Gość: Edward IP: *.zchpolice.com 01.07.05, 08:11 Czesiu,gratukuję,ja Cię też popieram Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marna lokomotywa Bezradność PO w całej okazałości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 09:18 Marny burmistrz i jeszcze gorszy b.poseł ponownie kandyduje i to z pierwszego miejsca. Możemy mieć dość ciekawy przypadek, że "taki pewniak" ...mandatu nie zdobędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Będę głosował na F Re: Bezradność PO w całej okazałości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:00 Bardzo dobry burmistrz, doskonały, kompetentny poseł. Uczciwy, porządny i dzielny człowiek, który pokonał wiele przciwności losu. Daj ci Boze, żebyś był(- a) choć trochę tak dobry jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ICEK SZALOM !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:17 I tak się cwaniaczki MOŚKI z UNII WOLNOŚCI schodzą po wcześniejszym rozprowadzeniu po innych fikcyjnych partii m.innymi PLATFORMA tzw. OBYWATELSKA Cczy też PARTIA DEMOKRACI by znowu spotkać się w tzw. POLSKIM SEJMIE/?/ i dalej konsekwentnie zarządzać ciemną polską MASĄ. Ps.: tak właśnie wykorzystuje się do czarnej roboty cepy pokroju BUKIEWICZ a potem przed wyborami odstawia się na boczny tor by wstawić do sejmu swojaka tj cwaniaczka FEDOROWICZA.SZALOM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlecik Re:jestes chory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:32 lecz sie na głowe komuchu, bo z chorej zawiscie nikt cie juz nie wyleczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re:jestes chory IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.07.05, 11:36 FEDOROWICZ wydaje się być ok ale co za wstyd dla miasta będzie jak dostanie się Bukiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Słoneczko za mocno przygrzało ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 17:46 "Kandydaturze też przyklasnął Grzegorz Schetyna, sekretarz generalny PO. Trzech panów zna się od lat m.in. z poprzedniej kadencji w sejmie. Razem grali w narodowej poselskiej drużynie piłkarskiej" - pisze autor w GW. Rewelacyjne kwalifikacje jak na kandydata na posła - "grał w drużynie piłkarskiej". Opamiętajcie się panowie - Polska to nie boisko sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postronny Re: Bezradność PO w całej okazałości IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.07.05, 07:28 Ależ kolego walnął z tymi pochwałami. Jakby był dobrym burmistrzem to by nim był do dzisiaj. Arogancki, niekompetentny urzędnik. Poseł jak wiekszość nich. To się w głowie nie mieści,że Polacy są zdolni wybierać wg negatywnej selekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gubiniak80 Odpowiedz dla Marnej lokomotywy: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 13:17 A obecny jest zaj......, nic nie zrobil, tylko chleja razem ze swoim przydupasem Zenusiem. Przypomne tylko ze w wyborach pan warzywniak obiecal ze w pierwszym roku jego kadencji sprowadzi 2 firmy ktore zainwestuja w Gubinie, mija kadencja prawie 5 lat i nic wielkie 0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torsten Re: Odpowiedz dla Marnej lokomotywy: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:05 no, własnie gdy fiedorowicz byl burmistrzm w tym miescie cos sie działo, a teraz? pierwsza dezyzja kiertyczka bylo podwyzszenie sobie pensji i dalej nic nie robi tylko pije wode za pieniadze miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:41 OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ICEK SZALOM PLATFORMO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 13:35 Oj, MOŚKI nachlaliście się koszernej i wypisujecie pierdołowate historie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD Re: SZALOM PLATFORMO! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 14:12 SLD popiera Czesia to nasz chłop i V kolumna w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demokrata Fedorowicz won do U.W. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 14:18 Fedorowicz won do U.W. tam jest twoje miejsce. Obrażałeś wszystkich przechodzących do PO a teraz liżesz im dupę. Jesteś świ..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: icek+sld+demokrata = ta sama osoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 14:52 to samo ip i tak samo idiotyczne wypowiedzi poluzujcie gdzie was cisnie oszołomy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośliwy Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:34 oj, mają platformersy te lokomotywy...a bachalski poszedł niczym błyskawica po Trasie Północnej...tak mu spieszno...i równie szybko wyleciał z listy...kto wie co jeszcze Donald ma w zanadrzu :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
fitka2 Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz 01.07.05, 15:38 bachalski idzie dalej niczym błyskawica...tyle ze do Senatu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudi Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.07.05, 15:40 który ma rozwiązać zgodnie z obietnicą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 16:00 Ja popieran listę. Będę głosował na b bukiewicz, ale fiedorowicz jest ok!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corek Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.07.05, 16:35 Chyba cie facet powaliło. Na te zadufane fałszywe babsko? Niech dalej z Stelmetem mataczy z nieruchomościami. Wara temu babsztylowi od zielonki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.ztpnet.pl 01.07.05, 17:27 uważamże dobrze się stało.Fiedorowicz to dobry kandydat.Bukiewicz zresztą też.Bachalskiemu powinni odebraC immunitet za wyścigi samochodowe.Może wtedy zrozumie ze prawo obowiązuje wszystkich.Panie Czesławie pomyślnych wiatrow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stogram Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 17:48 Wybor Cz.F na lokomotywe jest bardzo ciekawy, ale na pewno ryzykowny. I wcale nie musi skonczyc sie sukcesem. Po pierwsze CZ.F nie ma charyzmy, fatalnie wypada w dysputach, on gada urzedniczym slangiem, po 3 minutach odrzuca. On nie wie co to jest anegdota, bon mot, riposta. W starciu z czerwonymi chocby Brachmanskim po prostu lezy, co pisze z przykroscia. Czeslaw tak naprawde nie jest liderem i przez to PO moze zaprzepascic naprawde historyczna szanse na bardzo dobry wynik - dla mnie to taki co daje 4-5 mandatow do sejmu. Jesli wezmie 2 to jest tak naprawde porazka i wina spadnie na tych ci byli w czubie listy. Wreszcie ja nie wiem czy to jest dobre dla PO. Cz.F byl kiedys szefem Unii Wolnosci, rownie beznadziejnym co Slawomir Ronowicz. Obaj byli grabarzami UW. PO wiec musi uwazac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezpartyjny Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 18:02 ja tam czesława widziałem pare razy w Tv wypadał całkiem nieżle, a w duskasjach z SLD swietnie własnie sobie radził, cieta riposta i juz sie czerwienili, a najbardziej lubie potyczki Wontor vs. Fiedorowicz, hehe temu to zawsze dop... w sumie tez sie zastanawialem czy rzeczywiscie bedzie taka lokomtywa..hmmm, faktycznie jesli nie bedzie co najmnie 3 mandatów to bedzie porazka, zreszta najwiecej głosow moze zebrac bukiewicz, choc ja glosuje na cz... zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie kaciunka ;-) Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.07.05, 17:57 Doskonale, czas na zmiany na każdym szczeblu! Teraz wszyscy zobaczą do czego może służyć mandat poselski, nie ma świecie drugiego tak pracowitego, uczciwego i oddanego człowieka! Suppeeerrrrrrr, no chłopaki w Gubinie pakujcie manatki, nadzodzi nowa-młoda władza :-), tadaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: Doluje Platforme fiedorowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.07.05, 18:34 Przypomne niepowodzenia tego pana: 1.porazka w wyborach samorzadowych w 2001 roku-z pierwszgo miejsca nie zostal radnym w ZG(podobnie jak jedras) 2.poracha w ostatnich wyborach do sejmu 3. nie wybrali go nawet na burmistrza Gubina tak mieli dosyc jego balwochwalstwa i lenistwa oraz ciaglej nieobecnosci PS Czy nie jest przesada wielkosc czcionki liter w tytule tego artykulu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: doluje platforme Fiedorowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 19:33 uu cos krótka ta lista jego porazek, bo lista sukcesów byłaby zdecydowanie dłuuuuższa zreszta: 1. to fakt 2. Unia Wolnosci nie przekroczyła progu 5%, wiec to była porażka parti a nie tylko samego Fiedorowicza 3. Pierwszą runde wygral, na druga gubinscy komunisci ostro sie zmobilizowali. Zapytaj więc kazdego napotkanego gubinianina, kto był lepszym burmistrzem, on, czy Kiertyczak, 90% powie ze Fiedorowicz, bo chyba nie zdajesz sobie nawet sprawy ile ten facet zrobił dla mojego miasta...w odróznieniu od tego pijaka Kiertyczaka, który nie robi NIC!!! ps. jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad B. Re: doluje platforme Fiedorowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.07.05, 22:33 czeslaw daj se luz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszowaty Sportowcy i kibice gratulują p.Czesławowi decyzji! IP: *.ztpnet.pl 01.07.05, 22:42 Nie ma lepszego ambasadora naszych lubuskich interesów.Zadnych kobiet.Historia uczy/Błoch,Danielak/ że region nic nie zyskuje a traci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuuuu Re:doluje fiedorowicz Po IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.07.05, 22:49 chyba nie masz pojecia o sporcie zielonogorskim; wszedzie w klubach maja go dosyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Faceci ciągną platformę a kobiety...wiadomo. IP: *.ztpnet.pl 01.07.05, 22:53 Gdzie kobiety do rządzenia.Już jedna taka uczy się choć ma męża polityka/??/Musi być facet i to z jajami.Czesław to jest to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re:doluje fiedorowicz Po IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.07.05, 23:09 a sprawdzales ze on ma jaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biolog Re:doluje fiedorowicz Po IP: *.ztpnet.pl 02.07.05, 02:49 Ty Ciekawy, czy ty wiesz kto ma jaja? Napewno nie, bo zadajesz takie idiotyczne pytania. Odpowiadam. Jaja to ma kobieta, facet z jajami to jest zwykła baba, bo chłop to ma jądra i to jest istotna różnica płciowa. Rozumiesz? Jak nie to weź zwykły podręcznik od biologii i tam się wszystkiego dowiesz. Chłop z jajami to baba, zapamietaj do końca życia i pieprz więcej takich głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re:doluje fiedorowicz Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 02:54 o w morde go, nie wiedziałem no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re:doluje fiedorowicz Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 02:58 w ktorych klubach konkretnie? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spolegliwy Re:doluje fiedorowicz Po IP: *.idea.pl 02.07.05, 20:16 Czesio Fedorowicz koniunkturalista , pajac słabeusz wpycha się gdzie może byleby bliżej władzy. Ladzie odrzućcie w wyborach tego kmiota, nic w życiu nie zrobił a chciałby się wepchać do sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikikamień LISTA FIEDOROWICZA IP: 212.180.161.* 02.07.05, 21:27 Gość portalu: PO napisał(a): > Przypomne niepowodzenia tego pana: > 1.porazka w wyborach samorzadowych w 2001 roku-z pierwszgo miejsca nie zostal > radnym w ZG(podobnie jak jedras) > 2.poracha w ostatnich wyborach do sejmu > 3. nie wybrali go nawet na burmistrza Gubina tak mieli dosyc jego > balwochwalstwa i lenistwa oraz ciaglej nieobecnosci Zapraszam do ujawnienia wszystkich "sukcesów" pana naczelnika.Taka lista z pewnością zagwarantuje mu miejsce na zielonej trawce a nie w wymarzonym parlamencie. Dopisuję więc: 4. zdobycie tytułu Pajaca 2004 ma forum GW ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziony Naczelnik FIEDOROWICZ ciągnie Platformę w dół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:06 Facet od miesiąca w Platformie. Wcześniej mówił ,że Szczury uciekają na Platformę. Mówił ,że lepszy jest profesor(Gieremek)od piłkarza(Tuska). Nędzne wyniki w wyborach (nie wybrali go na radnego) ,a swoją drogą jak to się ma do zasad partii obywatelskiej ,że przywozi się faceta w teczce ,bo liczy się ,że grał z nimi w piłkę. Jak tak dalej pójdzie to powtarzanie przez szefow PO takich numerów spowoduje ,ze nikt nie uwierzy ,ze ta partia rozni się od innych "nieobywatelskich". Ja już wolę PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Naczelnik FIEDOROWICZ ciągnie Platformę w dół IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.05, 20:42 Facet od miesiąca w Platformie. Wcześniej mówił ,że Szczury uciekają na Platformę. Mówił ,że lepszy jest profesor(Gieremek)od piłkarza(Tuska). Nędzne wyniki w wyborach (nie wybrali go na radnego) ,a swoją drogą jak to się ma do zasad partii obywatelskiej ,że przywozi się faceta w teczce ,bo liczy się ,że grał z nimi w piłkę. Jak tak dalej pójdzie to powtarzanie przez szefow PO takich numerów spowoduje ,ze nikt nie uwierzy ,ze ta partia rozni się od innych "nieobywatelskich". obgaduje swoja szefowa dzieki ktorej po 1,5 roku bezrobocia ma prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.ztpnet.pl 02.07.05, 21:27 Ciągnie? Ale w którą stronę?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.05, 22:09 Panie Czesławie. Niech Pan odda moje zarobione pieniądze, które chyba Pan ukradł, bo ja ich do dzisiaj ze Szkolnego Związku Sportowego nie otrzymałem. Dzwoniłem do Warszawy, ale oni twierdzą, że dali Panu je dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 22:27 Panie trenerze, co z moimi pieniedzmi które panu pozyczyłem w tamtym miesiacu (2 tys, zl) mial pan oddac nastepnego dnia, a do dzis nie odbierasz pan telefonów ode mnie, hehe kazdy przeciez moze taki paszkwilek napisac, a co do SZS to z tego co wiem, fiedorowicz pelnil ta funkcje społecznie i nie kontrolował przeciez spraw finansowych nad którymi piecze sprawowal pan Kotlarek, i to on zdaje sie ponosi konsekwencje co ptwierdzila prokuratura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.05, 23:30 ," fiedorowicz pelnil ta funkcje społecznie i nie kontrolował p > rzeciez spraw finansowych nad którymi piecze sprawowal pan Kotlarek" to jakis idiotyzm - co Fiedorowicz "społecznie" to tylko wypinał pierś po medale ? Kierował SZS to odpowiedzialność jego rownież dotyczy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:41 nie mowie ze nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szs-owiec Ma ktos e-maila do Tuska ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 07:26 może wodzowi PO trzebaby przesłać zamieszczane tu opinie o kandydacie. Nie ma co niezła lokomotywa ! Pani Bożenno do dzieła - szanse rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.07.05, 11:52 Apeluję do Gazety Wyborczej, którą sobie cenię, aby zbadała tę sprawę. Zobaczymy wtedy kto ma rację. Jestem pewien, że sprawa skończy się w prokuraturze. W Warszawie mówili mi, że Fiedorowicz wszystko rozliczył, łącznie z naszymi podpisami za odebrane pieniądze. Oświadczam! Nie podpisywałem. Nie odbierałem pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
elektrowstrzasy Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz 03.07.05, 11:30 Szczerze powiem ze nie za bardzo rozumiem waszą krytyke pod adresem osoby która walnie przyczyniła sie do powstania woj. lubuskiego. Sledze poczynania naszych lubuskich politykow nie od dzis i mimo iz PO to nie jest moja wyborcza opcja to uwazam p.Czeslawa za jednego z najuczciwszych i pracowitych politykow nieumoczonych w zadna afere. Mozecie sie smiac i dalej rzucac inwektywamami ale pamietam ze gdy ja mialem powazny problem to on jako jedyny skutecznie mi ponógl z posłow do których sie zwróciłem. Sledzac dalej jego pocynania widze ile gosc zalatwil dla naszego regionu chocby jaki strumien dotacji skierowal na nasze miasto poprzez euroregion... Popieram go choc nie bede na niego glosowal ale nie moglem zachowac milczenia czytajac niektore obrazliwe i niesprawiedliwe opinie pozdrawiam Filip K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.07.05, 12:33 Masz Filip całkowitą racje ale sam wiesz że do polityki trafiają różni ludzie popierani i sponsorowani też przez rózne osoby bardzo często są to osoby mętne że tak ich delikatnie nazwe.W naszym regionie to Bukiewicz i ostatnio Ronowicz mieli być na piewszych miejscach na liście a tu nagle Czesiu się znalazł szok zdenerwowanie ,wściekłość i najważniejszy argument zawiść czyli nasze poskie piekiełko.A jak najlepiej i najszybciej dokopać zeby zostać anonimowym,pisać bzdury tu na forum to daje przecież chwilową ulge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: nastepuje deplatformeryzacja IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.07.05, 13:14 za to polskie pieklo winny jest tez Fiedorowicz.Mi jako posel i szef Euroregionu nic nie pomogl, a wlasciwie firmie-i to nie chodzilo wcale o pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re:zdegustowany zdegystowanym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 13:29 " za to polskie pieklo winny jest tez Fiedorowicz" ???? gosciu, zdecyduj sie w koncu pod jakim nickiem piszesz, bo naliczyłem kilkanascie twoich szkalujacych postów, w różnych wątkach o f. pod róznymi, jednorazowymi nickami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarówa Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:04 Hej, Niektórzy ludkowie pluja pod wiatr. Obrzucic błotem jest dobrze, bo moze sie coś przyklei. Fiedorowicz jest postacią wyjatkową w zaplutym swiecie naszej polityki. Uczciwy i lojalny do bólu, sportowy rys w zyciorysie nauczył go zespołowej gry i szacunku dla przeciwnika. Ci co tego nie potrafią sprawili, że wyrózniajacy się poseł dwóch kadencji, uczciwy, pracowity człowiek był prawie dwa lata na bezrobociu. Tępienie indywidualności i ściąganie w dół do polskiego piekła to specjalność naszych miernot - w tym przypadku politycznych wszelkiej maści. Panie Czesławie - dziekujemy Ci m.in. za: *województwo lubuskie (no może nie dokońca,chociaż chciał Pan dobrze to wyszło jak wyszło) *miliony Ecu i EURO za posrednictwem Euroregionu SNB, *Basen kryty w Żarach i ośrodek akrobatyki w Zielonej Górze, *Piłkarskie zwycięstwa reprezentacji naszego parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klasyfikator Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.devs.futuro.pl 04.07.05, 13:52 i co nie mniej ważne Cz.F. jest ładniejszy od B.B.!!! (be, be...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 16:02 Ten wątek jest ciągle podbijany. A ja i tak zagłosuję na Bukiewicz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy cuś Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.07.05, 16:37 Chyba cie facet powaliło. Na te zadufane fałszywe babsko? Niech dalej z Stelmetem mataczy z nieruchomościami. Wara temu babsztylowi od zielonki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czlowiek Mlode centrum IP: *.238.70.183.res-cmts.sth.ptd.net 05.07.05, 01:53 Ciekawe komu teraz Mlode Centrum bedzie robilo kampanie? Fiedorowiczowi czy Bukiewicz? A moze obojgu na raz? Czy polityka to nie jest mistrzostwo swiata? Jest bo tylko bezduszni mistrzowie wygrywaja. Pokonanych nik nie pamieta..... Z kobicowskim POzdrowieniem..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Mlode centrum IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 09:19 O ile wiem Młode Centrum to dziś młodzieżówka Partii Demokratycznej, więc nie sądzę, aby robili kampanię Fiedorowiczowi lub Bukiewicz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Re: Platformę "sciągnie" naczelnik Fiedorowicz? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.05, 09:13 Czeslaw to dobry kandydat na slabym podlozu politycznym Zielonej Góry. Z jednym sie tylko nie zgadzam, to znaczy z polityka wstawiania swiezych czlonków na tak wysokie pozycje. W ten sposób traci w moich oczach Platforma, która twierdzila od poczatku zalozenia ze bedzie promowac ludzi oddanych, kompetentnych a przede wszystkiem budujacych jej tozsamosc od poczatku istnienia. Jak dzisiaj wytlumaczyc czlonkom PO lub wyborcom, ze praca od 3 lat na niwie organicznej to nic nie znaczy, bo wystarczy miec dobre koneksje i wskakuje sie na liste. Minus dla sekretarza Generalnego partii Grzegorza Schetyny za takie dzialania bo to on kreuje w imieniu Tuska listy wyborcze.Dlatego twierdze a w soim mysleniu podzielam poglady wiekszosci czlonków PO: "Czeslaw tak ale na 5 miejscu na liscie wyborczej" (najwyzej). Ciesze sie natomiast ze góra utarla nosa Bachalskiemu za pomysl z Ronowiczem. W ogóle to pan posel B. ma przechlapane i nie wiadomo jak to sie skonczy dla niego. Obsuwa czy spadówa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sartos Re: Platformę "sciągnie" naczelnik Fiedorowicz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:22 dobrze powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Platformę ciągnie naczelnik Fiedorowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.07.05, 09:51 Czyzby Bachalski jednak sam kreował sobie pozycję lidera PO w lubuskiem? Jak widać nie bardzo kierownictwo PO chce się z nim liczyć. Myślę, że to dobrze, że Zielona Góra będzie miała silną PO i 2-3 posłów w sejmie, trochę się to może zrównoważy z silnym PiSem z Gorzowa. I znów będą ciekawe utarczki, choć my nie mamy takiego Marcinkiwicza nienawidzącego tak bardzo południa województwa. A może jak marcinkiewcz zdobędzie jakiś stołek w rządzie to nie będzie mu wypadało w końcu NIENAWIDZIEĆ. Pożyjemy ... zobaczymy... Trzymam kciuki za silną reprezentację południa w Sejmie by miał kto pilonować interesów tej części województwa. Po niestety w tej kadencji lewica dała się strasznie wydymać północy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytia jaka piękna katastrofa będzie niedługo IP: 212.180.161.* 06.07.05, 18:58 Pozwólcie Czesiowi wystartować. Będzie piękna katastrofa. Swą próżnością zniechęcił wielu w Zielonej Górze i w Gubinie. Może zagłosują na niego Kobylogórzanie - tam jeszcze jako "polityk" nie dał się poznać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sartos Re: jaka piękna katastrofa będzie niedługo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:20 ty zniechecasz za to nie tyle proznosica co glupota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felek Fiedorowicz czy Bukiewicz? IP: *.238.70.183.res-cmts.sth.ptd.net 07.07.05, 01:01 Bardzo ale to bardzo ciekawi mnie, ktora kampania wyborcza pokieruje Marta Sawicka? Fiedorowicza, dawnego znajomego z Unii Wolnosci czy jednak Bukiewicz, ktora nadal jest nr 1 w Zielonej Gorze? Zapewne zadecyduje tutaj czynnik korzysci bo przeciez o to w tym wszystkim chodzi. Fiedorowicz otrzymujac pierwsze miejsce na liscie ma mandat poselski w kieszeni. Ale czy stac Marte na konflikt z Bozenna? A moze sprobuje upiec dwie pieczenie na jednym ogniu? To bedzie jednak piekielnie trudne. Ale na tym polega polityka. Nie ma miejsca na milosci i przywiazanie, ale tylko na korzyscie jakie moga wyniknac podejmujac dane decyzje. Bedzie bardzo ciekawie tej jesieni w PO...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfu Re: Fiedorowicz czy Bukiewicz? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.05, 09:39 Już sam fakt, że Marta Sawicka systematycznie powraca na tym forum, świadczy o niegasnącym zainteresowaniu i skuteczności tej młodej osoby. Ja sądzę, że zrobi dobrą kampanię. Komu? Czas pokaże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stogram Re: Fiedorowicz czy Bukiewicz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:53 Jaka kampania? Czy ktos ja widzial? Niemrawa, bylejaka. Czy ktos slyszal aby ktorys z kandydatów powiedzial cos ciekawego, inispirujcego. Pewnie skonczy sie jak zwykle na buzkach z plakatu i debilnych haselkach w podpisie. Obym sie mylil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ufle Elfu to Marta Sawicka IP: *.238.70.183.res-cmts.sth.ptd.net 08.07.05, 02:18 Elfu to Marta Sawicka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re:Fiedorowicz czy Bukiewicz? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.05, 09:04 IP: *.238.70.183.res-cmts.sth.ptd.net Musisz bardzo nie lubić Pani Marty. Tylko o niej piszesz, a masz charakterystyczny IP!!! Może to coś więcej?;)) Sebastian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re:Fiedorowicz czy Bukiewicz? IP: *.ztpnet.pl 08.07.05, 09:38 To komu Sawicka będzie robiła kampanie to nieistotne,choć zna się dziewczyna na tym.Bukiewicz nie powtórzy już wyniku z wyborów do Europarlamentu,bo i konkurencja na liście PO większa(szczególnie swoich),a i nie ma już przy niej ani służby zdrowia(Sapy)ani oświaty(Budzińskiego). Odpowiedz Link Zgłoś