Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać?

• Gość: ania Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.cust.tele2.pl 26.05.09, 10:56
      hej mam pytanko szukam dobrego ginekologa ale na kase chorych w
      zielonej górze, czy mozecie mi kogos polecic? dzieki
      pozdrawiam Ania
      • Gość: dixi Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.aster.pl 30.05.09, 21:14
        ja chodzę do Trusza,ale ma długie terminy
        • Gość: ja987654 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.netdrive.pl 29.11.09, 18:38
          Co sądzicie o dr Lechowskiej? Przyjmuje w Poliklinice.
    • Gość: kagu dr Rut IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.09, 14:26
      Czy macie jakieś doświadczenia z prowadzeniem ciąży lub opieką w
      szpitalu ze strony dr Ruta? On przyjmuje na Podgórnej.
      • Gość: gosia Re: dr Rut IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.10, 16:16
        Krótko - świetny. Bardzo polecam.
    • Gość: abs Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.aster.pl 07.06.09, 08:47
      Ja jestem.Palcówkę wykonuję gratisowo.
    • Gość: niusia Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.07.09, 09:03
      czy ktoś może podać dobrego lekarza ale nie od ciąży! Mam częste zapalenia i
      żaden z dotychczasowych lekarzy(np.Sandecki, Herbich) nie potrafili mi pomóc.
      Przecież istnieją też inne dziedziny ginekologii a nie tylko ciąża!!!!
    • Gość: may Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 22:34
      witam, a czy w zg znajdę ginekologa, ktory przed wypisaniem tabletek antykoncepcyjnych zleci mi jakieś badania np na krzepliwość krwi? Bylam juz o dwóch i żaden mi badań nie zlecił.
      • Gość: lll Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.11.09, 21:23
        Jak sie dostac do dr Labera, telefony milczą albo sekretarka...od 2
        tyg. Macie jakies sposoby?
        • Gość: mooniaa1 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.09, 14:15
          Ja się nie mogę dodzwonić od kilku miesięcy,nikt nie odbiera :/
          • Gość: lll Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.09, 14:33
            Czyli trzeba jechac by sie zapisac?
            W jakie dni? dzieki
            • Gość: pacjentka Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: 94.75.121.* 27.11.09, 13:02
              dr laber przyjmuje teraz w poniedziałki i środy od 15:30 mniej więcej,
              spróbujcie dzwonić na stacjonarny a nie komórkę: (068) 320 94 34.
              mi się udało dodzwonić.
              • Gość: lll Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.11.09, 14:37
                Dzwoniłam, nawet sie nagrałam.
                Dziekuje za godziny przyjęc, po prostu podjade.
                Pozdrawiam
                • Gość: ja987654 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.netdrive.pl 29.11.09, 18:39
                  Co sądzicie o dr Lechowskiej? Przyjmuje w Poliklinice.
                  • sotie Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 08.02.10, 19:51
                    dr Lechowska jest w porządku, byłam poki co na dwóch rutynowych
                    wizytach, cytologia + usg w standardzie, miła kobietka, uprzejme
                    babki w rejstracji. Jak na kasę, to super.
                    • Gość: ala Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.aster.pl 05.03.12, 14:50
                      dr Lechowska robiac mi USG macicy odebrala dwa tel. komorkowe dotyczace dostawy czegos do domu. Czulam sie okropnie, ale to Poliklinika, wiec nie ma sie komu poskarzyc nawet. Nieprzyjemna postac, z pacjetka rozmawia jak z zapowietrzona, a u mojej przyjaciolki nie rozpoznala choroby mimo widocznych objawow, takze ta przyjaciolka musiala na wlasna reke zrobic badania i przyjsc z gotowym wynikiem i, mimo ze naprawde jest wielka dyplomatka i z kazdym ma dobre stosunki, to tez mowi, ze arogancja pani doktor, zarozumialstwo i opryskliwosc nistety widac.
                • Gość: gosiek Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: 85.210.12.* 14.12.09, 12:45
                  Dziewczyny a co myślicie o dr Radoch?
    • Gość: kobieta Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.09, 18:34
      czy któraś słyszała coś o dr Mleczko? proszę o opinie
      • Gość: joni Kobitki natym forum o pochwach?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.09, 18:49
        ;)
        • Gość: sinpus Pan "Płaszcz i kapielusz" aborcja- 2500zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 19:10
          Pan "Płaszcz i kapelusz" ma tanie aborcje z pomocą Arthrotec-u.
          "Gorąco polecam" - sinpus
      • Gość: Małgosia`82 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.15, 10:35
        Polecam dr Mleczko!!!
        Zaangażowany w każdą "historię medyczną" pacjentki.
        Niesamowita pamięć, a to istotne by powiązać pewne objawy w całość.
        Opieka medyczna od A do Ź. Daje poczucie, że jest naszym indywidualnym lekarzem, a my jego jedyną pacjentką.
        Na NFZ!

Odradzam wszystkich ginekologów w Aldemedzie - aroganccy, bezczelni, przemądrzali - ze strachu zapomina się w jakim celu zapisało się na wizytę. A ciąża stwierdzona z wywiadu - żadnych badań. Aldemed - NIE!
        • megan-123 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 25.08.15, 16:52
          mam troche inne zdanie na temat Dr Mleczko, ja uwazam że nie zapamietuje pacjentek , do 3 miesiąca zlewa je całkowicie a pozniej porostu odhacza kolejna pancjentke na NFZ, nie wspominajac o fakcie że każda nowa kobiete ciężarna raczy tekstem: " moge prowadzic Pani ciaze ale wszystkie badania bedzie musiała Pani wykonywac prywatnie bo skonczyły mi sie punkty z NFz" - te zdanie słysza pancjetki od samego stycznia po dzien dziejszy ;-(
    • Gość: ola Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 23.07.10, 21:36
      tylko i wyłacznie dr Rabęda-Łącka .Swietny lekarz,przyjazny gabinet,zero stresu ;)
      • Gość: buka Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 30.07.10, 15:15
        A ja polecam gorąco dr Wojciecha Sandeckiego! Mam 18, jestem dziewicą, dzisiaj byłam po raz pierwszy i było w porządku. Lekarz bardzo sympatyczny, dokładny, delikatny, dba o swoje pacjentki. Dziewczyny jeśli wybieracie się po raz pierwszy to idealnym rozwiązaniem będzie dr Sandecki. Wizyta kosztuje 80zł, nie tak drogo w porównaniu z innymi lekarzami.
        • Gość: gosia Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.10, 16:09
          Świetnym lekarzem jest dr Jarosław Rut. Bardzo dokładny, wszystko wytłumaczy. A do tego pracuje w rewelacyjnym gabinecie. Robi dokładne badania usg, łącznie z 3D, jeżeli jesteście w ciąży. Super lekarz. Polecam
          • madl-en12 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 12.11.10, 10:42
            Ja zaczęłam chodzić do dr Zbigniewa Kozłowskiego - co o nim myślicie? wydawał się w porządku
            • Gość: moniU Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 16:54
              Czy któraś z was wie ile kosztuje wizyta u dr Rosińskiej?
              • Gość: Ula Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ip.netia.com.pl 09.05.11, 17:58
                Najlepszy ginekolog to dr Rut. Polecam wszystkim, potrafi naprawdę pomóc. Byłam u kilku lekarzy tej specjalności w Zielonej Górze, ale zdecydowanie dr Rut jest godnym polecenia.
                • Gość: gość Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: 193.111.166.* 17.05.11, 12:38
                  Byłam u dr Ruta-a na badaniach prenatarnych, super sprzęt, pełen profesjonalizm - szczerze również polecam.
                  • Gość: aniula Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 26.05.11, 22:51
                    Mam pytanko czy w Zielonej gorze jest jakis ginekolog lub klinika ktora przeprowadza insemincje??? Bede wdzieczna za odpowiedz.
                    • maluszek2012 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 20.07.11, 14:58
                      A jak to wygląda teraz dziewczyny ? kogo byscie poleciły? zg i okolice? jestem w ciąży dopiero po tescie, i czeka mnie pierwsza wizyta u ginola, zapisalam sie na nfz ale wizyte mam dopiero za dwa tyg i nie wiem czy tyle wytrzymam... zreszta wychodzi ze juz jestem w 9 tyg takze czekac jeszcze 2 tyg to troche duzo ale nie wiem go kogo isc prywatnie? najbardziej polecaja magdziorz sulechow i sandecki z zg, ile w ogole taka wizyta stoi? bardzo prosze o odpowiedzi!! licze na was kochane :)
                      • bellagnos Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 20.07.11, 16:10
                        U dr Sandeckiego 90 zł ale też nie wiadomo czy długo nie będziesz czekać, chyba że ktoś zrezygnuje. Na Sulechów decydowałabym się gdybym wybrała tamten szpital do rodzenia.
                        • Gość: mooniaa1 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.11, 18:20
                          W Sulechowie się pozmieniało i żeby tam rodzić musisz iść na wizytę do ordynatora on wyraża zgodę tak słyszałam ,ale czy tak jest.
                          Ja pierwsze rodziłam tam i nie narzekam ,a teraz drugie w Zielonej chodzę do dr Sandeckiego .
    • anulus4 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 16.11.11, 10:26
      Witajcie:)Jestem na forum od niedawna.
      Od roku mieszxkamy z mężem w zg i od lutego tego roku staramy sie o dziecko.Możecie mi polecić dobrego gina który pomaga w zajściu w ciąże?Chodze do sandeckiego ale póki co to każe sie starać i czekać//Prawie juz rok minął a on nie wykazuje checi podjecia juz leczenia//
      • Gość: mooniaa1 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.11.11, 08:20
        Sandecki wie co robi,tak by Was wysłał do Poznania.
        Lepszego lekarza w Zielonej nie znajdziesz.
    • malusia66 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 16.12.13, 17:41
      Polecam szczerze dr Labera i dr Pankiewicza - obaj pracują w zielonogórskim szpitalu. Dr Laber prowadził moją ciążę - pełne zaufanie do dr Labera sprawiło, że po latach starań mamy cudnego synka - leczyłam niepłodność u dr Labera. W szpitalu zawsze na dobre słowo, zagląda do swych pacjentek, konsultuje z ordynatorem - polecam z czystym sumieniem. Dr Pankiewicz robił mi cesarkę i zastępował dr Labera - przyjmuje u niego w gabinecie - dobry, młody i sympatyczny lekarz. Obu ich polecam!
    • Gość: emka855 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.14, 00:19
      Po kolei od najgorszych, których "przerabiałam" - 10.
      10 - dr Trusz - pomylił lewy jajnik z prawym - w poszukiwaniu torbieli! za wymrażanie nadżerki chciał 400zł oczywiście w swoim prywatnym gabinecie - pytałam czy jest na fundusz to powiedział, że nie ma takie możliwości - a była, byłam wtedy studentką i nie stać mnie było na takie koszty, zrobiłam na fundusz. - NFZ
      9 - dr Czernicka - kamienna twarz, niesympatyczna i droga! Nietrafiona diagnoza! Orzekła, że nie będę mieć dzieci. - PRYWATNIE
      8 - dr Rabenda - Łącka - droga, nie wiedziała czy to co widzi na usg to endometrium miesiączkowe czy jajeczkowanie!? jedyny plus -sympatyczna - PRYWATNIE
      7 - dr Mleczko - nie poznaje pacjentek odbiera tel, niby chce pomóc, ale brak mu wiary w leczenie. - NFZ
      6 - dr Sandecki - jedna wizyta, ale strasznie zniechęcona byłam - bo uznał, że jak schudnę, to będzie ciąża - nie szukał przyczyny, dlaczego taka jestem. A potem na patologii słyszałam, jak swoim pacjentką mówił, by wypisywały się na własne życzenie, że szpital kłamie. Za obecność przy cesarce 1000zł, jak koleżanka nie zapłaciła to tak jej popsuł ranę, że długo dochodziła do siebie! Moja znajoma leczy się u niego 4 lata bezskutecznie! - PRYWATNIE
      5 - dr Lechowska - sympatyczna lekarka, ale brak jej szpitalnego doświadczenia - wymroziła mi skutecznie nadżerki, wyleczyła torbiel, nakierowała na problemy z tarczycą. Minus nie angażuje się na NFZ w leczenie niepłodności. - NFZ
      4 - dr Danielak - konkretny lekarz, konkretne zalecenia - pomógł mi jak trafiłam na zielonogórską ginekologię, niestety, gdy przestał przyjmować w przychodni do której do niego chodziłam nie mogłam go znaleźć w innej - tylko szpital. - NFZ
      3 - dr Strakowski - bardzo mi pomógł, gdy moja ciąża była zagrożona - w nocy trafiłam ze skurczami do szpitala szybka reakcja i przedwczesna akcja zatrzymana, ciepły i sympatyczny lekarz - NFZ.
      2 - dr Pankiewicz - super lekarz, świetny specjalista - czasem tyci tyci brak mu pokory, ale bardzo mi pomógł, przeprowadził cesarkę i po niej również mi pomagał. Pierwszy widział na usg mego brzdąca i pierwszy widział go na świecie- zastępuje dr Labera. Zawsze pod tel. NFZ (szpital) i PRYWATNIE
      1 - dr Laber - jestem mamą i to zasługa dr Labera, jego cierpliwości, wiedzy i dobremu słowu. Konkretne badania - zalecenia i upragniona ciąża. Szybka reakcja gdy coś działo się nie tak. 24/24 pod tel Złoty człowiek. Dla mego męża zawsze miał dobre słowo. No i w poczekalni super pani Beata. A jeśli chodzi o kolejki i opóźnienia - zawsze dzwoniłam i pytałam jak duży jest poślizg i nie czekałam 2h a 15min. Kolejki, to czas w którym pan doktor pomaga swoim pacjentkom! W szpitalu też miał wszystko pod kontrolą. Tak naprawdę nie chciałam iść do dr Labera-raz bałam się, że powie iż z ciąży nici - potem i tak chcieliśmy adoptować, a 2 słyszałam, że drogi - okazało się inaczej, poszłam do niego z godziny na godzinę gdyż koleżanka dostała okres i poszłam za nią - rok czasu niecały trwało leczenie. Nie kazał chudnąć - poszukaliśmy przyczyny, którą leczyliśmy i udało się. Dziękuję mu z całego serca za naszego Antosia! NFZ (szpital) i PRYWATNIE

To tyle moich przygód z zielonogórskimi ginami. Trochę ich było. Dzielę się z Wami moimi uwagami, bo może coś pomogą. dobrej nocy!
      • Gość: gosc portalu Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.14, 00:59
        witam ja do lebera tez mam mile slowa dzieki niemu zyje a tak poza tematem to est pani emka to niech sie odezwie tu pod tym postem to popiszemy o laberze
        • Gość: emka855 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.14, 10:39
          A cóż mam pisać o dr Laberze, że na ulicy widzi szybciej pacjentki niż my pana doktora :-) świetny człowiek i już :-). Wiem, że też są zdania o nim podzielone, mnie bardzo pomógł, bo przejściu przez wielu wielu wielu ginów w ZG. Polecam z czystym sumieniem :-)
      • incakola Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 24.01.14, 10:48
        A ja Sandeckiego polecam. Prowadził całą moją ciążę, która okazała się z komplikacjami. Jak trafiłam do szpitala miesiąc przed terminem to akurat wychodził z dyżuru, ale porozmawiał z moim mężem i zadzwonił do mnie jeszcze tego samego dnia i nadzorował sytuację telefonicznie, konsultując się z lekarzami będącymi na dyżurze. Zawsze był dostępny pod telefonem, nie ważne czy potrzebowałam L4, czy coś się działo. Dzięki niemu żyje moje dziecko i żyję ja. Doktor pamięta swoje pacjentki, jak leżałam na patologii to jak był wolny to zachodził zapytać się jak się czuję. A co do płatnych cesarek to bzdura - ja nie miałam ani razu takiej propozycji z ust doktora. Mało tego, koleżance, której również prowadził ciążę przeprowadził cesarkę (ze wskazań medycznych), nie chciał za to żadnej kasy, po prostu wpisał ją sobie w grafik dyżuru.

Ja doktora Sandeckiego polecam.
        • Gość: emka855 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.14, 10:37
          Tylko pisałam czego byłam świadkiem i to o czym wiem od koleżanek o dr Sandeckim+własne spotkanie z nim w gabinecie. Najważniejsze, że pomaga, są zadowolone dziewczyny z niego. Mi nie podpasował i tyle. pozdrawiam
          • Gość: emka855 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.14, 15:43
            plus gdy poroniłam -był moim prowadzącym w szpitalu to mimo to wypisał mi tabletki na podtrzymanie ciąży i witaminy ciążowe - których już dawni były wycofane... i ani razu mnie nie badał i nie był na wizycie... dla mnie się nie popisał - takie mam z nim doświadczenia i już w temacie :-)
            • Gość: emka855 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.14, 15:46
              to o dr Sandeckim o poronieniu. Fakt też są dziewczyny - moje znajome, też są z niego zadowolone, a i inne nie chwalą dr Labera - bo nie narodził się jeszcze taki, co by każdej dogodził i tyle :-)
      • Gość: Gość Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.hosts211.ostrowski.pl 26.04.15, 18:38
        A ja polecam dra Nonckiewicza. Podczas każdej wizyty robi kompleksowe badania a do tego jest maga sympatyczny i uprzejmy. Przyjmuje tylko prywatnie.
    • Gość: ja Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: 212.109.132.* 22.01.14, 08:29
      odradzam Feminę przy Wyszyńskiego, konowały i gbury tam przyjmują
      • mahika36 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 26.01.14, 17:30
        Dr Rabęda- Łęcka, al. Niepodległości, dokładne dane w google.
        • Gość: mamana Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.14, 21:23
          Ja bardzo polecam dr Labera.
          Ma wspaniałe podejście do pacjentów. W szpitalu często mnie "odwiedzał" i był zainteresowany stanem zdrowia i ducha. Całą ciąże czułam, że jestem pod naprawdę dobrą i wyjątkową opieką.
          Dobrze, że Zielona Góra ma takiego lekarza.

O doktorze Sandeckim także bardzo dobrze wypowiadają się moje koleżanki.
          • malakotkapsotka Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 29.05.14, 01:55
            Witam, muszę zmienić mojego sprawdzonego ginekologa (przeprowadzka:/) na jakiegoś przyjmujacego w Zielonej Górze. Koleżanka bardzo polecała mi Aldemed, że tam niby są w porządku. Forum przeglądałam i jakieś ogólne rozeznanie mam, ale tam jest jeszcze kilku lekarzy o których nie wspominacie. Wiecie coś na ich temat? Będę wdzięczna za jakąś podpowiedź :) Pozdrawiam ciepło :)
            • Gość: gosssscc Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.14, 22:53
              Aldemed:
              odradzam Cegielską!
              polecam - Kozakiewicz-Kończal,
              a najlepszy Strakowski-pracuje w szpitalu w ZG.
              pozdrawiam
            • Gość: Lotta Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: 81.168.234.* 26.06.14, 00:02
              Aldemed-dr Strakowski, dr Cegielska, dr Kozakiewicz
            • Gość: gość Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.pools.arcor-ip.net 17.07.14, 01:08
              A powiedzcie mi dziewczyny, co z tymi z filli Zastal Aldemedu? Gruszecki/Gruszewski/Sroczyński/Wilczyński?
              • Gość: Kika Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.14, 22:45
                Nie znam... tylko z słyszenia ale osobiście nie.
    • Gość: gosc12 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.14, 23:38
      Uważajcie dziewczyny na dr Ujmę - pracuje w poliklinice w zielonej górze - jest straszny! Bada niedelikatnie wręcz boleśnie, nie tłumaczy i ma gdzieś, że pacjentka jest w ciąży. Nie jest zaletą, że pracuje w szpitalu, bo przed trzeba jeszcze 9mc do niego chodzić. Zachowuje się jak rzeźnik! Straszny człowiek, wyszłam od niego z płaczem, bo w ciąży zaczęłam po badaniu plamić... uznał, że moja ciąża jest zagrożona! Szczerze go odradzam, mam nadzieję, że mojemu Dzidziusiowi nie zaszkodził!
      • Gość: gosc Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.14, 09:01
        Moje Drogie Panie

Czy w Zielonej Górze rzeczywiście z ginekologów jest tylko dr Laber, Pankiewicz i Sandecki?
        Tylko oni są dobrzy? Coś mi to podejrzanie brzmi.
        Szczególnie jak otworzy się stronę z opiniami na temat lekarzy!!! Dziewczyny tylko lekarze z zielonogórskiego szpitala moją tyle i jeszcze na dodatek dobrych opinii - coś tu nie tak... Opinie o nich idą w setki zadowolonych pacjentek, inni lekarze nawet z bardzo znanych i cenionych ośrodków medycznych mają kilka, kilkanaście opinii. Zastanówcie się dlaczego :-) pozdrrawiam
        • Gość: gość Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.14, 09:44
          Drogie Panie, co to jakieś podejrzenia?! Tak na prawdę to TYLKO ci trzej lekarze coś znaczą w ZG. Dobre opinie - kto Hołowczyc? Żadna na patologii ciąży nie była z niego zadowolona - badanie bolesne, nie słucha pacjentek, cwaniak na maxa, Gąsior - pomyłka szpitala - dlaczego nie pracuje w NS? zastanówcie się? Dobre opinie ma jeszcze Cerbiński - i on poza swoim stylowym humorem jest dobrym lekarzem, dalej Rosińska - a'la Hołowczyc, Cegielska - a'la Gąsior, Ujma - popsuty do szpiku kości, Gołębiewski - czuje się panem świata bo jest lekarzem, Blitek i Piątek - ok, ale w Żary-Żagań, Rabenda - brak szpitalnego doświadczenia, dobre opinie mają Krzemińska, Loroch, Lechowska, Trusz, Jurak, Rut, Strakowski, to tak jak się rozmawia ze znajomymi. Herbich - żadna z moich znajomych go nie poleca. Można sobie spekulować, ale takie są realia niestety. Najlepiej doszukiwać się jakiegoś czarnego PR - ale tak jest w ZG po prostu nie ma tu dobrych lekarzy, dlaczego wiele kobiet woli rodzić w Sulechowie? Z resztą nie tylko ginekologia, ale i chirurgia jest o niebo lepsza w Sulechowie niż w ZG. U nas lekarze są nauczeni, że to o nich trzeba dbać... a nie oni o pacjentkę. Dlaczego wielu ludzi wybiera inne placówki? Onkologia ZG dno - dr Rozmiarek - liczy tylko kasę, pulmonologia tak samo - stąd właśnie potem zostaje garstka lekarzy, którzy tu coś znaczę: właśnie: Sandecki, Pankiewicz, Rut, Strakowski i Laber, z onkologów Napierała i Poźniak, z chirurgów Lubecki (który by odciąć się od systemu przyjmuje tylko prywatnie), gastrolog - tu już gorzej bo klinika zdrojowa nastawiona na kasę a tam najwięcej gastrologów przyjmuje, alergolog - problem, endokrynolog - problem, urolog - problem... tak to jest - nasz szpital stoi w miejscu... młodzi lekarze uczą się jak dbać o siebie tylko i wyłącznie. sorry no. nie ma się znajomości nie ma się odpowiedniego leczenia - nasza kochana Zielona "Czerwona" Góra!
          • Gość: nina Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: 185.9.56.* 28.06.15, 12:35
            Ja mam zupelnie inne zdanie o onkologach w Zielonej Gorze,wykryto u mnie raka po kolejnych badaniach i postawieniu ostatecznej diagnozy po trzech tygodniach bylam operowana ,po wygojeniu rany radioterapia i leczenie tabletkami.
            Chodze na wizyty do Diagnostyka ,lecze sie u dr.Sibilskiego.rowniez dr.Chomiak jest dobra,
            nie moge zlego slowa powiedziec ,przed operacja bylam kierowana na wszystkie badania w ramach NFZ,prowadzono mnie prawie za reke.
        • Gość: Kika Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.14, 09:46
          A kogo Ty polecasz? o kim możesz napisać coś dobrego?
          • Gość: GB Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.14, 12:17
            Nie polecam dr Lechowskiej. Jak pokazały się nietypowe objawy choroby to powiedziała, że mam iść do innego lekarza, bo Ona nie wie co zrobić. Masakra!
            • alcio05 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 17.06.14, 00:19
              Ja tez nie polecam lechowskiej jakas taka oschla i gburowta polecam doktora ruta lub lebera uratowali mi zycie dzieki nim zyje a mialam juz policzone dni
              • Gość: ania Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.14, 20:59
                Alcio, podaj namiary do Labera...
                • alcio05 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 22.06.14, 22:23
                  sory nie bylo mnie wejdz na ta strone masz tam wszystko o nim polecam go jest perfekcyjny pod kazdym wzgledem www.drlaber.pl
            • Gość: Lotta Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: 81.168.234.* 26.06.14, 00:04
              Dr Lechowskiej brak szpitalnego doświadczenia, do czasu gdy nie otworzyła swojego prywatnego gabinetu w poliklinice była lepsza... no cóż... "dolary" zmieniają...
      • alcio05 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 22.06.14, 23:22
        Powiem tak co do cegielskiej to chodzilam do niej 20 lat temu i potem 17lat temu z ciaza a potem 9 lat temu pomogla mi urodzic i byla super
      • incakola Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 01.07.14, 14:03
        potwierdzam... bardzo nieprzyjemny, niedelikatny. Koleżance zaszył wacik podczas szycia. Skończyło się okropnym stanem zapalnym po porodzie.
        • Gość: Lotta Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: 78.9.117.* 06.07.14, 17:33
          A o kim piszesz?
    • Gość: lena.lee Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: 212.2.126.* 10.04.15, 09:30
      Serdecznie polecam dr Wojciech Sandecki. przyjmuje na Zaciszu a oprócz tego na codzień pracuje na bloku onkologiczno-ginekologicznym w Szpitalu w Zielonej Górze .Posiada ogromne doświadczenie w położnictwie. Jako nieliczny posiada uprawnienia do robienia badań USG o czym mało kto wie , a co jest kluczowe w dobrej diagnostyce . Polecam
      • Gość: Gość Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.hosts211.ostrowski.pl 26.04.15, 18:42
        A ja polecam dra Nonckiewicza. Podczas każdej wizyty robi kompleksowe badania a do tego jest maga sympatyczny i uprzejmy. Przyjmuje tylko prywatnie.
        • dejzolka Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 28.07.15, 23:56
          Czy dr Sandecki dalej pracuje w szpitalu? Ile kosztuje wizyta przy prowadzeniu ciąży?
    • Gość: ewa Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.nowogrod.net 29.07.15, 21:20
      Od siedmiu lat chodzę do doktor Joanny Czernickiej. To ona wykryła u mnie guza jajnika wielkości pomarańczy, którego kilka dni wcześniej nie widział ani "wspaniały doktor Hołowczyc" ani "wspaniały doktor Blitek". Zarówno jeden i drugi krwawienia tłumaczyli mięśniakiem i zaburzeniami hormonalnymi a ja jeszcze tego samego dnia od postawienia diagnozy przez doktor Czernicką trafiłam na stół operacyjny. Wszystko skończyło się dobrze.Pani doktor jest ok tylko że nie jest tania a na kasę nigdzie w zielonej górze nie przyjmuje. Wizyta u niej z kompletem badań kosztuje 250 zł. Przyjmuje w zielonej górze na łużyckie.
      • Gość: mama Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.15, 15:31
        Polecam również Pani dr Czernicką! Prowadziła moją problemową ciążę, to dzięki niej cieszymy się naszym synkiem.
    • Gość: ewa Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.nowogrod.net 29.07.15, 21:25
    • Gość: Ja23 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: 31.179.252.* 30.07.15, 13:00
      Polecam Panią Karolinę Rabende-Łęcką Prywatny gabinet ginekologiczny al.Niepodległości 13, byłam w styczniu pierwszy raz u ginekologa. Wiecznie uśmiechnięta kobieta aż za bardzo he he. Ale jak na pierwszy raz też chciałam iść do kobiety. Czasem się spóźnia na wizyte wiec trzeba poczekać. Ale warto. Podstawowe badania takie konkretne zrobiłam chyba za 250 zł, na wyniki laboratoryjne badania cytologicznego LBC czekałam miesiąc. Teraz wybieram się na wizytę do faceta bardzo dobrego polecanego przez koleżanki i siostrę z problemami z torbielami, jeśli coś się dzieje warto go odwiedzić ,ciąże też prowadzi bardzo dobrze dr MIchael Herbich.
      • Gość: gość Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.dynamic.chello.pl 15.09.15, 18:45
        A czy ktoś wie którzy lekarze pracują obecnie na oddziale gin-pol?
    • Gość: Gajowska Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.142.citypartner.pl 19.09.15, 17:48
      A możesz dojechać do Sulechowa? Jeśli tak, to koniecznie odwiedź tę klinikę www.rzepka.lek-med.pl/ Z całą pewnością nie będziesz żałować, bo na sprawach kobiecych znają się jak nikt inny. I ceny są umiarkowane.
    • Gość: zenka Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.15, 14:11
      Ginekolog Krystyna Kobierska-Pszonak z Feminy na Wyszyńskiego zmarła 14.11.2015 , miała 67 lat. Została pewnie Jurak ...
    • Gość: Dorota Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.15, 12:44
      Doktor Herbich Zielona Gora Akademicka super lekarz!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka