Dodaj do ulubionych

Lumel chce iść na giełdę

IP: *.ztpnet.pl 27.06.05, 21:41
"...nadmorski ośrodek wypoczynkowy w Ustroniu Śląskim..." ???????????
Obserwuj wątek
    • Gość: piter Re: Lumel chce iść na giełdę IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.06.05, 22:31
      No a co w tym dziwnego? Przecież wszyscy wiedzą, że Śląsk jest nad morzem
      <rotfl>.
    • croolick Re: Lumel chce iść na giełdę 28.06.05, 00:29
      Gość portalu: megi_k napisał(a):

> "...nadmorski ośrodek wypoczynkowy w Ustroniu Śląskim..." ???????????

No, ba. Skoro Zielona Gora lezy na "Ziemi Lubuskiej" a mieszkancy Zagania to
      "Lubuszanie", jak czytam w zielonogorskich gazetach to i Ustron Slaski moze byc
      nad morzem. A wlasciwie co to jest Ustron Slaski do cholery? Bo ja znam tylko
      STRONIE SLASKIE!!! (niedaleko Ladka Zdroju)
    • Gość: JoJo-65 Re: Lumel chce iść na giełdę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 07:38
      No i mamy kolejny przykład kiedy to chylę czoła przed włodarzami naszego
      miasta. Podziwiam ich za desperację w pozyskiwaniu nowych i wspieraniu
      miejscowych przedsiębiorców. Dzięki takiej polityce bezrobocie w naszym rejonie
      co robi? Czyżby spadało? Jeśli tak jest to gratuluję sukcesów a ja się wybiorę
      do okulisty bo nic nie widzę. No właśnie co się u nas dzieje? Czyżby cała
      inteligencja i światłe umysły wyjechały do Nowej Soli i Sulechowa do pracy w
      tamtejszych magistratach? Za dużo nie będę pisać bo wyjdzie z tego felieton za
      który być może ktoś mi zapłaci. :-) Pozdrawiam, wiadomo kogo.
      • Gość: ALI Re: Lumel chce iść na giełdę IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.06.05, 09:00
        Przylaczam się do pozdrowień.......
    • Gość: wojtek Re: Lumel chce iść na giełdę IP: *.lumel.com.pl / 212.160.159.* 28.06.05, 10:21
      Kompromitacja, Lumel nie sprzedaje całej fabryki na Dąbrowskiego tylko jeden i
      w dodatku chyba najnowszy budynek. Ale dla dziennikarzy to przecież bez różnicy.
    • Gość: dziewczynkaa Re: Lumel chce iść na giełdę IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.06.05, 11:09
      chodzi oczywiscie o Ustronie Morskie, wielka szkoda bo super lokalizacja jest, blisko do morza, w miare cicho i spokojnie, duży teren, jest gdzie posiedziec, zrobic grilla itd, niestety to bedzie najprawdopodobniej ostatni raz jak tam pojade :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka