hiro 30.06.02, 11:22 tyle zaproszeń-a tu............ nikogo nie ma!-nawet zapraszącego! pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolejarz Re: COŚ TU NIE GRA! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.07.02, 22:08 hiro napisał(a): > tyle zaproszeń-a tu............ > nikogo nie ma!-nawet zapraszącego! > pozdro hiro Zapraszający jest, co do innych to niestety masz rację. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: COŚ TU NIE GRA! 04.07.02, 23:15 Gość portalu: kolejarz napisał(a): > hiro napisał(a): > > > tyle zaproszeń-a tu............ > > nikogo nie ma!-nawet zapraszącego! > > pozdro hiro > > Zapraszający jest, co do innych to niestety masz rację. > pzdr nie poddawaj się! hiro jest i będzie -tylko nie jebać go z byle powodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: COŚ TU NIE GRA! IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 19.07.02, 11:18 hiro napisał(a): > > > tyle zaproszeń-a tu............ > > > nikogo nie ma!-nawet zapraszącego! Ja jestem :) > hiro jest i będzie -tylko nie jebać go z byle powodu Ech Hiro, Hiro...:) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: COŚ TU NIE GRA! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 18:20 a dlaczego :ech?????? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: COŚ TU NIE GRA! 20.07.02, 02:21 jak juz niewiasty wzdychają to jest lepiej.......:-)))) pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: COŚ TU NIE GRA! 20.07.02, 06:40 hiro napisała: > jak juz niewiasty wzdychają to jest lepiej.......:-)))) No więc właśnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: COŚ TU NIE GRA! IP: 217.97.234.* 21.07.02, 19:30 ula_ napisała: > hiro napisała: > > > jak juz niewiasty wzdychają to jest lepiej.......:-)))) > No więc właśnie ;) co :no więc właśnie:-)? pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: COŚ TU NIE GRA! 22.07.02, 19:39 Gość portalu: hiro napisał(a): > jak juz niewiasty wzdychają to jest lepiej.......:-)))) > No więc właśnie ;) > co :no więc właśnie:-)? No więc właśnie, jest ok, jak niewiasty wzychają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: COŚ TU NIE GRA! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 20:08 widziała� ula co borys nawypisywał?/o pchły chodzi/ pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: COŚ TU NIE GRA! 22.07.02, 20:20 Gość portalu: hiro napisał(a): > widziała� ula co borys nawypisywał?/o pchły chodzi/ Nie widziałam, jakie pchły? :) Który wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: COŚ TU NIE GRA! 22.07.02, 20:22 Nie zatrybiłam wcześniej, już qumam ;) No bo faktycznie się rozpleniły, do mnie też przyłażą, ale nie wiedziałam, że wyłażą ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: COŚ TU NIE GRA! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.02, 20:41 trza będzie jaki� muchozol kupić:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: COŚ TU NIE GRA! 22.07.02, 20:44 Gość portalu: hiro napisał(a): > trza będzie jaki� muchozol kupić:-)))) Podobno Mortain, czy jakoś tak, działa nieźle ;) Pozdrówka serdeczne :) Odpowiedz Link Zgłoś