osm 30.09.05, 22:22 Uczyc sie, a nie glupoty wymyslac. Nauczyciele! Zacznijcie uczyc, bo grozi nam wtórny analfabetyzm. Przestancie zbierac punkty do awansu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osm Re: Prawybory prezydenckie 30.09.05, 22:23 Ciekawe, czy beda normalne lekcje, czy laba i zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
fars Re: Prawybory prezydenckie 30.09.05, 22:46 a ja uważam , że jedyna szansa w zmianie podejścia do wyborów tkwi właśnie w nauczycielach, bo rodzice nie są tutaj wzorem, 40% głosujących to katastrofa, jeżeli w szkole nie będzie się tego ćwiczyć , to za kilka lat wygra LPR i Samoobrona - tego chcesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af Re: Prawybory prezydenckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 01:29 A jakby wprowadzić kary pienięzne za absencję w wyborach tak jak jest w Szwajcarii czyBbelgii? Może nikt by w Polsce nie mówił że ja nie wybierałem, że to inni? Odpowiedz Link Zgłoś
fars Re: Prawybory prezydenckie 02.10.05, 08:44 jestem za takim rozwiązaniem - 100zł sprawę załatwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejk Re: Prawybory prezydenckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 16:25 jestem szefowa ke i gwarantuje ci OSM ze nie bylo laby, wszyscy mieli normalne lekcje, oprocz komsiji rzecz jasna (zebys sie nie czepial to od razu zaznacze ze nie dostawalismy za to kasy)...a poza tym-glownym celem bylo ksztaltowanie obowiazku obywatelskiego bo tak naprawde to MY-w senie obywatele decydujemy o tym jak wyglada Polska, to My-nasze pokolenie bedzie wkrotce tworzyc rzad i to do NAS juz wkrotce bedzie mozna tez miec pretensje ze to ze tamto-ale pretensje beda zawsze, bowiem co trudnego jest w wylapaniu czyis bledow, oceniac jest rzecza nieslychanie prosta:P i jeszcze jedno-kary pieniezne to zadne rozwiazanie-przymus niczego nie zalatwia, ale fakt-wtedy frekwencja na pewno by wzrosla Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Prawybory prezydenckie 05.10.05, 20:38 W gimnazjum trzeba kształtować postawy, ale zabawa w wybory to ciut za wcześnie - dla młodych to tylko możliwość "zarwania" lekcji. Kary za nieobecność na wyborach? 3X TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: Prawybory prezydenckie 19.08.06, 21:52 Niech żyja; andrzejusa karolek i landy Hura Odpowiedz Link Zgłoś