02.10.05, 03:53
Nie wnerwiają was ulotkarze? Nie można przejść spokojnie aby ktoś nie
usiłował mi wcisnąć jakiejś ulotki! Najgorsze jednak jest to, że większość
ludzi bez czytania rzuca je na ziemię. Szkoda drzew i ten bałagan, którego
nikt nie sprząta...
Obserwuj wątek
    • croolick Re: Ulotki 02.10.05, 12:26
      Cancro, bierz te ulotki tak jak i ja je biore a potem chocby wyrzucaj do kosza.
      Pamietaj, ze ci ludzie zarabiaja tylko wtedy, gdy ktos te ulotki birze.
      Zarabiaja grosze a czesto sa zmuszeni do takiego sposobu zarabiana przez zycie.
      Dlatego ja zawsze wpusczam do bloku ulotkarzy, bo przeciez to zaden problem
      wyrzucic taka ulotke jesli nas to nie interesuje a przynajmniej gosc ma okazje
      zarobic (1 gr od jednej ulotki...). A co do marnotrawstwa? No coz ktos za to
      zaplacicil i chce w ten sposob sie reklamowac, to jego sprawa na co kase marnuje.
    • agatakomsa Re: Ulotki 14.10.05, 20:41
      Nie, nie denerwują. W końcu "wciskanie ulotek" to jest ich praca, więc nie chcę im jej utrudniać. Za stanie z plikiem ulotek w ręku nikt im nie zapłaci, więc muszą je jakoś rozdać.
      • gigbon Re: Ulotki 17.10.05, 20:10
        agatakomsa napisała:

>Za stanie z plikiem ulotek w ręku nikt im nie zapłaci, więc muszą je jakoś
        rozdać.

Mogliby się przejść po mieście i wrzucać po kilka sztuk do kosza, dzięki temu
        wyręczali by dobrodusznych croklicków. Wówczas i wilk byłby syty i owca cała. A
        tak na marginesie to crooklick mnie zaskakuje - na żarskim forum pierwszy
        piewca ligi ochrony przyrody (zieleni) a tu w Żaganiu proszę, nie przeszkadza
        mu to, że ktoś wycina drzewa z których robi się ulotki, którymi zaśmiecane są
        miasta. A może mu właśnie chodzi o zaśmiecanie Żagania, żeby był mniej
        atrakcyjny od Żar. ja wam mówię uważajcie na tego crooklicka to działacz
        Towarzystwa Upiększania Miasta ( Żar nie Żagania). :-)))
        • croolick Re: Ulotki 17.10.05, 20:53
          gigbon napisał:

> Mogliby się przejść po mieście i wrzucać po kilka sztuk do kosza, dzięki temu
          > wyręczali by dobrodusznych croklicków. Wówczas i wilk byłby syty i owca cała.

Widac, ze znowu nie masz pojecia o czym piszesz. Zeleceniodawca czesto sprawdza,
          czy ulotki nie trafily do kosza - sa na to rozne sposoby - np. pytanie klientow
          czy ulotka dotarla a ci uliczni sa obserwowani oraz ponadto sprawdzane sa
          okoliczne smietniki.

> A tak na marginesie to crooklick mnie zaskakuje - na żarskim forum pierwszy
          > piewca ligi ochrony przyrody (zieleni) a tu w Żaganiu proszę, nie przeszkadza
          > mu to, że ktoś wycina drzewa z których robi się ulotki, którymi zaśmiecane są
          > miasta.

Zainteresuj sie technologia produkcji wspolczesnego papieru, moze wtedy pojmiesz
          to co cie przerasta.

> A może mu właśnie chodzi o zaśmiecanie Żagania, żeby był mniej
          > atrakcyjny od Żar. ja wam mówię uważajcie na tego crooklicka to działacz
          > Towarzystwa Upiększania Miasta ( Żar nie Żagania). :-)))

W morde, rozumowanie godne paranoika.

p.s.
          Oto widzicie drodzy Zaganiacy, jakich to bystrych obroncow ma zarski Urzad
          Miejski, gigbon to Rejtan i ksiadz Skorupko w jedynm zarskiego establishmentu na
          forum zarskim.
          • gigbon Re: Ulotki 18.10.05, 08:37
            Ale mi dopiepszyłeś Toważyszu Upiększania Miasta, aż mi głupio. Szkoda,że tak
            wszystko bieżesz na poważnie. Wyluzuj bo ci pikawa wysiądzie i kto będzie
            upiększał tą naszą żarską dziurę.

P.s. Zaskakujesz mnie coraz bardziej. Wiedziałem że znasz się na historii, na
            architekturze, zieleni, jesteś specjalistą od psich sraczy, od parkingów i
            lotnisk, ostatnio popisałeś sie wiedza z dziedziny motoryzacji, no i proszę
            nowa dziedzina na której się znasz - technologia produkcji papieru. Omnibus
            jakiś jesteś czy co?
          • cancro Re: Ulotki 18.10.05, 09:55
            No croolicku, chyba utraciłeś ostrość widzenia. Czyżbyś naprawdę nie zauważył
            żartobliwego tonu Agaty? Wyluzuj, wszak w jej wypowiedzi widać sporo sympatii
            dla twej futrzastej osoby!
            PZDR!
            • croolick Re: Ulotki 18.10.05, 10:50
              cancro napisał:

> No croolicku, chyba utraciłeś ostrość widzenia. Czyżbyś naprawdę nie zauważył
              > żartobliwego tonu Agaty? Wyluzuj, wszak w jej wypowiedzi widać sporo sympatii
              > dla twej futrzastej osoby!

cancro! Odnioslem sie do wypowiedzi osobnika o nicku gigbon a nie Agaty.
              Pozdrav :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka