Dodaj do ulubionych

Chirurgia plastyczna, ale jaka

14.12.05, 23:01
Jasiu, ale przytyłeś - liposukcje sobie zrób koniecznie !
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc9 Blad! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 07:44
      Dziennikarz nie wie nawet tego, z kim rozmawia! Ten chirurg plastyk to Robert
      Jamont, a nie Jamnot...
      • oczapowski Re: Blad! 15.12.05, 14:00
        A jakie to ma znaczenie..?! Co to noblista jakis...Dla mnie zadne bo i tak nie
        znam i mam nadzieje ze nie bede musial poznawac i korzystac z tego rodzaju
        uslug...Zreszta bledow jest chyba wiecej, bo czy kazdy z nich ma tytul dr...?!
        • Gość: jkh Re: Blad! IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.12.05, 23:44
          Nie mają tytułów dr. (doktora) .
        • Gość: gosc9 Re: Blad! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 08:01
          Twoim zdaniem na poprawne podawanie nazwisk zasluguja tylko noblisci?! Reszte
          dziennikarze moga przekrecac do woli?
          • oczapowski Re: Blad! 16.12.05, 09:33
            Oczywiscie powinni podawac poprawnie, ale nie ustalimy czy to niedbalosc
            dziennikarza czy np tzw. czeski blad przy wklepywaniu tekstu do kompa.Ale jak
            juz zaznaczylem sa tam wieksze bledy np dotyczace tytulow. Bo wkurza mnie ze
            byle jaki lekarzyna sobie pisze dr!Akurat wiem ile trzeba sie napracowac na ten
            stopien naukowy...No fakt ze widzailem prace dr lekarzy ktore poziomem nie
            dorownywaly pracom mgr...Ale to juz inna bajka. Czego sie nie robi aby kasowac
            wiecej kasy! A w zielonce nieststy dr juz robi jakies wrazenie i taki lekarzyna
            juz sobie kaze wiecej placic...Juz bez odbioru bo szkoda mi opuszek palcow na
            takie bzdety....
            • Gość: błądzący Re: Blad! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 09:40
              Oj chyba mylimy pojecia - czym innym jest przeciez tytułowanie siebie tytułem
              naukowym, który poprawnie powinien brzmiec dr n. med. a czym innym
              grzecznościowy zwrot "doktorze" bo przeciez nie "lekarzu". I to dr moim zdaniem
              wynika z potocznego zwrotu grzecznościowego!!! (Mówimy przecież "mecenasie" a
              nie "adwokacie" itp.)
            • Gość: "lekarzyna" dr n.med.Zbigniew Pierożek IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.12.05, 15:09
              dr n. med. Zbigniew Pierożek - oto prawdziwy doktor-nielekarzyna.
              • oczapowski Re: dr n.med.Zbigniew Pierożek 17.12.05, 15:29
                Ha, ha, ha!!!Mialem juz nie pisac bo bzdety..Ale jak zobaczylem ten wpis to nie
                wytrzymalem!!!No, to teraz pewnie trzeba gabinet otworzyc..Jaka specjalnosc?!
                Pewnie chirurgia plastyczna albo ginekologia dla afrykanczykow tych z
                wycieczki...A chirurgia plastyczna to dla tej sekretarki - towarzyszki podrozy
                sluzbowych...Ha, ha, ha!!!dr n. med. Z. Pierozek!
                • ii3 Re: dr n.med.Zbigniew Pierożek 18.12.05, 18:35
                  Ten wpis jest rzeczywiście dowcipny.
                • Gość: "lekarzyna" Re: dr n.med.Zbigniew Pierożek IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.12.05, 21:46
                  Ta sekretarka dwojaczki urodziła.Podobno bardzo podobne do ........ .
            • Gość: w Re: Blad! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 14:49
              >szkoda mi opuszek palcow na
              takie bzdety....

opuszków, doktorze
    • rasmus20 po dr nie stawia sie kropki 15.12.05, 20:59
      patrz podpis pod zdjeciem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka