Dodaj do ulubionych

słynny most w Milsku

10.01.06, 22:14
wg GL

"To cud, że Michael, 46-letni kierowca tira z Niemiec nie wjechał do Odry.
Przed kilkoma dniami o 3.00 nad ranem pędził ciężarówką przez Milsko. Jechał
przekonany, że w tej miejscowości jest most. Tak przecież pokazują
internetowe mapy Europy i niemieckie wydawnictwa."

wstyd na całą Europę, że przez tyle lat nie potrafimy zbudować tego
strategicznego mostu
Obserwuj wątek
    • Gość: waldek Re: słynny most w Milsku IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.01.06, 16:53
      ktoś zaniedbał tę sprawę
      • yepes-boski Re: słynny most w Milsku 11.01.06, 16:56
        Gość portalu: waldek napisał(a):

> ktoś zaniedbał tę sprawę
        Zapytaj nie-boskiego bochena co sądzi o tej sprawie
        • fars Re: słynny most w Milsku 11.01.06, 18:00
          wiem, że wiele zależy od centrali, ale wiem też, że wiele od niej nie zależy.
          A tak na marginesie, to widziałem tutaj więcej wpisów - wyparowały jak woda w
          Odrze ?
          • Gość: jaco Re: słynny most w Milsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 18:20
            ja też widziałem i nie tylko tutqj admin tego forum bez żadnego uzasadnienia je
            usuwa,pytania brzmi why?
    • Gość: primordial Re: słynny most w Milsku IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.01.06, 18:39
      He he, nie tylko mapy niemieckie i internetowe. Moj jak najbardziej polski atlas
      samochodowy tez jak byk pokazuje, ze w Milsku jest most.
      • Gość: piotr Re: słynny most w Milsku IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.01.06, 19:16
        może latem woda wyschnie i dlatego niby jest
      • fars Re: słynny most w Milsku 11.01.06, 21:30
        już kilka lat temu był w planach, ale pewnie leżą na dnie
        • Gość: piter Re: słynny most w Milsku IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 11.01.06, 21:31
          Z tego co wiem od połowy czerwca 2004 projekt czeka i czeka...
          • Gość: radek Re: słynny most w Milsku IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.01.06, 16:54
            na co ? lub kogo ?
            • Gość: piter Re: słynny most w Milsku IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 12.01.06, 21:46
              Na kogoś kto zamiast snuć plany weźmie się w końcu do roboty. Przecież ten most
              miał być oddany do użytku w tym roku. W 2003 r. na ten jak i na 5 innych
              projektów ZDW w ZG były zagwarantowane fundusze w wysokości 30 mln euro. Nie
              zarealizowano żadnego z nich. Teraz wszystkie znalazły się w planie na lata
              2007-2013. PARANOJA!
              • Gość: imon Re: słynny most w Milsku IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.01.06, 14:47
                nazwiska ?
                • Gość: ronald Re: słynny most w Milsku IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.01.06, 18:42
                  jakie nazwiska, wiadomo dlaczego ubyło wpisów i kto za tym stoi
          • fars Re: słynny most w Milsku 14.01.06, 16:04
            z tego co pamiętam most miał być w okolicach 2005
            • Gość: zenek Re: słynny most w Milsku IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.01.06, 17:25
              miał
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka