Gość: megi_k IP: *.ztpnet.pl 27.06.05, 21:41 "...nadmorski ośrodek wypoczynkowy w Ustroniu Śląskim..." ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piter Re: Lumel chce iść na giełdę IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.06.05, 22:31 No a co w tym dziwnego? Przecież wszyscy wiedzą, że Śląsk jest nad morzem <rotfl>. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Lumel chce iść na giełdę 28.06.05, 00:29 Gość portalu: megi_k napisał(a): > "...nadmorski ośrodek wypoczynkowy w Ustroniu Śląskim..." ??????????? No, ba. Skoro Zielona Gora lezy na "Ziemi Lubuskiej" a mieszkancy Zagania to "Lubuszanie", jak czytam w zielonogorskich gazetach to i Ustron Slaski moze byc nad morzem. A wlasciwie co to jest Ustron Slaski do cholery? Bo ja znam tylko STRONIE SLASKIE!!! (niedaleko Ladka Zdroju) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoJo-65 Re: Lumel chce iść na giełdę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 07:38 No i mamy kolejny przykład kiedy to chylę czoła przed włodarzami naszego miasta. Podziwiam ich za desperację w pozyskiwaniu nowych i wspieraniu miejscowych przedsiębiorców. Dzięki takiej polityce bezrobocie w naszym rejonie co robi? Czyżby spadało? Jeśli tak jest to gratuluję sukcesów a ja się wybiorę do okulisty bo nic nie widzę. No właśnie co się u nas dzieje? Czyżby cała inteligencja i światłe umysły wyjechały do Nowej Soli i Sulechowa do pracy w tamtejszych magistratach? Za dużo nie będę pisać bo wyjdzie z tego felieton za który być może ktoś mi zapłaci. :-) Pozdrawiam, wiadomo kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALI Re: Lumel chce iść na giełdę IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.06.05, 09:00 Przylaczam się do pozdrowień....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Lumel chce iść na giełdę IP: *.lumel.com.pl / 212.160.159.* 28.06.05, 10:21 Kompromitacja, Lumel nie sprzedaje całej fabryki na Dąbrowskiego tylko jeden i w dodatku chyba najnowszy budynek. Ale dla dziennikarzy to przecież bez różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynkaa Re: Lumel chce iść na giełdę IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.06.05, 11:09 chodzi oczywiscie o Ustronie Morskie, wielka szkoda bo super lokalizacja jest, blisko do morza, w miare cicho i spokojnie, duży teren, jest gdzie posiedziec, zrobic grilla itd, niestety to bedzie najprawdopodobniej ostatni raz jak tam pojade :( Odpowiedz Link Zgłoś