Gość: Kielnia IP: *.ztpnet.pl 03.06.05, 13:51 pozdrawiam najlepszego winiarza w Zielonej Górze i okolicy. A moze juz nie wianiarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: GRAD DRAMAT IP: *.kracen.hor.net.pl 03.06.05, 16:19 Z dala od tego człowieka. on nic nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: GRAD DRAMAT IP: *.ztpnet.pl 03.06.05, 16:44 a oprócz tego,że nic nie potrafi należy razem z Listowskim i Batkowskim do Ordynackiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: GRAD DRAMAT IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 17:32 ooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pross Grad? No właśnie! IP: *.ztpnet.pl 08.06.05, 14:56 To on nie jest "swój"? Niemożliwe! A tak go lubiłem. Roman,kurczę,odezwij się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peregrin Re: Grad? No właśnie! IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:54 właśnie że jest swój i tylko swój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poe21 Re: Kto zna ROMANA GRADA? IP: *.ztpnet.pl 08.06.05, 16:27 redaktorki sympatyzujacej z niemieckimi neonazistami Gazety Lubuskiej robią z Grada na siłę boga zielonogórskiego winiarstwa.jako urzedas ten facet to poracha.dwie lewe ręce do roboty.tak mówia ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Kto zna ROMANA GRADA? IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:15 Były kandydat na prezydenta,obecnie szef winiarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho Re: Kto zna ROMANA GRADA? IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.06.05, 22:52 moze lepiej byloby gdyby piekl dalej pączki... na pewno najmniej zna sie na kulturze.Moim zdaniem facet nie zna sie na niczym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemojemiasto Re: Kto zna ROMANA GRADA? IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.06.05, 09:36 Leń z Mojego Miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kipiel Re: Kto zna ROMANA GRADA? IP: *.ztpnet.pl 09.06.05, 09:54 No ,chyba nie macie racji! Pan Grad uważam jest człowiekiem czynu.Cokolwiek robi, robi to dobrze. Siedzieć i krytykować-najłatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś