę, czy ją nienawidzisz - przyjmij to do wiadomości ! Rada uchwaliła i przekazała to pani prezydent do wykonania. Teraz rozliczy ją z tego, czy z zadania wywiąże się, czy nie. Kapujesz Marcinie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Grafitt na parkingu IP: *.ztpnet.pl 01.11.04, 11:38 Jurku! To prezydent występuje z projektem uchwały.Na uzbrojenie Spalonego Lasu naciskała PO.Za Listowskiego też lewica miała przewagę w radzie miasta,a na Spalonym Lesie nic się nie działo.Więc przestań pieprzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Grafitt na parkingu IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.11.04, 09:31 Sam pieprzysz IIIksie od rzeczy ! Za poprzedniej kadencji zrobiono dużo ! Przygotowano tereny (zarośnięte samosiejką) pod inwestycje, opracowno plany koncepcyjne i dokumentację oraz przygotowano PROGRAM SPÓJNOŚCI ( projekt przedsięwzięcia złożono do WFOŚiGW we wrześniu 2002r.)!!! A działacze PO - byli wtedy w powijakach razem z Ronowiczką. Ale najlepiej podpierać się cudzymi zasługami zapominając o tym, że sami możecie tyle co NIC. O PO wogóle nie mówcie, bo śmiesznym jest poparcie Bukiewiczowej, która poprze wszystko co pomoże jej w najbliższych wyborach parlamentarnych. Zresztą może popierać lub być przeciwko czemukolwiek - to bez znaczenia ! - i tak wiadomo, że DECYZJE NALEŻĄ DO SLD. Wiem, że to cię boli IIIksie ... cholera i to jak ...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Grafitt na parkingu IP: *.ztpnet.pl 02.11.04, 21:05 Jurku,Basiu,czy też Jadwigo!Boli cię Bukiewicz wieęc jesteś radną,tak jak przypuszczałem juz dawno.Ciesz się jeszcze trochę,bo to se ne wrati:)))Gó.. Listowski w sprawie Spalonego Lasu zrobił!Najwyżej działki opylono i wiesz dokładnie komu:)))Dopiero teraz coś się ruszyło i możesz pieprzyć co chcesz.Fakty mówią same za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Grafitt na parkingu IP: *.ztpnet.pl 26.10.04, 22:27 Gosciu kibic! Juz cię lubię! SLD to myślący inaczej?! Zawsze to przypuszczałem!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllks Re: Grafitt na parkingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 23:54 ...i pragnę jeszcze dodać, że ja tez jestem ... jak moja pani prezydent..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Grafitt na parkingu IP: *.ztpnet.pl 26.10.04, 23:57 No popatrz czerwony fiucie na IP,zanim coś tam wklepiesz na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllks Re: Grafitt na parkingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 00:01 a wiesz co to IQ? czy tylko IP? .. i nie nazwę cię fiutem - nawet czarnym - bo byłby to dla ciebe komplement! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Grafitt na parkingu IP: *.ztpnet.pl 27.10.04, 04:51 I wiem nawet co to EQ,ale i tak tak nas to do siebie nie zbliży:)))Czy nazywasz,czy nie,dla mnie ganz egal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllks Re: Grafitt na parkingu IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.10.04, 00:16 Jestem debilem! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Grafitt na parkingu IP: *.ztpnet.pl 01.11.04, 11:35 IP,debilu,IP:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macierk Re: Grafitt na parkingu IP: *.ict.pwr.wroc.pl 03.11.04, 17:34 buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travis Re: Grafitt na parkingu IP: 212.160.104.* 27.10.04, 16:48 I bardzo dobrze ze taka galeria powstala - jak tylko wroce do ZG to natychmiast tam skocze - wreszcie jakies ozywienie w 100tysiecznym miescie, w ktorym "na zakupy" biega sie do supermarketow, a srodmiescie straszy pustkami wieczorami i w weekendy. Jeszcze jak sie znajdzie pomysl na DT Centrum, ruszy cos z Polska Welna,....,ups rozmarzylem sie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lakoo Re: Grafitt na parkingu IP: *.ztpnet.pl 27.10.04, 19:17 mi sie podoba Grafitt,to centrum miasta w koncu i stanał reprezentacyjny budynek,co do kolorów to są ok i tak mamy już dużo kolorów na starówce,nie?? co do polskiej wełny to przecież już kasa wpłynęła...czyli udało się to,co się nie udawało przez ostatnie 11 przetergów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLI Re: bunkier IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.04, 03:13 oj wy pseudo esteci zielonogórscy....czyz nie widzicie w tym ochydnym bunkrze przekrętu pod tytułem : made by - listowski and jarzabek? Wszystko co brzydkie ,głupie i złodziejskie w tym mieście można przypisać byłem prezydentowi i czerwonym nosom -jego kumplom od kielicha -pseudo biznesmenom(czyt.złodziejom). Miasto brzydnie i robi sie ciasne przez kretyńskie decyzje całej sldowskiej kliki. a łowejko ich sługa -zawsze podpisywała to czego żądali. po co obecna prezydent trzyma w urzędzie tę chorągiewę?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travis Re: bunkier IP: 212.160.104.* 28.10.04, 11:07 nie poczuwając się do opiniowania estetyki tudzież pseudestetyki i nie wnikając w szczegóły, najprawdopodobnie jak zwykle w tym kraju mniej lub bardziej "kombinowanej" inwestycji, podoba mi sie ta galeria ze względu na FUNKCJE - miejsce w CENTRUM gdzie można się udać NA ZAKUPY Co do przekrętów - nie pierwsze to i nie ostatnie - poznański Stary Browar, wrocławska Galeria Dominikańska, warszawska Arkadia - wszędzie mniej lub bardziej śmierdziało podczas realizacji. Co do "kretyńskich decyzji", to chyba lepiej że takie miejsce powstało zamiast "niekretyńskiego" parkingu z biegającymi poń żulikami Odnośnie czerwnoych nosów, to ZG zawsze miała "szczęście" do tego koloru, niestety betonowy elektorat z betonowych osiedli mocno się trzyma w miescie, a wraz z nim 3mają się dzielnie prlowskie wywłoki różnej maści i koloru (politycznego) Z drugiej strony - czy jest w mieście jakaś ALTERNATYWA? Od kilku lat modlę się, by usłyszeć rozsądny głos zielonogórskiego działacza politycznego duch kazia p. unosi się nad wodami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: bunkier IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.10.04, 10:29 Jaki znowu przekręt - durna babo ! Gość postawił super obiekt za swoje pieiądze ( WYŁĄCZNIE ! )a ty zamiast cieszyć się, to doszukujesz się politycznych akcentów w czysto biznesowym interesie. Boże daj nam więcej takich Jarząbków, niech inwestują w Zielonce jak najwięcej ! Niech przy tym robią sobie kasę, ale niech też tworzą nowe miejsca pracy. To tacy jak oni stanowią o rozwoju miasta a nie Ronowicz czy Listowski. Ci - to najwięcej zrobią jak nie będą przeszkadzać. Ronowicz ze swoimi urzędasami tym razem spieprzyła sprawę. Jak można było określić warunki i potem dać pozwolenie na budowę, jeśli nie wszystko jest zgodne z obowiazującymi przepisami ? Okazuje się, że Łowejko kolejny raz daje ... plamę ! Nie zmienia to faktu ( durna(y) OLU(I) ! ), że swoich gości z dumą poprowadzimy właśnie do GRAFITTI, tak jak niegdyś do HERMESA, METEORA czy PIOTRA I PAWŁA. Baj, baj ! My się cieszmy, a ci pokroju OLI niech dalej kiszą się w swojej nienawiści i dalej niech ich krew zalewa jak coś komuś się uda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKA design Re: wszystkie IP: *.icpnet.pl 30.10.04, 17:21 drodzy moi, nic nie wiem o politycznych układach prawdziwych bądź wyimaginowanych, jestem projektantką wnętrz tego podobającego się lub nie "bunkra"(chyba 1.nie byliście w środku lub 2.nigdzy nie byliście w bunkrze); jedno wiem - ludzie którzy to zbudowali - inwestorzy, na których napadacie, zrobili to z rzadko spotykanym sercem i przede wszystkim wam będzie to służyć (a jeśli nie to gratuluję - ubierajcie się w supermarketach), to nie wy wyłożyliście swoją kasę, to nie wy musicie się teraz martwić czy dobrze ją zainwestowaliście; powiem tylko, że przykro się robi gdy ktoś nie ma żadnego szacunku dla pracy projektantów, budowlańców i innych, depcząc ich dzieło tylko dlatego, że podejrzewa jakieś nieczyste interesy; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: wszystkie IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.10.04, 13:40 > wyimaginowanych, jestem projektantką wnętrz tego podobającego się lub nie > "bunkra"(chyba 1.nie byliście w środku lub 2.nigdzy nie byliście w bunkrze); Slowo 'bunkier' odnosilo sie, mysle, do zewnetrznej powloki, a nie wewnetrznej, wiec nie placz w poduszke, ze komus sie nie podoba. ;) > a > jeśli nie to gratuluję - ubierajcie się w supermarketach), to nie wy No, bo kazdego stac na to, zeby sie ubierac w tej galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
puriste Re: wszystkie 31.10.04, 16:00 Zewnętrzna powłoka jest zgodna z nowoczesnymi tendencjami w architekturze i dobrze, że takie odważne projekty są realizowane. A że wzbudza kontrowersje? Tym lepiej - z punktu widzenia promocji Galerii. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKA design puriste IP: *.icpnet.pl 01.11.04, 11:20 Thanks, a co do głosów co by nie płakać w poduszkę, na pewno się nie zapłaczę;) jedynie dodam, że i na elewacji to są moje co najmniej 3 grosze, pozdrawiam wszystkich, udanych zakupów, do cen można przywyknąć, inwestor dbał żeby przyciągnąć marki popularne i niedrogie, a jeśli jeździliście do Poznania czy Wrocławia, to wiecie że tam jest jeszcze drożej, w takim np Browarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: puriste IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.11.04, 19:16 Odwiedzilem i ladna ta Galeria i od wewnatrz i z zewnatrz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieska Re: Grafitt na parkingu IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.10.04, 11:19 Był tam ktoś? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Grafitt na parkingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 18:04 Byłem i uważam, że to pierwsza liga. Wreszcie nie mamy za co się wstydzić w tym miejscie. Moim zdaniem wyzsze kondygnacje Galerii Ramzes to bazar w porówniu z tym Grafittem. Pierwsza liga! Czuć dobry gust i mądrze wydane duuuuże pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snooky Re: Grafitt na parkingu IP: *.ztpnet.pl 30.10.04, 18:13 no ubrania są przede wszystkim markowe,ale nie jest najgorzej,zajebisty jest ten sklep na wprost ruchomych schodów na piętrze,na wejsciu dj z winylem a reszta sklepu jest jeszcze lepsza,ogólnie cała galeria to chyba najbardziej reprezentacyjne miejsce do robienia zakupów w zielonej falubaz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz_zg Re: Grafitt na parkingu IP: *.igr.etu.univ-rennes1.fr 30.10.04, 18:15 No to gicior, ze cos takiego powstalo, szkoda, ze nie moge tego zobaczyc. Napiszcie cos wiecej o wnetrzu. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Grafitt na parkingu IP: *.sptelek.com.pl 31.10.04, 10:08 też jestem ciekaw wnętrz. przyzwoicie to wygląda? rzuccie słowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Grafitt na parkingu IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:54 Jak na Zielonkę to super extra liga-tak trzymać,wypłoszyć z miasta tandetę a la Konfin i pseudo butiki z Kupieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracująca kobieta Re: Grafitt na parkingu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:49 Dla mnie super !!! Dobre sklepy w jednym miejscu i nie trzeba jeździć do Wrocławia, czy Poznania; i godziny otwarcia ok. (do 20.00). Popieram i oby więcej takich Galerii w Zielonej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Grafitt na parkingu IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.10.04, 23:58 Wreszcie moge sobie kupic ciuchy TATUUM! w Zielonce naprawde extra przynajmniej jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YYY Re: Grafitt na parkingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 00:39 Ja tez popieram, czas wielki zeby i w Zielonej byly fajne sklepy a nie tylko jeden Orsay, szkoda, ze mało ale na poczatek dobre i to. Moze kiedys przybedzie np. Terranova albo H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rewia Re: Grafitt na parkingu IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.04, 10:07 O, tak! Proponuję w DT "Centrum", który zamienił się ostatnimi laty w bazar... Ten gmach trzeba na nowo odremontować (w środku i z zewnątrz), wpuścić niezłe marki i koszty się zwrócą, klientów przybędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Grafitt na parkingu IP: *.ict.pwr.wroc.pl 03.11.04, 17:44 W Zielonej Gorze mieszkaja same matoły.!! Do pracy!! Macie największe bezrobocie w zachodniej Polsce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Grafitt na parkingu IP: *.ztpnet.pl 03.11.04, 17:54 sam jesteś matoł cienki wrocławski bolku, wal sie w rure aha, i zerknij na dane Urzędu Satystycznego ( jeżeli umiesz baranie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Grafitt na parkingu IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 03.11.04, 18:39 Ja jeszcze nie widzialem tak antagonistycznego wroclawianina. Znów śmierdzi mi gorzowskim łajnem będącym na gościnnych wystepach w stolicy Dolnego Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Grafitt na parkingu IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 31.10.04, 18:57 piękne otwarcie, wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Re: Grafitt na parkingu IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.11.04, 10:17 środek super, z zewnątrz za szaro - ale gratulacje dla wszystkich którzy przyczynili sie do jego powstania w po...nym mieście.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Grafitt na parkingu IP: *.ict.pwr.wroc.pl 03.11.04, 17:34 To bylo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Kowalska Re: Grafitt na parkingu IP: *.ztpnet.pl 03.11.04, 19:25 Jak zwykle media piszą tylko to co chcą. Galerie, sieci, ciuchy ble, ble ble.... A co z parkingiem? kiedy będzie dostepny dla zmotoryzowanych. Parking został wyłączony z użytkowania, bo miał powstać parking wielopoziomowy. I co powstało ? - galerie do wydzierżawienia i zarabiania pieniędzy. A co z parkingiem - nic ! Bo nikt się tym nie interesuje. Gadanie(!), że chcemy parking otworzyć w sobotę - ale którą? Czy inwestor nie wie, że nic nie można otworzyć bez pozwolenia na użytkowanie od Powiatowego Inspektora Nadzoru Budowlanego? Czy media i inwestorzy uważają mieszkańców za kretynów, którzy uwierzą we wszystko co jest napisane? Nie jestem kretynem i domagam się podania przez media kiedy Powiatowy Inspektor Nadzoru Budowlanego wyda lub wydał pozwolenie na użytkowanie galerii a kiedy nastąpi to dla części parkingowej? Czyżby zbrakło pieniędzy na zakończenie inwestycji, którą jest parking, i która być może nie będzie przynosić korzyści oczywiście materialnych ? Co na to nasze ukochane władze miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abraxa Re: Grafitt na parkingu IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.11.04, 23:53 Mi tam sie podoba galeria od wewnatrz i od srodka a w srodku najbardziej ciuchy "TATUUM" . W koncu cos markowego mozna dostac w ZG a nie gnac do Starego Bowaru w Poznaniu. Bravo Odpowiedz Link Zgłoś