glupiutkamariolka 04.03.06, 11:30 Co porabiacie w ten piekny słoneczny dzionek?Ja myślę nad pizzą i telewizorkiem wieczorem,a Wy co porabiacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be.em Re: Sobota :-) 04.03.06, 11:31 myjemy podłogi, smażymy kotlety i moczymy pranie w misce:) tez jest fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Sobota :-) 04.03.06, 11:46 Ja jadę za miasto pospacerować, później obiadek u teściowej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Sobota :-) 04.03.06, 11:51 no to pozazdrościć, pozazdrościć koledze:))) p.s. zaraz nas ścigną, że znowu zaśmiecamy forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Sobota :-) 04.03.06, 11:54 Pozazdrościć spaceru? ;))) p.s. Mamy poparcie ;)) może kiedyś zostaniemy pierwszą parą tego forum ;) Chciałabyś być pierwszą damą forum Zielona Góra? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Sobota :-) 04.03.06, 11:56 obiadu u teściowej:))) toż to cała procedura;) p.s. chyba nie dam rady, taka presja, taka presja... :) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Sobota :-) 04.03.06, 11:58 Nie jest tak strasznie, siadam i jem ;)) Muszę tylko głośno chwalić kunszt gospodyni. Trzeba umieć postepować z kobietami ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:00 Bronek Ty to jesteś:))) i córkę i matkę czarujesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:02 Nie ma lekko, jak nie zaczaruję to będę miał kobietę sterowaną z tylnej kanapy ;)) Muszę robić wszystko aby obie mnie kochały ;)) Nie ma nic gorszego niż wredna teściowa, więc staram się ją "udomawiać" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:06 Nie dziwię się :)) Jaki masz na niego sposób? Chyba nie paradujesz przed nim w kusych spodenkach? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:07 Bronek podciągnij rozum z majtek do góry:))) On mnie kocha jak córkę:)) Zresztą mnie się nie da nie kochać poprostu:) Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:09 Dobra podciągam, specjalnie dla ciebie. Widzisz a ja tak ciężko muszę pracować na względy teściowej. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:10 ktoś musi mieć w zyciu przerąbane:)) może zamień je rolami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Sobota :-) IP: *.ztpnet.pl 04.03.06, 12:13 Ja ide na spacerek z psem,potem troszkę nauki,wiecorem wypad-mimo postu do pubu z przyjaciółmi,tak oto bedzie wygladać mój sobotni dień Odpowiedz Link Zgłoś
dziarskidziadunio Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:17 Ja od rana siedzę w prosektorium,tutaj dzisiaj będę zasiadał do stołu z moją lubą(już od 25 ta sama),potem czerwone wino Bordeaux rocznik 2001,półwytrawne,do tego przygotowuję kolacyjkę halibuta w sosie czosnkowym,sałatka śródziemnomorska,kapary.Mam nadzieję,że się uda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Sobota :-) IP: *.ztpnet.pl 04.03.06, 12:20 Ja ide wlasnie robić ciemne interesy z Armeńcami,Ukraincami i Ruskami,chodzi o przemyt skarpet z kraju demoludów 10 par za 1,5zł potem opycham je za 10zł na bazarku,interes kwitnie,wiec wieczorem pozwole sobie na male co nieco,zapraszam moja laskę do multipleksu do stolicy Wielkopolski,a potem na rajd po klubach Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:15 Eee jak mam już komuś gotować to lepiej niech ja to lepiej robię. Nie wiem czy chwaliłaby za to mnie tak jak ja ją ;) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:16 ja myślalam o zmianie ról żeńskich:) teściowa do łożka, małżonka do niedzielnych obiadów:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_ronek Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:18 Czy Ty masz jakieś perwersyjne fantazje? :)) Przecież to niemoralne ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:19 Jasne, zawsze kręciły mnie teściowe:))) Żartowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:23 zwariowaleś? pisalam cudze:) tak na poważnie moja to Anioł nie kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Sobota :-) IP: *.ztpnet.pl 04.03.06, 12:22 A mnie kręci moja sąsiadka-150cm jakaś setka z hakiem wagi,korpulentna kobitka,około 60-tki,ale dziarska jak dziadunio,który tu pisuje,chyba się zakochalem,love:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadek Re: Sobota :-) IP: *.ztpnet.pl 04.03.06, 14:05 Ja dzisiaj poimprezuje na domówce ze znajomymi chipsy,winko,fajna muzyczka w tle,mysle,ze bedzie fajnie,już sie ciesze na samą mysl Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Sobota :-) 04.03.06, 22:19 Kurde... wszyscy maja fajnie :) a ja siedzę dziś w pracy do rana :( sam :( Odpowiedz Link Zgłoś