Gość: torunianin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:01 cieszcie sie ze nie odbyl sie mecz zkz w bydgoszczy blamaz zkz zostal odlozony!!!!! a tak spotkalyby sie dwie druzyny z wiejskich miast z najgorszymi uniwerkami w polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jazon Pomyliłes forum? IP: *.torun.pl 10.05.05, 11:13 Poszukaj jakiegoś forum dla gimnazjalistów żeby sobie na nim pośmierdzieć. Przepraszam zielonogórzan i pozdrawiam z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfanfalubaz Re: Pomyliłes forum? IP: *.ztpnet.pl 10.05.05, 11:20 no własnie kolega miał sie chyba gdzie indziej wpisać moze nie ma wiekszych problemów?? tylko jaakiś tam ubzdurany blamaż współczuje i życze mu szybkiego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianin to nie pomylka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:50 falubaz spadnie razem z bydgoszcza do 1 ligi i wtedy bedziecie mieli mecze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapomnij Re: to nie pomylka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:51 myśle ze apator nie wygra juz na wyjezdzie i przegra pare razy u siebie i zajmie miejsce które mu sie należy czyli 8me. i wszyscy w Bydzi bedą szczesliwi ze smierdzieć nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianin Re: to nie pomylka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:53 dobra dobra wiem ze nie jestesmy tak silni , zartowałem troche wczesniej sorki niech żyje Bydzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianin spadaj podszywaczu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:55 spadaj do bydgoszczy i nie podszywaj sie pod torunian bydgoska gnido!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekz torunia daj spokoj..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 20:57 zielonka to taka sama wiocha jak bydgoszcz wogole jak ktos mogl dac wojewodztwo takim wioskom ? i jeszce ten brzydki gorzow... ale smietanka cala polska wstydzi sie za te miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic [...] IP: *.gorzow.mm.pl 10.05.05, 21:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: placek z torunia [...] IP: *.gala.net.pl 10.05.05, 21:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: struś Re: daj spokoj..... IP: 62.87.128.* 10.05.05, 22:20 nie przejmujcie się, to jakiś paronastoletni smarkacz. na forum wrocław też nam syf robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: daj spokoj..... IP: *.gorzow.mm.pl 10.05.05, 22:54 Doskonalw\e wiemy na co stac gowniarzy. Najlepsze lekarstwo na takich to ignorowanie ich postow. Traktowac jak powietrze . Szybko zacznie pisac madrzej , jesli go na to stac, ale pod innym nickiem. Ja rowniez pozdrawiam kibicow z zielonki i tych , ktorych nazywaja tyfusami czy krzyzakami. Powiedzcie mi kto jest kto. Bez obrazy ale to smieszne. Do zobaczenia w extra w przyszlym roku. Utrzymajcie sie wszyscy a Gorzow do Was dolaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia Maria Torunianom gratulujemy Ojca Dyrektora. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 11:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfanfalubaz Re: zielonej gratulujemy zadupia IP: *.ztpnet.pl 11.05.05, 19:28 no "torunianin" tym wpisem naprawde zaimponowałeś całej żużlowej Polsce !!!! jakie poswiecenie dla klubu no no może jakiś order dla debili wreczy ci jeden z torunskich żużlowców !!?? Pozdrawiam Bydgoszcz i Toruń ale nie ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adams Re: zielonej gratulujemy zadupia IP: *.plusgsm.pl 12.05.05, 03:21 Nie wierze , ze sam potrafisz odpalic komputer a potem obslugiwac klawiature. Pewnie siostra ci pomaga . Odpowiedz Link Zgłoś
hiro a coś ty myślał,ze ci ten zardzewiały opel 11.05.05, 19:34 ten pusty łep ochroni?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfanfalubaz Re: a coś ty myślał,ze ci ten zardzewiały opel IP: *.ztpnet.pl 11.05.05, 19:48 tak właśnie myślałem masz kompleks samochodowy ??? kibicu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krono Power Horse Kundle rasy Anonimowa Żulia Internetowa-won !!!! IP: *.ztpnet.pl 12.05.05, 21:04 Zakompleksiałe kundelki czas pokaże kto panem ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Kundle rasy Anonimowa Żulia Internetowa-won ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:21 Słusznie- olac buraków. Rzuca mnie jak widzę takich debili, na dodatek podpisujacych sie jako torunianie. Cholera wie czy sa nimi naprawde, ale w kazdym układzie jest to żałosne i nie słuzy niczemu. Dziwie sie że admin tak rzadko tu sprząta... Zapraszam wszystkich normalnych kibiców na forum żuzlowe Bydgoszczy i Torunia- na razie jest to głównie forum kujawsko-pomorskie, ale nie jestesmy zamknięci na innych kibiców, pod warunkiem ze dyskutują a nie rzucaja mięchem. A forum jest moderowane i debilizmy sa systematycznie usuwane. Akurat Ciebie Krono osobiście zapraszałem na forum toruńskim, ale nie wiem czy przeczytałes. Nadal aktualne... Pozdrawiam kibicow na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krono Power Horse Do Jazona ! IP: *.ztpnet.pl 13.05.05, 21:02 Dzięki za zaproszenie.Ostatnio nie miałem czasu na kompa ale na sobotnio- niedzielne wypady na Wasze forum się znajdzie.Fajnie się gada z prawdziwymi kibolami,można się posprzeczać ale na poziomie.Ważne żeby nie dać się sprowokować żuli wiadomej rasy i nie zniżyć się do ich poziomu co niestety mnie spotkało ale pracuję nad sobą i wyczuwam na odległość takich osobników. Najgorzej jest bezpośrednio po imprezie,wtedy grają jeszcze emocje i buzuje adrenalina. Odpowiedz Link Zgłoś