noface1 22.09.05, 00:12 Wiecie co teraz robi FIDEL CASTRO ??? bo ja też nie wiem , ale wydaje mi się , że pali cygaro za zdrowie i dobro całej amerykańskiej wioski ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CHEPPER Re: ---------===== BÓG JEST Z FIDELEM =====------ IP: *.ztpnet.pl 22.09.05, 11:31 A Che na to patrzy i śmieje się w cały głos :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polityk OJ DURNY TEN NASZ NARÓD ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:40 Fidel ma jedną bardzo ważną zaletę. FIDEL nie wali w d..ę obywateli KUBY w przeciwieństwie do Polaków których walą wszyscy naokoło i nawet już bez mydła. Oj durny ten nasz naród,oj durny. Jeszcze chcą głosować na tego niemca Tuska czy też żydka Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -----PRAWDA------ Re: OJ DURNY TEN NASZ NARÓD ! IP: *.ztpnet.pl 22.09.05, 15:09 RACJA , RACJA i JESZCZE RAZ RACJA !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RODAK Re: OJ DURNY TEN NASZ NARÓD ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 08:50 Nareszcie ktoś rozsądny mówi prawdę temu naszemu jak zwykle pokręconemu od wieków NARODOWI POLSKIEMU/czy narodowi?/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GŁUPEK zawsze znajdzie się kilka wyjątków :-) IP: *.ztpnet.pl 25.09.05, 22:07 PRAWDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MĄDRY Re: zawsze znajdzie się kilka wyjątków :-) IP: *.ztpnet.pl 27.09.05, 13:33 ,, Jestem za a nawet przeciw '' Lech Wałęsa Odpowiedz Link Zgłoś