diakomo 13.02.06, 23:01 Wejdźcie wszyscy na stronę www.zielona-gora.po.gov.pl/poszukiwani.php i pomóżcie szukać Policji przestępców z Zielonej Góry i okolic. Może ktoś z was ich widział gdzieś ? Budujmy społeczeństwo obywatelskie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poznan.is.4.lovers Re: Listy Gończe 13.02.06, 23:12 ja tam widzę, że mordercy is ci co okradli 2.50 zł sa traktowani tak samo, areszt tymczasowy.. dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Listy Gończe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 00:28 Damianek,niegdyś barman z ramzesa,buhahaha podrobił legitymacje studencką,ukrywa się w Wiedniu-Poważny przez duże P przestępca:) :) hehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokrej Re: Listy Gończe IP: *.orange.pl 15.02.06, 22:05 Dla pełnej jasności: list gończy to sposób poszukiwania podejrzanego lub oskarzonego, który ukrywa się w celu uniknięcia odpowiedzialności za przestepstwo, które mu zrzucono. Rodzaj czynu nie ma większego znaczenia. Wiele z osób poszukiwanych najpewniej po zatrzymaniu i przesłuchaniu, a najpóźniej osądzeniu wyjdzie na wolność. Odróżniać nalezy karę za udowodnione przestępstwo od środków zapobiegajacych uchylaniu sie od stawiennictwa przed sądem. Dlatego także w drobnych sprawach może okazać sie konieczne stosowanie tymczasowego aresztowania i poszukiwanie listem gończym. W wypadku przeciwnym prokuratorowi i wszystkim zainteresowanym, w tym osobom pokrzywdzonym przestępstwem pozostawałoby czekanie na przedawnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
carlam1 Re: Listy Gończe 14.02.06, 15:40 Lech Makuchowski,pracowal w liceum zielonogorskim.Trudno uwierzyc,ze tak sie stoczyl.Uczniowie bardzo go lubili.Alez niektorzy potrafia zaskakiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Lopez Re: Listy Gończe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:37 Dziwi mnie niobecność na tej liście Listka i całej SLD-owskiej kliki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadra10 Dawać zdjęcia - będzie łatwiej. IP: *.ztpnet.pl 24.02.06, 20:18 a tak to taka raczej ciekawostka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny <a href="http://www.lubuska.policja.gov.pl/poszukiwani.htm" target IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:52 www.lubuska.policja.gov.pl/poszukiwani.htm inny adres - inni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupiutka mariolka Re: <a href="<a href="http://www.lubuska.policja.gov.p" target IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 17:25 Ooooo co ja widzę ...Jest mój konował-Pan Kazio... zboczeniec bububuibu bede płakać,może pocieszę się w wielkich ramionach jakiegoś przystojniaka?są tacy jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red_Slider Re: <a href="<a href="<a href="http://www.lubuska." target IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 20:05 od mniej wiecej 1,5 roku moim ulubieńcem jest Stefan: www.lubuska.policja.gov.pl/poszukiwani/plonskistefan.jpg zobaczcie za co poszukiwany :D od razu widać, że dobrze mu z oczu patrzy, i wypić lubi ... uroczo pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Re: <a href="<a href="<a href="http:/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 21:40 Eeeeeee chyba źle patrzysz . Stefcio jest poszukiwany z art. 208 DAWNEGO KODEKSU KARNEGO Z 1969 ROKU A NIE OBECNEGO ! 208 kk z tamtego kodeksu to jest kradzież . W dodatku ma 60 kk czyli recydywe . Ale masz racje - śmiesznie wygląda :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Przystojniak dla Mariolci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 21:36 Znalezłem tu odpowiedniego przystojniaka dla Ciebie : www.lubuska.policja.gov.pl/poszukiwani/kaminski.jpg Może być ? Podoba sie ? :-). P.S. Jest poszukiwany za rozbój . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red_Slider Re: Przystojniak dla Mariolci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 21:58 Yogi, a Pan klasyki nie pamięta? To pijak! Pijak i złodziej, bo każdy pijak to złodziej :D! a Kamyk to debeściak :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupiutka mariolka Re: Przystojniak dla Mariolci IP: *.ztpnet.pl 28.02.06, 11:40 Kamyk to marzyciel,romantyk o czym świadczy jego delikatne spojrzenie i rysy twarzy,to facet nie dla mnie,ale Stefan...ach rozmarzyłam się,wyglada na faceta z fantazją,wprost z duża dozą wyobranie i południowym tempermentem ukrytym w grafitowym spojrzeniu(chyba po delikatnym spożyciu-cos tak ze zdjecia wynika),pozdro Red Slider Odpowiedz Link Zgłoś