Dodaj do ulubionych

Listy Gończe

13.02.06, 23:01
Wejdźcie wszyscy na stronę www.zielona-gora.po.gov.pl/poszukiwani.php
i pomóżcie szukać Policji przestępców z Zielonej Góry i okolic. Może ktoś z
was ich widział gdzieś ? Budujmy społeczeństwo obywatelskie .
Obserwuj wątek
    • poznan.is.4.lovers Re: Listy Gończe 13.02.06, 23:12
      ja tam widzę, że mordercy is ci co okradli 2.50 zł sa traktowani tak samo, areszt tymczasowy.. dziwne.
      • Gość: misiek Re: Listy Gończe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 00:28
        Damianek,niegdyś barman z ramzesa,buhahaha podrobił legitymacje
        studencką,ukrywa się w Wiedniu-Poważny przez duże P przestępca:) :) hehhehe
      • Gość: prokrej Re: Listy Gończe IP: *.orange.pl 15.02.06, 22:05
        Dla pełnej jasności: list gończy to sposób poszukiwania podejrzanego lub
        oskarzonego, który ukrywa się w celu uniknięcia odpowiedzialności za
        przestepstwo, które mu zrzucono. Rodzaj czynu nie ma większego znaczenia. Wiele
        z osób poszukiwanych najpewniej po zatrzymaniu i przesłuchaniu, a najpóźniej
        osądzeniu wyjdzie na wolność. Odróżniać nalezy karę za udowodnione przestępstwo
        od środków zapobiegajacych uchylaniu sie od stawiennictwa przed sądem. Dlatego
        także w drobnych sprawach może okazać sie konieczne stosowanie tymczasowego
        aresztowania i poszukiwanie listem gończym. W wypadku przeciwnym prokuratorowi
        i wszystkim zainteresowanym, w tym osobom pokrzywdzonym przestępstwem
        pozostawałoby czekanie na przedawnienie.
    • carlam1 Re: Listy Gończe 14.02.06, 15:40
      Lech Makuchowski,pracowal w liceum zielonogorskim.Trudno uwierzyc,ze tak sie
      stoczyl.Uczniowie bardzo go lubili.Alez niektorzy potrafia zaskakiwac.
    • Gość: szybki Lopez Re: Listy Gończe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:37
      Dziwi mnie niobecność na tej liście Listka i całej SLD-owskiej kliki
      • zeliks Re: Listy Gończe 24.02.06, 11:43
        Tzn. kogo masz na myśli ?
    • Gość: zadra10 Dawać zdjęcia - będzie łatwiej. IP: *.ztpnet.pl 24.02.06, 20:18
      a tak to taka raczej ciekawostka jest.
    • Gość: inny <a href="http://www.lubuska.policja.gov.pl/poszukiwani.htm" target IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:52
      www.lubuska.policja.gov.pl/poszukiwani.htm
      inny adres - inni ludzie.
      • Gość: głupiutka mariolka Re: <a href="<a href="http://www.lubuska.policja.gov.p" target IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 17:25
        Ooooo co ja widzę ...Jest mój konował-Pan Kazio... zboczeniec bububuibu bede
        płakać,może pocieszę się w wielkich ramionach jakiegoś przystojniaka?są tacy
        jeszcze?
        • Gość: red_Slider Re: <a href="<a href="<a href="http://www.lubuska." target IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 20:05
          od mniej wiecej 1,5 roku moim ulubieńcem jest Stefan:
          www.lubuska.policja.gov.pl/poszukiwani/plonskistefan.jpg
          zobaczcie za co poszukiwany :D od razu widać, że dobrze mu z oczu patrzy, i
          wypić lubi ...

uroczo pozdrawiam!
          • Gość: yogi Re: <a href="<a href="<a href="http:/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 21:40
            Eeeeeee chyba źle patrzysz . Stefcio jest poszukiwany z art. 208 DAWNEGO
            KODEKSU KARNEGO Z 1969 ROKU A NIE OBECNEGO ! 208 kk z tamtego kodeksu to jest
            kradzież . W dodatku ma 60 kk czyli recydywe .
            Ale masz racje - śmiesznie wygląda :)))))
        • Gość: yogi Przystojniak dla Mariolci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 21:36
          Znalezłem tu odpowiedniego przystojniaka dla Ciebie :
          www.lubuska.policja.gov.pl/poszukiwani/kaminski.jpg
          Może być ? Podoba sie ? :-).
          P.S. Jest poszukiwany za rozbój .
          • Gość: red_Slider Re: Przystojniak dla Mariolci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 21:58
            Yogi, a Pan klasyki nie pamięta?
            To pijak! Pijak i złodziej, bo każdy pijak to złodziej :D!

a Kamyk to debeściak :D
          • Gość: głupiutka mariolka Re: Przystojniak dla Mariolci IP: *.ztpnet.pl 28.02.06, 11:40
            Kamyk to marzyciel,romantyk o czym świadczy jego delikatne spojrzenie i rysy
            twarzy,to facet nie dla mnie,ale Stefan...ach rozmarzyłam się,wyglada na faceta
            z fantazją,wprost z duża dozą wyobranie i południowym tempermentem ukrytym w
            grafitowym spojrzeniu(chyba po delikatnym spożyciu-cos tak ze zdjecia
            wynika),pozdro Red Slider

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka