Dodaj do ulubionych

Fundusz Zdrowia dla Cieślaka

IP: *.ztpnet.pl 01.04.05, 18:10
Wcześniej czy później (a najpóźniej po wyborach) dyrektorem lubuskiego NFZ
(chyba, że go rozwalą - co nie jest wykluczone jak władzę przejmie Jędrek
Lepper - a to jest możliwe) będzie młody, bystry, energiczny i solidnie
wykształcony Zbigniew Terek. Panom Pierożkom i Cieślakom już dziękujemy i ich
nie chcemy. Oni już byli. Czas bawić wnuki. Organizowane obecnie tzw.
konkursy na różne stanowiska państwowe mają za zadanie zagwarantować sobie
nietykalność po nowych wyborach, w których rządzący obecnie postkomuniści i
ich satelity poniosą sromotną klęskę. Po wyborach musi nastąpić bezwzględna,
radykalna wymiana takiej kadry na młodych i energicznych ludzi, którzy będą
dbali o dobro Narodu Polskiego, a nie o swoje, kolesi i różnych pociotków
koryto.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pacjent Re: Fundusz Zdrowia dla Cieślaka IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.04.05, 06:48
      Nareszcie go wyrzucili!! Odczułam na swoim organiźmie jego kierownictwo,
      szczególnie w sprawach sanatoryjnych. Przez jego lata byliśmy jedynym regionem
      w kraju który dawał sanatoria na 21 dni - wszyscy inni dostawali 24 dni. Oprócz
      tego częstotliwość ich przydzielania była dużo rzadsza niż gdzie indziej. W tej
      chwili doprowadził do tego, że do sanatorium bez protekcji można wyjeżdżać
      praktycznie raz na trzy lata. Dlaczego chciał być taki święty? Co robił z
      naszymi opłatami ???? Mam nadzieję, że nowy Boss będzie bardziej przychylny
      pacjentom ! Chwała tym, co go wykopali !!
    • Gość: jkl Re: Fundusz Zdrowia dla Cieślaka IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.04.05, 15:56
      Ciekawe co teraz zrobi wabiszewska?
      • Gość: xxx Re: Fundusz Zdrowia dla Cieślaka IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.04.05, 16:05
        świetne pytanie!!!!!!!!! bingo!!!!!!!!!!!
    • Gość: zbysiu Re: Fundusz Zdrowia dla Cieślaka IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.04.05, 20:31
      Nie pomogł Ci Sapa z Twardowskim.Ciekawe co im obiecales za to ze zostaniesz.
    • Gość: ucho [...] IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.04.05, 22:49
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Ringo Starr Pierozek czy Cieślaka, SLD czy UW (nowe PD) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 03:40
      Cieślaka na komisarza NFOZ powołał kumpel partyjny Jerzy Miller,
      obydwaj wywodzą sie z UW. Myślę, ze jest to opearacja w stylu
      "zamienił stryjek siekierkę na kijek". Dżuma na cholerę.
      Frasyniukoidy atakują.
      Najlepszym kandydatem na dyrektora był i jest Zbigniew Terek
      • Gość: Zibi Wszyscy sie cieszymy IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.04.05, 09:27
        To mi przypomona szkole podstawowa jak lamaga dostala dwoje - to zamist sie
        porzadnie czegos nauczyc to poleciala do Pana Nauczyciela ze slowami ze to on
        sie pomylil.
        Pierozek do chóru Aleksandrowa - publicznosc jak widac po Zielonej Górze
        JEST !!!
      • Gość: nicelus Re: Pierozek czy Cieślaka, SLD czy UW (nowe PD) IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.05, 11:32
        kto czym wojuje, od tego ginie. ale nie to jest najistotniejsze.

coraz więcej faktów potwierdza niby "niedorzeczność", że polska nie jest krajem
        demokratycznym, lecz w polsce nieprzerwanie rządzi "okrągły stół". jeżeli w
        polsce rządzi prezydencki, ponadpartyjny rząd, jeżeli ten ponadpartyjny rząd
        zaczyna rządzić wspólnie z pozaparlamentarną opozycją, to może oznaczać tylko
        jedno. w polsce napewno nie rządzą demokratycznie wybrani ludzie.
    • Gość: kij Re: Fundusz Zdrowia dla Cieślaka IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.04.05, 16:13
      może nareszcie coś się ruszy w tej instytucji i w końcu zaczną zarządzać
      młodzi, zdolni, wykształceni a nie jak do tej pory osoby typu Elżbietki, Józia,
      Rysia wspierającego merytorycznie Elę itp.itd, a nie zapominajmy jeszcze o tak
      ciepłych posadkach jak Jacusia...
      Powodzenia Dyrektorze, bo gdy Panu sie nie uda cała świta przepadnie wraz z
      Panem
    • Gość: re_ol Re: Fundusz Zdrowia dla Cieślaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 08:52
      Cos jest na rzeczy. To nie tylko zdarzenie "człowiek pogryzł psa" - to coś
      więcej, bo chrześcijańsko - narodowa opozycja pluje ile wlezie. Widocznie NFZ
      miał przypaść w podziale łupów powyborczych ZChN (nadal ważna chociaż
      zakamuflowana frakcja w PiSie), tak jak poprzednio PFRON. Chcę się mylić, ale
      jeśli nie, to po wyborach grozi nam ZAMIANA zamiast ZMIANY jaka obiecuje
      ważniejszy Kaczor.
      Tak czy inaczej to się w PALE nie mieści. Nie tylko milicyjnej - jak było w
      radiu słychać.

• Gość: sąsiad Jak Zbycho sanatoria rozdawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 10:58
        Mój sąsiad (emerytowany urzędnik z Państwowej Inspekcji Pracy) do sanatorium
        jeździ często. Bierze nawet żonę - niech sie baba co nigdy nic nie robiła też
        podleczy. A co!) Zawsze mówi, że to Zbyszek taki dobry i czesto skierowania
        daje. No bo przecież PIP też może cos u niego złego wykazać. A po co? Nie
        lepiej to zyc w zgodzie...
    • Gość: arb.elegantiarum Re: Fundusz Zdrowia dla Cieślaka IP: *.szpital.zgora.pl 04.04.05, 12:59
      Mimo wszystko RUM-doktor Pierożek jest zawsze elegancki, grzeczny i
      uśmiechnięty i petentom się nie narażał. Od "mokrej roboty" miał buca Smyka.
      • Gość: joziu Re: Fundusz Zdrowia dla Cieślaka IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.04.05, 14:36
        I Juzia Saczuka
    • Gość: spolegliwy Re: Fundusz Zdrowia dla Cieślaka IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.04.05, 10:04
      Ze zgrozą dowiedziałem się,że Juzef Saczuk ważna to persona u Pierożka. To już
      świat stanoł na głowie. Ten niereforowalny głupol i zatwardziały ubek, który
      donosił na kolegów, były sekrtarz POP w komendzie wojewódzkiej MO. Ale dobrał
      sobie personel Dr /?/ Pierożek. Ludzie na jakim świecie ja żyję?
      • Gość: robik Re: Fundusz Zdrowia dla Cieślaka IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.04.05, 18:14
        A ja sie ciesze.Oficjalnie chwalilim Zbysia a nieoficjalnie sie ciesze bo marek
        to moj kolega ,a wlasciwie bozenki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka