ii3 14.12.05, 23:01 Jasiu, ale przytyłeś - liposukcje sobie zrób koniecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc9 Blad! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 07:44 Dziennikarz nie wie nawet tego, z kim rozmawia! Ten chirurg plastyk to Robert Jamont, a nie Jamnot... Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Re: Blad! 15.12.05, 14:00 A jakie to ma znaczenie..?! Co to noblista jakis...Dla mnie zadne bo i tak nie znam i mam nadzieje ze nie bede musial poznawac i korzystac z tego rodzaju uslug...Zreszta bledow jest chyba wiecej, bo czy kazdy z nich ma tytul dr...?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkh Re: Blad! IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.12.05, 23:44 Nie mają tytułów dr. (doktora) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc9 Re: Blad! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 08:01 Twoim zdaniem na poprawne podawanie nazwisk zasluguja tylko noblisci?! Reszte dziennikarze moga przekrecac do woli? Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Re: Blad! 16.12.05, 09:33 Oczywiscie powinni podawac poprawnie, ale nie ustalimy czy to niedbalosc dziennikarza czy np tzw. czeski blad przy wklepywaniu tekstu do kompa.Ale jak juz zaznaczylem sa tam wieksze bledy np dotyczace tytulow. Bo wkurza mnie ze byle jaki lekarzyna sobie pisze dr!Akurat wiem ile trzeba sie napracowac na ten stopien naukowy...No fakt ze widzailem prace dr lekarzy ktore poziomem nie dorownywaly pracom mgr...Ale to juz inna bajka. Czego sie nie robi aby kasowac wiecej kasy! A w zielonce nieststy dr juz robi jakies wrazenie i taki lekarzyna juz sobie kaze wiecej placic...Juz bez odbioru bo szkoda mi opuszek palcow na takie bzdety.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: błądzący Re: Blad! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 09:40 Oj chyba mylimy pojecia - czym innym jest przeciez tytułowanie siebie tytułem naukowym, który poprawnie powinien brzmiec dr n. med. a czym innym grzecznościowy zwrot "doktorze" bo przeciez nie "lekarzu". I to dr moim zdaniem wynika z potocznego zwrotu grzecznościowego!!! (Mówimy przecież "mecenasie" a nie "adwokacie" itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "lekarzyna" dr n.med.Zbigniew Pierożek IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.12.05, 15:09 dr n. med. Zbigniew Pierożek - oto prawdziwy doktor-nielekarzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Re: dr n.med.Zbigniew Pierożek 17.12.05, 15:29 Ha, ha, ha!!!Mialem juz nie pisac bo bzdety..Ale jak zobaczylem ten wpis to nie wytrzymalem!!!No, to teraz pewnie trzeba gabinet otworzyc..Jaka specjalnosc?! Pewnie chirurgia plastyczna albo ginekologia dla afrykanczykow tych z wycieczki...A chirurgia plastyczna to dla tej sekretarki - towarzyszki podrozy sluzbowych...Ha, ha, ha!!!dr n. med. Z. Pierozek! Odpowiedz Link Zgłoś
ii3 Re: dr n.med.Zbigniew Pierożek 18.12.05, 18:35 Ten wpis jest rzeczywiście dowcipny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "lekarzyna" Re: dr n.med.Zbigniew Pierożek IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.12.05, 21:46 Ta sekretarka dwojaczki urodziła.Podobno bardzo podobne do ........ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Blad! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 14:49 >szkoda mi opuszek palcow na takie bzdety.... opuszków, doktorze Odpowiedz Link Zgłoś