Dodaj do ulubionych

Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi s...

IP: *.ztpnet.pl 16.01.05, 19:21
Brawa dla pani Erber! To tylko kwestia czasu kiedy prezes straci koryto.
Obserwuj wątek
    • Gość: drozd Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.01.05, 19:33
      mam nadzieję, że ta odważna Kobieta zostanie prezesem tej spółdzielni
    • Gość: mis uszatek Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.01.05, 21:31
      ten prezes to niezly oszolom. popieram pania walczaca o sluszna sprawe.
    • Gość: Marek Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.zacisze.zgora.pl 16.01.05, 21:40
      Czy tego Prezesa rzeczywiście nie można zmienić, skoro czytamy w gazetach, że
      jego działania powodują straty finansowe spółdzielni. Wcześniej było głośno o
      sprawie blokowania wejścia Dialogu na os. Pomorskie. Ten Pan traktuje osiedle
      jak swoją własność. Prawdziwa dyktatura.
    • Gość: naskret Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.01.05, 22:25
      50 tys pln.

phi co to jest przy podrobieniu zwolnienia ze szkoly za ktore dziewczynka
      bedzie stawac przed sadem.

50 tys mały pikus.

zaczynam powoli wierzyc ze w naszym kraju tylko godziny w zegarku ide normalnie.

ostatnio nawet pogoda zwariowala.
      • Gość: Darek Prokuratura Rejonowa IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.01.05, 22:47
      • Gość: Darek Prokuratura Rejonowa IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.01.05, 22:48
        Prokuratorzy Prokuratury Rejonowej w Zielonej Górze
        Magdalena Kopciuch
        Tomasz Świstak

* tworzą i rozpowszechniają dokumenty potwierdzające nieprawdę, nie dające
        się pojąć, wzajemnie się wykluczające, rażąco ułomne
        * uniemożliwiają uzyskanie odpisów dokumentów na które powołano się w treści
        "uzasadnień" i innych pism,
        * odmawiają uzasadnienia oddalenia wniosków dowodowych,
        * uniemożliwiają dopuszczenie do postępowań dowodu w postaci opinii biegłego,
        * doprowadzają moją rodzinę do utraty zdrowia
        * ośmieszają instytucję prokuratury,
        * nieudzielają odpowiedzi na pisma dotyczące prowadzonych postępowań,
        * odmawiają pouczenia o prawach pokrzywdzonego ( dotyczy T. Świstaka)
        * podejmują wszelakie działania mające na celu sabotowanie przeprowadzenia
        rzetelnego postępowania,
        * rażąco marnotrawią środki publiczne.

Jako pokrzywdzony oskarżam powyższe osoby, funkcjonariuszy publicznych, o
        przekroczenie swych uprawnień lub niedopełnienie obowiązku i działanie na
        szkodę pokrzywdzonego i dobra ogólnego jakim jest państwo prawa.

Więcej na stronie :prokurator_zg.xx.pl/
      • Gość: IIIks Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.ek.zgora.pl 17.01.05, 06:03
        A ja mam pytanie.To nie pierwsza sprawa.Kto płaci za usługi prawników?Prezes
        czy spółdzielcy?Tym należałoby się zająć pani Erber.Oczywiście dla pani
        RESPECT:)))
    • Gość: damian Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.max.com.pl 17.01.05, 08:53
      Byłem świadkiem jak na zebraniu mieszkańców jeden z członków Rady SM Kisielin
      odpierając groźbę lokatora o skierowanie sprawy do Sądu powiedział: "a myśli
      Pani, że prokuratorzy i sędziowie nie mają dzieci i nie potrzebują
      mieszkań...?".
      To świadczy o wszystkim. Ta pewność siebie i stanowiska jest zatrważająca!
      ..."nietykalni, żyją pośród nas..."
      Brawo dla Pani Erber!!!
      • Gość: fin Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.01.05, 16:29
        takich należy zdekomunizować, nic im się w główkach nie odmieniło
      • Gość: Rom Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.ek.zgora.pl 17.01.05, 21:25
        A czy my, mieszkańcy Os. Pomorskiego i Śląskiego możemy jakoś Pani Irenie
        pomóc? Bo przyznam, że jak ostatnio przeczytałem w gablocie o "powszechnie
        znanej intrygantce" to się z lekka wkurzyłem. Zdawało mi się, że czasy
        cha.skiej indoktrynacji już dawno minęły? A tu nagle prezesunio mi mówi kto
        jest be, a kto nie i to jeszcze w tak bezczelny sposób.
        panie prezesie niech pan przyjmie do wiadomości, że my mamy swoje rozumy i
        potrafimy oceniać otaczającą nas rzeczywistość, a rozwieszanie informacji po
        gablotach jest w dalszym ciągu marnotrawieniem spółdzielczych pieniędzy...
        niewielkich, ale zawsze.....
    • Gość: max Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.adsl.hansenet.de 17.01.05, 09:45
      Zeby sady dzialaly sprawnie , nalezy wymienic wszystkich pracownikow poczawszy
      od sprzataczki i skonczywszy na prezesie .
    • Gość: byku Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.01.05, 14:19
      a ty babanowy robinchudzie siedzisz przy tym komputerze całymi dnami i nie
      myślisz o kupnie banaów czy też zmianie opcji seksualnej.Brawo prezesuninio tak
      trzymać ipokazać do jakiego poziomu nasza nacj a jest zchamia Iaaaaaaaaaaa
      iaaaaaa Część bananie
    • Gość: Kosmita Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.ek.zgora.pl 17.01.05, 21:21
      Ktoś zapytał czy tego Prezesa nie można zmienić? Wszystko można zmienić, tylko
      musi nadejść odpowiedni czas. Zmiana czegokolwiek wymaga czasu. Na dzisiejszy
      dzień nie jest jeszcze ten czas. Opracowanie i wdrożenie skutecznych procedur
      usuwania niechcianych prezesów, skorumpowanych urzędników itp. wymaga czasu. Od
      razu nie da się przebudować świadomości ludzi. Bądźcie cierpliwi. Napewno
      nadejdzie ten czas, w którym to nastąpi. Wszystko zmienia się w czasie i w
      przestrzeni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka