Gość: paweł IP: *.ztpnet.pl 16.01.05, 19:21 Brawa dla pani Erber! To tylko kwestia czasu kiedy prezes straci koryto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drozd Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.01.05, 19:33 mam nadzieję, że ta odważna Kobieta zostanie prezesem tej spółdzielni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis uszatek Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.01.05, 21:31 ten prezes to niezly oszolom. popieram pania walczaca o sluszna sprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.zacisze.zgora.pl 16.01.05, 21:40 Czy tego Prezesa rzeczywiście nie można zmienić, skoro czytamy w gazetach, że jego działania powodują straty finansowe spółdzielni. Wcześniej było głośno o sprawie blokowania wejścia Dialogu na os. Pomorskie. Ten Pan traktuje osiedle jak swoją własność. Prawdziwa dyktatura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.01.05, 22:25 50 tys pln. phi co to jest przy podrobieniu zwolnienia ze szkoly za ktore dziewczynka bedzie stawac przed sadem. 50 tys mały pikus. zaczynam powoli wierzyc ze w naszym kraju tylko godziny w zegarku ide normalnie. ostatnio nawet pogoda zwariowala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Prokuratura Rejonowa IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.01.05, 22:48 Prokuratorzy Prokuratury Rejonowej w Zielonej Górze Magdalena Kopciuch Tomasz Świstak * tworzą i rozpowszechniają dokumenty potwierdzające nieprawdę, nie dające się pojąć, wzajemnie się wykluczające, rażąco ułomne * uniemożliwiają uzyskanie odpisów dokumentów na które powołano się w treści "uzasadnień" i innych pism, * odmawiają uzasadnienia oddalenia wniosków dowodowych, * uniemożliwiają dopuszczenie do postępowań dowodu w postaci opinii biegłego, * doprowadzają moją rodzinę do utraty zdrowia * ośmieszają instytucję prokuratury, * nieudzielają odpowiedzi na pisma dotyczące prowadzonych postępowań, * odmawiają pouczenia o prawach pokrzywdzonego ( dotyczy T. Świstaka) * podejmują wszelakie działania mające na celu sabotowanie przeprowadzenia rzetelnego postępowania, * rażąco marnotrawią środki publiczne. Jako pokrzywdzony oskarżam powyższe osoby, funkcjonariuszy publicznych, o przekroczenie swych uprawnień lub niedopełnienie obowiązku i działanie na szkodę pokrzywdzonego i dobra ogólnego jakim jest państwo prawa. Więcej na stronie :prokurator_zg.xx.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.ek.zgora.pl 17.01.05, 06:03 A ja mam pytanie.To nie pierwsza sprawa.Kto płaci za usługi prawników?Prezes czy spółdzielcy?Tym należałoby się zająć pani Erber.Oczywiście dla pani RESPECT:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.max.com.pl 17.01.05, 08:53 Byłem świadkiem jak na zebraniu mieszkańców jeden z członków Rady SM Kisielin odpierając groźbę lokatora o skierowanie sprawy do Sądu powiedział: "a myśli Pani, że prokuratorzy i sędziowie nie mają dzieci i nie potrzebują mieszkań...?". To świadczy o wszystkim. Ta pewność siebie i stanowiska jest zatrważająca! ..."nietykalni, żyją pośród nas..." Brawo dla Pani Erber!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.01.05, 16:29 takich należy zdekomunizować, nic im się w główkach nie odmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rom Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.ek.zgora.pl 17.01.05, 21:25 A czy my, mieszkańcy Os. Pomorskiego i Śląskiego możemy jakoś Pani Irenie pomóc? Bo przyznam, że jak ostatnio przeczytałem w gablocie o "powszechnie znanej intrygantce" to się z lekka wkurzyłem. Zdawało mi się, że czasy cha.skiej indoktrynacji już dawno minęły? A tu nagle prezesunio mi mówi kto jest be, a kto nie i to jeszcze w tak bezczelny sposób. panie prezesie niech pan przyjmie do wiadomości, że my mamy swoje rozumy i potrafimy oceniać otaczającą nas rzeczywistość, a rozwieszanie informacji po gablotach jest w dalszym ciągu marnotrawieniem spółdzielczych pieniędzy... niewielkich, ale zawsze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.adsl.hansenet.de 17.01.05, 09:45 Zeby sady dzialaly sprawnie , nalezy wymienic wszystkich pracownikow poczawszy od sprzataczki i skonczywszy na prezesie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byku Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.01.05, 14:19 a ty babanowy robinchudzie siedzisz przy tym komputerze całymi dnami i nie myślisz o kupnie banaów czy też zmianie opcji seksualnej.Brawo prezesuninio tak trzymać ipokazać do jakiego poziomu nasza nacj a jest zchamia Iaaaaaaaaaaa iaaaaaa Część bananie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosmita Re: Prokurator umorzył sprawę przeciwko prezesowi IP: *.ek.zgora.pl 17.01.05, 21:21 Ktoś zapytał czy tego Prezesa nie można zmienić? Wszystko można zmienić, tylko musi nadejść odpowiedni czas. Zmiana czegokolwiek wymaga czasu. Na dzisiejszy dzień nie jest jeszcze ten czas. Opracowanie i wdrożenie skutecznych procedur usuwania niechcianych prezesów, skorumpowanych urzędników itp. wymaga czasu. Od razu nie da się przebudować świadomości ludzi. Bądźcie cierpliwi. Napewno nadejdzie ten czas, w którym to nastąpi. Wszystko zmienia się w czasie i w przestrzeni. Odpowiedz Link Zgłoś