Dodaj do ulubionych

AUTENTYK Z GORZOWA WIELKOPOLSKIEGO :-)

24.08.05, 17:21
Wczoraj miałem wątpliwość robic zakupy w gorzowskim tesco, stoje sobie w
kolejce do kasy za jakąś parką. Kasjerka po przeciągnięciu wszystkich ich
zakupów spytała o forme zapłaty, gościówa chciała zpłacić kartą, babka z kasy
zrobiła co trzeba i oznajmiła, że na tej karcie nie ma środków, a gośiówa na
to "TO NIE MOŻLIWE!!!! MOJA KOLEŻANKA MA TAKĄ SAMĄ KARTE I NIĄ PŁACI W
TESCO!!!!!
zdychaem ze śmiechu
pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: Hahah Re: AUTENTYK Z GORZOWA WIELKOPOLSKIEGO :-) IP: *.gorzow.mm.pl 24.08.05, 17:58
      Hahahaha ale sie uśmiałem, zapomniałeś dodać że to była
      klientka z Jabolowego grodku
      • Gość: zg [...] IP: *.ztpnet.pl 24.08.05, 18:21
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Kibic [...] IP: *.gorzow.mm.pl 24.08.05, 23:31
          • Gość: zg Re: AUTENTYK Z GORZOWA WIELKOPOLSKIEGO :-) IP: *.ztpnet.pl 24.08.05, 23:49
            Czlowieku uspokuj sie!!
            Twoje jednozdaniowe wypowiedzi w korych zawsze znajduje sie slowo
            ch..,spie..j i zg juz dawno staly sie nudne.
            PZDR
    • Gość: ZIELONKA Re: AUTENTYK Z GORZOWA WIELKOPOLSKIEGO :-) IP: 80.51.233.* 25.08.05, 07:31
      A dlamnie to juz nie jest śmieszne! Takie rzeczy tam sie czesto zdazają.
      Wszyscy wiedzą ze gorzowiaki to głupki! Współczuje Ci tonymontana ze przez
      przypadek musiałeś znaleść sie w tamtym Tesco!

A tak na marginesie to ludziska z Gorzowa robią praktycznie codziennie zakupy w
      zielonogórskim Carrefour`rze i Auchan`ie. I specjalnie po to tu jadą. Na zakupy
      • rmo Re: AUTENTYK Z GORZOWA WIELKOPOLSKIEGO :-) 25.08.05, 18:19
        A po cholere jechac do ZG w innym celu? No chyba ze lyknac jabola
        • norbi2005 [...] 25.08.05, 21:06
        • Gość: zg Re: AUTENTYK Z GORZOWA WIELKOPOLSKIEGO :-) IP: *.ztpnet.pl 26.08.05, 02:12
          Zapraszamy na winobranie buraku!!!:)
          Ojejjjjjjjj tramwajem sie nie przejedziesz tyko ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
          straszne jak to ty przezyjesz???????:)
          Spadaj palancie:)
          PZDR
          • norbi2005 Re: AUTENTYK Z GORZOWA WIELKOPOLSKIEGO :-) 26.08.05, 11:51
            Czytaj dobrze co jest napisane :)
        • Gość: aaxxx Re: AUTENTYK Z GORZOWA WIELKOPOLSKIEGO :-) IP: *.gorzow.mm.pl 27.08.05, 12:50
          nigdy nie slyszalam zeby ktos z Gorzowa jechal do Zielonej Gory na zakupy? Po
          co mialby to robic? Za daleko przeciez i nic tam nie ma.
      • Gość: czar Re: AUTENTYK Z GORZOWA WIELKOPOLSKIEGO :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:14
        "Wczoraj miałem wątpliwość robic zakupy w gorzowskim tesco" - miałem
        watpliwość? A z jakiego to języka? Można mieć co najwyżej wątpliwą przyjemność,
        albo samą przyjemność. Za to pan/pani Zielonka zdumiewa znakomitym poczuciem
        humoru. I prawdopodobnie olbrzymimi pokładami wolnego czasu - skoro marnuje go:
        po pierwsze - na wystawanie w zielonogórskich marketach i ankietowanie klientów
        (który skąd przyjechał) - swoją drogą podziwiam go/ją za wytrwałość, a
        ochroniarzy tychże sklepów za cierpliwość dla oszołoma; po drugie - na
        bezowocne dyskusje ze straszliwymi literówkami w tle. I swoim zaniżonym
        poziomem intelektualnym.
        p.s. Tak na marginesie dodam - mieszkam pod Gorzowem, ale uwielbiam Zieloną
        Górę. Spędzam tu prawie co drugi weekend i nie dam na nią złego słowa
        powiedzieć. Przeszkadzają jedynie takie osoby, jak Zielonka (a może
        Zmielonka:)), które prześcigają się w maskowaniu własnych kompleksów na
        niewiadomym zresztą punkcie.
    • Gość: ZIELONKA Re: AUTENTYK Z GORZOWA WIELKOPOLSKIEGO :-) IP: 80.51.233.* 26.08.05, 08:05
      niestety ale ludziska z Gorzowa nie wyjeżdżają z tamtą dlatego sa tacy
      zacofani, ani na wakacje nio nigdzie bo.. nie mają czym. Pociągów nie mają,
      autobusy (phii) nio kilka jest ale tylko do Drezdenka i Kostrzyna.
      Tymi swoimi... no ne fem.. paróami któe sie u was nazywają tramwaje a na które
      ludziska z Poznania, Zielonej i Wrocka nigdy by tak nie powiedzieli to daleko
      nie zajedziecie.
      • Gość: Mimi Re: AUTENTYK Z GORZOWA WIELKOPOLSKIEGO :-) IP: *.gorzow.mm.pl 26.08.05, 08:31
        Oj biedne malutkie nic nie znaczące falubazki,
        płaczcie i wyżalajcie sie ale pamiętajcie
        wieś zawsze pozostanie wsią a o tym świadczą
        wasze kompleksy.
    • Gość: ZIELONKA Re: AUTENTYK Z GORZOWA WIELKOPOLSKIEGO :-) IP: 80.51.233.* 26.08.05, 09:02
      Mimi, skoro jestes z Gorzowa WIELKOPOLSKIEGO to zapewne masz więsze
      doświadczenia ze wsią. Prosze odpowiedz nam o tym jak to dziś rano wypasałaś
      krówki na łące swojej babci? czekamy.
      • Gość: Mimi Re: AUTENTYK Z GORZOWA WIELKOPOLSKIEGO :-) IP: *.gorzow.mm.pl 26.08.05, 09:10
        > Mimi, skoro jestes z Gorzowa WIELKOPOLSKIEGO to zapewne masz więsze
        > doświadczenia ze wsią. Prosze odpowiedz nam o tym jak to dziś rano wypasałaś
        > krówki na łące swojej babci? czekamy.

- ah ta inteligencja zielonogórska
    • Gość: ZIELONKA Re: AUTENTYK Z GORZOWA WIELKOPOLSKIEGO :-) IP: 80.51.233.* 26.08.05, 09:17
      ah ta gorzowska prostota
      • Gość: Mimi Re: AUTENTYK Z GORZOWA WIELKOPOLSKIEGO :-) IP: *.gorzow.mm.pl 26.08.05, 09:19
        > ah ta gorzowska prostota

- No dalej ośmieszaj swoje miasto i siebie
        czekam :-)
    • Gość: ZIELONKA Re: AUTENTYK Z GORZOWA WIELKOPOLSKIEGO :-) IP: 80.51.233.* 26.08.05, 09:26
      z bólem serducha musze przyznać, że w ośmieszaniu swojej prowincji jestes duużo
      lepsza.... pokonałaś mnie ;)
      • Gość: Mimi Re: AUTENTYK Z GORZOWA WIELKOPOLSKIEGO :-) IP: *.gorzow.mm.pl 26.08.05, 09:32
        uwierz mi, nikt ciebie nie przebije (no może zg );-)

• Gość: ZIELONKA Re: AUTENTYK Z GORZOWA WIELKOPOLSKIEGO :-) IP: 80.51.233.* 26.08.05, 09:41
      ohh, przestań mi słodzić bo sie zarumienie;-)

A ty znowusz pokazałaś swój kompleks:P moze nam zazdrościc ze my mamy zg a wy
      nie macie zadnego gw:P
    • Gość: czar Tonymontana na zakupach w wielkim mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:18
      Odsyłam do mojej wypowiedzi poniżej nieco,ale dodam jeszcze jedno - twoje błedy
      w wypowiedzi są rażące. To w Zielonej Górze mieszkaja tak źle wykształcone
      osóbki? Interesuje mnie też jeszcze jedno - po kiego diabła jechałeś/jechałaś
      na zakupy do Gorzowa? Na miejscu masz tyle marketów, że wyprawa do Gorzowa była
      chyba niepotrzebna?
      • Gość: zg Re: Tonymontana na zakupach w wielkim mieście IP: *.ztpnet.pl 28.08.05, 15:10
        No przeciez to prowokacja.
        przynajmniej na forum ZG.
        PZDR
        • Gość: czar Re: Tonymontana na zakupach w wielkim mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:26
          To nie prowokacja, ZG. Piszę czyściusieńką prawdę. Jestem co kilkanaście dni w
          Zielonej i uwielbiam to miasto. Co więcej-dostrzegam mnóstwo minusów na koncie
          Gorzowa.Ale to nie znaczy, że muszę na tym, czy innym forum wypisywać bzdury
          pełne zajadłej nienawiści.Tym bardziej - bzdury bez krzty sensu i odrobiny
          znajomości języka polskiego. Tak więc - goraco pozdrawiam wszelakich
          zielonogórzan i gorzowian (właśnie w wtej kolejności, żeby nie było, że jestem
          złośliwa;))
          • Gość: zg Re: Tonymontana na zakupach w wielkim mieście IP: *.ztpnet.pl 28.08.05, 23:29
            Chodzi mi o prowokacje ze strony zalorzyciela tego watku.
            Gorzej by bylo gdyby taki temat wpisal na forum gw.
            Na forum sie uspokoilo i dobrze ale ost 2 takich bylo co niby nic takiego a
            jednak np."nienawisc zielonogorska" zupelnie bez sensu i zalorzyciel chyba
            pisal o sobie:)
            Ufff ja tez jestem prowokator hehe
            A takich jak ty wiecej nam trzeba:)
            PZDR
            • Gość: zg Re: Tonymontana na zakupach w wielkim mieście IP: *.ztpnet.pl 28.08.05, 23:32
              AAA mam dzis dobrego chumora tak wiec pzdr dla kibicka:)
              Moze teraz napisze cos wiecej niz ch..,zg,kutas:)-jakis ograniczony czy jak??:)
              Co to bylo???
              PROWOKACJA:)
              PZDR
              • Gość: czar Re: Tonymontana na zakupach w wielkim mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:52
                zg - duże pozdruffki z małej podgorzowskiej wsi! dzięki za poparcie, może wnet
                tu zawitam znowu? A tymczasem szykuję się do weekendu w mieście na Z:)
                p.s. prowokacja nie musi być wulgarna - ilością wulgaryzmów mierzy się
                znajomość języka polskiego i ograniczenia jego użytkownika. Właśnie
                ograniczenia:)
                • mamadacja Re: Tonymontana na zakupach w wielkim mieście 31.08.05, 10:52
                  No nareszcie jakaś normalna międzyludzka rozmowa:) Jestem z ZG , w GW mam
                  rodzinkę. Oba nasze miasteczka są małe i mają swoje braki. I ZG i GW daleeeko
                  do Wrocka, Poznania czy choćby Szczecina. I o co się tu wykłócać? Nie lepiej
                  iść gdzieś razem i zalać się kompletnie z żalu , że wszystkim nam daleko do
                  tych dużych miast? Albo z radości, że tak nam daleko:) Pozdro dla
                  wszystkich "lubuszan" (tych historycznych i tych z nazwy):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka