Dodaj do ulubionych

Sobota :-)

04.03.06, 11:30
Co porabiacie w ten piekny słoneczny dzionek?Ja myślę nad pizzą i
telewizorkiem wieczorem,a Wy co porabiacie?
Obserwuj wątek
    • be.em Re: Sobota :-) 04.03.06, 11:31
      myjemy podłogi, smażymy kotlety i moczymy pranie w misce:) tez jest fajnie:)
    • b_ronek Re: Sobota :-) 04.03.06, 11:46
      Ja jadę za miasto pospacerować, później obiadek u teściowej ;)))
      • be.em Re: Sobota :-) 04.03.06, 11:51
        no to pozazdrościć, pozazdrościć koledze:)))

p.s. zaraz nas ścigną, że znowu zaśmiecamy forum:)
        • b_ronek Re: Sobota :-) 04.03.06, 11:54
          Pozazdrościć spaceru? ;)))

p.s.
          Mamy poparcie ;)) może kiedyś zostaniemy pierwszą parą tego forum ;) Chciałabyś
          być pierwszą damą forum Zielona Góra?
          • be.em Re: Sobota :-) 04.03.06, 11:56
            obiadu u teściowej:))) toż to cała procedura;)

p.s. chyba nie dam rady, taka presja, taka presja... :)
            • b_ronek Re: Sobota :-) 04.03.06, 11:58
              Nie jest tak strasznie, siadam i jem ;)) Muszę tylko głośno chwalić kunszt
              gospodyni. Trzeba umieć postepować z kobietami ;))))

• be.em Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:00
                Bronek Ty to jesteś:))) i córkę i matkę czarujesz? :)
                • b_ronek Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:02
                  Nie ma lekko, jak nie zaczaruję to będę miał kobietę sterowaną z tylnej
                  kanapy ;)) Muszę robić wszystko aby obie mnie kochały ;)) Nie ma nic gorszego
                  niż wredna teściowa, więc staram się ją "udomawiać" ;)))
                  • be.em Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:04
                    no ... mój teść mnie kocha:)
                    • b_ronek Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:06
                      Nie dziwię się :)) Jaki masz na niego sposób? Chyba nie paradujesz przed nim w
                      kusych spodenkach?
                      • be.em Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:07
                        Bronek podciągnij rozum z majtek do góry:))) On mnie kocha jak córkę:)) Zresztą
                        mnie się nie da nie kochać poprostu:) Ech...
                        • b_ronek Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:09
                          Dobra podciągam, specjalnie dla ciebie.

Widzisz a ja tak ciężko muszę pracować na względy teściowej.
                          • be.em Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:10
                            ktoś musi mieć w zyciu przerąbane:)) może zamień je rolami? :)
                            • Gość: mario Re: Sobota :-) IP: *.ztpnet.pl 04.03.06, 12:13
                              Ja ide na spacerek z psem,potem troszkę nauki,wiecorem wypad-mimo postu do pubu
                              z przyjaciółmi,tak oto bedzie wygladać mój sobotni dień
                              • be.em Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:14
                                kurcze...do pub'u też bym poszła:)
                                • dziarskidziadunio Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:17
                                  Ja od rana siedzę w prosektorium,tutaj dzisiaj będę zasiadał do stołu z moją
                                  lubą(już od 25 ta sama),potem czerwone wino Bordeaux rocznik
                                  2001,półwytrawne,do tego przygotowuję kolacyjkę halibuta w sosie
                                  czosnkowym,sałatka śródziemnomorska,kapary.Mam nadzieję,że się uda :-)
                                • Gość: marian paździoch Re: Sobota :-) IP: *.ztpnet.pl 04.03.06, 12:20
                                  Ja ide wlasnie robić ciemne interesy z Armeńcami,Ukraincami i Ruskami,chodzi o
                                  przemyt skarpet z kraju demoludów 10 par za 1,5zł potem opycham je za 10zł na
                                  bazarku,interes kwitnie,wiec wieczorem pozwole sobie na male co nieco,zapraszam
                                  moja laskę do multipleksu do stolicy Wielkopolski,a potem na rajd po klubach
                                  Poznania.
                            • b_ronek Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:15
                              Eee jak mam już komuś gotować to lepiej niech ja to lepiej robię. Nie wiem czy
                              chwaliłaby za to mnie tak jak ja ją ;)
                              • be.em Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:16
                                ja myślalam o zmianie ról żeńskich:) teściowa do łożka, małżonka do
                                niedzielnych obiadów:)
                                • b_ronek Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:18
                                  Czy Ty masz jakieś perwersyjne fantazje? :)) Przecież to niemoralne ;)))
                                  • be.em Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:19
                                    Jasne, zawsze kręciły mnie teściowe:)))
                                    Żartowałam.
                                    • b_ronek Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:21
                                      No a Twoja teściowa? Kręci Cię?
                                      • be.em Re: Sobota :-) 04.03.06, 12:23
                                        zwariowaleś? pisalam cudze:) tak na poważnie moja to Anioł nie kobieta.
                                    • Gość: marian paździoch Re: Sobota :-) IP: *.ztpnet.pl 04.03.06, 12:22
                                      A mnie kręci moja sąsiadka-150cm jakaś setka z hakiem wagi,korpulentna
                                      kobitka,około 60-tki,ale dziarska jak dziadunio,który tu pisuje,chyba się
                                      zakochalem,love:)
    • Gość: jadek Re: Sobota :-) IP: *.ztpnet.pl 04.03.06, 14:05
      Ja dzisiaj poimprezuje na domówce ze znajomymi chipsy,winko,fajna muzyczka w
      tle,mysle,ze bedzie fajnie,już sie ciesze na samą mysl
    • aski68 Re: Sobota :-) 04.03.06, 22:19
      Kurde... wszyscy maja fajnie :) a ja siedzę dziś w pracy do rana :( sam :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka